KarlBarks Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 και που λετε τον τελευταιο καιρο η δονιση κατι δεν παει καλα ! δεν μπορω να το περιγράψω απλα κατι δεν παει καλα Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Εργαλεία-ρυθμίσεις-Συνδεσιμότητα-Wireless lan, βρίσκει το δίκτυο που θέλει και το επιλέγει για σύνδεση. Και μετά αν θέλει να ξαναμπεί με το Wap τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 γεια σας φιλοι. γνωριζει κανεις σας πως βαζεις σε λειτουργια τον fm transmitter στο 5800? ευχαριστω εκ των προτερων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Δεν έχει πομπό FM (FM Transmitter) το 5800. Μόνο ραδιόφωνο έχει το οποίο για να λειτουργήσει χρειάζεται να έχεις συνδέσει ενσύρματα ακουστικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Δεν έχει πομπό FM (FM Transmitter) το 5800. Μόνο ραδιόφωνο έχει το οποίο για να λειτουργήσει χρειάζεται να έχεις συνδέσει ενσύρματα ακουστικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3383874#post3383874 13 Νοέ. 2010, 12:42 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arathon Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παιδια, εκανε ρωγμη η οθονη στο κινητο μου !!! λειτουργει κανονικα αλλα η οθονη λολαθηκε !!!! Εχω ακομα εγγυηση θα μου το φτιαξουν ή θα με βγαλουν τρελο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vounisios7 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Παιδια, εκανε ρωγμη η οθονη στο κινητο μου !!! λειτουργει κανονικα αλλα η οθονη λολαθηκε !!!! Εχω ακομα εγγυηση θα μου το φτιαξουν ή θα με βγαλουν τρελο ??? δεν νομιζω να σου το φτιαξουν,κατι γραφει γι αυτες τις περιπτωσεις και το manual. ρωτησε το ομως, αν δεν βρεις λυση και ειναι να βαλεις χρηματα απο την τσεπη σου, κοιταξε στο ebay, εχει πολυ υλικο και σε τιμες σε σχεση με ελλαδα...φοιτητικες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arathon Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Ξερεις/ξερετε αν μου το φτιαξουν εκει ποσο περιπου θα ειναι το κοστος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tk5800 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 και εγω το ιδιο προβλημα εχω με την οθονη.επεσε και εκανε εναν ιστο αραχνης με ραγισματα,και μια γραμμη απο ακρη σε ακρη στην οθονη..σαφωσ και δεν υπαρχει εγγυηση για κατι τετοιο.σε νοκια στορ που ρωτησα μου ειπαν γυρω στα 65 ευρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3383874#post3383874 13 Νοέ. 2010, 12:42 Έχει γίνει λάθος. Δεν έχει πομπό FM! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fingerskater Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 γεια σας. εχω ενα προβλημα με το κινητο μου. Δεν μπορει να αποθηκευσει τις ηχογραφησεις. εχω την εκοση 51, δεν ξερω αν φταιει η εκδοση αλλα νομιζω πως απο τοτε αρχισε να μην αποθηκευει τις ηχογραφησεις... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 γεια σας. εχω ενα προβλημα με το κινητο μου. Δεν μπορει να αποθηκευσει τις ηχογραφησεις. εχω την εκοση 51, δεν ξερω αν φταιει η εκδοση αλλα νομιζω πως απο τοτε αρχισε να μην αποθηκευει τις ηχογραφησεις... :ninja: Πήγαινε διαχειρηση αρχειων στο Ε:Αρχεια ηχου>Ψηφιακοι ηχοι η C:Αρχεια ηχου>Ψηφιακοι ηχοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gedi Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Πήγα να κάνω update το original firmware μέσω του ovi, αλλά μου έβγαλε 5-6 φορές ότι έχανε τη σύνδεση (έχω Win7 64-bit). Τελικά ξεκίνησε, αλλά σταμάτησε σε κάποιο σημείο όπου έλεγε ότι το τηλέφωνο θα κάνει restart και αν δεν κάνει να το αποσυνδέσω και να το ανοίξω. Όμως δεν ανοίγει. :shock: Όταν πατάω το power κάνει τη στιγμιαία δόνηση αλλά μετά τίποτα. Υπάρχει κανένας τρόπος να το επαναφέρω? (To κακό είναι ότι πριν το update δεν μπορούσε να ολοκληρώσει ούτε το backup που πήγα να κάνω στην αρχή, και επειδή 5 χρόνια με modded firmwares σε διάφορα τηλ. δεν έπαθα ποτέ νίλα, είπα "backup, εντάξει δεν πειράζει...". :dash:) Το φλασάρισα τελικά με JAF και έπαιξε (βέβαια έχασα τα SMS, τα WLAN settings, κάποιες εφαρμογές, όλες τις ρυθμίσεις κτλ αλλά τουλάχιστον έχω τηλέφωνο...) :) Edited November 18, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litespeed Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 και εγω το ιδιο προβλημα εχω με την οθονη.επεσε και εκανε εναν ιστο αραχνης με ραγισματα,και μια γραμμη απο ακρη σε ακρη στην οθονη..σαφωσ και δεν υπαρχει εγγυηση για κατι τετοιο.σε νοκια στορ που ρωτησα μου ειπαν γυρω στα 65 ευρο http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30584 για δειτε εδω ;) 6 ευρο και ειναι παρα πολυ καλο !!! ειχα χεστει λιγο οταν ανοιξα το κινητο ( δεν το εχω ξανακανει ) αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα γιατι ολα ειναι με φισες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Segas_Dimitris Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις αν υπαρχει πλεον καποια εφαρμογη που να υποστιριζει βιντεοκλησεις για skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια καλησπερα γνωριζει κανεις αν υπαρχει πλεον καποια εφαρμογη που να υποστιριζει βιντεοκλησεις για skype? Καλύτερα να το ρωτήσεις στο θέμα για τις εφαρμογές ή να κάνεις και μια αναζήτηση εκεί για παρόμοια ερωτήματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλησπέρα. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου ανοίγει το bluetooth. Πατάω ενεργοποίηση αλλά μου βγάζει "αδυναμία εκτέλεσης ενέργειας bluetooth". Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πάλεψα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Καλησπέρα. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου ανοίγει το bluetooth. Πατάω ενεργοποίηση αλλά μου βγάζει "αδυναμία εκτέλεσης ενέργειας bluetooth". Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Πάλεψα λίγο τις ρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ευχαριστώ!!! Μπορείς να δοκιμάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν πιάσει αυτό τότε αναγκαστικά θα κάνεις hard format. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Δοκίμασα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων αλλά τίποτα. Πώς κάνω hard format? Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 @Nikoump Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ -> Πως κάνω format στο κινητό, στη μαζική μνήμη και στην κάρτα μνήμης; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Οκ. sorry που πιάστηκα αδιάβαστος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvasroyal Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 http://www.bytheway.gr/showthread.php?t=30584 για δειτε εδω ;) 6 ευρο και ειναι παρα πολυ καλο !!! ειχα χεστει λιγο οταν ανοιξα το κινητο ( δεν το εχω ξανακανει ) αλλα τελικα δεν ειναι τιποτα γιατι ολα ειναι με φισες :) http://www.dealextreme.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoump Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Τελικά και με το hard format δεν έγινε τίποτα. Κάτι άλλο; Να το στείλω για service εεε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 @Nikoump Καλημέρα. Για δοκίμασε να περάσεις ξανά το τελευταίο διαθέσιμο firmware. Συνέδεσε το στο ovi suite ή στο nokia software updater και δες αν σου επιτρέπει να περάσεις ξανά την τελευταία διαθέσιμη έκδοση λειτουργικού. Αν και μετά από αυτό δεν λυθεί το πρόβλημα τότε πήγαινε το σε κάποιο nokia care να το ελέγξουν. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πού είναι το τελευταίο firm? Μέσα νοέμβρη δεν έλεγαν? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts