pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πού είναι το τελευταίο firm? Μέσα νοέμβρη δεν έλεγαν? εικασιες απο διαφορα φορουμ. ποτε δεν αναφερθηκε κατι τετοιο απο επισημα χειλη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 εικασιες απο διαφορα φορουμ. ποτε δεν αναφερθηκε κατι τετοιο απο επισημα χειλη και όμως αυτό που ειπώθηκε στα φόρουμς ήταν από επίσημα χείλη. από moderator του NOKIA φόρουμ Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδιά από χθες αν είμαι facebook με τον default browser, δεν ανοίγει καμία παραπομπή που είναι στο youtube, μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς; (σημ: το youtube ανοίγει, μιλάω για τα λινκς που αναρτούμε στη σελίδα του facebook) Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημέρα σε όλους,αγόρασα σήμερα ένα 5800!Μπορώ να το αναβαθμίσω σε Navigation edition με αλλαγή product code;Καί πώς μπορώ να βρώ το ελληνικό product code;Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημέρα σε όλους,αγόρασα σήμερα ένα 5800!Μπορώ να το αναβαθμίσω σε Navigation edition με αλλαγή product code;Καί πώς μπορώ να βρώ το ελληνικό product code;Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν χρειάζεται να περάσεις την έκδοση του navigation edition. Το 5800 έχει και αυτό δωρεάν πλοήγηση με το Ovi maps. Πέρασε την τελευταία έκδοση του ovi maps και θα είσαι εντάξει. Τα Ελληνικά product codes υπάρχουν στο πρώτο post του παρόντος θέματος. Διάβασε και το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει σε αρκετά πράγματα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Καλημέρα σε όλους,αγόρασα σήμερα ένα 5800!Μπορώ να το αναβαθμίσω σε Navigation edition με αλλαγή product code;Καί πώς μπορώ να βρώ το ελληνικό product code;Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις αναβάθμιση σε Navigation Edition< καθώς πλέον το Ovi maps είναι δωρεάν. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,το λογισμικό 5800nav έχει κάτι περισσότερο από του απλού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,το λογισμικό 5800nav έχει κάτι περισσότερο από του απλού; φιλε απο που το αγορασες αν επιτρεπεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Από ηλεκτρονικό κατάστημα,για απλό 5800 πρόκειται γερμανικής προέλευσης καί στο λειτουργικό καί εμφανισιακά μόνο που στο κουτί έχει βάση στήριξης αυτοκινήτου όπως στο navigation edition. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 @chris7548an Δεν έχει καμία απολύτως διαφορά το λειτουργικό του 5800 Navigation Edition με το 5800 ExpressMusic Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7548an Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Οπότε είναι περιττό να ασχοληθώ με αλλαγές product code ,αναβάθμιση κλπ.Οκ,ευχαριστώ φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoHDa Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 (edited) Αναφέρεται στο faq της πρώτης σελίδας Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code) Χαίρεται, θέλω να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο στο Νοκια 5800 μου, το οποίο το έχω αγοράσει στη Γερμανία. Το παραπάνω μήνυμα του impreza_sti, το οποίο φαντάζομαι δίνει απάντηση στο ερώτημα μου δεν είναι προσβάσιμο. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Τροποποίηση: το λινκ μπορεί να μη δουλεύει, αλλά το περιεχόμενο του είναι στο faq. Διορθώθηκε Edited November 24, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Χαίρεται, θέλω να προσθέσω ελληνικό πληκτρολόγιο στο Νοκια 5800 μου, το οποίο το έχω αγοράσει στη Γερμανία. Το παραπάνω μήνυμα του impreza_sti, το οποίο φαντάζομαι δίνει απάντηση στο ερώτημα μου δεν είναι προσβάσιμο. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Τροποποίηση: το λινκ μπορεί να μη δουλεύει, αλλά το περιεχόμενο του είναι στο faq. Άλλο το να προσθέσεις ελληνικό πληκτρολόγιο και άλλο να βάλεις ελληνικό μενού. Το debranding είναι για το μενού.Αν θες απλά πληκτρολόγιο, μπορείς να βάλεις κάποιο σχετικό προγραμματάκι και να σου βγάινουν τα ελληνικά γράμματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoHDa Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Οπ, ναι σωστό αυτό. Δε με ενδιαφέρει το ελληνικό μενού, αλλά τα ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Μπορείς να προτείνεις κάποιο free προγραμματάκι που το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Αναβαθμιση λογισμικου fota V.52.0.007. Ορματε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδιά το επιβεβαιώνω και εγώ καινούργιο filmware V.52.0.007 .....για να δούμε...τι θα δούμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Αναβαθμιση λογισμικου fota V.52.0.007. Ορματε. Δυστυχώς είναι minor update και έχει ενσωματωμένη την 3.04 όσον αφορά τους Χάρτες. Περιμένουμε επίσημο changelog. Ανεπισήμως οι χρήστες αναφέρουν + Upgrade CPU performance Enhanced touch screen - Very fast + Improve wifi, connection error OVI + Rotate Enhanced + Software Map New! (εννοεί την 3.04) + V52 pictures and movies better! + No NokiaEmail + Interface does not change! Θα ποστάρω σε λίγο και τη δική μου άποψη edit : Τι βλέπω στα πρώτα λεπτά μετά την αναβάθμιση -Καλύτερη απόκριση στην οθόνη -ταχύτερο rotation -νέα έκδοση browser -επιτέλους RDS!!! -αν θυμάμαι καλά την προηγούμενη version, έχουμε νέα έκδοση στις "επαφες ovi" -δεν βλέπω προς το παρόν κάποια αλλαγή στην έκθεση/βίντεο αλλά με 4mb αρχείο τα παραπάνω που διορθώθηκαν είναι υπεραρκετά! Παρεμπιπτόντως την ίδια μέρα βγήκε και η Ovi Suite 3.0 beta στα beta labs περισσότερα μετά Edited November 25, 2010 by mikelangelo Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια μια ερωτηση.... Εχω το 5800 με CFW το C6 βασισμενο στην ν51 . Τωρα για να βαλω το καινουριο original fw πρεπει πρωτα να κατεβασω απο navifirm την παλια original v51 να την περασω και μετα να βαλω την καινουρια εκδοση mεσω ovi suite ? Ή μπορω κατευθειαν πανω στην CFW να βαλω το καινουριο fw ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Παιδια μια ερωτηση.... Εχω το 5800 με CFW το C6 βασισμενο στην ν51 . Τωρα για να βαλω το καινουριο original fw πρεπει πρωτα να κατεβασω απο navifirm την παλια original v51 να την περασω και μετα να βαλω την καινουρια εκδοση mεσω ovi suite ? Ή μπορω κατευθειαν πανω στην CFW να βαλω το καινουριο fw ? Nokia Software Updater και install. Καλό είναι πριν κάνεις κάτι να καθαρίσεις μνήμη τηλεφώνου και κάποια path (δεν τα θυμάμαι τώρα) από το Ε: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Τα απειρα μηνυματα σε διαφορα φορουμ για βερσιον 60 αποδεικνύονται αναληθή λοιπόν. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν αποκλείεται να έρθει αργότερα με ακόμα μεγαλύτερες προσθήκες. Μπράβο στην Nokia που υποστηρίζει ένθερμα το πρώτο της 5th edition τόσο καιρό μετά την κυκλοφορία της. :bow: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Τα απειρα μηνυματα σε διαφορα φορουμ για βερσιον 60 αποδεικνύονται αναληθή λοιπόν. Πολύς ντόρος για το τίποτα. υπάρχει μια παροιμία για αυτό που λές... http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44253000/jpg/_44253557_donkey_ap416.jpg Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Mπραβο νοκια! Ανανεωθηκε το κινητο! Rds, γρηγοροτερη αποκριση, απελευθερωση σημαντικης μνημης... Τι να πω! Respect :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Τα απειρα μηνυματα σε διαφορα φορουμ για βερσιον 60 αποδεικνύονται αναληθή λοιπόν. Πολύς ντόρος για το τίποτα. Για να ονομαστεί 60 σημαίνει πως θα ναι major update. Με την 3.06 στους χάρτες να βρίσκεται ακόμα σε beta,ήταν δύσκολο να δωθεί. Αν την είχαν ετοιμάσει θα την ενσωματώναν μαζί μ αυτα, θα έβγαζαν ένα αρχείο 12-15mb και θα ταν major. Υπομονή. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 μακάρι να έχεις δίκιο και να βγει και άλλη αναβάθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts