Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερώτηση : εμένα μου εμφανίζει την παλιά έκδοση στο phoenix... Πότε θα είναι διαθέσιμη για το Ελλάντα;;; :wacko:

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω ολες τις επαφες μου με λατινικους χαρακτηρες. Ειναι αποθηκευμενα τα ονοματα ολα στη στηλη "επωνυμο". Οταν παταω στην ανευρεση τα γραμματα dim, δεν μου βγαζει ολες τις επαφες που εχουν μεσα τους το "dim" αλλα μερικες απο αυτες.

Ξερετε το λογο?

εχω ολες τις επαφες μου με λατινικους χαρακτηρες. Ειναι αποθηκευμενα τα ονοματα ολα στη στηλη "επωνυμο". Οταν παταω στην ανευρεση τα γραμματα dim, δεν μου βγαζει ολες τις επαφες που εχουν μεσα τους το "dim" αλλα μερικες απο αυτες.

Ξερετε το λογο?

Τι εννοείς όταν λες μέσα τους?

Γράφοντας dim κανονικά πρέπει να σου εμφανίζει τις επαφές που ξεκινάνε με dim είτε στο επώνυμο είτε στο όνομα.

Αλλη μια βελτιωσηη με το προσφατο update v.60 ειναι η πιο γρηγορη προσβαση στη μουσικη.

Ενω παλια σκαλωνε να ανοιξει την εφαρμογη (ειδιαιτερα αν ειχες 100αδες τραγουδια) και περιμενες 3-4 δευτερολεπτα, τωρα την ανοιγει στα μπαμ.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Γιατί μέσω OVI suite δεν μου βρίσκει την ενημέρωση (v60) ενώ την βρίσκει κανονικά μέσω OTA;

Τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση του ovi suite. Αν ναι τότε το πρόβλημα ενδέχεται να είναι από τους servers της νοκια

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Τι εννοείς όταν λες μέσα τους?

Γράφοντας dim κανονικά πρέπει να σου εμφανίζει τις επαφές που ξεκινάνε με dim είτε στο επώνυμο είτε στο όνομα.

Στο επωνυμο γραφω και το επωνυμο και το ονομα. Δηλ. στο επωνυμο γραφω "Παπαδοπουλος Γιαννης".

Ετσι ειναι ολες μου οι επαφες.

Τι ήθελα και την έκανα την αναβάθμιση :(

Πλέον όταν το κινητό κλειδώνει, μπαίνει σε sleep mode με αποτέλεσμα να παγώνει το wi-fi και να μη μπορώ να ακούσω internet radio χωρίς να κρατάω την οθόνη φωτισμένη.

Υπάρχει καμιά ρύθμιση γιαυτό?

:!: High Voltage :!:

Τσέκαρε αν έχεις την τελευταία έκδοση του ovi suite. Αν ναι τότε το πρόβλημα ενδέχεται να είναι από τους servers της νοκια

Τελικά ήθελε Δ.κλικ > Run as admin :vava:

γεια σας παιδια..απο χθες το 5800 μου ενω το φορτιζω κανονικα.. βλεπεις αφου το βγαζεις απο την πριζα..μετα απο λιγο παει η πρωτη γραμμουλα μπαταριας..σημερα το φορτιζα ολο το βραδυ..και τωρα χωρις να το εχω χρησιμοποιησει καθολου ειναι στη μεση! O.o και θα μπορουσα να πω οτι η μπαταρια ψιλοκαιει.. :/ οποιος ξερει τι ειναι ας μου πει..ευχαριστω.

αν καιει η μπαταρια ισως καπου βραχυκυκλωνει... κατι μεσα στο κινητο

πηγαινε το στο σερβις, μην το αφηνεις ετσι, ισως ειναι επικυνδινο.

μαλλον καποτε πηρε υγρασια το τηλεφωνο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στο επωνυμο γραφω και το επωνυμο και το ονομα. Δηλ. στο επωνυμο γραφω "Παπαδοπουλος Γιαννης".

Ετσι ειναι ολες μου οι επαφες.

Όπως σου έγραψα και πριν στις επαφές όταν κάνεις αναζήτηση σου βγάζει αυτές που ξεκινάνε με αυτό

Παράδειγμα:

Αν έχει επαφή Παπαδόπουλος Γιάννης και είναι γραμμένο όλο μαζί στη θέση Επώνυμο

και εσύ στην αναζήτηση γράψεις Γιαν δεν υπάρχει περίπτωση να στο εμφανίσει. Θα πρέπει να γράψεις Π ή Πα ή παπ ή παπαδ και τα λοιπά

Συμβουλή:

Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς την μνήμη της συσκευής για αποθήκευση επαφών το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις τα ονόματα κανονικά στις θέσεις όνομα και επώνυμο γιατί η αναζήτηση σου θα είναι πολύ πιο εύκολη.

Παράδειγμα:

Όνομα: Γιάννης

Επώνυμο: Παπαδόπουλος

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα κάνεις αναζήτηση με γ π (δηλαδή γ κενό π) και το βρίσκεις άνετα με 3 χαρακτήρες το πολύ.

Είναι ο καλύτερος για μένα και ο μόνος τρόπος που χρησιμοποιώ :)

γεια σας παιδια..απο χθες το 5800 μου ενω το φορτιζω κανονικα.. βλεπεις αφου το βγαζεις απο την πριζα..μετα απο λιγο παει η πρωτη γραμμουλα μπαταριας..σημερα το φορτιζα ολο το βραδυ..και τωρα χωρις να το εχω χρησιμοποιησει καθολου ειναι στη μεση! O.o και θα μπορουσα να πω οτι η μπαταρια ψιλοκαιει.. :/ οποιος ξερει τι ειναι ας μου πει..ευχαριστω.

Φίλε, το ίδιο ακριβώς έπαθε και το δικό μου κινητό πέρυσι. Ήταν ακόμη στην εγγύηση το πήγα σε Nokia Care (Αιγάλεω), μου είπαν ότι η βλάβη ήταν σοβαρή και το έστειλαν για επισκευή στη Βουλγαρία. Το παρέλαβα μετά από 15 ημέρες κι έκτοτε λειτουργεί κανονικά.

Εμενα οποτε εκαιγε ηταν ζεστο το κινητο στη πλευρα της μπαταριας το εκανα μια επανεκινηση και εστρωνε... Ηταν πιο πολυ σαν να κολλουσε κατι και ειχε συνεχη χρηση ο επεξεργαστης με αποτελεσμα την ραγδαια καταναλωση μπαταριας και την "υπερθερμανση" του πισω μερους της συσκευης... Δες το αν στρωνει ετσι... Σε εμενα το ειχε εμφανισει αρκετες φορες..βεβαια δεν ημουν και σε official λογισμικο αλλα δεν νομιζω να μην εχει το OFW ενδεχομενως καποιο αντιστοιχο bug.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Γιατί μέσω OVI suite δεν μου βρίσκει την ενημέρωση (v60) ενώ την βρίσκει κανονικά μέσω OTA;

Σε εμένα βρίσκει την αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ αλλά έχει μοναδική επιλογή update μεσω pc.Κι όταν πάω μέσω Νokia Suite δεν βρίσκει το update.Τί κάνω λάθος;

Ρε παιδιά, έχετε ιδέα γιατί όταν παω να εγκαταστήσω μια εφαρμογή μ πετάει μήνυμα οτι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη μνήμη?

Την εγκαθιστώ στην κάρτα που έχει ελεύθερα 6 Gb. Πληροφοριακά η μνήμη τηλεφώνου έχει ελεύθερα 10 Mb.

Ευχαριστώ

:rtfm:

Ρε παιδιά γιατι απο τότε που το πήρα δε μπορω να κάνω update μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις εδω κ ενάμιση χρόνο που το έχω.. Είναι απο Vodafone

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ρε παιδιά γιατι απο τότε που το πήρα δε μπορω να κάνω update μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις εδω κ ενάμιση χρόνο που το έχω.. Είναι απο Vodafone

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλημέρα.

Δεν στην βγάζει, γιατί το κινητό σου έχει product code Vodafone. Για να περάσεις την τελευταία διαθέσιμη έκδοση θα πρέπει να αλλάξεις product code και μετά να περάσεις την τελευταία αναβάθμιση. Ακολούθησε το [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημέρα παιδιά εχθές άνοιξα το τηλέφωνο και όλα τα εισερχόμενα μυνήματα χάθηκαν.Το είχα να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Τώρα δεν υπάρχουν ξέρει κανείς κάτι??

Μήπως καταλάθος σου άλλαξε η μνήμη αποθήκευσης; για δες στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων ποια είναι επιλεγμένη;