Jump to content

Laimos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Laimos

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Laimos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ψάχνω απεγνωσμένα στο internet να βρώ ενα Tutorial για να δω πως δουλεύει αυτο το Application. . . Ματαια όμως. Εχει να κάνει με Torrent's αλλα οι ρυθμισεις του προγραματος με εχουν μπερδεψει !! Το κατεβασα απο το Android Market με το σκεπτικο να μπορω να κατεβαζω Torrent απο το κινητο μου αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ξερει κανενας πως μπορω να το κανω να δουλεψει ??? Ζηταει IP δεν ξερω τι κανω !!!!
  2. Ναι Εχω A-GPS... αν δεν πιανει 3G δλδ δεν δουλευει ο πλοηγος????? Στην τελικη τι πρεπει να κανω για να δουλεψει????? VAssaki Σε ευχαριστω. Το NDrive το περνεις απο αναβαθμηση η το κανεις Download απο καπου???
  3. Με λιγα λογια μονο με internet δουλευει??? Αν του βαλω εναν πλοηγο της GARMIN π.χ θα δουλεψει??? Εχεις να μου προτινεις κατι καλο????
  4. Εφοσον το ίδιο το κινητο εχει δεκτη GPS (πλοηγο) εννοω, γιατι οταν ενεργοποιω το GPS δεν βρισκει δορυφορο. Μονο απο το internet μου δινει εντολες. Δεν υπαρχει τροπος να κανει πλοηγηση χωρις internet????
  5. Καλησπέρα παιδια!! Ειμαι καινουργιος στο Foroum και θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα θεμα. Εχω το sony erricson Xperia mini και προσπαθώ να δουλεψω το GPS. Αδυνατον ομως. Μονο οταν ειναι συνδεδεμενο με WIFI μου διχνει οτι λειτουργει μιας και βρισκει δεδομενα απο εκει. Εγω θελω να το το κανω να δουλεψει και οταν δεν εχω WIFI απλα με την ενεργοποιηση του απο τις επιλογες. Ας μοθ δςσει καποιος τα φωτα του.....
×
×
  • Create New...