Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχουν διάφοροι dialers που κάνουν αυτή τη δουλειά (αν εχω καταλάβει τι ψάχνεις), όπως ο dialer one αλλά θεωρώ πως είναι κατώτεροι του κλασικού dialer του τηλεφώνου σου.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Βασικά αυτό που ψάχνω είναι contact manager....Ψάχνοντας βρήκα π.χ. το παρακάτω...

http://www.appbrain.com/app/youlu-address-book/com.youlu

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βασικά αυτό που ψάχνω είναι contact manager....Ψάχνοντας βρήκα π.χ. το παρακάτω...

http://www.appbrain.com/app/youlu-address-book/com.youlu

Ναι οκ. Κάτι τέτοιο φαντάστηκα και εγώ. Ήθελα να στο πω και το youlu αλλά θεωρώ το dialer one λίγο καλύτερο. Πάραυτα δεν συγκρίνονται με τη native εφαρμογή του desire. Δοκίμασε και πες μας τη γνώμη σου :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Λεωνίδας

το handsms οταν στελνω μυνημα ειναι μονο με κεφαλαια? υπαρχει τροπος να στελνω μικρα γραμματα?

EDIT:

οκ λυθηκε με την απενεργοποιηση των 160 χαρακτηρων!!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

το handsms οταν στελνω μυνημα ειναι μονο με κεφαλαια? υπαρχει τροπος να στελνω μικρα γραμματα?

Στην μαμά εφαρμογή των μηνυμάτων το X10 mini έχει μια επιλογή "εξοικονόμηση κόστους: μετ. εθνικών χαρακτήρων για την αποστολή μεγάλων κειμένων σε κάθε SMS" ticκαρισμένη. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, πάντως αν το απενεργοποιήσεις θα στέλνεις μηνύματα των 70 και όχι 160 χαρακτήρων.

εβαλα το handsms και μου αρεσει αρκετά, οταν παταω την μαμα εφαρμογη πρεπει να μου ανοιγει το handsms η η μαμα εφαρμογη? η μηπως υπαρχει ρυθμισει να παταω την μαμα εφαρμογη και να ανοιγει το handsms για να μην αλλαξω το εικονιδιο?

εβαλα το handsms και μου αρεσει αρκετά, οταν παταω την μαμα εφαρμογη πρεπει να μου ανοιγει το handsms η η μαμα εφαρμογη? η μηπως υπαρχει ρυθμισει να παταω την μαμα εφαρμογη και να ανοιγει το handsms για να μην αλλαξω το εικονιδιο?

Όταν πατάς την μαμά, η μαμά θα ανοίγει. :) Σίγουρα με κάποιους launchers θα μπορείς (ADW, launcherpro) να χρησιμοποιήσεις όποιο εικονίδιο θέλεις. Τώρα στην default αρχική οθόνη που έχεις δεν γνωρίζω αν γίνεται (εκτός αν γίνεται με κανένα app mate ή folder organizer + την εύρεση του αρχικού εικονιδίου κάπου στα αρχεία του λογισμικού [παρατραβηγμένο]). Χρησιμοποίησε κάποιον launcher.

Όταν πατάς την μαμά, η μαμά θα ανοίγει. :) Σίγουρα με κάποιους launchers θα μπορείς (ADW, launcherpro) να χρησιμοποιήσεις όποιο εικονίδιο θέλεις. Τώρα στην default αρχική οθόνη που έχεις δεν γνωρίζω αν γίνεται (εκτός αν γίνεται με κανένα app mate ή folder organizer + την εύρεση του αρχικού εικονιδίου κάπου στα αρχεία του λογισμικού [παρατραβηγμένο]). Χρησιμοποίησε κάποιον launcher.

αυτο εκανα μολις τωρα εβαλα τον GO Launcher και με βολεψα παρα πολυ!! Σε ευχαριστω πολυ..

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Qwerty πληκτρολόγιο???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για Qwerty πληκτρολόγιο???

Πολλές. Γιατί δεν κάνεις ένα search στο market? Δοκίμασε και το greek input method.

Λεωνίδας

Ποια είναι η πιο αξιόπιστη???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Ποια είναι η πιο αξιόπιστη???

Κατα την γνωμη μου αυτη που σου ειπε ο Boss82 και η HTC_IME την οποια θα βρεις στους xda (δεν εχω προχειρο link). Προσωπικα δεν χρησιμοποιω αλλη...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

http://www.gimpsta.com/themer/index.php

εδω φτιαχνεις και θεμα για το HTC IME και σου βγαζει κατευθειαν την εφαρμογη αλλαγμενη με το θεμα, το εχω χρησιμοποιησει απειρες φορες.

Πέρασα την HTC_IME...Πώς θα τη ρυθμίσω να λειτουργεί με το Handcent Sms...??

παιδια καμια εφαρμογη για εορτολογιο η ονειροκριτη?? Edited by domigr

Ψάχνω απεγνωσμένα στο internet να βρώ ενα Tutorial για να δω πως δουλεύει αυτο το Application. . . Ματαια όμως. Εχει να κάνει με Torrent's αλλα οι ρυθμισεις του προγραματος με εχουν μπερδεψει !! Το κατεβασα απο το Android Market με το σκεπτικο να μπορω να κατεβαζω Torrent απο το κινητο μου αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ξερει κανενας πως μπορω να το κανω να δουλεψει ??? Ζηταει IP δεν ξερω τι κανω !!!!

Καλημέρα παιδιά. θα'θελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν εφαρμογές antivirus για κινητά με λειτουργικό android? Υπάρχουν διαθέσιμες τέτοιες εφαρμογές στο android market είτε ως freeware είτε με πληρωμή? Ευχαριστώ.:)
"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Καλημέρα παιδιά. θα'θελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν εφαρμογές antivirus για κινητά με λειτουργικό android? Υπάρχουν διαθέσιμες τέτοιες εφαρμογές στο android market είτε ως freeware είτε με πληρωμή? Ευχαριστώ.:)

Δεν είναι απαραίτητο το antivirus στο κινητό. Κάποια δε από αυτά θα κάνουν το τηλέφωνό σου να σέρνεται. Τα παιδιά εδώ που έχουν κάνει root τα κινητά τους και είναι πιο επίφοβοι να "τσιμπήσουν" τίποτα περίεργο, δεν έχουν antivirus. :ninja:

Δεν είναι απαραίτητο το antivirus στο κινητό. Κάποια δε από αυτά θα κάνουν το τηλέφωνό σου να σέρνεται. Τα παιδιά εδώ που έχουν κάνει root τα κινητά τους και είναι πιο επίφοβοι να "τσιμπήσουν" τίποτα περίεργο, δεν έχουν antivirus. :ninja:

Υπάρχουν όμως επιλογές αξιόπιστες στην πλατφόρμα του android? Στα windows mobile χρησιμοποιώ το Kaspersky mobile security, πιθανολογώ ότι είναι καλό. Στο android τι επιλογές έχουμε? Εννοώ για κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει κάποιο "καλό" antivirus. Στο android market υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές?

Edited by eclair
"Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein

Πέρασα την HTC_IME...Πώς θα τη ρυθμίσω να λειτουργεί με το Handcent Sms...??

Δεν χρειαζεται καμια ιδιαιτερη ρυθμιση, απλως το επιλεγεις απο το μενου των ρυθμισεων (των γενικων, οχι του handcent) και εισαι ετοιμη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Υπάρχουν όμως επιλογές αξιόπιστες στην πλατφόρμα του android? Στα windows mobile χρησιμοποιώ το Kaspersky mobile security, πιθανολογώ ότι είναι καλό. Στο android τι επιλογές έχουμε? Εννοώ για κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει κάποιο "καλό" antivirus. Στο android market υπάρχουν αντίστοιχες εφαρμογές?

Ούτε στα windows mobile ούτε στο Android έχει κριθεί απαραίτητη (μέχρι σήμερα τουλάχιστον) η χρήση κάποιου antivirus software. Εν ολίγοις... είναι εντελώς περιττά με μοναδικό "κόστος" να "βαραίνει" η λειτουργία της συσκευής (όπως ειπώθηκε ήδη).

Modpic.gif

Εννοώ για κάποιον που θέλει να εγκαταστήσει κάποιο "καλό" antivirus.

Να σταματήσει να θέλει :dance::tease:

HTC Desire Root User

Δεν μου βγάζει το Qwerty αν και το έχω επιλέξει από τισ ρυθμίσεις... :(

Δεν μου βγάζει το Qwerty αν και το έχω επιλέξει από τισ ρυθμίσεις... :(

Αν το εχεις ηδη επιλεξει μεσα απο τις ρυθμίσεις "Γλωσσα και πληκτρολογιο" πατα παρατεταμενα πανω στο πλαισιο που γραφεις το μηνυμα και πατα πανω στο pop up που θα σου βγαλει. Εκει θα επιλεξεις μεθοδο εισοδου.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

παιδια καμια εφαρμογη για εορτολογιο η ονειροκριτη??

Για εορτολογιο στο μαρκετ Greek eortologio with widget

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...