dantekavala Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα για το pc που να μπορω να ανοιγω τα αρχεια apk ωστε να κανω κατι σαν προεπισκοπηση;; Να βλεπω δηλαδη πως ειναι οι εφαρμογες που θελω για να δω αν μου κανουν. Μην αρχισω να περναω και να σβηνω αβερτα εφαρμογες στο κινητο Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα για το pc που να μπορω να ανοιγω τα αρχεια apk ωστε να κανω κατι σαν προεπισκοπηση;; Να βλεπω δηλαδη πως ειναι οι εφαρμογες που θελω για να δω αν μου κανουν. Μην αρχισω να περναω και να σβηνω αβερτα εφαρμογες στο κινητο Μάλλον πρέπει να κατεβάσεις όλο το sdk και να τρέξεις virtual android... :Ρ Μάλλον για install/uninstall σε βλέπω! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Μάλλον πρέπει να κατεβάσεις όλο το sdk και να τρέξεις virtual android... :Ρ Μάλλον για install/uninstall σε βλέπω! Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Χθες πηρα το πρωτο μου ανδροιδ και ψαχνομαι. Αλλη μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις. Υπαρχει καποιο ελληνο-ιταλικο λεξικο;; κατα προτίμηση offline για τις ωρες που δεν θα εχω wifi Κοντα μου Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Χθες πηρα το πρωτο μου ανδροιδ και ψαχνομαι. Αλλη μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις. Υπαρχει καποιο ελληνο-ιταλικο λεξικο;; κατα προτίμηση offline για τις ωρες που δεν θα εχω wifi Κοντα μου H Collins εχει ελληνο-ιταλικο, αλλα το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι της SlovoEd ιταλο-αγγλικο. Επισης δες και την εφαρμογη Italian Verbs αν εισαι στην φαση που μαθαινεις. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 H Collins εχει ελληνο-ιταλικο, αλλα το καλυτερο κατα την γνωμη μου ειναι της SlovoEd ιταλο-αγγλικο. Επισης δες και την εφαρμογη Italian Verbs αν εισαι στην φαση που μαθαινεις. Με εσωσες φιλε μου. Το ιταλιαν verbs ειναι οτι καλυτερο. Εχει 2.5 μηνες που ξεκινησα. Το collins το περασα αλλα ειναι για 7 μερες. Το αλλο ακομη δεν το δοκιμασα Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Με εσωσες φιλε μου. Το ιταλιαν verbs ειναι οτι καλυτερο. Εχει 2.5 μηνες που ξεκινησα. Το collins το περασα αλλα ειναι για 7 μερες. Το αλλο ακομη δεν το δοκιμασα Oντως, εχει μεγαλη ποικιλια ρηματων και ο developer εχει κανει πολυ καλη δουλεια! Δες και τα ΠΜ σου. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αν το εχεις ηδη επιλεξει μεσα απο τις ρυθμίσεις "Γλωσσα και πληκτρολογιο" πατα παρατεταμενα πανω στο πλαισιο που γραφεις το μηνυμα και πατα πανω στο pop up που θα σου βγαλει. Εκει θα επιλεξεις μεθοδο εισοδου. Το έκανα και αυτό αλλά τότε δεν μου ανοίγει καν τη δημιουργία μηνύματος και δεν μπορώ να γράψω μήνυμα... :( Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει τη δυνατότητα ειδοποίησης με το led για αναπάντητες κλήσεις? Τυχαίνει πολλές φορές να το έχω αθόρυβο και έτσι περνάει πολύ ώρα μέχρι να δω την κληση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδιά θελω να αγοράσω εφαρμογές από το market.Είμαι roοt.Είναι ασφαλές να δώσω τα στοιχεία της κάρτας μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Παιδιά θελω να αγοράσω εφαρμογές από το market.Είμαι roοt.Είναι ασφαλές να δώσουμε τα στοιχεία της κάρτας μου? Κανε πρώτα από τον υπολογιστή account στο Google checkout και μετά κατέβασε από το κινητό ότι θες. Είναι σαν το papal. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δίνει τη δυνατότητα ειδοποίησης με το led για αναπάντητες κλήσεις? Τυχαίνει πολλές φορές να το έχω αθόρυβο και έτσι περνάει πολύ ώρα μέχρι να δω την κληση. led me know http://www.appbrain.com/app/led-me-know-beta/com.p0w4.ledMeKnow# [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Πως λέγεται ρε παιδιά η άλλη εφαρμογή πλην του μάρκετ που μπορούμε να αγοράσουμε ; Slide κάτι δεν μπορώ να την θυμηθώ με τίποτα:confused: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Να ρωτήσω κάτι.. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο σου δίνει μετρητή διάρκειας κλήσεων πχ για τηλ που αρχίζουν απο 6...και άλλο μετρητή για τηλ που αρχίζουν απο 2...?? για να μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο ομιλίας σε κιν? και σταθερά? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Να ρωτήσω κάτι.. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο σου δίνει μετρητή διάρκειας κλήσεων πχ για τηλ που αρχίζουν απο 6...και άλλο μετρητή για τηλ που αρχίζουν απο 2...?? για να μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε τον χρόνο ομιλίας σε κιν? και σταθερά? Ευχαριστώ! Αυτό μπορείς να το κάνεις στο call meter ng βάζοντας δεύτερο πλάνο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Γεια σε όλους! Είμαι νέος στα android γι'αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω πρόγραμμα κινητής με 100mb ίντερνετ και θα ήθελα να μην μπορώ να τα υπερβώ. Προσφέρει κάποιο πρόγραμμα την δυνατότητα να σου μπλοκάρει την σύνδεση μέσω gprs, πάνω από κάποιο όριο; Φυσικά να μην μετράει τα mb μέσω wifi μέσα στα 100. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fangel Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 3g watchdog σε συνδυασμό με APNdroid (αν δεν θέλεις να το κλείνεις χειροκίνητα) Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Θα σου προτεινα να κλεινεις το 3g με το apn. Με το 3gwatchdog μετρας ΜΒ. Κανεις και ρυθμισεις με το οριο. Sent from my GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefg Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 (edited) Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις! Θα το δοκιμάσω. :) Edited December 8, 2010 by stefg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 camscanner... απιστευτα χρησιμη εφαρμογη.. μια στο τοσο που χρειαζομαι σκανερ, το χρησιμοποιω.. πολυ καλη ποιοτητα και εξαγωγη σε img & pdf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Πως λέγεται ρε παιδιά η άλλη εφαρμογή πλην του μάρκετ που μπορούμε να αγοράσουμε ; Slide κάτι δεν μπορώ να την θυμηθώ με τίποτα:confused: https://slideme.org/applications :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Γεια σε όλους! Είμαι νέος στα android γι'αυτό θα ήθελα την βοήθεια σας. Έχω πρόγραμμα κινητής με 100mb ίντερνετ και θα ήθελα να μην μπορώ να τα υπερβώ. Προσφέρει κάποιο πρόγραμμα την δυνατότητα να σου μπλοκάρει την σύνδεση μέσω gprs, πάνω από κάποιο όριο; Φυσικά να μην μετράει τα mb μέσω wifi μέσα στα 100. Ευχαριστώ. Παροτι εχω το 3gwatchdog με εχει βολεψει αφανταστα το droidstats που μου δειχνει και τα τηλεφωνα που κανω τις εξερχομενες κλησεις και την χρηση ιντερνετ σε 3g αλλα και αν θελεις και σε wifi διαφορστικο απο 3g. Δοκιμασετο αξιζει. Για να κλεινω και να ανοιγω το gprs χρησιμοποιω τα widget του τηλεφωνου μου και εχω καταργησει το apndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδιά, 2 ερωτησεις: 1. Στον καιρό της HTC, δεν μού κάνει αυτάματα ενημέρωση. Το τσεκάρω στις ρυθμίσεις, βγαίνω κι όταν ξαναμπώ είναι unchecked. Εν ολίγοις, δέχεται μόνο χειροκίνητη ενημέρωση. 2. Γίνεται ο Dialer One να εμφανίζει τον αριθμό μαζί με το όνομα της επαφής; Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδια, επειδη δεν βρηκα πουθενα απαντηση. Εχω το ZTE Blade το οποιο υποτιθεται οτι αναβαθμιζεται αλλα στο μενου δεν βλεπω πουθενα καποια επιλογη για να γινει οταν τελικα ερθει η αανβαθμιση σε 2.2. Το κινητο δεν εχει γινει rooted οποτε καντε μου προτασεις και σμυβουλες για το rooted επισης... http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HOC_MODO Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιδια, επειδη δεν βρηκα πουθενα απαντηση. Εχω το ZTE Blade το οποιο υποτιθεται οτι αναβαθμιζεται αλλα στο μενου δεν βλεπω πουθενα καποια επιλογη για να γινει οταν τελικα ερθει η αανβαθμιση σε 2.2. Το κινητο δεν εχει γινει rooted οποτε καντε μου προτασεις και σμυβουλες για το rooted επισης... Για δες εδώ τι γράφει: http://techblog.gr/mobile/zte-blade-android-2-2-9439/ 992 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ρε παιδες εβαλα το folder organizer lite για να φτιαξω φακέλους στο desktop και να εχω εκει ανα κατηγορίες τις εφαρμογές μου, όπως κ οποιες θελω εγω. Αλλα δε μπορώ να το κάνω. Κατέβασα λάθος πρόγραμμα γι αυτή τη δουλειά? "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts