Jump to content

ap88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ap88

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ap88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγόρασα πρόσφατα το Nokia 5800 με την έκδοση 40 του λογισμικού και δεν μπορώ να βρώ το quickoffice trial που σε παλιότερα μηνύματα είδα ότι υπάρχει. Ούτε στο cd της συσκευασίας το βρίσκω. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει; Μπορεί παρακαλώ κάποιος να με βοηθήσει να το βρώ; Στο Ovistore υπάρχει το Quickoffice 6 Mobile Suite αλλά με πληρωμή και το οποίο από τα σχόλια βλέπω ότι εμφανίζει σε πολλές περιπτώσεις πρόβλημα εγκατάστασης.
  2. Ενεργοποίησα τον Opera 10 και μπαίνει στο Internet και στο δικό μου κινητό. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Έχω στο κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 5800) το πακέτο Internet on the phone 60 της Cosmote. Με τον ενσωματωμένο browser του κινητού μπαίνω κανονικά στο Internet με σύνδεση Cosmote Internet. Όταν όμως προσπαθώ να μπω με την Opera mini v. 5, βγαίνει το εξής μήνυμα: "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας". Αντίθετα όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο σπίτι, όπου έχω ADSL σύνδεση, η πλοήγηση στο Intenet είναι εφικτή και με την Opera. Επικοινώνησα με την Cosmote αλλά οι οδηγίες που πήρα δεν ήταν πολύ διαφωτιστικές, ίσως επειδή o υπάλληλος δεν είχε μπροστά του παρόμοια συσκευή. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει να με βοηθήσει να βάλω τις σωστές ρυθμίσεις Ευχαριστώ
  4. Έχω δοκιμάσει και τις δύο επιλογές. Δεν μπαίνει ούτε με την μία ούτε με την άλλη.
  5. Έχω στο κινητό μου (ΝΟΚΙΑ 5800) το πακέτο Internet on the phone 60. Με τον ενσωματωμένο browser του κινητού μπαίνω κανονικά στο Internet με σύνδεση Cosmote Internet. Όταν πάω όμως να συνδεθώ με την Opera mini βγαίνει το εξής μήνυμα <<Δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του δικτύου σας.>> Αντίθετα όταν ενεργοποιώ το wi-fi στο σπίτι, όπου έχω ADSL σύνδεση, η πλοήγηση στο Intenet είναι εφικτή. Επικοινώνησα με την Cosmote αλλά οι οδηγίες που πήρα δεν ήταν πολύ διαφωτιστικές, ίσως επειδή o υπάλληλος δεν είχε μπροστά του παρόμοια συσκευή. Επειδή από την απάντησή σου στον greatst είδα ότι έχεις το ίδιο κινητό και μπαίνεις χωρίς πρόβλημα στην Opera mini, παρακαλώ, αν είναι δυνατόν, να με βοηθήσεις να βάλω τις σωστές ρυθμίσεις. Επίσης παρακαλώ οποιονδήποτε άλλο μπορεί, να με βοηθήσει.
×
×
  • Create New...