vaggos13 Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Πολύ καλή εφαρμογή για καιρό Animated Weather for Android - Weather forecast application. The exquisitely realistic video effects of cloudiness, rain and snow provide the vivid sensation of current or future weather conditions for more than 50000 locations over the world. http://www.weather-android.com/ Video: Δεν είμαι εδώ για κανέναν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskous Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Παιδια μπορει να μου πει καποιος πως διαγραφω εφαρμογες που εχω εγκαταστησει ? ειμαι καινουργιος σε android Κινητο ευχαριστω. HTC ONE 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ποιές ρυθμίσεις? Δεν θα σβήσω data, μόνο την cache. Επειδη στην cashe, αποθηκευονται και ρυθμισεις της καθε εφαρμογης αν δεν κανω λαθος, οποτε μπορει να ξαναπερασεις τον λογαριασμο σου, passwords, αποθηκευμενα sites κτλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Παιδια μπορει να μου πει καποιος πως διαγραφω εφαρμογες που εχω εγκαταστησει ? ειμαι καινουργιος σε android Κινητο ευχαριστω. για ευκολια εγατεστησε το advance unistaller My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Παιδια μπορει να μου πει καποιος πως διαγραφω εφαρμογες που εχω εγκαταστησει ? ειμαι καινουργιος σε android Κινητο ευχαριστω. Υπάρχει νήμα με απορίες για αρχαρίους.... Ρυθμίσεις ---> Εφαρμογές --> διαχείριση εφαρμογών-->διαλέγεις εφαρμογή-->Απεγκατάσταση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 θα μου προτεινετε καποια εφαρμογη (ελπιζω να υπαρχει) που οταν παταω το κουμπι του bluetooth headset για να καλεσει τον τελευταιο αριθμο να καλει παντα καποιο προκαθορισμενο αριθμο My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Ναι βέβαια, απλά θα χαθούν οι ρυθμίσεις. Οπότε τις ξαναβαζεις από την αρχή. Στην cache δεν αποθηκεύονται ρυθμίσεις. Δε θα χάσεις τίποτα από κωδικούς. Αυτοί είναι στα data. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
torpedo Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Πολλές φορές όταν η συσκευή είναι ανοιχτή και την κρατάμε στο χέρι τυχαίνει να σβύνονται windgets ή εφαρμογές απο την οθόνη μας. Το έχει λύσει κανείς αυτό? Με μια ερώτηση απο το σύστημα μήπως? και... υπάρχει τρόπος ένα τραγούδι που κατεβάσαμε απο το youtube να το κάνουμε convert σε mp3? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 και... υπάρχει τρόπος ένα τραγούδι που κατεβάσαμε απο το youtube να το κάνουμε convert σε mp3? Για να κατεβάζεις απευθείας σε mp3 τραγούδι που θες, κατέβασε το mp3 music download everyday. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 (edited) Για να κατεβάζεις απευθείας σε mp3 τραγούδι που θες, κατέβασε το mp3 music download everyday. Υπάρχει επίσης και το Music Box Pro το οποίο σου επιτρέπει το κομμάτι(mp3) που κατεβάζεις να το κάνεις και ringtone! Υπάρχει νήμα με απορίες για αρχαρίους.... Ρυθμίσεις ---> Εφαρμογές --> διαχείριση εφαρμογών-->διαλέγεις εφαρμογή-->Απεγκατάσταση Επίσης, οι περισσότεροι Launchers όπως launcherpro, adw.launcher, go launcher, zeam, μπορούν να κάνουν Uninstall με τον εξής τρόπος. Μπαίνεις στο app menu, κρατάς την εφαρμογή και την σέρνεις στον κάδο.. δεν το αφήνεις όμως.. το αφήνεις 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να σου γράψει μπλα μπλα uninstall και τότε το αφήνεις. Edited January 13, 2011 by jastonas Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Επίσης, οι περισσότεροι Launchers όπως launcherpro, adw.launcher, go launcher, zeam, μπορούν να κάνουν Uninstall με τον εξής τρόπος. Μπαίνεις στο app menu, κρατάς την εφαρμογή και την σέρνεις στον κάδο.. δεν το αφήνεις όμως.. το αφήνεις 1-2 δευτερόλεπτα μέχρι να σου γράψει μπλα μπλα uninstall και τότε το αφήνεις. Φοβερό και πολύ χρήσιμο το tip!! Άπειρα ευχαριστώ! :D Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλημέρα , ποια εφαρμογή προτείνεται για rss reader που να έχει και widget ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Φοβερό και πολύ χρήσιμο το tip!! Άπειρα ευχαριστώ! :D Είναι όντως φοβερό τιπ... και δύσκολο να το βρεις μόνος σου :/ Εγώ παιδευόμουν πολύ καιρό. Βρήκα και νέο launcher με τον οποίο παίζω τώρα... *Spark Αρκετά ενδιαφέρον λίγο που τον κοίταξα... Είναι κυρίως για intergration facebook+twitter+news στο desktop Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Διάβασα κι εγώ για τον Spark, στο AndroidCentral κι έλεγα να τον δοκιμάσω.. Είναι ελαφρύς? Έχει όμορφα Widget για Weather, facebook, News, κλπ? --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch05626 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα με το wildfire. Εγκατέστησα το Go Launcher και έχω περάσει home screen και μερικές εφαρμογές που είναι περασμένες στην κάρτα. Δυστυχώς δε μου βγάζει το εικονίδιο της κάθε εφαρμογής, αλλά το custom εικονίδιο του android , σα να μη φορτώνονται καθόλου τα εικονίδια των συγκεκριμένων, ενώ αν τις επιλέξω φορτώνουν κανονικά σαν εφαρμογές. Ακόμη ενώ οργανώνω τις εφαρμογές στο app drawer, μερικές σε κάθε επανεκκίνηση ''ξεστρατίζουν'' και εμφανίζονται εκτός φακέλων. Λέτε να έχω πρόβλημα με την κάρτα μου? Σημείωση, έχω εγκαταστήσει το sdk και μερικές εφαρμογές τις περνάω βιαίως στην κάρτα, αλλά το πρόβλημα το έχουν και αυτές που ήταν απο πρίν μέσα. Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 εχει καταφέρει κανείς να κάνει synch το winamp στο κινητό με το desktop? ανοίγω το wifi στην εφαρμογή, αλλά όταν πατάω discover στον υπολογιστή δεν βρίσκει τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει το παρακάτω θέμα στους xda σχετικά με ένα πορτ που εχει γινει με το πληκτρολόγιο απο το gingerbread! Ο developer του αναφέρει ότι μπορούμε να του στειλουμε dictionaries με αλλες γλωσσες που θελουμε να προσθεσει! Ξερει κανενας πώς μπορουμε να βρουμε και για τα ελληνικά για να του στείλουμε και να προσθέσει και την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Διάβασα κι εγώ για τον Spark, στο AndroidCentral κι έλεγα να τον δοκιμάσω.. Είναι ελαφρύς? Έχει όμορφα Widget για Weather, facebook, News, κλπ? Ωραίος είναι, δεν έχει πολλές οθόνες, μόνο μία. Είναι κάτι το διαφορετικό. Προβλήματα: Κακό scrolling στη λίστα εφαρμογών και στο widget του facebook τους ελληνικούς χαρακτήρες τους βγάζει με κινέζικα.... (αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα). Κατά τα άλλα μια ωραία εναλλακτική πρόταση. Περισσότερο θυμίζει wm παρά android. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Είναι όντως φοβερό τιπ... και δύσκολο να το βρεις μόνος σου :/ Εγώ παιδευόμουν πολύ καιρό. Βρήκα και νέο launcher με τον οποίο παίζω τώρα... *Spark Αρκετά ενδιαφέρον λίγο που τον κοίταξα... Είναι κυρίως για intergration facebook+twitter+news στο desktop Εγώ ήμουν τυχερός το βρήκα τη 2η-3η μέρα που έβαλα LP:) (κατά τύχη!). Έχει προοπτικές ο spark αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι ποιο smooth / εύχρηστο από τον LauncherPRO. Και τα widget του plus είναι πολύ χρήσιμα.. Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassosk82 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Το νέο application για σθσκευες Android ''Vevo'' φερνει πανω απο 20,000 μουσικα video 7,000 καλλιτεχνες κάντε κλικ ΕΔΩ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εγώ ήμουν τυχερός το βρήκα τη 2η-3η μέρα που έβαλα LP:) (κατά τύχη!). Έχει προοπτικές ο spark αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι ποιο smooth / εύχρηστο από τον LauncherPRO. Και τα widget του plus είναι πολύ χρήσιμα.. Η ιδέα του Spark είναι καλή, αν και θυμίζει έντονα αρχική οθόνη σε wm Μέχρι 6.1. Εκτός από αυτό, θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Έχοντας δοκιμάσει τους ADW , ADW WX και ZEAM πιβεβαιώνω ότι μακράν ο πιο smooth launcher είναι ο pro MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Η ιδέα του Spark είναι καλή, αν και θυμίζει έντονα αρχική οθόνη σε wm Μέχρι 6.1. Εκτός από αυτό, θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Έχοντας δοκιμάσει τους ADW , ADW WX και ZEAM πιβεβαιώνω ότι μακράν ο πιο smooth launcher είναι ο pro που τον βρισκουμε τον pro...?? επισης υπαρχει εφαρμογη που να αντιγραφει-εμφανιζει τις επιφανειες εργασιες που εχεις δημιουργησει σε ενα launcher ..οταν ενεργοποιεις-δουλευεις καποιον αλλο//??? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskous Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Γεια σας παιδια , ποια εφαρμογη αντιστοιχη του msn μου προτεινεται.. ? ευχαριστω. HTC ONE 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Γεια σας παιδια , ποια εφαρμογη αντιστοιχη του msn μου προτεινεται.. ? ευχαριστω. MSN Talk MSN Droid BeejiveIM Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Καλημέρα παιδιά! Υπάρχει το παρακάτω θέμα στους xda σχετικά με ένα πορτ που εχει γινει με το πληκτρολόγιο απο το gingerbread! Ο developer του αναφέρει ότι μπορούμε να του στειλουμε dictionaries με αλλες γλωσσες που θελουμε να προσθεσει! Ξερει κανενας πώς μπορουμε να βρουμε και για τα ελληνικά για να του στείλουμε και να προσθέσει και την ελληνική γλώσσα στο πληκτρολόγιο? :) Για να προσθέσω σε αυτό το σχόλιο μου, ξέρει κανένας αν μπορούμε να πάρουμε το ελληνικό λεξικό από το HTC_IME για να το δώσουμε σε αυτόν τον developer να το ενσωματώσει στο gingerbread kb? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts