Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φίλοι μου.

Έχω ένα προβληματάκι με το τηλέφωνο. Τον τελευταίο καιρό που κρύωσε ο καιρός το τηλέφωνο κάνει επανεκκινήσεις στο άσχετο. Μερικές φορές αν το αφήσω σε κρύο περιβάλλον μπορεί και να κλείσει χωρίς να ξεκινήσει. Πάντως σίγουρα σχετίζεται με τη θερμοκρασία γιατί το κάνει μόνο όταν είμαι έξω και όχι σε εσωτερικό(ζεστό ) χώρο. Έχει κάποιος καμιά ιδέα??

Ίσα ίσα που σε δροσιά δουλεύουν καλυτερα τα μηχανήματα... ;)

Η υπερθέρμανση προκαλεί προβλήματα συνήθως.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η υγρασία και η σκόνη είναι οι χειρότεροι εχθροί των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων...

Παιδια για να ειναι ενεργοποιημενο το RDS στο ραδιοφωνο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενες οι εναλλακτικες συχνοτητες που λεει αυτοματη σαρωση: ναι?

Γιατι σε παλαιοτερη εκδοση λειτουργικου μου λειτουργουσε αλλα πλεον με την v52 δεν λειτουργει καθολου...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Γιατι σε παλαιοτερη εκδοση λειτουργικου μου λειτουργουσε αλλα πλεον με την v52 δεν λειτουργει καθολου...

Η παλαιότερη έκδοση που λειτουργούσε ήταν η 30.

Μετά χάθηκε το RDS από το 5800 και ξαναήρθε με την 52.

Έχει καμιά βδομάδα που έπεσα και έσπασε η οθόνη του κινητού μου και το middlecover του. Παρήγγειλα προχθές :

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=35331

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=39040

Όταν το ανοίγω βλέπω τις κλασικές άσπρες ρωγμές πάνω στην μαύρη οθόνη.

Η ερωτήσεις μου είναι:

1)Έσπασε η οθόνη(lcd) η το digitizer???????

2)Έχει φτιάξει ποτέ κανείς σας τίποτα παρόμοιο και πόσο ριψοκίνδυνο είναι?? (Στην cosmote μου ζητάν 65 ευρώ χωρίς το middlecover)

Thanx.

Παιδια προκειται να αγορασω αυτο το κινητο σε αριστη κατασταση (κατα τα λεγομενα του ιδιοκτητη παντα και απο τις φωτο).το μονο θεμα ειναι οτι εχει σκιες απ την χρηση της πενας...ειδα φωτογραφια ομως και οταν βλεπεις ενα βιντεο πχ ,δν εχεις προβλημα..δν φαινονται καν οι σκιες..η τιμη που θα το παρω ειναι 100 ευρω...καλη ? περιμενω συμβουλες

grtpuntakias άμα συγκρινειϛ με την φθινοτερη τιμή στο νετ (196 ευρο(χωριϛ μεταφορικα)) είναι πολύ καλή ευκαιρια. Αμα δν έχει κανένα προβλημα το κινιτο τότε μεγεια σου.Eμενα με έχει αφισει ικανοποιημενο για τα λευτα που το πήρα (200 ευρο).

Μπορει καποιος γνώστης να απαντήσει στο δικο μου ερώτημα??Αμα ειναι να επιστρέψω την lcd που παριγγειλα και να πάρω digitizer απο ebay. Thnx

Καποιοι μου ειπαν οτι το 5230 ειναι το ιδιο...και σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια....το θεμα με την οθονη ειναι μονο οι σκιες...λειτουργικα ειναι αψογη μου ειπε το παιδι που μου το εδωσε...μια οθονη ομως ποσο θα μου στοιχισει να αλλαξω??επαναλαμβανω το προβλημα ειναι μονο εμφανισιακο...

To 5230 είναι υποδεέστερο του 5800, δεν υπάρχει αμφιβολία. Απλά είναι λίγο πιο όμορφο (λόγω και των χρωμάτων) και πιο εύχρηστο λόγω του μικρότερου μεγέθους. Αλλά το 5800 είναι πλήρες κι είναι η προφανής επιλογή αν έχεις τα χρήματα..
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

το μονο θεμα που με απασχολει ειναι οι σκιες στην οθονη επειδη αυτος που το ειχε χρησιμοποιουσε πολυ συχνα πενακι....λογικα με μια προσοψη δν θα λυθει το προβλημα?κοστος ξερουμε περιπου?απ οτι μ ειπε ο ιδιος η οθονη αφης ειναι αριστη.μονο εμφανισιακο ειναι το προβλημα...

Έχει καμιά βδομάδα που έπεσα και έσπασε η οθόνη του κινητού μου και το middlecover του. Παρήγγειλα προχθές :

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=35331

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=39040

Όταν το ανοίγω βλέπω τις κλασικές άσπρες ρωγμές πάνω στην μαύρη οθόνη.

Η ερωτήσεις μου είναι:

1)Έσπασε η οθόνη(lcd) η το digitizer???????

2)Έχει φτιάξει ποτέ κανείς σας τίποτα παρόμοιο και πόσο ριψοκίνδυνο είναι?? (Στην cosmote μου ζητάν 65 ευρώ χωρίς το middlecover)

Thanx.

Αν τα χρώματα έχουν "χυθεί" τότε έχει σπάσει η οθόνη. Αν είναι εύκολο ανέβασε μια φωτογραφία για να το δούμε και να σου πούμε με σιγουριά. Για το αν είναι δύσκολη η διαδικασία ή όχι δεν το γνωρίζω, γιατί δεν έχω ανοίξει ποτέ 5800.

το μονο θεμα που με απασχολει ειναι οι σκιες στην οθονη επειδη αυτος που το ειχε χρησιμοποιουσε πολυ συχνα πενακι....λογικα με μια προσοψη δν θα λυθει το προβλημα?κοστος ξερουμε περιπου?απ οτι μ ειπε ο ιδιος η οθονη αφης ειναι αριστη.μονο εμφανισιακο ειναι το προβλημα...

Το digitizer κοστίζει περίπου 55€. Είναι το κομμάτι πλαστικό το οποίο ακουμπάνε για να δίνουμε εντολές στην οθόνη που βρίσκεται από κάτω.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Το digitizer κοστίζει περίπου 55€. Είναι το κομμάτι πλαστικό το οποίο ακουμπάνε για να δίνουμε εντολές στην οθόνη που βρίσκεται από κάτω.

Καλύτερα να αγοράσει από ebay με λιγότερα από 10 δολλάρια.

http://cgi.ebay.com/LCD-Touch-Screen-Digitizer-Nokia-5800-XpressMusic-/220598321844?pt=PDA_Accessories&hash=item335caf42b4

http://i54.tinypic.com/23t5b1e.jpg Αυτό βλέπω όταν ανοίγω το 5800 μου.

Το digitizer που προτέινει ο arisk ( http://cgi.ebay.com/LCD-Touch-Screen-Digitizer-Nokia-5800-XpressMusic-/220598321844?pt=PDA_Accessories&hash=item335caf42b4 ) δεν είναι αξιόπιστο??

Για λιγότερα από 10 δολλάρια φίλε μου νομίζω οτι αξιζει τον κόπο να το αγοράσεις.Κάπου είχα βρει ένα post από ένα φίλο που αγάρασε digitizer από ebay και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.Αν το βρω θα το ανεβάσω.

Και να μην ξεχάσω:Αγόρασα μπαταρία από ebay 1850mah με το εξωφρενικό ποσό των 5,5€.Εδώ και δύο μήνες δουλεύει ρολόι.

Το βρήκα:http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30584

Όσο για το κινητό σου νομίζω οτι έχεις θέμα με την lcd οθόνη

Ρίξε μια ματιά εδώhttp://cgi.ebay.com/TOUCH-SCREEN-DIGITIZER-LCD-DISPLAY-NOKIA-5800-/220672989105?pt=PDA_Accessories&hash=item33612297b1

O συγκεκριμένος πωλητής έχει πουλήσει 380 digitizer και 70 lcd με digitizer.Kοίτα και τα σχόλια.Και αν χρειαστείς βοήθεια με το ebay εδώ είμαστε!

Edited by arisk

@steexa

Απ' ότι βλέπω χρειάζεσαι και digitizer και οθόνη. Δες τα links που σου έδωσε ο @arisk και αν είναι όλα εντάξει με τον πωλητή τότε προχώρα σε παραγγελία. Καλό είναι πάντως να δεις και ένα βίντεο ή το manual για να δεις πως είναι η διαδικασία της αλλαγής των συγκεκριμένων εξαρτημάτων.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Οπότε κρατάω το middlecover, επιστρέφω την οθόνη στο e-click για να πάρω την lcd και το digitizer πολύ φθηνά σε σχέση με την ελληνική αγορά.Στην χειρότερη των περιπτώσεων άμα δεν τα καταφέρω μόνος πηγένω στον γερμανό τους δίνω το middlecover το digitizer και την lcd και τους λέω βαλτε τα.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Οπότε κρατάω το middlecover, επιστρέφω την οθόνη στο e-click για να πάρω την lcd και το digitizer πολύ φθηνά σε σχέση με την ελληνική αγορά απο e-bay.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν μπορείς ενημέρωσε για την πορεία της αποκατάστασης της βλάβης στο κινητό σου!

Βρήκα ένα vid στο youtube (

) οπότε πιστεύω θα τα καταφέρω.Το digitizer θα το παραγγείλω κανα δυο μέρες μετα την πρωτοχρονια, επειδη δεν θέλω να γίνει μπέρδεμα με τις γιορτές.Οπότε θα το περιμένω μετα απο κανένα μήνα και θα το φτιάξω την πρώτη μέρα που θα έρθει.

έχω ένα περιεργο θεμα το οποίο μπορεί κάποιος να έχει αντιμετωπίσει.

δίπλα στο xpressMusic που γράφει στην πρόσοψη, έχει ένα σημείο το οποίο όταν το πιέσεις κατεβαίνει ένα scroll menu με

μουσική

εκθεση

share

video

explorer

μερικές φορές λειτουργει το μενού, τις περισσότερες όχι.

είναι θέμα ρύθμισης; το έχετε παρατηρήσει;

εχω περασμένη την 52, και το πρόβλημα το παρατηρούσα και με τις προηγούμενες εκδόσεις firmware

έχω ένα περιεργο θεμα το οποίο μπορεί κάποιος να έχει αντιμετωπίσει.

δίπλα στο xpressMusic που γράφει στην πρόσοψη, έχει ένα σημείο το οποίο όταν το πιέσεις κατεβαίνει ένα scroll menu με

μερικές φορές λειτουργει το μενού, τις περισσότερες όχι.

εχω περασμένη την 52, και το πρόβλημα το παρατηρούσα και με τις προηγούμενες εκδόσεις firmware

Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του συγκεκριμένου πλήκτρου.

Μπορεί να έχει χαλάσει. Δεν το πας σε κάνα nokia care να το κοιτάξουν?

Όχι δεν είναι θέμα ρύθμισης. Μήπως έχεις καμιά ζελατινούλα στην οθόνη;

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

όχι παιδία, ούτε ζελατίνα ούτε τίποτα.

και δεν είναι ακριβώς πλήκτρο. φαντάζομαι καταλάβατε για ποιο σημείο μιλάω...