Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα,

χρειάζομαι ενα ημερολόγιο που να κάνει sync με το outlook αλλά να εμγανίζει και τα ημερολόγια του google και τα events και birthdays του facebook.......

έχει κανείς καμιά ιδέα;

EboBirthday

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολύ καλό για τα γενέθλια, αλλά έχει ημερολόγιο που να μπορείς να γραψεις μια υπενθύμιση; δεν το βρίσκω !

Για ημερολόγιο δοκίμασε ένα οποιοδήποτε widget ημερολογίου αν αυτό ψάχνεις. Π.χ. smooth calendar.

Καλήμερα, κανένα καλό ελληνικό keyboard?

Δοκίμασε και αυτό της paragon.

Γράψε «paragon» στο market.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα,

χρειάζομαι ενα ημερολόγιο που να κάνει sync με το outlook αλλά να εμγανίζει και τα ημερολόγια του google και τα events και birthdays του facebook.......

έχει κανείς καμιά ιδέα;

Μπορείς να έχεις διαφορετικά ημερολογία στο Google calendar και να κάνουν όλα αυτά που θέλεις. Τo calendar του facebook μπαίνει μαζί με το account σου και το calendar του outlook μπορεί να γίνεται αυτόματα sync με το google calendar sync. Έτσι τα έχεις όλα στο Google calendar και περνάνε στο κινητό χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο ή να βάλεις επιπλέον εφαρμογή.

Καλησπέρα,

Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για διαχείριση των Google Docs μέσα όμως από το ίδιο το λειτουργικό (όπως είναι το Gmail App για παράδειγμα). Είχα ακούσει ότι θα κυκλοφορούσε μία για 2.2 (Froyo)

Δε θέλω εφαρμογή σαν το GDocs, γιατί αυτή το μόνο που κάνει είναι να σου ανοίγει σε browser το document, κάτι που δεν είναι τόσο εύχρηστο.

A clever person solves a problem.

A wise person avoids it.

-- Einstein

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω συσκευή με android. Η ερώτηση είναι η εξής: Μπορεί οποιαδήποτε συσκευη με το παραπανω λειτουργικό να δουλέψει αρχεία του Office? Μπορώ να μεταφέρω αρχεία του office 2007 από τον υπολογιστή μου, να τα επεξεργαστώ στη συσκευή και να τα μετάφέρω και πάλι πίσω? Εάν ναι, ποιά είναι η καλύτερη συσκευή για αυτή τη δουλειά? Μήπως πρέπει να επιλέξω κάποιο άλλο λειτουργικό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Λοιπον σε adroid υπαρχουν δυο εφαρμογες για Office files: Quickoffice και Documents to Go. Και οι δυο σου επιτρεπουν στην δωρεαν βερσιον τους να ανοιξεις office file και να το δεις μονο οχι να το επεξεργαστεις πραγμα για το οποιο χρειαζεσαι την paid version των εφαρμογων. H τιμη και των δυο νομιζω ειναι κοντα στα 15Ε αλλα προτιμω το doc to Go σαν πιο ελαφρυ. Ανοιγεις και επεξεργαζεσαι αρχεια doc,xls,ppt και google documents. Tωρα απο εμπειρια οτι κινητο και να παρεις ειναι δυσκολη η δουλεια με τα αρχεια. Αν αυτο ειναι που χρειαζεσαι καλυτερα παρε με οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη. Εγω με legend δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα. Αυτα ελπιζω να βοηθησα

Λοιπον σε adroid υπαρχουν δυο εφαρμογες για Office files: Quickoffice και Documents to Go. Και οι δυο σου επιτρεπουν στην δωρεαν βερσιον τους να ανοιξεις office file και να το δεις μονο οχι να το επεξεργαστεις πραγμα για το οποιο χρειαζεσαι την paid version των εφαρμογων. H τιμη και των δυο νομιζω ειναι κοντα στα 15Ε αλλα προτιμω το doc to Go σαν πιο ελαφρυ. Ανοιγεις και επεξεργαζεσαι αρχεια doc,xls,ppt και google documents. Tωρα απο εμπειρια οτι κινητο και να παρεις ειναι δυσκολη η δουλεια με τα αρχεια. Αν αυτο ειναι που χρειαζεσαι καλυτερα παρε με οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη. Εγω με legend δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα. Αυτα ελπιζω να βοηθησα

Αυτο που λες ειναι δωρεάν? μπορεις να επεξεργαστείς τα αρχεια? και αν μπορεις δωσε ενα λινκ απο που το κατέβασες?

ζηταω συγνωμη αν εχει αναφερθει παλι, εψαξα οσες περισσοτερες σελιδες μπορουσα

Με το ebuddy τι κανουμε ρε παιδια.Εχω το xperia8 ψαχνω στο μαρκετ τπτ.Κατεβαζω εφαρμογες τπτ.Καπου να υπαρχει;Ημααρτον το ειχα στο κ810i και δε το βρισκω σε android...

thanks ναστε καλα

Με το ebuddy τι κανουμε ρε παιδια.Εχω το xperia8 ψαχνω στο μαρκετ τπτ.Κατεβαζω εφαρμογες τπτ.Καπου να υπαρχει;Ημααρτον το ειχα στο κ810i και δε το βρισκω σε android...

thanks ναστε καλα

Υπάρχει στο market αδερφέ

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Το Watchdog lite κανει την δουλεια που θες.Εγω αυτο χρησιμοποιω.

Power Tutor. Αλλά θα σου τρώει και αυτό πολύ μπαταρία.. οπότε το βάζεις για να δεις τι σου την τρώει και μετά το βγάζει από λίγες ώρες/μέρες..

systempanel

το Monitor του είναι εξαιρετικό!

Ευχαριστώ! Τις δοκίμασα και πιο πολύ μου άρεσε το systempanel και το watchdog. Είδα ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα τελικά και τις έβγαλα γιατί όντως τρώνε αρκετή μπαταρία.

@nikos21r Μπορεί να μην είναι συμβατή με το κινητό σου

Να τη http://www.appbrain.com/app/ebuddy-messenger/com.ebuddy.android

Edited by karx

Αυτο που λες ειναι δωρεάν? μπορεις να επεξεργαστείς τα αρχεια? και αν μπορεις δωσε ενα λινκ απο που το κατέβασες?

Κατεβασε το documents to go απο το market. Ειναι μονο viewer!! Αφου το κατεβασεις κανε register μεσα απο την εφαρμογη. θα σου δοθει ενας registration number. Ακολουθεις τις οδηγιες και παιρνεις την full εκδοση που κανει και επεξεργασια αρχειων. Βιασου γιατι υπαρχει προσφορα ακομα να αγορασεις απο 29 ευρω στα 15€!!!!!:X

thanks ναστε καλα

Ψάξτο έτσι....

http://www.appbrain.com/app/ebuddy-messenger/com.ebuddy.android

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Καλησπέρα σε όλους!

Μια ερώτηση... Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να κατεβάζουμε από online file hosters (rapidshare και τέτοια...) ;

Όσο περισσότεροι hosters υποστηρίζονται, τόσο καλύτερο!

Τhe end of an era...

Καλησπέρα σε όλους!

Μια ερώτηση... Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να κατεβάζουμε από online file hosters (rapidshare και τέτοια...) ;

Όσο περισσότεροι hosters υποστηρίζονται, τόσο καλύτερο!

Αν και δεν το έχω ψάξει αρκετά, δεν βρήκα κάτι με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα! Την λύση έχω δώσει προσωρινά χρησιμοποιώντας Skyfire και πάντα σε desktop mode για να κατεβάζω links από rs/mu etc..

Μα το εγραψα και παραπανω.Δεν υπαρχει στο μαρκετ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤ, μολις το έψαξα (ξανα για να βεβαιωθώ)

Μάθε να ψάχνεις...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημερα . Ρε παιδια το Juice Defender το εχετε δοκιμασει , αξιζει τον κοπο , εχετε δει διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας κι αν ναι χρειαζετε καποιες ρυθμισεις η απλα το αφηνουμε στο default ?
ΓΙΑΝΝΗΣ

Λοιπον σε adroid υπαρχουν δυο εφαρμογες για Office files: Quickoffice και Documents to Go. Και οι δυο σου επιτρεπουν στην δωρεαν βερσιον τους να ανοιξεις office file και να το δεις μονο οχι να το επεξεργαστεις πραγμα για το οποιο χρειαζεσαι την paid version των εφαρμογων.

Υπάρχει κάποιο free app για edit σε κάποιο format spreadsheet? θα ήθελα μερικές απλές λειτουργίες spreadsheet, όχι απαραίτητα όλο το excel ...

(Έβγαλε και το in.gr εφαρμογή, άντε μακάρι να βγουν αρκετές ελληνικες)

Αν και δεν το έχω ψάξει αρκετά, δεν βρήκα κάτι με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα! Την λύση έχω δώσει προσωρινά χρησιμοποιώντας Skyfire και πάντα σε desktop mode για να κατεβάζω links από rs/mu etc..

Έχω βρει μόνο μια εφαρμογή για mu links...

Aπό mu μπορώ κι εγώ να κατεβάσω. Από κάποια άλλα λιγότερο γνωστά δε μου κατεβάζει... Βασικά κάνοντας ζουμ (και στο mu) μου σταματάει την αντίστροφη μέτρηση...

Τhe end of an era...

Μπορώ να σβήσω άφοβα την cache από τα παρακάτω:

1. Internet

2. Market

3. Mail

Ναι βέβαια, απλά θα χαθούν οι ρυθμίσεις. Οπότε τις ξαναβαζεις από την αρχή.

Ναι βέβαια, απλά θα χαθούν οι ρυθμίσεις. Οπότε τις ξαναβαζεις από την αρχή.

Ποιές ρυθμίσεις? Δεν θα σβήσω data, μόνο την cache.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...