xet84 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 παιδια κανενα προγραμμα για αναπαραγωγη μουσικης εχετε ? ποιο μου συστηνεται απο ολα για να βαλω ? θελω κατι που να να μπορω να κανονισω μονος μου τα playlists μου ... ευχαριστω !! :) Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 παιδια κανενα προγραμμα για αναπαραγωγη μουσικης εχετε ? ποιο μου συστηνεται απο ολα για να βαλω ? θελω κατι που να να μπορω να κανονισω μονος μου τα playlists μου ... ευχαριστω !! :) Δοκιμασε το mixzing φιλε ,ειναι free και εχει και ωραιο widget ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Δοκιμασε το mixzing φιλε ,ειναι free και εχει και ωραιο widget Πως μου είχε ξεφύγει αυτό! Πάρα πολύ καλό και κατεβάζει επι τόπου το album cover! Thnx :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Πως μου είχε ξεφύγει αυτό! Πάρα πολύ καλό και κατεβάζει επι τόπου το album cover! Thnx :) Τιποτα φιλε αλλα αν θες για album cover δοκιμασε το mp3tagger,δεν ειναι free αλλα ολο και καπου θα το βρεις.Το mixzing κατεβαζει αυτοματα το album cover αλλα πρεπει το mp3 να εχει ηδη tagged τα στοιχεια του τραγουδιου αποτι εχω καταλαβει ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Τιποτα φιλε αλλα αν θες για album cover δοκιμασε το mp3tagger,δεν ειναι free αλλα ολο και καπου θα το βρεις.Το mixzing κατεβαζει αυτοματα το album cover αλλα πρεπει το mp3 να εχει ηδη tagged τα στοιχεια του τραγουδιου αποτι εχω καταλαβει Ναι αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί πάντα φροντίζω να έχω τους τίτλους, album κλπ γραμμένα σωστά γιατί αλλιώς δεν θα είχα συλλογή μουσικής αλλά ...μπάχαλο! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Ναι αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί πάντα φροντίζω να έχω τους τίτλους, album κλπ γραμμένα σωστά γιατί αλλιώς δεν θα είχα συλλογή μουσικής αλλά ...μπάχαλο! :p ok τοτε εισαι μια χαρα με το mixzing ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Τιποτα φιλε αλλα αν θες για album cover δοκιμασε το mp3tagger,δεν ειναι free αλλα ολο και καπου θα το βρεις.Το mixzing κατεβαζει αυτοματα το album cover αλλα πρεπει το mp3 να εχει ηδη tagged τα στοιχεια του τραγουδιου αποτι εχω καταλαβει ευχαριστω κ εγψω φιλε μου .. ειναι τελειο !! :) Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Aπο σημερα το gesture search ειναι διαθεσιμο και για android 1.6:) μπορειτε να το κατεβασετε απο το market ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παίδες μια αξιόπιστη εφαρμογή για την καταγραφή data; (για εμάς που δεν μπορούμε να έχουμε unlimited, καταραμένα vpn της cosmote...) What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Παίδες μια αξιόπιστη εφαρμογή για την καταγραφή data; (για εμάς που δεν μπορούμε να έχουμε unlimited, καταραμένα vpn της cosmote...) NetCounter :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Υπάρχει άραγε εφαρμογή facebook με chat μέσα? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcn Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 NetCounter :) +1 και από εμένα. Πολύ καλό πρόγραμμα. :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 thnx το έχω ήδη βάλει αυτό και φαίνεται καλο, αλλά κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα οτι δεν είναι και τόσο αξιόπιστο όσον αφορά στις μετρήσεις, δεν ξέρω. Ως τώρα πάντως φαίνεται να δουλεύει σωστά. Επίσης το market enabler πρέπει να είναι rooted το κινητό για να περαστεί; (υποθέτω περνιέται μόνο σαν κατεβασμένο apk μέσω cmd) What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 thnx το έχω ήδη βάλει αυτό και φαίνεται καλο, αλλά κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα οτι δεν είναι και τόσο αξιόπιστο όσον αφορά στις μετρήσεις, δεν ξέρω. Ως τώρα πάντως φαίνεται να δουλεύει σωστά. Επίσης το market enabler πρέπει να είναι rooted το κινητό για να περαστεί; (υποθέτω περνιέται μόνο σαν κατεβασμένο apk μέσω cmd) ναι πρεπει να ειναι rooted κατεβασε το apk και install με το astro manager [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 να ρωτήσω μηπως ξέρει καποιος application για απευθείας παρακολούθηση avi αρχείου χωρίς μετατροπή σε mp4? ευχαριστώ εκ τω προτέρων :) galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 το official google buzz widget ειναι διαθεσιμο στο market ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Berrycious Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 να ρωτήσω μηπως ξέρει καποιος application για απευθείας παρακολούθηση avi αρχείου χωρίς μετατροπή σε mp4? ευχαριστώ εκ τω προτέρων :) Φίλε gimakia έχω κάνει κι εγώ την ερώτηση αν υπάρχει player για avi(για το hero συγκεκριμένα ) και δυστυχώς η απαντηση είναι αρνητική. :( Black :knife: Ops Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 παιδια παιζει καποιο keyboard με μεγαλυτερα πληκτρα απο το βασικο android? Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vold Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 ξέρει κανείς κανένα καλό παιχνίδι ?? εγώ από παιχνίδια έχω βάλει toss it bonsai blast abduction labyrinth brain genius deluxe Shot 2nd edition Frozen bubble Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Υπάρχει καμία εφαρμογή να οργανώνεις τα mp3 όπως στο iphone? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vold Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Υπάρχει καμία εφαρμογή να οργανώνεις τα mp3 όπως στο iphone? δεν κατάλαβα τι εννοείς να "οργανώνει" αλλα μία εφαρμογή που τα έχει ανα καλλιτέχνη,αλμπουμ,στιχουργο,αυτα που εχουν παίξει τελευταία και όλα μαζί και έχει και playlists είναι το meridian player Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Να οργανώνεις ο ίδιος εννοώ. Thnx, θα το τσεκάρω!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimakias Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Φίλε gimakia έχω κάνει κι εγώ την ερώτηση αν υπάρχει player για avi(για το hero συγκεκριμένα ) και δυστυχώς η απαντηση είναι αρνητική. :( σε ευχαριστώ για την απάντηση. οχι οτι είναι δύσκολη η μετατροπή αλλα θέλει καν μισάωρο :blink:. galaxy s, Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Υπάρχει καμία εφαρμογή να οργανώνεις τα mp3 όπως στο iphone? Δοκιμασε και το mixzing ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 μολις έβαλα στο market μια εφαρμογη μου που λεγεται Veggos και ειναι ενα soundboard με τις ατάκες του.Πληρης ελληνική εφαρμογη please download it... PS:android market search Veggos [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts