Andreas1980 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Επειδή έχω παραγγείλει και περιμένω κι εγώ το κινητό από τη Wind, ανησύχησα με τον φίλο που το πήρε από ένα τόσο μεγάλο κατάστημα και είναι παραεισαγωγής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είναι παραεισαγωγής τη στιγμή της παραλαβής; Δεν έχει και πληκτρολόγιο για να δούμε αν έχει ελληνικά ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Επειδή έχω παραγγείλει και περιμένω κι εγώ το κινητό από τη Wind, ανησύχησα με τον φίλο που το πήρε από ένα τόσο μεγάλο κατάστημα και είναι παραεισαγωγής. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν είναι παραεισαγωγής τη στιγμή της παραλαβής; Δεν έχει και πληκτρολόγιο για να δούμε αν έχει ελληνικά ή όχι. Θα κοιτάξεις την ταινιά ασφαλείας στο κουτί ή πολύ απλά θα κάνεις ένα τηλέφωνο σε κάποιο nokia store και δίνοντας το ΙΜΕΙ της συσκευής να σου πουν αν είναι ή όχι Ελληνικό. Ο 2ος τρόπος είναι και ο πιο σίγουρος για εμένα (προσωπική μου άποψη). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Εχεις δικιο φιλε hero και σε εμενα συνεβη το ιδιο και δεν εχω προβλημα τωρα στην εκκινηση με την καρτα της βοδαφον και μπαινει κατευθειαν ειμαι κατενθουσιασμενος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Edited January 24, 2010 by vissarion12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Προσωπική μου άποψη ειναι να μην φοβηθειτε να αγορασετε ενα κινητο παραεισαγωγης γιατι και φθηνοτερα θα το βρειτε και η εγγυηση ισχυει για το hardware... οσο για το software ας ειναι καλα το myphone.gr. Ετσι κι αλλιως οι τελευταιες παρτιδες (για Black που γνωριζω) δεν εχουν εμφανισει πολλα προβληματα. Ενα προβλημα π.χ. οθονης που μπορει να εμφανιστει σε ενα παραεισαγωγης μπορει καλλιστα να εμφανιστει και σε ενα με ελληνικο product code με τιμη τουλαχιστον 150€ παραπανω. Επιλεξτε μαγαζι που θα σας δινει καλο DOA καθως επισης θα εγγυουνται με αμεση αντικατασταση σε τυχον σοβαρο προβλημα του hardware του κινητου, χωρις να χρειαζεται να περιμενετε 2-3 εβδομαδες να το ρυθμισουν μεσω Νοκια.... Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magellan4779 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Γεια σας και από εμένα. Γράφω για πρώτη φορά, αλλά σας διαβάζω offline καιρό. Φαίνεται όμως όχι πολύ καλά, γιατί την πάτησα. Αγόρασα προχθές ένα ΝΟΚΙΑ 5800 και χθες κάνοντας αναβάθμιση μέσω PC έχασα τα ελληνικά. Από τη χαρά της αγοράς δεν πρόσεξα ότι έχω Product Code 0552438 British Isles RED και όχι το αντίστοιχο ελληνικό. Προσπαθώ τώρα να αλλάξω το Product Code με το γνωστό τρόπο μέσω NSS αλλά δε μπορώ. Μου βγάζει συνέχεια error. Ξέρει κανένας κατά την εγκατάσταση του NSS στη Hardaware Selection Page τι κλικάρουμε για αλλάγη μέσω PC και του κλασικού "κοντού" καλωδίου USB που βρίσκεται στη συσκευασία αγοράς? Edited January 25, 2010 by magellan4779 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλημέρα. Να αναφέρω πως το κινητό μου σήμερα πέταξε από τον 2ο και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο. Αφού συναρμολόγησα μπαταρία/εξωτερικό κάλυμμα το άνοιξα και ΔΟΥΛΕΥΕ κανονικότατα με εξαίρεση κάτι οριζόντιες γραμμές στο κάτω μέρος της οθόνης. Έπειτα από 10 λεπτά όμως πάει η οθόνη εντελώς. Με σύνδεση στον Η/Υ κάνω κλήσεις στέλνω μηνύματα, έχω ήχους τα πάντα κανονικά, δουλεύει και το touch κομμάτι (δίνω pin στα τυφλά). Ερώτηση: Υπάρχει ενδεχόμενο να μου το φτιάξουν μέσα από την εγγύηση? Έχει μόνο ένα τσαμπουκά σε μια γωνία του τίποτε άλλο και αν γνωρίζει κανείς πόσο πάει η οθόνη για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Γεια σας και από εμένα. Γράφω για πρώτη φορά, αλλά σας διαβάζω offline καιρό. Φαίνεται όμως όχι πολύ καλά, γιατί την πάτησα. Αγόρασα προχθές ένα ΝΟΚΙΑ 5800 και χθες κάνοντας αναβάθμιση μέσω PC έχασα τα ελληνικά. Από τη χαρά της αγοράς δεν πρόσεξα ότι έχω Product Code 0552438 British Isles RED και όχι το αντίστοιχο ελληνικό. Προσπαθώ τώρα να αλλάξω το Product Code με το γνωστό τρόπο μέσω NSS αλλά δε μπορώ. Μου βγάζει συνέχεια error. Ξέρει κανένας κατά την εγκατάσταση του NSS στη Hardaware Selection Page τι κλικάρουμε για αλλάγη μέσω PC και του κλασικού "κοντού" καλωδίου USB που βρίσκεται στη συσκευασία αγοράς? Kαταρχην καλως ηρθες.. :) Δοκιμασε με τον δευτερο τροπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Μπα τα είχα δοκιμάσει αυτά. Δεν έγινε τίποτα. Από ότι είδα στο ίντερνετ με τον MTP driver ταλαιπωρείται αρκετός κόσμος. Τα προβλήματα λύθηκαν με hard reset στο κινητό και εκκαθάριση των στοιχείων της Nokia όχι με απλά uninstall αλλά με το "Nokia pc suite cleaner". Φιλε kx5 εισαι θεος εδωσες λυση στο προβλημα μου και εμενα εκανε το ιδιο στο netbook μου και με της κινησεις που ανεφερες τωρα ειναι ολα O.K :lol::lol::lol: να εισαι καλα αγορι μου. Edited January 25, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 παιδια ακρως απογοητευτικη η νοκια αλφα κοπυ... την περασμενη δευτερα το πηγα να μου το επισκεασιυν (Οριζοντιες γραμμες στην οθνη ,μαλλον για αλλαγη η οθονη), και μου παν οτι σημερα θα ειναι ετοιμο τους βρηκα τωρα στα κεντρικα στην βουλιαγμενης δηλαδη μετα απο σχεδον 2 ωρες αναμονη!!!! Η απαντηση τους;; Την επομενη εβδομαδα... τα σχολια δικα σας.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Καλημέρα. Να αναφέρω πως το κινητό μου σήμερα πέταξε από τον 2ο και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο. Αφού συναρμολόγησα μπαταρία/εξωτερικό κάλυμμα το άνοιξα και ΔΟΥΛΕΥΕ κανονικότατα με εξαίρεση κάτι οριζόντιες γραμμές στο κάτω μέρος της οθόνης. Έπειτα από 10 λεπτά όμως πάει η οθόνη εντελώς. Με σύνδεση στον Η/Υ κάνω κλήσεις στέλνω μηνύματα, έχω ήχους τα πάντα κανονικά, δουλεύει και το touch κομμάτι (δίνω pin στα τυφλά). Ερώτηση: Υπάρχει ενδεχόμενο να μου το φτιάξουν μέσα από την εγγύηση? Έχει μόνο ένα τσαμπουκά σε μια γωνία του τίποτε άλλο και αν γνωρίζει κανείς πόσο πάει η οθόνη για αντικατάσταση. Από τον δεύτερο όροφο;;; :blink: :blink: Προφανώς η οθόνη του έχει χαλάσει και μάλλον κάποιες καλωδιώσεις/συνδέσεις της έχουν χαλάσει, οπότε πολύ φοβάμαι ότι θα καταλάβει εύκολα ο τεχνικός ότι έφαγε γερή πτώση και δε θα στο επισκευάσουν εντός εγγύησης. Τώρα για το πόσο θα πληρώσεις, νομίζω όχι λιγότερα 80-90 ευρώ και σίγουρα θα περιμένεις πολυυυύ καιρό την δυσκίνητη Alpha Copy. Από ebay πάντως μια οθόνη αντικατάστασης ξεκινάει από 35 δολλάρια και είναι σχετικά εύκολο να κάνεις μόνος σου την αλλαγή, χάνοντας όμως την εγγύηση. Ελπίζω η οθόνη να είναι το μόνο πρόβλημα που θα του αφήσει αυτή η πτώση! Ενημέρωσέ μας τι έκανες τελικά! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magellan4779 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα ούτε με το δεύτερο τρόπο. Μάλλον μας κατάλαβαν στη NOKIA. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Έχει βγει και JAF 1.98.64. Μήπως για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα ούτε με το δεύτερο τρόπο. Μάλλον μας κατάλαβαν στη NOKIA. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Έχει βγει και JAF 1.98.64. Μήπως για αυτό? Παλιοτερα το nss δεν λειτουργουσε στο 5800 και περιμεναμε να βγει καινουρια εκδοση για να μπορει να αλλαξει το product code του 5800. Aυτο νομιζω οτι συμβαινει και τωρα. Τοτε ειχε βρεθει η λυση με το JAF που πιστευω οτι λειτουργει και τωρα δοκιμασε και την εκδοση που αναφερεις ισως να κανει δουλεια.. Επισης επαναφερω ενα ποστ απαντηση στην ερωτηση σου που το διεγραψα κατα λαθος πριν και μπορει να βοηθησει :O Φιλε δοκιμασε με το JAF (β τροπος) γιατι με το NSS δεν εβγαλα ουτε εγω ακρη.. Με το JAF διαβασε τις οδηγιες αναλυτικα και οταν ερθει η ωρα να κανεις Read Product Code τοτε να συνδεσεις το κινητο και αμεσως να πατησεις το Read. Κατοπιν αλλαξε το product code, ξεσυνδεσε το κινητο σου, συνεδεσε το και ΓΡΗΓΟΡΑ πατα Write. Η μαγκια ειναι να προλαβαινεις να κανεις τις ενεργειες Read/Write πριν βγαλει το μπαλονακι το Nokia Pc Suite πως συνδεθηκε το 5800 στον υπολογιστη... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Επισης επαναφερω ενα ποστ απαντηση στην ερωτηση σου που το διεγραψα κατα λαθος πριν και μπορει να βοηθησει :O :p:p:pΚαι αναρωτήθηκα γιατί το εσβησες αφού ήταν τόσο κατατοπιστικό:lol::lol::lol:! Δουλευει 100% οπως το εγραψα, αν καποιος εχει αποριες ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα να του το εξηγησω καλυτερα! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
and64 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 :p:p:pΚαι αναρωτήθηκα γιατί το εσβησες αφού ήταν τόσο κατατοπιστικό:lol::lol::lol:! Δουλευει 100% οπως το εγραψα, αν καποιος εχει αποριες ας μου στειλει ενα προσωπικο μηνυμα να του το εξηγησω καλυτερα! Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο παρακάμπτεται και το error στο nss (τουλάχιστον σε μενα εγινε 2 φορές που το δοκιμασα) Παράθεση Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/ MyFlickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Έβαλα μια εφαρμογή αλλά δεν μου έδωσε να επιλέξω πού να την εγκαταστήσω (μνήμη τηλ. ή κάρτα). Την βάζει αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου. Αυτό άλλαξε με τη v40; Αν θυμάμαι σε παλιότερες εκδόσεις είχαμε δυνατότητα επιλογής κατά την εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Έβαλα μια εφαρμογή αλλά δεν μου έδωσε να επιλέξω πού να την εγκαταστήσω (μνήμη τηλ. ή κάρτα). Την βάζει αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου. Αυτό άλλαξε με τη v40; Αν θυμάμαι σε παλιότερες εκδόσεις είχαμε δυνατότητα επιλογής κατά την εγκατάσταση... και τώρα έχουμε κανονικότατα, πάντα με ρωτάει εμένα και μετά την αναβάθμιση τωρα δοκίμασα πάλι να περάσω μια εφαρμογή και με ρώτησε κανονικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Καλημέρα. Να αναφέρω πως το κινητό μου σήμερα πέταξε από τον 2ο και προσγειώθηκε στο πεζοδρόμιο. Αφού συναρμολόγησα μπαταρία/εξωτερικό κάλυμμα το άνοιξα και ΔΟΥΛΕΥΕ κανονικότατα με εξαίρεση κάτι οριζόντιες γραμμές στο κάτω μέρος της οθόνης. Έπειτα από 10 λεπτά όμως πάει η οθόνη εντελώς. Με σύνδεση στον Η/Υ κάνω κλήσεις στέλνω μηνύματα, έχω ήχους τα πάντα κανονικά, δουλεύει και το touch κομμάτι (δίνω pin στα τυφλά). Ερώτηση: Υπάρχει ενδεχόμενο να μου το φτιάξουν μέσα από την εγγύηση? Έχει μόνο ένα τσαμπουκά σε μια γωνία του τίποτε άλλο και αν γνωρίζει κανείς πόσο πάει η οθόνη για αντικατάσταση. Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα πριν κανά μήνα, μόνο που έπεσε από κουκέτα, όχι απο 2ο όροφο :worry: Και ευχαριστημένος να'σαι δηλαδή :ninja: Το έδωσα για επισκευή σε κατάστημα Nokia (Αγ.Δημητρίου) Παρασκευή, το πήρα στα χέρια μου έτοιμο την Τρίτη.. Ε80 ήταν η αντικατάσταση οθόνης.. Τώρα, αν έχει κι άλλη βλάβη, προφανώς και θα σου πάρει κάτι παραπάνω.. -τσίμπησα κι ένα πίσω καπάκι με Ε10, γιατί στο προηγούμενο η γραφίδα όλο έπαιζε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Δεν ξέρω πώς το κατάφερα αφού αποφεύγω να περνάω εφαρμογές στο C, όμως έχω φτάσει στα 28mb free. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιοι φάκελοι μέσα στο private είναι οι πιο μεγάλοι???Είναι δεκάδες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magellan4779 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδιά καταρχάς σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Θα το προσπαθήσω και αυτό. Αν δε γίνει πάλι τίποτα τον ξέρω το δρόμο - Νokia Shop, 15 ευρώ, επαναφορά εγγύησης software. Θα ήθελα να σας κάνω και μία ακόμη ερώτηση. Το κινητό μου είνα made in China. Παίζει να έχει πρόβλημα ή ότι είναι και αυτό είναι και τα made in Hungary και όλα τα υπόλοιπα Nokia 5800 ανεξαρτήτως χώρας κατασκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magellan4779 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Μάλλον η προηγούμενη δεν ήταν η τελευταία ερώτηση και μάλλον ούτε αυτή πρόκειται να είναι. Τες πάντων επειδή δεν το κατέχω μάλλον και πολύ το άθλημα θέλω τα φώτα σας για κάτι ακόμη. Με το 2ο τρόπο αλλάγης product code ανοίγω το 1) Launch Jaf, το 2) Launch Jaf Logger ή το 3) Launch Jaf Com Emulator ? Edited January 26, 2010 by magellan4779 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο παρακάμπτεται και το error στο nss (τουλάχιστον σε μενα εγινε 2 φορές που το δοκιμασα) Όσες φορές κι αν το πάλεψα δεν μου έγινε ποτέ με το NSS (με το τελευταίο Nokia Pc Suite) Έβαλα μια εφαρμογή αλλά δεν μου έδωσε να επιλέξω πού να την εγκαταστήσω (μνήμη τηλ. ή κάρτα). Την βάζει αυτόματα στην μνήμη του τηλεφώνου. Αυτό άλλαξε με τη v40; Αν θυμάμαι σε παλιότερες εκδόσεις είχαμε δυνατότητα επιλογής κατά την εγκατάσταση... Υπάρχουν ακόμα εφαρμογές που δεν ρωτούν την τοποθεσια εγκαταστασης (όπως το quickoffice νομιζω). Δεν ειναι θεμα firmware Δεν ξέρω πώς το κατάφερα αφού αποφεύγω να περνάω εφαρμογές στο C, όμως έχω φτάσει στα 28mb free. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω ποιοι φάκελοι μέσα στο private είναι οι πιο μεγάλοι???Είναι δεκάδες. Εγω εχω 21ΜΒ χωρις να εχω δεκαδες εφαρμογες. Απλα οι εφαρμογες χρησιμοποιουν παντα λιγο χωρο και απο τον C: ανεξαρτητα απο το που θα τις εγκαταστησεις. Για να δεις πού εγκαθισταται και τι εγκαθιστα η καθε εφαρμογη-παιχνιδι κατεβασε το προγραμμα UnSis. Θα ήθελα να σας κάνω και μία ακόμη ερώτηση. Το κινητό μου είνα made in China. Παίζει να έχει πρόβλημα ή ότι είναι και αυτό είναι και τα made in Hungary και όλα τα υπόλοιπα Nokia 5800 ανεξαρτήτως χώρας κατασκευής? Μην ειστε προκατελλημενοι με την Κινα. Οι εγκαταστασεις και η παραγωγη ειναι ιδια τα εργατικα χερια απλως ειναι πιο φθηνα για αυτο επιλεγουν την χωρα αυτην οι εταιριες... Εδω η Τουρκια φτιαχνει F-16, τι παει να πει πως δεν ειναι καλα? (ή μηπως?:lol:) Με το 2ο τρόπο αλλάγης product code ανοίγω το 1) Launch Jaf, το 2) Launch Jaf Logger ή το 3) Launch Jaf Com Emulator ? Για να μην σε μπερδευω με τα Jaf αρχεια, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ πιστα τον οδηγο στο myphone... οτι γραφει...:shifty: Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magellan4779 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Για να μην σε μπερδευω με τα Jaf αρχεια, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ πιστα τον οδηγο στο myphone... οτι γραφει...:shifty: Απλά ρωτάω γιατί στον οδηγό λέει "και στη συνέχεια εκτελείται το JAF v1.98". Δε λέει ποιό από τα τρία παραπάνω που προάνεφερα στο προηγούμενο post μου και που εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας διπλοκλικάρουμε. Επίσης στον οδηγό πάντα μιλάει σε 1ο πληθυντικό, αλλά στο σημείο αυτό που έχω πρόβλημα αναφέρεται σε 2ο πληθυντικό. Μήπως εκτελείται αυτόματα από το PC χωρίς να χρειάζεται τίποτα από το χρήστη? Απλά ρωτάω γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Υπάρχουν ακόμα εφαρμογές που δεν ρωτούν την τοποθεσια εγκαταστασης (όπως το quickoffice νομιζω). Δεν ειναι θεμα firmware Nαι το quickoffice δοκίμασα, γι' αυτό μάλλον... Thanks stagml! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Kαλημέρα παιδιά! ΕρώτηΞης. Μπορώ να βγάλω κάπως το vodafone live από το κινητό? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μπορέσω να πάω κι εγώ στη 40 έκδοση? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Kαλημέρα παιδιά! ΕρώτηΞης. Μπορώ να βγάλω κάπως το vodafone live από το κινητό? Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μπορέσω να πάω κι εγώ στη 40 έκδοση? Ακολουθείς τον παρακάτω τρόπο, Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code). Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts