Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC Desire που να μετατρέπει ένα hardware key δικής μας επιλογής σε call end και μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ίσως το βελάκι <- μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό...:rolleyes: Βασικά το χρειάζομαι γιατί μετά από πχ 60" η οθόνη σβήνει και για να τερματίσεις την κλήση πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα...

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC Desire που να μετατρέπει ένα hardware key δικής μας επιλογής σε call end και μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ίσως το βελάκι <- μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό...:rolleyes: Βασικά το χρειάζομαι γιατί μετά από πχ 60" η οθόνη σβήνει και για να τερματίσεις την κλήση πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα...

Κατι τετοιο αποσο γνωριζω δεν ειναι εφικτο γιατι δεν το επιτρεπει το api!To μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να μπαινει το κινητο σε flight mode με το πατημα του <-- αλλα δεν το θεωρω και το καλυτερο :p

Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να αλλάζω κανάλια στην τηλεόραση? Κάτι σαν τηλεχειριστήριο δηλαδή.

Νομίζω οτι το κάνει το galaxy s αλλά μόνο σε SAMSUNG τηλεοράσεις.

Μήπως να χρησιμοποιούσες το screen on ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλησπερα! Καποια καλη εφαρμογη για λιγο απαιτητικο editing φωτο και δοκιμασμενη? :)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλησπερα! Καποια καλη εφαρμογη για λιγο απαιτητικο editing φωτο και δοκιμασμενη? :)

τσεκαρε το photoshop express

τσεκαρε το photoshop express

ευχαριστω!! :D

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Eπισης το vignette εχει παρα πολλες επιλογες :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τελεια! Θα τα κατεβασω να δουλεψω συνδυαστικα αν ειναι! Και παλι ευχαριστω πολυ!!!

www.macspot.gr

εχει καποιος αλλος προβλημα με τις εφαρμογες που σκαναρουν barcodes? εχω δοκιμασει 4-5 κ ολες κρασαρουν μολις πανε να ξεκινησουν την καμερα

παλια δουλευαν κομπλε

Και εγώ αντιμετωπίζω τέτοια κολλήματα με εφαρμογές Barcode και δεν ξέρω τί φταίει.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

εχει καποιος αλλος προβλημα με τις εφαρμογες που σκαναρουν barcodes? εχω δοκιμασει 4-5 κ ολες κρασαρουν μολις πανε να ξεκινησουν την καμερα

παλια δουλευαν κομπλε

Εάν έχεις 2.2.1 ρομ και έκανες ρουτ με το cfroot αυτό φταίει. Δοκίμασε το superoneclick και όλα θα φτιάξουν.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημήτρης

Δοκίμασε να κάνεις unroot. Είχα και εγώ το πρόβλημα φλασαρα την ίδια ρομ , καθαρό install και πριν κάνω ρουτ δούλευε. Έβαλα το superoneclick το τελευταίο (1,6) και όλα συνέχισαν να δουλεύουν οκ. Έχω την official js3.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Δημήτρης

Foxy Photo Editor, Photoid Pro και PicSay Pro τα καλύτερα

και εγγυημένα 100%

Θα μπορόυσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή?

http://www.appbrain.com/app/swapper-for-root/org.azasoft.free.swapper

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορούμε να τερματίζουμε μια κλήση με τα hardware keys του τηλεφώνου; (Για όσους από εμάς δεν διαθέτουμε τηλέφωνα με hardware keys για αυτή τη λειτουργία).

Μπορω να πω μου εδωσες ιδεα και εφτιαξα ενα μικρο προγραμματακι το οποιο ενεργοποιας ενα service που αυτοματα εντοπιζει ποτε εχεις κληση και δεν σβηνει ουτε κλειδωνει την οθονη αν δεν πατησεις το <--- .Να αναφερω οτι το proximity sensor λειτουργει κανονικα αλλα δεν κλειδωνει την οθονη :).Μετα επανερχονται οι ρυμθμισεις σου κανονικα.Το ανεβασα τωρα και ονομαζεται Dont lock me :).Νασε καλα :D

Μπορω να πω μου εδωσες ιδεα και εφτιαξα ενα μικρο προγραμματακι το οποιο ενεργοποιας ενα service που αυτοματα εντοπιζει ποτε εχεις κληση και δεν σβηνει ουτε κλειδωνει την οθονη αν δεν πατησεις το <--- .Να αναφερω οτι το proximity sensor λειτουργει κανονικα αλλα δεν κλειδωνει την οθονη :).Μετα επανερχονται οι ρυμθμισεις σου κανονικα.Το ανεβασα τωρα και ονομαζεται Dont lock me :).Νασε καλα :D

Αμάν!!! Σοβαρά μιλάς;;; Τη θέλω!!! :food: :D

Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορούμε να τερματίζουμε μια κλήση με τα hardware keys του τηλεφώνου; (Για όσους από εμάς δεν διαθέτουμε τηλέφωνα με hardware keys για αυτή τη λειτουργία).

Κι εμενα θα με ενδιεφερε αυτο.

Χρησιμοποιουσα για καιρο το Msn Droid X και το θεωρουσα απο τα καλυτερα του ειδους του, αλλα ξαφνικα πριν λιγες μερες οταν φορτωνε κανονικα, δεν εμφανιζε καμια επαφη. Ξανα εκανα εγκατασταση, αλλα παλι τα ιδια οποτε το εδιωξα και δοκιμασα το Msn Talk.

Με αυτο εκανα τη δουλεια μου μια χαρα, αλλα μετα απο αυτο, μου εμφανισε ενα παραξενο προβλημα. 'Οποτε μπηκα απο το pc, με τον ιδιο λογαριασμο, και ενω παντα τ αφηνω offline όποτε δεν το χρησιμοποιω, μου άλλαζε μετα απο λιγη ωρα μονο του σε online :blink: . Αυτο το ξαναεκανε, και μαλιστα οταν το εκλεινα εντελως, παρεμενα στις αλλες επαφες online. Αυτο το εξακριβωσα με δευτερο λογαριασμο στο ιδιο pc, στον οποιο δεν συμβαινει το παραπανω προβλημα.

Καποιος που χρησιμοποιει το Msn Talk, εχει παρατηρησει κατι παρομοιο? Τετοια συμπτωση, και επαναλαμβανομενη, μου φαινεται περιεργη.

Έχω κατεβάσει από το μάρκετ το PC Remote Controller.

Μπορεί να μου πει κάποιος ποιές ρυθμίσεις να κάνω στην εφαρμογή η ακόμα και στο λάπτοπ αν χρειάζεται προκειμένου να συνδεθώ?

από το κινητό πας settings->accessibility(δείχνει ένα χέρι)->power button ends call και το επιλέγεις τικ.

Εκτός από το skype ξέρει κανένας καμιά καλή εφαρμογή για VOIP calls?

Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίρνω τηλ μέσω internet από το κινητό μου σε PC.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...