chriszamanis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ποια ειναι η εφαρμογη για να περνει το pc απο το κινητο? Αν εχεις android 2.2 το εχει στα μενού που διαχειρίζεσαι και τα ασύρματα. Αν όχι υπάρχουν εφαρμογές, δεν ξέρω όμως κάποια OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ποια ειναι η εφαρμογη για να περνει το pc απο το κινητο? Συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb και επελεξε usb tethering... Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη μεσω usb και επελεξε usb tethering... Μακάρι να ήταν τόσο απλό και για ιντερνετ απο το pc στο τηλέφωνο! ;) OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Μακάρι να ήταν τόσο απλό και για ιντερνετ απο το pc στο τηλέφωνο! ;) Βασικά, τι νόημα θα είχε αυτό που λές? Να παίρνει ίντερνετ το κινητό από το pc? Αφού έχεις μπροστά σου το pc, θα χρησιμοποιήσεις το κινητό για ίντερνετ??:blink: Μόνο το αντίθετο έχει νόημα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Βασικά, τι νόημα θα είχε αυτό που λές? Να παίρνει ίντερνετ το κινητό από το pc? Αφού έχεις μπροστά σου το pc, θα χρησιμοποιήσεις το κινητό για ίντερνετ??:blink: Μόνο το αντίθετο έχει νόημα. Μωρε μιά χαρά νόημα έχει! Καταρχήν σίγουρα θα το βάλεις στο usb να φορτίζει, οπότε τί σε χαλάει να κάνουν update τα διαφορα καλούδια που έχεις και που θέλουν Internet? Widget, καιρός, ημερολόγιο και ότι άλλο τετοιου στύλ έχει ο καθένας. OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Μωρε μιά χαρά νόημα έχει! Καταρχήν σίγουρα θα το βάλεις στο usb να φορτίζει, οπότε τί σε χαλάει να κάνουν update τα διαφορα καλούδια που έχεις και που θέλουν Internet? Widget, καιρός, ημερολόγιο και ότι άλλο τετοιου στύλ έχει ο καθένας. Α, επειδή είσαι γκατζετάκιας;) Όχι για άλλο λόγο... Βάλε ένα προγραμματάκι internet στο κινητό. Δεν είναι πολύ ακριβό και θα σε βγάλει απο τέτοιους μπελάδες. Θα νιώθεις ότι αξιοποιείς το κινητό σου στο 100%.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Βασικά, τι νόημα θα είχε αυτό που λές? Να παίρνει ίντερνετ το κινητό από το pc? Αφού έχεις μπροστά σου το pc, θα χρησιμοποιήσεις το κινητό για ίντερνετ??:blink: Μόνο το αντίθετο έχει νόημα. Υποθετω οτι ο φιλος εννοει για χρηση του market και των διαφορων update των εφαρμογων σε περιπτωση που δεν υπαρχει wifi router. http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Υποθετω οτι ο φιλος εννοει για χρηση του market και των διαφορων update των εφαρμογων σε περιπτωση που δεν υπαρχει wifi router. Και αυτο βέβαια!! Για πρόγραμα internet δεν το εχω ψάξει να πώ την αλήθεια που παιζουν οι τιμές? (για Wind) OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Ρε παιδια ειχα το WF& CLOCK WIDGET και δουλευε μια χαρα , αλλα απο χθες εκει που εμφανιζε τον καιρο γραφει "Loading data" κι αν πατησω το μενου μου βγαζει το μηνυμα " H εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκητα .Δοκιμαστε ξανα". Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει Μετα απο ψαχουλεμα το επανεφερα ,βγαζωντας την εφαρμογη απο την οθονη , κλεινωντας και ξανανοιγωντας το τηλεφωνο και ξαναφορτωνοντας την εφαρμογη . Τωρα δουλευη μια χαρα. Edited October 11, 2010 by potokis ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Γεια σας παιδια , ξερετε καποια εφαρμογη που να δεινει παραπανω ενταση στον ηχο σε ringtones???? Exω βαλει ενα ringtone και δεν ακουγεται δυνατα.... ευχαριστω. Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Και αυτο βέβαια!! Για πρόγραμα internet δεν το εχω ψάξει να πώ την αλήθεια που παιζουν οι τιμές? (για Wind) Δες εδώ: http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/uphresies-wind/web-n-mail.aspx τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Δες εδώ: http://www.wind.com.gr/LeftMenu/kinhth/for_individual/uphresies-wind/web-n-mail.aspx Να σαι καλά σ ευχαριστώ πολύ OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ρε παιδια ειχα το WF& CLOCK WIDGET και δουλευε μια χαρα , αλλα απο χθες εκει που εμφανιζε τον καιρο γραφει "Loading data" κι αν πατησω το μενου μου βγαζει το μηνυμα " H εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκητα .Δοκιμαστε ξανα". Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει τα ιδια κι εδω :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Ρε παιδια ειχα το WF& CLOCK WIDGET και δουλευε μια χαρα , αλλα απο χθες εκει που εμφανιζε τον καιρο γραφει "Loading data" κι αν πατησω το μενου μου βγαζει το μηνυμα " H εφαρμογη τερματιστηκε απροσδοκητα .Δοκιμαστε ξανα". Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει Αυτό το πρόγραμμα, γιατί δεν μου το εμφανίζει στο μάρκετ? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 επειδη είναι επι πληρωμη. σε όλα τα άλλα τα καλα μαγαζάκια θα το βρεις. πχ στο ipmart-forum. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Αυτό το πρόγραμμα, γιατί δεν μου το εμφανίζει στο μάρκετ? Free ειναι και λεγεται Weather Forecast&Clock Widget ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 (edited) Αυτό το προγραμματακι σε αφήνει να επιλεξεις αλλον φακελο αλλα το θεμα είναι αυτόν τον φακελο να μπορείς να τον κανεις και Default και όχι καθε φορα που θα χρειαζεται να κατεβαζω κατι να πρεπει να πηγαινω να βρισκω τον φακελο μου... Μεσα από τις ρυθμισεις του προγραμματος ΔΕΝ βρήκα κάποια τετοια επιλογή :( Δοκίμασε το "Save my attach". Κάνει αυτό ακριβώς το πράμα :) Edited October 11, 2010 by Villis Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Free ειναι και λεγεται Weather Forecast&Clock WidgetThanks. Το βρηκα. Και εμενα μου βγαζει FC. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noto Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 υπαρχει καποιο wigdet για να κανεις switch απο τα ελληνικα στα αγγλικα γιατι καθε φορα που θελω να μπω internet χρειαζομαι τα αγγλικα ενω στα msg ελληνικα και κατανταει κουραστικο.αν ξερει κανεις καποια εφαρμογη θα με εξυπηρετουσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 υπαρχει καποιο wigdet για να κανεις switch απο τα ελληνικα στα αγγλικα γιατι καθε φορα που θελω να μπω internet χρειαζομαι τα αγγλικα ενω στα msg ελληνικα και κατανταει κουραστικο.αν ξερει κανεις καποια εφαρμογη θα με εξυπηρετουσε Τι συσκευή έχεις?? Δεν έχει επιλογή το πληκτρολόγιο?? Δεν νομίζω να βρεις widget. Μόνο αν βάλεις άλλο πληκτρολόγιο. Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 γεια σασ παιδια οταν συνδεομαι στο ιντερνετ σε σελιδεσ που εχει βιντεο δεν τα παιζει γνωριζει κανεισ γιατι ΄΄ και αν εχει βγει ο firefox gia android kinhta galaxy s thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή εκτός του "battery indicator" που να βγάζει το ποσοστό της μπαταρίας στην notification bar και να μην....τρώει τόσο πολύ μπαταρία; Το Battery indicator μου τρώει αρκετή μπαταρία ημερησίως και θέλω να το αλλάξω... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή εκτός του "battery indicator" που να βγάζει το ποσοστό της μπαταρίας στην notification bar και να μην....τρώει τόσο πολύ μπαταρία; Το Battery indicator μου τρώει αρκετή μπαταρία ημερησίως και θέλω να το αλλάξω... Antonio νομίζω ότι οποίο και να βάλεις είναι κάπως λογικό να τρώει μπαταρία εφόσον είναι στην notification bar. Εγώ έχω στην home screen το battery life και δεν έχω παρατηρήσει κάτι με την μπαταρία. Αν πάντως κάποιος ξέρει κάποιο που μπαίνει στην notification bar και δεν τρώει μπαταρία θα το ήθελα κι' εγώ. Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 επι της ευκαιριας αφου λετε για τα εικονιδια στην μπαρα οτι καταναλωνουν μπαταρια εχω βαλει τα beautiful widgets και στην μπαρα μου γραφει συνεχεια την θερμοκρασια και την κατασταση των καιρικων φαινομενων π.χ ηλιοφανεια ....πως μπορω να το βγαλω αυτο;:) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 επι της ευκαιριας αφου λετε για τα εικονιδια στην μπαρα οτι καταναλωνουν μπαταρια εχω βαλει τα beautiful widgets και στην μπαρα μου γραφει συνεχεια την θερμοκρασια και την κατασταση των καιρικων φαινομενων π.χ ηλιοφανεια ....πως μπορω να το βγαλω αυτο;:) Απο τα settings του BW “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts