Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια κανενα προγραμμα για αναπαραγωγη μουσικης εχετε ? ποιο μου συστηνεται απο ολα για να βαλω ? θελω κατι που να να μπορω να κανονισω μονος μου τα playlists μου ...

ευχαριστω !! :)

Παύλος

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια κανενα προγραμμα για αναπαραγωγη μουσικης εχετε ? ποιο μου συστηνεται απο ολα για να βαλω ? θελω κατι που να να μπορω να κανονισω μονος μου τα playlists μου ...

ευχαριστω !! :)

Δοκιμασε το mixzing φιλε ,ειναι free και εχει και ωραιο widget

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0

HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext

Επισκέπτης
Δοκιμασε το mixzing φιλε ,ειναι free και εχει και ωραιο widget

Πως μου είχε ξεφύγει αυτό! Πάρα πολύ καλό και κατεβάζει επι τόπου το album cover!

Thnx

:)

Πως μου είχε ξεφύγει αυτό! Πάρα πολύ καλό και κατεβάζει επι τόπου το album cover!

Thnx

Τιποτα φιλε αλλα αν θες για album cover δοκιμασε το mp3tagger,δεν ειναι free αλλα ολο και καπου θα το βρεις.Το mixzing κατεβαζει αυτοματα το album cover αλλα πρεπει το mp3 να εχει ηδη tagged τα στοιχεια του τραγουδιου αποτι εχω καταλαβει

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Επισκέπτης
Τιποτα φιλε αλλα αν θες για album cover δοκιμασε το mp3tagger,δεν ειναι free αλλα ολο και καπου θα το βρεις.Το mixzing κατεβαζει αυτοματα το album cover αλλα πρεπει το mp3 να εχει ηδη tagged τα στοιχεια του τραγουδιου αποτι εχω καταλαβει

Ναι αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί πάντα φροντίζω να έχω τους τίτλους, album κλπ γραμμένα σωστά γιατί αλλιώς δεν θα είχα συλλογή μουσικής αλλά ...μπάχαλο! :p

Ναι αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί πάντα φροντίζω να έχω τους τίτλους, album κλπ γραμμένα σωστά γιατί αλλιώς δεν θα είχα συλλογή μουσικής αλλά ...μπάχαλο! :p

ok τοτε εισαι μια χαρα με το mixzing

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

ευχαριστω κ εγψω φιλε μου .. ειναι τελειο !! :)

Παύλος

Aπο σημερα το gesture search ειναι διαθεσιμο και για android 1.6:) μπορειτε να το κατεβασετε απο το market

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

Παίδες μια αξιόπιστη εφαρμογή για την καταγραφή data; (για εμάς που δεν μπορούμε να έχουμε unlimited, καταραμένα vpn της cosmote...)
What u take is what u give...

Επισκέπτης
Παίδες μια αξιόπιστη εφαρμογή για την καταγραφή data; (για εμάς που δεν μπορούμε να έχουμε unlimited, καταραμένα vpn της cosmote...)

NetCounter

Υπάρχει άραγε εφαρμογή facebook με chat μέσα?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

thnx το έχω ήδη βάλει αυτό και φαίνεται καλο, αλλά κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα οτι δεν είναι και τόσο αξιόπιστο όσον αφορά στις μετρήσεις, δεν ξέρω. Ως τώρα πάντως φαίνεται να δουλεύει σωστά.

Επίσης το market enabler πρέπει να είναι rooted το κινητό για να περαστεί; (υποθέτω περνιέται μόνο σαν κατεβασμένο apk μέσω cmd)

What u take is what u give...

thnx το έχω ήδη βάλει αυτό και φαίνεται καλο, αλλά κάπου είχα διαβάσει εδώ μέσα οτι δεν είναι και τόσο αξιόπιστο όσον αφορά στις μετρήσεις, δεν ξέρω. Ως τώρα πάντως φαίνεται να δουλεύει σωστά.

Επίσης το market enabler πρέπει να είναι rooted το κινητό για να περαστεί; (υποθέτω περνιέται μόνο σαν κατεβασμένο apk μέσω cmd)

ναι πρεπει να ειναι rooted

κατεβασε το apk και install με το astro manager

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

να ρωτήσω μηπως ξέρει καποιος application για απευθείας παρακολούθηση avi αρχείου χωρίς μετατροπή σε mp4? ευχαριστώ εκ τω προτέρων :)
galaxy s, Note 8

να ρωτήσω μηπως ξέρει καποιος application για απευθείας παρακολούθηση avi αρχείου χωρίς μετατροπή σε mp4? ευχαριστώ εκ τω προτέρων :)

Φίλε gimakia έχω κάνει κι εγώ την ερώτηση αν υπάρχει player για avi(για το hero συγκεκριμένα ) και δυστυχώς η απαντηση είναι αρνητική. :(

Black :knife: Ops

παιδια παιζει καποιο keyboard με μεγαλυτερα πληκτρα απο το βασικο android?

ξέρει κανείς κανένα καλό παιχνίδι ??

εγώ από παιχνίδια έχω βάλει

toss it

bonsai blast

abduction

labyrinth

brain genius deluxe

Shot 2nd edition

Frozen bubble

Υπάρχει καμία εφαρμογή να οργανώνεις τα mp3 όπως στο iphone?

δεν κατάλαβα τι εννοείς να "οργανώνει" αλλα μία εφαρμογή που τα έχει ανα καλλιτέχνη,αλμπουμ,στιχουργο,αυτα που εχουν παίξει τελευταία και όλα μαζί και έχει και playlists είναι το meridian player

Φίλε gimakia έχω κάνει κι εγώ την ερώτηση αν υπάρχει player για avi(για το hero συγκεκριμένα ) και δυστυχώς η απαντηση είναι αρνητική. :(

σε ευχαριστώ για την απάντηση. οχι οτι είναι δύσκολη η μετατροπή αλλα θέλει καν μισάωρο :blink:.

galaxy s, Note 8

Υπάρχει καμία εφαρμογή να οργανώνεις τα mp3 όπως στο iphone?

Δοκιμασε και το mixzing

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!!

μολις έβαλα στο market μια εφαρμογη μου που λεγεται Veggos και ειναι ενα soundboard με τις ατάκες του.Πληρης ελληνική εφαρμογη please download it...

PS:android market search Veggos

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...