nikoskat Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, έβαλα χθες το Traffic Counter Extended, αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποια επιλογή στις Ρυθμίσεις ώστε να μην εμφανίζεται το εικονιδιάκι του στην Notification Bar. Γενικά δεν θέλω πολλά εικονίδια, οπότε αν ξέρετε πώς να το εξαφανίσω θα ήταν ότι πρέπει. Ευχαριστώ. menu>settings>service priority ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Ποια είναι η καλύτερη λύση/εφαρμογή για μα μπορείτε να βλέπεις τα μηνύματα του hotmail offline; το hotemail δυστυχώς απαιτεί σύνδεση. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Για μένα ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω exchange. Πας στις ρυθμίσεις λογαριασμων και προσθέτεις έναν exchange λογαριασμό με server: m. Hotmail. Com και user.: ολόκληρο το email σουσου. Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) Καλησπέρα και από μένα. Δεν βρήκα πουθενά να αναφέρεται το widgetsoid . Ότι καλύτερο υπάρχει για on/off toggles και όχι μόνο. Είναι ΠΟΛΥ παραμετροποίησιμο και γι'αυτό τον λόγο δεν θα το πρότεινα στον απλό χρήστη που θέλει να βάλει ένα widget με 2 click (tap:p). ΥΓ. Τα screenshots στο μαρκετ το αδικούν πολύ. Παιδιά εχω κάνει root το gt540 μου και εχω βαλει το setCPU και εχω βαλει max 600MHz και min 112MHz . Οταν κλεινω και ξανανοιγω το κινητο το setCPU ειναι max και min στα 112 MHz.Πως μπορω να ειναι μονιμα στα 600 το max και τo min στα 112?? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!! To setcpu μου βγάζει και εμένα προβλήματα στο set on boot. Οπότε το κάνω σε κάθε restart χειροκίνητα. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα αλλά το έλυσα φτιάχνοντας profiles. Όταν το ανοίγεις θα σου δείχνει πάλι το minimum (μετά από reboot) αλλά εάν βάλεις το widget θα δεις ότι δουλεύει σωστά. Τίκαρε και τα notifications για να ξέρεις τι σου γίνεται. Και επειδή μάλλον θα ρωτήσεις ξανά, για την περίπτωση σου χρειάζεσαι: Condition Battery< Battery<101% Max 600 Min 112 Scalling: perfomace Priority 100 Επίσης ένα τιπ για όσους χρησιμοποιούν SetCPU για εξοικονόμηση ενέργειας: Με τον ίδιο τρόπο φτιάξτε ένα προφίλ: Condition Screen off max: 100 min: 100 Scaling: powersave priority: 100 Στο sgs μου κέρδισα περίπου 25% στην κατανάλωση μπαταρίας ;) Ελπίζω να βοήθησα. Edited January 3, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 παιδια,εχει παρει το ματι σας καποια εφαρμογη για αποστολη fax απο το android μας? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν μπορώ με τίποτα να συνδέσω κινητό με laptop είτε με winamp είτε με snap n go. Κάτι θα είναι από το router αλλά τι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 (edited) edit............ Edited January 3, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Παιδιά μπορείτε να βοηθήσετε να αποκτήσουμε το gingerbread keyboard στα ελληνικά??? στο xda υπάρχει thread για αυτο το πληκτρολόγιο και ο τύπος που το έφτιαξε μας έγραψε το εξής¨ "the keyboard already includes a greek layout. if someone can find a greek dictionary that works, i'll add it." Μπορεί κάποιος να βοηθήσει??? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Π ποια εφαρμογή προτείνεται για ίντερνετ ραδιόφωνο που να έχει όμως πολίτες σταθμούς (ελληνικους); υπάρχει μήπως τρόπος να ακούω ραδιόφωνο κάτι από τοe-radio? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπέρα και από μένα. ................................................ Ελπίζω να βοήθησα. Kudos για το Widgetsoid, θα το δοκιμάσω τώρα, φαίνεται πολύ καλό!:) Thanks για τα profiles, το δοκίμασα τώρα και δουλεύει κανονικά, σύμφωνα με το widget. http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiolis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Π ποια εφαρμογή προτείνεται για ίντερνετ ραδιόφωνο που να έχει όμως πολίτες σταθμούς (ελληνικους); υπάρχει μήπως τρόπος να ακούω ραδιόφωνο κάτι από τοe-radio? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Χωρις δευτερη σκεψη βαλε το tunein radio..ειναι free εχει ελληνικους σταθμους και υπεροχο interface.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepre10 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδια,εχει παρει το ματι σας καποια εφαρμογη για αποστολη fax απο το android μας? και εγω ψαχνω κατι παρομοιο αλλα περισσοτερο με νοιαζει να μου ερχονται στο κινητο τα εισερχομενα fax Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιο πρόγραμμα καιρού. που να μπορούμε να προσθέσουμε δύο η και τρεις. πόλεις στην κεντρική οθόνη και μα έχει και μια αξιόπιστη πρόβλεψη? Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλημέρα σας, χρόνια σας πολλά με υγεία και καλή χρονιά σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους...!!! Γνωρίζετε εαν υπάρχει κάποια εφαρμογή ώστε όταν έχουμε εισερχόμενη κλήση να παίζει κάποιο videoclip που της έχουμε ορίσει εμείς, αλλά να φαίνεται και η επαφή ή το νούμερο που μας καλεί...??? (Δεν με απασχολεί εαν θα είναι free ή paid η πρόταση σας...) Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά...!!! :D :D Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καποιο widget που να ανοιγει σε 4χ2,4χ3 και να εχει τις Google News για gr με καρτελες ωστε να μπορεις να επιλεξεις κατηγορια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το ADWnotifier, δεν μου λειτουργει με τον ADWlauncher EX. Δεν ειναι συμβατα? Ο,τι ρυθμισεις και να πειραξα, δεν βγαζει καμια ειδοποιηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Π ποια εφαρμογή προτείνεται για ίντερνετ ραδιόφωνο που να έχει όμως πολίτες σταθμούς (ελληνικους); υπάρχει μήπως τρόπος να ακούω ραδιόφωνο κάτι από τοe-radio? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Χωρις δευτερη σκεψη βαλε το tunein radio..ειναι free εχει ελληνικους σταθμους και υπεροχο interface.. +1 για Tune in radio, απλά κορυφή! Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup τις υπόλοιπες εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους??? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει backup τις υπόλοιπες εφαρμογές και τις ρυθμίσεις τους??? Φυσικά! Titanium backup(root), Mybackup PRO, Rom manager. Προτείνω Titanium γιατί δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και γιατί παίρνει όλες μα όλες τις ρυθμίσεις που μπορεί να έχεις κάνει στην rom σου η σε οποιαδήποτε εφαρμογή! (Φυσικά εκτός των widgets αλλά αυτό είναι αδυναμία του android γενικότερα). Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Φυσικά! Titanium backup(root), Mybackup PRO, Rom manager. Προτείνω Titanium γιατί δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και γιατί παίρνει όλες μα όλες τις ρυθμίσεις που μπορεί να έχεις κάνει στην rom σου η σε οποιαδήποτε εφαρμογή! (Φυσικά εκτός των widgets αλλά αυτό είναι αδυναμία του android γενικότερα). Αλλαζοντας rom, φιλταρεις να κρατησεις μονο τις εφαρμογες χρηστη, ή ολα +δεδομενα συστηματος? Edit: Για το titanium ρωταω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το ADWnotifier, δεν μου λειτουργει με τον ADWlauncher EX. Δεν ειναι συμβατα? Ο,τι ρυθμισεις και να πειραξα, δεν βγαζει καμια ειδοποιηση. φιλε εμενα μου δουλευουν ολα εκτος απο το email(hotmail).Eιμαι με την τελευταια leedroid ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 δωστε προσοχη στην ελληνικη εφαρμογη Greece news πραγματικα καταπλικτικη δουλεια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αλλαζοντας rom, φιλταρεις να κρατησεις μονο τις εφαρμογες χρηστη, ή ολα +δεδομενα συστηματος? Edit: Για το titanium ρωταω. Μπορείς να επαναφέρεις ότι επιλέξεις εσύ, μόνο εφαρμογές χρήστη, μόνο δεδομένα συστήματος, ή όλα μαζί. Ακόμα μετά από κάθε επιλογή σου, σου βγάζει λίστα (checkbox) με το τι ακριβώς θα επανέλθει έτσι ώστε να ξε-τσεκάρεις κάτι εάν δεν το θέλεις πλέον. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 δωστε προσοχη στην ελληνικη εφαρμογη Greece news πραγματικα καταπλικτικη δουλεια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Έκανα αναζήτηση για αυτό και μου έβγαλε στα αποτελέσματα και την εφαρμογή του news247. Δεν ήξερα ότι υπάρχει. Βέβαια είναι σε beta στάδιο με αρκετά προβλήματα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petrakis Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Καλησπερα και καλη χρονια! Υπαρχει καποια εφαρμογη ισως ή καποιος αλλος τροπος για Φωνητικη Κληση στα Ελληνικα με Android? Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Έκανα αναζήτηση για αυτό και μου έβγαλε στα αποτελέσματα και την εφαρμογή του news247. Δεν ήξερα ότι υπάρχει. Βέβαια είναι σε beta στάδιο με αρκετά προβλήματα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Όχι βγάζει και αυτό @Artemios nice find σε ευχαριστούμε! Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts