Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αν παρεις καινουργια γιατι αυτα του κουτιου ηταν χοντροκομενα ....

παιδια να ρωτησω κατι η συσκευασια σας τι ειχε μεσα ????

γιατι σε κατι reviews-unboxes ειχα δει θηκη, 2η πενα, ακουστηκα με remote, tv out ... εμενα ειχε μονο απλα ακουστικα ... τιποτα αλλο

Αυτά τα είχαν μέσα οι πρώτες παρτίδες του 5800. Καθώς περνούσαν οι μήνες αφαιρούσε η Nokia τα διάφορα αξεσουάρ που είχε μέσα το πακέτο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και εγω οταν το πρωτοπηρα τα περιμενα και απογοητευτηκα αλλα για να μειωσουν το κοστος στα 200 ευρω λογικο ειναι να τα βγαλουν ......

το κενο στην γωνια του κινητου μου αρχισε να ειναι πολυ εμφανες ... λετε να προξενησει προβλημα ??? .... .ειχα διαβασει πριν καιρο γι΄αυτο αλλα δεν θυμαμαι τι ελεγε ... :Ρ

και κατι αλλα τωρα το service των κινητων ποιος το εχει γιατι ολο ακουω για nokia care .... πηραν τελικα την αντιπρωσοπεια απο την αλφα ???

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

2η ενημέρωση

Ασκούμε κριτική σε ιδέες, όχι σε ανθρώπους.

Edited by stendor
That is Mahogany!

Eγω οταν το ειχα παρει πριν ενα χρονο ακριβως απο τα e-shop στην τιμη των 313 ευρων ειχε μεσα tv-out,ακουστικα,usb καλωδιο,cd,γραφιδα,βαση στηριξης,8gb μνημη και 2η πενα.Επισης δωρο απο τα e-shop δωρεαν bluetooth nokia! :D

Οχι και λιγα πραγματα..... :P

Δεν υπάρχει πλέον Alpha Copy και τα επίσημα καταστήματα για service και εξυπηρέτηση πελατών είναι τα Nokia Care. Τα επίσημα Nokia Care είναι όσα αναγράφονται στο παρακάτω link. Αν μπορούν να επισκευάσουν μια βλάβη θα το κάνουν, αν όχι φεύγει για εξωτερικό. Για ότι άλλο θέλετε το ρωτάτε στο θέμα Εντυπώσεις από το επίσημο ελληνικό service της Nokia

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εννοειτε οτι πεταει το νοκια 5800 στο θεμα του ηχου.

Οσο για τα ακουστικα δεν ειναι απολυτο.

Μπορεις να παρεις καλυτερα ακουστικα για το κινητο σου αλλα δεν μπορεις να του βαλεις καλυτερα ηχεια.

Οποτε και παλι το 5800 απολυτα βρισκεται μπροστα στο τομεα του ηχου......

Ακουστικά μπορείς να πάρεις καλύτερα.. αλλά την ποιότητα του ήχου που βγάζει η συσκευή δεν μπορείς να την αλλάξεις. Με τα καλύτερα ακουστικά που θα πάρεις, αν τα δοκιμάσεις στο N91 θα δεις ότι έχει καλύτερη ποιότητα από το 5800.

Το 5800 έχει πολλή καλή ποιότητα ήχου αλλά δεν είναι το καλύτερο.

Ακουστικά μπορείς να πάρεις καλύτερα.. αλλά την ποιότητα του ήχου που βγάζει η συσκευή δεν μπορείς να την αλλάξεις. Με τα καλύτερα ακουστικά που θα πάρεις, αν τα δοκιμάσεις στο N91 θα δεις ότι έχει καλύτερη ποιότητα από το 5800.

Το 5800 έχει πολλή καλή ποιότητα ήχου αλλά δεν είναι το καλύτερο.

Δεν εχω δοκιμασει και γενικα παρει στα χερια μου το Ν91....:O

Αλλα και παλι δεν πιστευω να υπαρχει και μεγαλη διαφορα.....

Παντως εμενα το 5800 στον τομεα της μουσικης με υπερκαλυπτει.

Δεν εχω κανενα παραπονο..... :D

Δεν υπάρχει πλέον Alpha Copy και τα επίσημα καταστήματα για service και εξυπηρέτηση πελατών είναι τα Nokia Care. Τα επίσημα Nokia Care είναι όσα αναγράφονται στο παρακάτω link. Αν μπορούν να επισκευάσουν μια βλάβη θα το κάνουν, αν όχι φεύγει για εξωτερικό. Για ότι άλλο θέλετε το ρωτάτε στο θέμα Εντυπώσεις από το επίσημο ελληνικό service της Nokia

alpha copy υπαρχει απλα δεν ειναι πια αντιπρωσοπος τη νοκια ... τωρα μπηκα στο σαιτ της ... ρωτησα γιατι πριν κανα 2 μηνες που ειχα μπει ειχε ακομα συσκευες τησ νοκια ....

That is Mahogany!

Δεν εχω δοκιμασει και γενικα παρει στα χερια μου το Ν91....:O

Αλλα και παλι δεν πιστευω να υπαρχει και μεγαλη διαφορα.....

Παντως εμενα το 5800 στον τομεα της μουσικης με υπερκαλυπτει.

Δεν εχω κανενα παραπονο..... :D

Oχι απλα μεγαλη.... Κατι παραπανω..

Το Ν91 πραγματικα πρεπει να το ακουσεις για να το πιστεψεις:)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Oχι απλα μεγαλη.... Κατι παραπανω..

Το Ν91 πραγματικα πρεπει να το ακουσεις για να το πιστεψεις:)

Kοιτα το 5800 με ακουστικα ενταξει κανει την δουλεια του....

Δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο με ακουστικα αλλα τουλαχιστον ειναι μετριο....

Το θεμα ειναι στα ηχεια και εκει πιστευω δεν πιανεται ασε που ειναι και πιο σημαντικο για μενα τουλαχιστον τα ηχεια απο τα ακουστικα σε καθε κινητο οπως και στο 5800...... :)

Ειδικα για τα λεφτα του μια χαρα ειναι και με το παραπανω....

Kοιτα το 5800 με ακουστικα ενταξει κανει την δουλεια του....

Δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο με ακουστικα αλλα τουλαχιστον ειναι μετριο....

Το θεμα ειναι στα ηχεια και εκει πιστευω δεν πιανεται ασε που ειναι και πιο σημαντικο για μενα τουλαχιστον τα ηχεια απο τα ακουστικα σε καθε κινητο οπως και στο 5800...... :)

Ειδικα για τα λεφτα του μια χαρα ειναι και με το παραπανω....

Kαλα ναι εννοειται. Το 5800 δεν ειναι "μετριο" ειναι φοβερο. Και σαν κινητο γενικα και σαν mp3 player.

Ημουν καπως υπερβολικος για το Ν91. Υπαρχει διαφορα ενταξει αλλα το 5800 ειναι επισης φοβερο στην μουσικη

Και εχεις δικιο, απο το ηχειο ειναι φοβερο το 5800 (σε αυτον τον τομεα το Ν91 ειναι ασε....) αλλα ποιος ακουει τοσο πολυ απο τα ηχεια του κινητου?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Kαλα ναι εννοειται. Το 5800 δεν ειναι "μετριο" ειναι φοβερο. Και σαν κινητο γενικα και σαν mp3 player.

Ημουν καπως υπερβολικος για το Ν91. Υπαρχει διαφορα ενταξει αλλα το 5800 ειναι επισης φοβερο στην μουσικη

Και εχεις δικιο, απο το ηχειο ειναι φοβερο το 5800 (σε αυτον τον τομεα το Ν91 ειναι ασε....) αλλα ποιος ακουει τοσο πολυ απο τα ηχεια του κινητου?

Στα ακουστικα τουλαχιστον σε ικανοποιει το 5800........

Αλλα σε τι σε πειραζει που εχει και φοβερο ηχειο....?

Κακο δεν ειναι...... :p

Ακουστικα βαζεις οταν θες να ακους μονο εσυ ή οταν ξαπλωνεις αλλα αν εισαι στο δρομο με φιλους ή καθεσαι με φιλους καπου τοτε το ηχειο χρειαζεται.... :O

Επισης σημαντικο ειναι και στον ηχο κλησης...

Ξες ποσες φορες με το παλιο κινητο με καλουσαν και εγω επειδη ημουν καπου με φασαρια δεν το ακουγα.......

Edited by Andreas_thess

Στα ακουστικα τουλαχιστον σε ικανοποιει το 5800........

Αλλα σε τι σε πειραζει που εχει και φοβερο ηχειο....?

Κακο δεν ειναι...... :p

Ακουστικα βαζεις οταν θες να ακους μονο εσυ ή οταν ξαπλωνεις αλλα αν εισαι στο δρομο με φιλους ή καθεσαι με φιλους καπου τοτε το ηχειο χρειαζεται.... :O

Επισης σημαντικο ειναι και στον ηχο κλησης...

Ξες ποσες φορες με το παλιο κινητο με καλουσαν και εγω επειδη ημουν καπου με φασαρια δεν το ακουγα.......

Σαφως και ειναι σημαντικο να εχει καλο ηχειο. Μαλλον με παρεξηγησες , δεν εννουσα πως ειναι αμελητεο.

Με τα διπλα ηχεια του Ν95-2 εχω μεινει παραπανω απο ικανοποιημενος. Και απ οτι εχω δει και το 5800 ειναι top στον τομεα αυτο!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Σαφως και ειναι σημαντικο να εχει καλο ηχειο. Μαλλον με παρεξηγησες , δεν εννουσα πως ειναι αμελητεο.

Με τα διπλα ηχεια του Ν95-2 εχω μεινει παραπανω απο ικανοποιημενος. Και απ οτι εχω δει και το 5800 ειναι top στον τομεα αυτο!

Ναι ειναι top,αφου και οι γνωστοι μου μπροστα στα κινητα τους τα ηχεια του 5800 πετουσαν....Πολυ πιο δυνατα... :D

Ναι ειναι top,αφου και οι γνωστοι μου μπροστα στα κινητα τους τα ηχεια του 5800 πετουσαν....Πολυ πιο δυνατα... :D

λογικο δεν ειναι ρε παιδια; αφου το κινητο ειναι εξπρες μιουζικ. Εχουν δωσει ιδιαιτερη σημασια στο θεμα αναπαραγωγης μουσικης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

λογικο δεν ειναι ρε παιδια; αφου το κινητο ειναι εξπρες μιουζικ. Εχουν δωσει ιδιαιτερη σημασια στο θεμα αναπαραγωγης μουσικης.

Ναι απολυτα λογικο.

Απλα ευλογουμε τα γενια μας:lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αν ειχαν λιγη παραπανω ενταση τα ηχεια τοτε θα εκανε και παραπανω χρηματα......

Το τελειο το πληρωνεις ακριβα....

Edited by Andreas_thess

Για δοκιμασε να εχεις το bluetooth ανοιχτο και συνδεδεμενο με καποια συσκευη οπως pc η αλλο κινητο και βαλε το ραδιο να παιζει.λογικα θα δουλευει το rds.δεν ξερω τι γινεται αλλα εμενα μονο ετσι δουλευει το rds

Μόνο το bluetooth ανοικτό φτάνει. Το δοκίμασα πριν από λίγο και δουλεύει.

Μόνο το bluetooth ανοικτό φτάνει. Το δοκίμασα πριν από λίγο και δουλεύει.

Aυτο ειναι xxxxx...!!! :mad:

Να εχεις τσαμπα ανοιχτο το bluetooth που εκπεμπει και ακτινοβολια αλλα και τρωει μπαταρια...........

Αντε εκει στη νοκια ας το φτιαξουν το προβλημα που δημιουργησαν σε τοσους χρηστες......

Δλδ ΕΛΕΟΣ!:wacko:

To radio λειοτυργει?η διφορα απτν προηγουμεη εκδοση ειναι οτι τωρα αργει κανα 3λεπτο για να κολλησει...
:w00t:

To radio λειοτυργει?η διφορα απτν προηγουμεη εκδοση ειναι οτι τωρα αργει κανα 3λεπτο για να κολλησει...

E ναι λενε αφου σου xxxx το ραδιο, τουλαχιστον ας αργει να κολαει.....

Κατι ειναι και αυτο..... :lol:

Εμένα με την v5, δεν πιάνει αυτό με το ΒΤ για το RDS, αλλά δεν κολλάει κιόλας!

Το ράδιο ανοίγει και κλείνει κανονικά και δεν έχω πρόβλημα.

Some age, others mature...:lol:

Εμένα με την v5, δεν πιάνει αυτό με το ΒΤ για το RDS, αλλά δεν κολλάει κιόλας!

Το ράδιο ανοίγει και κλείνει κανονικά και δεν έχω πρόβλημα.

δεν το αντιμετωπιζουν ολοι αυτο το προβλημα, ειναι ομως αρκετα μεγαλο το ποσοστο απο οσα διαβαζω στο φορουμ. Κριμα, γιατι μιλαμε για ενα xpress music κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, τον τελευταίο καιρό όταν μιλάω στο τηλ (5800χm) μετά απο κανα 3λεπτο μπορεί και αργότερα,κανει έναν περίεργο χρωματισμό κάτι σε μωβάκι ροζάκι και σβήνει (κάνει restart) και βέβαια κλείνει και η γραμμή και φτου και απο την αρχή. έχει τύχει να μου το κάνει και στο επόμενο τηλ αλλά μετά ηρεμεί και περνα καιρός μέχρι να ξανατύχει μήπως μια αναβάθμιση διορθώσει την κατάσταση?

Καλησπέρα παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, τον τελευταίο καιρό όταν μιλάω στο τηλ (5800χm) μετά απο κανα 3λεπτο μπορεί και αργότερα,κανει έναν περίεργο χρωματισμό κάτι σε μωβάκι ροζάκι και σβήνει (κάνει restart) και βέβαια κλείνει και η γραμμή και φτου και απο την αρχή. έχει τύχει να μου το κάνει και στο επόμενο τηλ αλλά μετά ηρεμεί και περνα καιρός μέχρι να ξανατύχει μήπως μια αναβάθμιση διορθώσει την κατάσταση?

Nομιζω στην δικια σου περιπτωση το κινητο θελει φορματ...... :worry:

Πρεπει κατι να εβαλες ή να του πειραξες και ετσι υπαρχει αυτο το προβλημα ή μπορει να μην εγινε σωστα η αναβαθμιση....

Εγω σου προτεινω να του κανεις φορματ και αν δεν διορθωθει το προβλημα τοτε να το πας για service........ :O