Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω ότι αυτό υπάρχει built in στην Froyo. Ρυθμίσεις > τοποθεσία και ασφάλεια > εντοπισμός κινητού

Δεν ειναι built in και βρηκα την SIM Checker Lite , εχει σχεδον ολες τις αξιολογισεις θετικες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θέλω να μου προτείνεται μια εφαρμογή που παρακαλουθει την sim καρτα ετσι ωστε οταν αλλάξει (κλοπή κλπ)να στειλει μηνυμα σε προκαθορισμένο αριθμό.

wavesecure, εχει συνδρομή 15 ευρω τον χρόνο αλλά τα αξίζει.

Κάνει αυτό που λες και πολλά άλλα.

Δεν ειναι built in και βρηκα την SIM Checker Lite , εχει σχεδον ολες τις αξιολογισεις θετικες.

Μάλλον έχεις δίκιο. Δεν είναι της Froyo, αλλά μόνο για κινητά Samsung :)

Μάγκες καμιά εφαρμογούλα με Live score και βαθμολογίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ξέρουμε??

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Μάγκες καμιά εφαρμογούλα με Live score και βαθμολογίες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ξέρουμε??

Μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη για το στοιχημα που εχει βγαλει ενα παιδι και υπαρχει στο φορουμ και εχει live scores . [Εφαρμογή] Στοίχημα (stixima)

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη για το στοιχημα που εχει βγαλει ενα παιδι και υπαρχει στο φορουμ και εχει live scores . [Εφαρμογή] Στοίχημα (stixima)

Την έχω δει αυτή και την έχω κατεβάσει απλά δεν έχει βαθμολογίες πρωταθλημάτων...ευχαριστώ πάντως!!!

Για Live score είναι πολύ καλή...:)

My Device:

Την έχω δει αυτή και την έχω κατεβάσει απλά δεν έχει βαθμολογίες πρωταθλημάτων...ευχαριστώ πάντως!!!

Soccer Livescores.-

Μπορείς αν ρυθμίσεις watchlist για να βλέπεις μόνο τα πρωταθλήματα που θέλεις, και άμα κάνεις tap πάνω σε ένα πρωτάθλημα σου εμφανίζει την τρεχουσα βαθμολογία και τους πρώτους σκόρερς!

Εμφανίζει και notification όταν μπαίνουν γκολ ή στην λήξη του ματς. ;)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Eγώ έχω περάσει το totalcare. Δεν ξέρω αν όντως κάνει δουλειά, αλλά στην αρχή που το είχα δοκιμάσει δούλεψε κανονικά. Εiναι και free κι εχει κι εντοπισμό μέσω gps, τον οποίον όμως δεν έχω δοκιμάσει... ;)

Aπλά το εγκαθιστάς μια φορά και μετά τρέχει μόνο μετά το πρώτο restart!

Τhe end of an era...

καλησπερα

υπαρχει μια εφαρμογη στο htc desire hd με ονομα "λειτουργια αυτοκινητου". μπορουμε να την βρουμε και για το απλο desire???

Εχουμε καμια απαντηση εδω;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Α σορρυ δεν ειδα οτι ηθελες και βαθμολογιες.

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εχουμε καμια απαντηση εδω;

υπαρχει στο μαρκετ το car mode που οταν σε καλουν ανοιγει αυτοματα σε ανοιχτη ακροαση αν εννοεις αυτο.πολυ βολικο.εχω καταργησει το car kit μ αυτο

υπαρχει στο μαρκετ το car mode που οταν σε καλουν ανοιγει αυτοματα σε ανοιχτη ακροαση αν εννοεις αυτο.πολυ βολικο.εχω καταργησει το car kit μ αυτο

η ποιοτητα της συνομιλιας πως ειναι;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Soccer Livescores.-

Μπορείς αν ρυθμίσεις watchlist για να βλέπεις μόνο τα πρωταθλήματα που θέλεις, και άμα κάνεις tap πάνω σε ένα πρωτάθλημα σου εμφανίζει την τρεχουσα βαθμολογία και τους πρώτους σκόρερς!

Εμφανίζει και notification όταν μπαίνουν γκολ ή στην λήξη του ματς. ;)

Ωραίος!!!

Σε ευχαριστώ πολύ.....;)

My Device:

Αυτά είναι δωρεάν στο market και έχουν και ελληνικούς χάρτες;

Νομίζω ότι αυτό υπάρχει built in στην Froyo. Ρυθμίσεις > τοποθεσία και ασφάλεια > εντοπισμός κινητού

Κανένα navigator δεν είναι δωρεάν. Βαλε trial να τα δεις

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

HTC Desire Root User

Θέλω να μου προτείνεται μια εφαρμογή που παρακαλουθει την sim καρτα ετσι ωστε οταν αλλάξει (κλοπή κλπ)να στειλει μηνυμα σε προκαθορισμένο αριθμό.

Καλη ειναι και αυτη

http://www.appbrain.com/app/netqin-antivirus-free/com.netqin.antivirusgm20

Κανει αυτο που ζητας και αλλα και ειναι free

Παιδια μπορειτε να ελεγξετε ενα μπαγκ στο handcent? Στην τελευταια εκδοση του με το που παταω το ελληνικο γραμμα Χ πηγαινει σε δευτερο μηνυμα!

Παιδια μπορειτε να ελεγξετε ενα μπαγκ στο handcent? Στην τελευταια εκδοση του με το που παταω το ελληνικο γραμμα Χ πηγαινει σε δευτερο μηνυμα!

Κι εμενα το ιδιο κανει...Μονο το κεφαλαιο Χ ομως.

Eμενα δεν με το πηγαινει σε αλλο μυνημα. Μικραινει το μυνημα απο 160 σε 70 χαρακτηρες! Ελληνικο κεφαλαιο!

Α, και κατι ακομα. Στην τελευταια αναβαθμιση του tapatalk, δεν μπορω να διαβασω το "φ". Με βγαζει ενα κουτακι στην θεση του!

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Πήγαινε στην αρχική οθόνητου tapatalk, πάτησε το αριστερό πλήκτρο αφής, more, settings και κάνε τικ στην επιλογή enable BBCode

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Eμενα δεν με το πηγαινει σε αλλο μυνημα. Μικραινει το μυνημα απο 160 σε 70 χαρακτηρες! Ελληνικο κεφαλαιο!

Nαι αυτο εννοουσα. Οκ θα το αναφερω στον dev.

Κι εμενα το ιδιο κανει...Μονο το κεφαλαιο Χ ομως.

και εμενα ακριβως το ιδιο

Ποιο browser θεωρείται καλλίτερο και ταχύτερο για ταμπλέτες με android 2.1?

ο dolphin, αν βεβαια λειτουργει με 2.1, δοκιμασε

Edited by mafiagalou

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...