pexths Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Εχεις το τελευταιο firmware; αν οχι περασε το. Και με ενα χαρντ ρισετ νομιζω οτι θα στρωσει το κινητο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parianos85 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Thanks a lot guys...να σας ρωτήσω format? ή αναβάθμιση?Firmware φίλε μου πως το βλεπω έχω μέινει λίγο πίσω με τις αναβαθμίσεις του κιν τώρα μαθαίνω ότι υπάρχει v50, όλο αυτό μπορώ να το κάνω απο το πισι ή νόκια καλύτερα? δεν το έχω χρόνο οπότε έχω εγγύηση,λογικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Thanks a lot guys...να σας ρωτήσω format? ή αναβάθμιση?Firmware φίλε μου πως το βλεπω έχω μέινει λίγο πίσω με τις αναβαθμίσεις του κιν τώρα μαθαίνω ότι υπάρχει v50, όλο αυτό μπορώ να το κάνω απο το πισι ή νόκια καλύτερα? δεν το έχω χρόνο οπότε έχω εγγύηση,λογικά??? Αν δεν έχεις την έκδοση ν50.0.005 (για να δεις ποια έκδοση έχεις στην οθόνη αναμονής πληκτρολόγησε *#0000#) κάνε αναβάθμιση και μετά hard format στο κινητό σου. Μετά από την ολοκλήρωση αυτών των 2 διαδικασιών μην επαναφέρεις κάποιο backup ρυθμίσεων αλλά ρύθμισε την συσκευή από την αρχή. Καλό θα είναι για μερικές μέρες να μην κάνεις κάποια εγκατάσταση εφαρμογής για να δεις αν συνεχίζεται το πρόβλημα σου. Αν και μετά από αυτά συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα τότε καλύτερα να πας σε κάποιο κατάστημα nokia care. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_thess Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 Kανε ακριβως οτι σου λεει ο stendor και μακαρι να μην χρειαστει να το στειλεις στο nokia care..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έβαλα χακαρισμένη την 50 modded από BLAZE και δεν έχει μέσα την ελληνική γλώσσα. Δε με νοιάζει τόσο για το μενού του κινητού όσο για τα sms, καθώς μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να γράψω κάτι στα Ελληνικά. Καμιά ιδέα για κανένα προγραμματάκι που να επιτρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Παιδιά το 5800 μου, μου εμφάνισε νέο πρόβλημα με την κάμερα. Όταν ανοίγω την καμερα σε λειτουργία εικόνας η κάμερα ανοίγει και εμφανίζονται στο πλάι οι ρυθμίσεις και τα διάφορα κουμπιά αλλά η υπόλοιπη οθόνη παραμένει μαύρη. Όταν πάλι πάω στην λειτουργία βίντεο η οθόνη δεν παραμένει μαύρη. Εδώ μπορώ να δω στην οθόνη τα πράγματα που "τραβάω" με την κάμερα. Ωστόσο στο υπάρχουν κάτι κάθετες γραμμές (όχι δεν είναι χαλασμένη ούτε η κάμερα ούτε η οθόνη), οι οποίες είναι σαν διαφανείς λουρίδες οι οποίες επηρεάζουν την ποιότου βίντεο. π.χ. υπάρχουν κάποιες μπλε και ροζ λουρίδες οι οποίες δεν μου κρλυβουν την εικόναι αλλά όταν βιντεοσκοπώ μεταβαλουν το χρώμα των αντικειμένων. Τι συμβαίνει; :( Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Η κλασσική λύση στο 90% των προβλημάτων. Ένα χαρντ φορματ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έβαλα χακαρισμένη την 50 modded από BLAZE και δεν έχει μέσα την ελληνική γλώσσα. Δε με νοιάζει τόσο για το μενού του κινητού όσο για τα sms, καθώς μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να γράψω κάτι στα Ελληνικά. Καμιά ιδέα για κανένα προγραμματάκι που να επιτρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες? πρέπει να βρεις την αντίστοιχη έκδοση με την Ελληνική γλώσσα όπως έχω βάλει εγώ (valvan) αλλιώς αν δεν έχει ανέβει υπάρχει πρόγραμμα στα site αυτά που τροποποιείς εσύ το firmware και περνάς νέες γλώσσες η αφαιρείς υπάρχουσες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Η κλασσική λύση στο 90% των προβλημάτων. Ένα χαρντ φορματ. Ναι φίλε μου, το ξέρω. Αλλά μόλις πριν ένα μήνα έκανα χαρντ φορμάτ. Πολλά προβλήματα η νόκια και δεν το περίμενα!!! Σύντομα λέω να αλλάξω κινητό. Για να σας δώσω να καταλάβαιτε τι δείχνει στη οθόνη μπορώ να χρησιμοποιήσω το "screensnap" ή κάπως έτσι για να "βγάλω" φωτογραφία την οθόνη; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Για να σας δώσω να καταλάβαιτε τι δείχνει στη οθόνη μπορώ να χρησιμοποιήσω το "screensnap" ή κάπως έτσι για να "βγάλω" φωτογραφία την οθόνη; Ναι αυτό θα χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις screen shot την οθόνη σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 πρέπει να βρεις την αντίστοιχη έκδοση με την Ελληνική γλώσσα όπως έχω βάλει εγώ (valvan) αλλιώς αν δεν έχει ανέβει υπάρχει πρόγραμμα στα site αυτά που τροποποιείς εσύ το firmware και περνάς νέες γλώσσες η αφαιρείς υπάρχουσες Τα είχα ψάξει αυτά, αλλά προφανώς κάτι δεν πήγε καλά. Τώρα τι κάνουμε?Δεν θέλω να ξαναφλασάρω το κινητό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Τα είχα ψάξει αυτά, αλλά προφανώς κάτι δεν πήγε καλά. Τώρα τι κάνουμε?Δεν θέλω να ξαναφλασάρω το κινητό. αναγκαστικά θα ξαναφλασάρεις δε νομίζω να έχεις άλλη δυνατότητα. Κάνε ένα full back up και θα τα περάσεις όλα πίσω οπότε προς τι το άγχος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap88 Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έχω στο κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 5800) το πακέτο Internet on the phone 60 της Cosmote. Με τον ενσωματωμένο browser του κινητού μπαίνω κανονικά στο Internet με σύνδεση Cosmote Internet. Όταν όμως προσπαθώ να μπω με την Opera mini v. 5, βγαίνει το εξής μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας". Αντίθετα όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο σπίτι, όπου έχω ADSL σύνδεση, η πλοήγηση στο Intenet είναι εφικτή και με την Opera. Επικοινώνησα με την Cosmote αλλά οι οδηγίες που πήρα δεν ήταν πολύ διαφωτιστικές, ίσως επειδή o υπάλληλος δεν είχε μπροστά του παρόμοια συσκευή. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να με βοηθήσει να βάλω τις σωστές ρυθμίσεις Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Τώρα τελευταία μου εμφανίζει μερικές φορές το κινητό πως δεν έχει επαρκή μνήμη και πως πρέπει να του κάνω επανεκίνηση (π.χ. σήμερα όταν άνοιξα το Sygic). Επίσης παρατηρώ πως έχω μόλις 12 ΜΒ ελέυθερα στο C:. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να έχω καλύτερη διαχείριση μνήμης; Τι να σβήσω από το C:; Τα προγράμματα έτσι και αλλιώς τα εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έχω στο κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 5800) το πακέτο Internet on the phone 60 της Cosmote. Με τον ενσωματωμένο browser του κινητού μπαίνω κανονικά στο Internet με σύνδεση Cosmote Internet. Όταν όμως προσπαθώ να μπω με την Opera mini v. 5, βγαίνει το εξής μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας". Αντίθετα όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο σπίτι, όπου έχω ADSL σύνδεση, η πλοήγηση στο Intenet είναι εφικτή και με την Opera. Επικοινώνησα με την Cosmote αλλά οι οδηγίες που πήρα δεν ήταν πολύ διαφωτιστικές, ίσως επειδή o υπάλληλος δεν είχε μπροστά του παρόμοια συσκευή. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να με βοηθήσει να βάλω τις σωστές ρυθμίσεις Ευχαριστώ Δεν έχει να σου πει κάτι η cosmote.Οι μόνες ρυθμίσεις είναι οι αρχικές που εγκαθιστάς τη σύνδεση με το Cosmote Internet.Αφού σου δουλεύει με τον έναν browser και όχι με τον άλλο, κάτι παίζει τότε με τον 2ο browser.Δοκίμασε άλλο browser ή απεγκατάσταση και ξανά από την αρχή. Τώρα τελευταία μου εμφανίζει μερικές φορές το κινητό πως δεν έχει επαρκή μνήμη και πως πρέπει να του κάνω επανεκίνηση (π.χ. σήμερα όταν άνοιξα το Sygic). Επίσης παρατηρώ πως έχω μόλις 12 ΜΒ ελέυθερα στο C:. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να έχω καλύτερη διαχείριση μνήμης; Τι να σβήσω από το C:; Τα προγράμματα έτσι και αλλιώς τα εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης. Για να έχεις μόνο 12mb ελεύθερα στο C, θα πει ότι έχεις περάσει πολλά πράγματα στην κυρίως μνήμη και όχι μόνο στην κάρτα μνήμης. Δυστυχώς όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να αφαιρέσεις πολύ πράγμα.Μόνο με format μπορείς να επανέλθεις σε ένα καλό επίπεδο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kajabas Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Έχω στο κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 5800) το πακέτο Internet on the phone 60 της Cosmote. Με τον ενσωματωμένο browser του κινητού μπαίνω κανονικά στο Internet με σύνδεση Cosmote Internet. Όταν όμως προσπαθώ να μπω με την Opera mini v. 5, βγαίνει το εξής μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας". Αντίθετα όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο σπίτι, όπου έχω ADSL σύνδεση, η πλοήγηση στο Intenet είναι εφικτή και με την Opera. Επικοινώνησα με την Cosmote αλλά οι οδηγίες που πήρα δεν ήταν πολύ διαφωτιστικές, ίσως επειδή o υπάλληλος δεν είχε μπροστά του παρόμοια συσκευή. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να με βοηθήσει να βάλω τις σωστές ρυθμίσεις Ευχαριστώ Και εγω ενεργοποίησα εχθές την υπηρεσία και παίζει πολύ καλά ο opera 10 beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap88 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Και εγω ενεργοποίησα εχθές την υπηρεσία και παίζει πολύ καλά ο opera 10 beta. Ενεργοποίησα τον Opera 10 και μπαίνει στο Internet και στο δικό μου κινητό. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Έκανα χαρντ φορμάτ αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Η κάμερα ακόμη δεν λειτουργει σε λειτουργία φωτογ. , ενώ σε λειτουργία βιντ. μου εμφανίζει κάτι γραμμές :( Τι μπορώ να κάνω; Να το πάω σε σερβις; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Έκανα χαρντ φορμάτ αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Η κάμερα ακόμη δεν λειτουργει σε λειτουργία φωτογ. , ενώ σε λειτουργία βιντ. μου εμφανίζει κάτι γραμμές :( Τι μπορώ να κάνω; Να το πάω σε σερβις; Καλημέρα. Αφού έκανες format και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα τότε μάλλον πρέπει να το πας σε κάποιο nokia care να το ελέγξουν. Έχεις περάσει και την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Καλημέρα. Αφού έκανες format και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα τότε μάλλον πρέπει να το πας σε κάποιο nokia care να το ελέγξουν. Έχεις περάσει και την τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση? Όχι να την περάσω; Βομβαεδίζομαι από πολλές απόψεις και δεν ξέρω εαν θα διορθώσει τα τρέχοντα προβλήματα ή αν θα δημιουργήσει καινούρια :O Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 Όχι να την περάσω; Βομβαεδίζομαι από πολλές απόψεις και δεν ξέρω εαν θα διορθώσει τα τρέχοντα προβλήματα ή αν θα δημιουργήσει καινούρια :O το τελευταιο που μπορεις να κανεις πριν πας την συσκευη σου για σερβις, ειναι ενα update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. June 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2010 ερωτηση πως μπορω να εξαφανισω στην εκθεση εικονες απο εφαρμογες οπως garmin powermp3 κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη σου και κανε τις εικονες κρυφες... το προγραμμα που τις χρειιαζεται θα τις βρισκει αλλα δεν θα εμφανιζονται στην εκθεση. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Έχω μεγάλο πρόβλημα με κατανάλωση της ram μου. Με την μονταρισμένη v50 που είχα έπαιζε στα 50-55 mb. Αποφάσισα να περάσω το nokia maps 3.04.Από τότε άρχισαν τα προβλήματα. Το κινητό έγινε αργό και διαπίστωσα ότη η free ram είχε πέσει στα 40mb, μετά από ρεσταρτ!!! Έκανα uninstall το nokia maps, αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Μέχρι και hard reset έκανα και έχω μείνει κολλημένος στα 37mb. Καμιά ιδέα?? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Καλησπέρα, ενα από τα κινητά που έχω στην ακρη (ισως φανει λίγο υπερβολικό για τέτοιο κινητό, αλλά ναι) είναι το Nokia 5800, επειδή θέλω να αρχίσω να του ρίχνω κάποιες ματιές, θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Πώς κάνω Hard reset? Εχει κάποια αρνητική επίδραση αυτό? 2) Πώς μπορώ να επιλέξω να μην μπορεί να συνδέεται στο internet μεσω της κινητής εταιρείας? Με άλλα λόγια πώς θα το κάνω να συνδέεται στο internet μόνο μεσω wifi ώστε να αποφύγω ανεπιθύμητες χρεώσεις? 3) Προσπαθησα να συνδεθώ σε ένα site (hattrick) αλλά δεν μπορούσα να κανω login, δηλαδή εβαζα κανονικά τα στοιχεία μου και οταν πατουσα login δεν εκανε τπτ.. υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ενσωματομένο browser? 4) Επειδή δεν εχω παρακολουθήσει καθολου τις εξελίξεις του κινητού υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις από τη Nokia που βελτιώνουν το κινητό? Κι αν ναι, ποια ήταν τα αρχικά του (1-2) σοβαρά προβλήματα? Sorry αν πολλά εχουν απαντηθεί, αλλά δεν εχω ουτε το κουραγιο ουτε το χρόνο να ψάχνω 2 topics (part1, 2). Ευχαριστώ για όποιον μπει στον κόπο να με ενημερώσει ! Παράθεση Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts