hlias77 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 μολις έβαλα στο market μια εφαρμογη μου που λεγεται Veggos και ειναι ενα soundboard με τις ατάκες του.Πληρης ελληνική εφαρμογη please download it... PS:android market search Veggos Μολις την κατεβασα!!!:) http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Μολις την κατεβασα!!!:) Ευχαριστώ φιλε πες μου και παρατηρησεις αν θες... [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Thanks Hlias για τα comment Τιποτα φιλε μου.Δικια μου ευχαριστηση,να βλεπω και να κατεβαζω εφαρμογες Ελληνων.Οσο για παρατηρησεις,δεν εχω καποια...Σε τετοιου ειδους εφαρμογες δεν εχεις και πολλα πραγματα να υποδειξης στον κατασκευαστη. Οι φωτος στο about ολα τα λεφτα!:lol: http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια - ενημερωση ας το πουμε γιατι ειμαι κοντα στο να παρω το Desire και βοβαμαι μην βρεθω προ δυσαρεστων εκπληξεων. Εχω ασχοληθει αρκετα με windows mobiles & iPhone. Με καποιους εδω εχουμε βρεθει κατα καιρους σε αλλα φορουμ. Αυτο που με φοβιζει κατα κυριο λογο ειναι το αν θα μπορεσω να εχω ολα αυτα που υπάρχουν στο Leo μου και κανω αψογα την δουλεια μου. Δεν μιλαω για χαζοεφαρμογές τυπου iphone. Μ᾽ενδιαφερουν βασικα πραγματα που ειναι απαραιτητα στην καθημερινοτητα μας οπως: Οffice: αν για παραδειγμα με το quick office μπορεις αμεσα να ανοιξεις ενα αρχειο excel που σου εστειλαν σε attachment η να επισυναψεις ενα αλλο. Τα προγραμματα πλοηγησης π.χ. iGO8 ειναι εκδοση πιο κοντα σε iphone η σε PDA? Ειναι παραμετροποιησιμο; μπορουμε να επεμβουμε στα αρχεια του να προσθεσουμε - αλλαξουμε χαρτες κλπ; Βρισκονται σε «γνωστα» μερη τετοια προγραμματα για routed συσκευες; ωστε να τα δοκιμασουμε και να ειμαστε σιγουροι οτι μας κανουν. Το NDrve εκδοση για android? Δισταζω γιατι με το HD2 εχω τα παντα σ᾽ μια πολυ γρηγορη συσκευη με sense παρομοιο μ αυτο που χρησιμοποιει η HTC στο Desire και μαλιστα βελτιομενο απο το XDA. O λογος που θελω να αγορασω το Desire ειναι οτι το μελλον. Τα series 7 δεν μ᾽ενθουσιασαν και δεν βλεπω κατι να αλλαζει σ αυτο οταν κυκλοφορησουν. Οποτε αργα η γρηγορα θα βαδισουμε αρκετοι προς τα εκει. Η λογικη μου λεει να κατσω στα αυγα μου αλλα καποια στιγμη πρεπει να δω κι αυτο το λειτουργικο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Γιατί δεν ακολουθείς την λογική σου; Αφού έχεις ένα εξαιρετικό τηλέφωνο και είσαι πλήρως ικανοποιημένος, δεν έχεις λόγο να προχωρήσεις σε ΑΜΕΣΗ αλλαγή. Περίμενε να κυλοφορήσει και το Desire, να βγουν και σταθερές εκδόσεις για τα προγράμματα που θέλεις και τότε χτύπα το. Οτι είπες πάντως, υπάρχει στο Android, αν και για τα GPS programms, τα καλύτερα ως τώρα στο Ν1 είναι Sygic, Navigon, CoPilot. @Veggos (:P): ωραία εφαρμογή Δημήτρη, την κατέβασα και εγώ. Καλός και ο Arnold, αλλά και ο Βέγγος εχει άλλο γέλιο :D What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Παιδια θα ηθελα μια βοηθεια - ενημερωση ας το πουμε γιατι ειμαι κοντα στο να παρω το Desire και βοβαμαι μην βρεθω προ δυσαρεστων εκπληξεων. Εχω ασχοληθει αρκετα με windows mobiles & iPhone. Με καποιους εδω εχουμε βρεθει κατα καιρους σε αλλα φορουμ. Αυτο που με φοβιζει κατα κυριο λογο ειναι το αν θα μπορεσω να εχω ολα αυτα που υπάρχουν στο Leo μου και κανω αψογα την δουλεια μου. Δεν μιλαω για χαζοεφαρμογές τυπου iphone. Μ᾽ενδιαφερουν βασικα πραγματα που ειναι απαραιτητα στην καθημερινοτητα μας οπως: Οffice: αν για παραδειγμα με το quick office μπορεις αμεσα να ανοιξεις ενα αρχειο excel που σου εστειλαν σε attachment η να επισυναψεις ενα αλλο. Τα προγραμματα πλοηγησης π.χ. iGO8 ειναι εκδοση πιο κοντα σε iphone η σε PDA? Ειναι παραμετροποιησιμο; μπορουμε να επεμβουμε στα αρχεια του να προσθεσουμε - αλλαξουμε χαρτες κλπ; Βρισκονται σε «γνωστα» μερη τετοια προγραμματα για routed συσκευες; ωστε να τα δοκιμασουμε και να ειμαστε σιγουροι οτι μας κανουν. Το NDrve εκδοση για android? Δισταζω γιατι με το HD2 εχω τα παντα σ᾽ μια πολυ γρηγορη συσκευη με sense παρομοιο μ αυτο που χρησιμοποιει η HTC στο Desire και μαλιστα βελτιομενο απο το XDA. O λογος που θελω να αγορασω το Desire ειναι οτι το μελλον. Τα series 7 δεν μ᾽ενθουσιασαν και δεν βλεπω κατι να αλλαζει σ αυτο οταν κυκλοφορησουν. Οποτε αργα η γρηγορα θα βαδισουμε αρκετοι προς τα εκει. Η λογικη μου λεει να κατσω στα αυγα μου αλλα καποια στιγμη πρεπει να δω κι αυτο το λειτουργικο. Για office υπαρχει το documents to go-εμενα με καλυπτει Το igo ειναι παρομοιο με αυτο του iphone το ndrive υπαρχει και στο android αν και κατα τη γνωμη μου το sygic ειναι ανωτερο οσο για το μελλον κι εγω την ιδια γνωμη ειχα και εφυγα απο τα wm6.5 και δεν το μετανιωσα(βεβαια η συσκευη που διαθετεις ειναι πολυ καλη),οποτε περιμενε να βγει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268946 Edited March 23, 2010 by sardas ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Γιατί δεν ακολουθείς την λογική σου; Αφού έχεις ένα εξαιρετικό τηλέφωνο και είσαι πλήρως ικανοποιημένος, δεν έχεις λόγο να προχωρήσεις σε ΑΜΕΣΗ αλλαγή. Περίμενε να κυλοφορήσει και το Desire, να βγουν και σταθερές εκδόσεις για τα προγράμματα που θέλεις και τότε χτύπα το. Οτι είπες πάντως, υπάρχει στο Android, αν και για τα GPS programms, τα καλύτερα ως τώρα στο Ν1 είναι Sygic, Navigon, CoPilot. @Veggos (:P): ωραία εφαρμογή Δημήτρη, την κατέβασα και εγώ. Καλός και ο Arnold, αλλά και ο Βέγγος εχει άλλο γέλιο :D Για office υπαρχει το documents to go-εμενα με καλυπτει Το igo ειναι παρομοιο με αυτο του iphone το ndrive υπαρχει και στο android αν και κατα τη γνωμη μου το sygic ειναι ανωτερο οσο για το μελλον κι εγω την ιδια γνωμη ειχα και εφυγα απο τα wm6.5 και δεν το μετανιωσα(βεβαια η συσκευη που διαθετεις ειναι πολυ καλη),οποτε περιμενε να βγει αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268946 Εχετε δικιο παιδια, θα μεινω προς το παρων με το HD2 το οποιο σε καμια περιπτωση δεν υστερει αφου οι δυνατοτητες του καλυπτουν ολα τα αρνητικα των windows. Εκ πειρας αφου ειχα 3g & 3Gs οι εφαρμογες που προανεφερα δεν ειναι ακομα ετοιμες και δεν μπρουν να συγκρηθουν με τα office 2010 που εχουμε στο Leo. Τα δε προγραμματα πλοηγησης δεν καταφερναν τουλαχιστον στο iPhone να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες του gps με αποτελεσμα στα δυσκολα να υπαρχει προβλημα. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να σβήνουμε διάφορες εφαρμογές που είναι προεγκατεστημένες ή να σταματάμε κάποιες από το να ξεκινάνε μαζί με το κινητό; Η έστω κάποιος τρόπος αν δεν υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή (για Nexus One) Χρησιμοποιείται (για το ίδιο τηλέφωνο) κάποιον launcher σταθερό, που να δίνει περισσότερες επιλογές; (πχ περισσότερες οθόνες) What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγω τις default εφαρμογες τις σβηνω μεσω του root explorer (system/app) και μετα απεγκατασταση απο τις ρυθμισεις/εφαρμαγες. Οσο για start up manager δεν εχω βρει κατι.Εγω απλα τρεχω τον taskiller με το που ξεκιναει το εργαλειο και ολα οκ. Να κανω και εγω μια ερωτηση ψαχνω για ενα widget που να εχει μαζεμενα διαφορα toggles(ΒΤ,wifi,data, κτλ) και κατι τελευταιο παρατηρησα στο sygic πως οταν το λειτουργω offline(παντα δηλαδη) εχει μεγαλη αποκλειση απο τη πραγματικοτητα(20-30 μετρα).Εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλο αυτο το προβλημα ή ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγω τις default εφαρμογες τις σβηνω μεσω του root explorer (system/app) και μετα απεγκατασταση απο τις ρυθμισεις/εφαρμαγες. Οσο για start up manager δεν εχω βρει κατι.Εγω απλα τρεχω τον taskiller με το που ξεκιναει το εργαλειο και ολα οκ. Να κανω και εγω μια ερωτηση ψαχνω για ενα widget που να εχει μαζεμενα διαφορα toggles(ΒΤ,wifi,data, κτλ) και κατι τελευταιο παρατηρησα στο sygic πως οταν το λειτουργω offline(παντα δηλαδη) εχει μεγαλη αποκλειση απο τη πραγματικοτητα(20-30 μετρα).Εχει παρουσιαστει σε καποιον αλλο αυτο το προβλημα ή ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? φιλε μου πιστευω οτι το καλυτερο widget για αυτο που ψαχνεις ειναι αυτο που ηδη υπαρχει στο τηλεφωνο. οσο για το sygic εγω πριν το ανοιξω,χρησιμοποιω το gps status και οταν κανει fix,βγαινω offline ,ανοιγω το sygic,και δεν εχω τετοια προβληματα. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 (edited) Πλακα κανεις??? Το πηρα το τηλεφωνο προχθες του εχω κανει τα παντα αλλα ποτε δε παρατηρησα πως το ειχε το widget!!!Και ψαχνω ποσες μερες. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα δοκιμασω και το gps status να δω αν θα στρωσει. Σε ευχαριστω και παλι Edited March 24, 2010 by agekalp Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Υπάρχουν και τα beautiful widgets που σου δίνουν όλα αυτά τα εικονίδια και ξεχωριστά, ένα-ένα δλδ να τα βάλεις όπως θέλεις, αλλά και εγώ προς το παρόν έχω αφήσει το default του Ν1 καθώς βολεύει μια χαρά. Εχει δοκιμάσει κανείς το Helix Launcher 2; What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Υπάρχουν και τα beautiful widgets που σου δίνουν όλα αυτά τα εικονίδια και ξεχωριστά, ένα-ένα δλδ να τα βάλεις όπως θέλεις, αλλά και εγώ προς το παρόν έχω αφήσει το default του Ν1 καθώς βολεύει μια χαρά. Εχει δοκιμάσει κανείς το Helix Launcher 2; το κατεβασα αλλα πως μπορω να το βρω Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Έχετε καμία προτίμηση σε ελληνικό sounboard πχ Αμαν η Γκουζγκουνης [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 το κατεβασα αλλα πως μπορω να το βρω Πατας παρατεταμενα σε αρχικη κενη οθονη-γραφικα στοιχεια και το βρισκεις. Έχετε καμία προτίμηση σε ελληνικό sounboard πχ Αμαν η Γκουζγκουνης Και τα δυο καλα ειναι....:) Θα τα τιμησουμε. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Engadget App επισήμως για Android http://www.engadget.com/2010/03/25/the-engadget-app-for-android-is-finally-really-here/ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 φιλε μου πιστευω οτι το καλυτερο widget για αυτο που ψαχνεις ειναι αυτο που ηδη υπαρχει στο τηλεφωνο. οσο για το sygic εγω πριν το ανοιξω,χρησιμοποιω το gps status και οταν κανει fix,βγαινω offline ,ανοιγω το sygic,και δεν εχω τετοια προβληματα. Τι εννοείτε όταν λέτε βγαίνω offline ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Τι εννοείτε όταν λέτε βγαίνω offline ; απενεργοποιω τα δεδομενα(gprs,3g) με την εφαρμογη apndroid προκειμενου να μην προσπαθει το προγραμμα να κανει update :X:X:X:X ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Engadget App επισήμως για Android http://www.engadget.com/2010/03/25/the-engadget-app-for-android-is-finally-really-here/ :) Το βρίσκω περιττό να φορτώνεις το κινητό σου με εφαρμογές που δεν σου προσφέρουν κ τπτ παραπάνω από το αντιστοιχο site και το google reader... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Engadget App επισήμως για Android http://www.engadget.com/2010/03/25/the-engadget-app-for-android-is-finally-really-here/ :) Το βρίσκω περιττό να φορτώνεις το κινητό σου με εφαρμογές που δεν σου προσφέρουν κ τπτ παραπάνω από το αντιστοιχο site και το google reader... Εγώ αντιθέτως την ήθελα αυτή την εφαρμογή γιατί με το engadget είμαι εθισμένος.Επίσης έκαναν φοβερή δουλειά με το interface!! :cool: Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fractalbit Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) Το βρίσκω περιττό να φορτώνεις το κινητό σου με εφαρμογές που δεν σου προσφέρουν κ τπτ παραπάνω από το αντιστοιχο site και το google reader... Το δοκίμασες; Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Παιδιά είμαι κατενθουσιασμένος με το nexus one. Είναι το καλύτερο και με διαφορά "κινητό" που είχα ποτέ. Και ο λόγος είναι κυρίως οι "άπειρες" free εφαρμογές που βρίσκεις! Παρακάτω θα γράφω μερικές που θεωρώ MUST HAVE αλλά και κάποιες που μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες (ή διασκεδαστικές στις περιπτώσεις των παιχνιδιών). 1. Dialer one. Απλά τέλειο. Τ9 search στις επαφές σας (και στα ελληνικά). Δηλαδή αν πατήσετε τα πλήκτρα 5,2,7 θα εμφανίσει και τις επαφές που έχουν μέσα αυτά τα τρια νούμερα αλλά και όσες έχουν στο όνομα τα γράμματα ΜΑΡ (π.χ. ΜΑΡία, ΜΑΡκος κ.τ.λ.). Επίσης έχεις άμεση πρόσβαση σε ενιαίο call log και με swiping βλέπεις επαφές και favorites. Δοκιμάστε το και θα το κάνετε σίγουρα default dialer. 2. Handcent SMS. Άπειρες ρυθμίσεις για να φέρετε τις ειδοποιήσεις και λειτουργίες των sms στα μέτρα σας. Πάρα πολλά χαρακτηριστικά για να τα γράψω όλα. Απλά βάλτε το. 3. Apps organizer. Ταξινομήστε τις εφαρμογές σας με labels για να βρίσκετε πολύ εύκολα αυτές που θέλετε. Μπορείτε να βάλετε shortcuts στο homescreen προς τα labels που δημιουργείτε και να ορίσετε κάποια apps ως αγαπημένα για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση. 4. 3G watchdog. Του βάζεις από πότε αρχίζει ο λογαριασμός σου και πόσα ΜΒ έχεις δωρεάν και βλέπεις ανά πάσα στιγμή πόσα έχεις καταναλώσει. Επίσης σε ειδοποιεί όταν π.χ. ξεπεράσεις το 75% του quota σου. Έρχεται μαζί με 1χ1 widget. 5. ES file explorer. Το απόλυτο εργαλείο για browsing των φακέλων του κινητού σας και όχι μόνο! Βλέπει και μεταφέρει αρχεία μέσω wifi από τα shared folders του PC σας ενώ μπορεί και να συνδεθεί ακόμα και σε FTP! Βάλτε το και πείτε αντίο στο usb καλώδιο! 6. Quick Settings. Αν και το default power control είναι πολύ χρήσιμο μη νομίζετε ότι το quick settings είναι περιττό. Μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμα περισσότερα πράγματα (ορίζοντας ποιά θα είναι αυτά αλλά και τη σειρά με την οποία εμφανίζονται) αλλά έχετε και γρήγορη πρόσβαση σε φακό αλλά και την ανάλυση της κατανάλωση της μπαταρίας σας. 7. Timeriffic. Ρυθμίστε ώρες και μέρες που θέλετε να (απ)ενεργοποιείτε λειτουργίες του κινητού. Π.χ. σίγαση του ringer, bluetooth, wifi κ.τ.λ. Home replacemnt --------------------------------------- 1. Home++. Αυτό δεν είναι ακριβώς app αλλά home replacement. Βασικά το έχω για ένα κυρίως feature. Αντικαθιστά το default bottom bar με το λινκ για τα apps με μία scrollable bar, η οποία είναι ορατή σε όλες τις οθόνες και έχει λινκς προς apps, dialer, contacts, task manager και πολλά ακόμα. Μπορείτε να διαλέξετε ποια θα εμφανίζονται και ποιά όχι. Είναι δηλαδή αρκετά customizable. Έχω την αίσθηση πάντως ότι προκαλεί μία μικρή καθυστέρηση στο κινητό, όχι όμως αρκετή για να μην το χρησιμοποιώ. Ένα ακόμη μειονέκτημα είναι ότι προς το παρόν δεν υποστηρίζει live wallpapers. Widgets -------------------------------------------- 1. BatteryLife. Πανέμορφο 2χ1 widget που δείχνει πόσο γεμάτη είναι η μπαταρία σας και με γραφικά αλλά και με ακριβές ποσοστό. 2. DigiClock widget. 2x1 ψηφιακό ρολόι που είναι customizable και στην εμφάνιση αλλά και στην εφαρμογή που ανοίγει όταν το κλικάρεις (π.χ. εγώ έχω βάλει να ανοίγει τα ξυπνητήρια). Games ------------------------------- 1. Tower raider. Το αγαπημένο μου tower defense game. Προσοχή! Τρώει το χρόνο σας και την μπαταρία με ευκολία! Runner up: Bubble defense 2. Air Control. Πάρτε τον έλεγχο των αεροπλάνων στα χέρια σας και προσγειώστε τα με ασφάλεια. Διασκεδαστικό και εθιστικό. 3. Raging thunder. Πολύ ωραία γραφικά σε ένα racing παιχνίδι. Δοκιμάστε τα και πείτε εντυπώσεις ή προτείνετε τις εφαρμογές που εσείς θεωρείτε must have. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. --- Από εμένα --- Δεν είχαν απολύτως καμία σχέση τα μηνύματα μεταξύ τους γι αυτό και τα έγραψα ξεχωριστά. Δικό σας είναι το site και ό,τι θέλετε κάνετε αλλά ας μην φτάνουμε και στην υπερβολή. Edited March 26, 2010 by fractalbit Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Η εικόνα στην υπογραφή δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 1&2 τα χρησιμοποιώ και εγώ και είναι μακράν τα καλύτερα dialer & sms application. Το 3G watchdog φαίνεται αρκετά καλό και το δοκιμάζω. Μάλλον θα καταργήσω το netcounter (ούτως ή άλλως ο όγκος των δεδομένων μεσω wifi δεν με απασχολεί). Τα υπόλοιπα που αναφέρεις προσωπικά δεν μου χρησιμεύουν. Προτιμώ να χρησιμοποιώ και αυτά που έχει το κινητό κι ας κάνω καμιά φορά ένα touch παραπάνω, παρά να το φορτώνω ένα κάρο εφαρμογές για την κάθε μικρή κίνηση. Για home replacement δες και το helix launcher 2. Για τα widgets που προτείνεις, ισχύει οτι είπα και πριν. Προσωπικά έχω μόνο για ώρα-ημερομηνία-καιρό (σε ένα). Με την cyanogen φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας στην μπάρα, οπότε δεν χρειάζεται widget. Για παιχνίδια δείτε οπωσδήποτε τα: robo defense & iCommando. Ειδικά το δεύτερο είναι πολύ καλό. What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Πολύ καλά όλα αυτά αλλά με μια παρατήρηση. Το dialer One δεν υποστηρίζει τόνους στα ονόματα πράγμα που το κάνει άχρηστο για μένα. Κρίμα γιατί το ήθελα και στο android. Είχα καλομάθει γιατί το είχα στα winmob. Ελπίζω να το φτιάξουν στο άμεσο μέλλον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 το Handcent SMS απλα φοβερο,ομως με χρηση τ9 γιατι μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acidburn Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 το Handcent SMS απλα φοβερο,ομως με χρηση τ9 γιατι μου βγαζει μονο 70 χαρακτηρες? τι θες να πεις, ότι χωρίς τ9 στελνεις ελληνικα με 160 χαρακτήρες? Oh my God. They killed Kenny! You bastards! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts