Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως στην ποιοτητα κατασκευης δεν πρεπει να εχουν καμια διαφορα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eχουν και μαλιστα σημαντικη....

Μπροστα εχει αυτο το αλουμινιενο πλαισιο ενω στο ΧΜ ειναι πλαστικο καθωw και το καπαkι το οποιο ειναι πιο γερο,σκληρο και εφαρμοζει πιο καλα.......

Οποτε πιστευω οτι για 10 ευρω αξιζει να παρω το nav edition απο το ΧΜ γιατι και βασh στηριξης εχει αλλα και καλυτερη κατασκευη σε σχεση με την σχετικα κακη του ΧΜ.........

Edited by Andreas_thess

Eχουν και μαλιστα σημαντικη....

Μπροστα εχει αυτο το αλουμινιενο πλαισιο ενω στο ΧΜ ειναι πλαστικο καθωw και το καπαkι το οποιο ειναι πιο γερο,σκληρο και εφαρμοζει πιο καλα.......

Οποτε πιστευω οτι για 10 ευρω αξιζει να παρω το nav edition απο το ΧΜ γιατι και βασh στηριξης εχει αλλα και καλυτερη κατασκευη σε σχεση με την σχετικα κακη του ΧΜ.........

που πωλειτε το nav ed ??? γιατι νομιζω στην ελλαδα δεν πολυπροωθηθηκε στην ελλαδα στο σκρουτζ το βρισκω σε καταστηματα οχι και τοσο αξιοπιστα εκτος απο 1 που το εχει 60 ευρω παραπανω .....

That is Mahogany!

που πωλειτε το nav ed ??? γιατι νομιζω στην ελλαδα δεν πολυπροωθηθηκε στην ελλαδα στο σκρουτζ το βρισκω σε καταστηματα οχι και τοσο αξιοπιστα εκτος απο 1 που το εχει 60 ευρω παραπανω .....

Nαι στο skroutz μονο αλλα τα μαγαζια ειναι αξιοπιστα(μην φοβασαι) και το εχουν απο 210 ευρω...

ρε παιδια τι γινεται με το ραδιο.....????

χαος κανονικο....

κολλάει το κινητο και γινεται και εγω δεν ξερω τι.....:blink:

:rolleyes:

και μιλαμε για XpressMusic κινητο/.////:rolleyes:

καλα πανε καλα αυτοι στην νοκια......?????

επρεπε ηδη να διορθώσουν αυτο το ρεζιλι...

ελεος.......:rolleyes:

E καλοκαιρι ερχεται.....

Τωρα φευγουν ολοι τους για διακοπες..... :P

Ποιος νοιαζεται?(για να μην πω το αλλο)

Απο Σεπτεμβριο το fix..... :P

γεια σας παιδιά, θέλω την βοήθεια σας, έχω το 5800 και προσπαθω να συνδεθω μεσω του wifi του σπιτιού μου για να δω μια ip camera που έχω, αλλα μου βγάζει οτι η μνήμη είναι πλήρης να κλείσω εφαρμογές και να ξαναδοκιμάσω, εφαρμογές όμως δεν τρέχουν και δεν έχω καμμία εγκατασταση εφαρμογής, τι κάνω λάθος;

Αν η καμερα υποστηριζεται μονο απο Active X (explorer) δεν προκειτε να την δεις ποτε στο κινητο.
O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

ρε παιδια τι γινεται με το ραδιο.....????

χαος κανονικο....

κολλάει το κινητο και γινεται και εγω δεν ξερω τι.....:blink:

:rolleyes:

και μιλαμε για XpressMusic κινητο/.////:rolleyes:

καλα πανε καλα αυτοι στην νοκια......?????

επρεπε ηδη να διορθώσουν αυτο το ρεζιλι...

ελεος.......:rolleyes:

Άστα φίλε μεγαλη ξεφτίλα και το αστείο είναι ότι με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κόλλημα. Κανονικά θα έπρεπε αμέσως να βγει καινούργιο software συμπληρωματικό να διορθώνει το πρόβλημα και η nokia τόσο καιρό ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα το αγνοεί.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

εγω εχω την ν50 και το μονο προβλημα που συναντησα με το ραδιο ειναι το rds

εγω μονο την διαρκεια της μπαταριας. το ραδιο ειναι μια χαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άστα φίλε μεγαλη ξεφτίλα και το αστείο είναι ότι με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν υπήρχε το συγκεκριμένο κόλλημα. Κανονικά θα έπρεπε αμέσως να βγει καινούργιο software συμπληρωματικό να διορθώνει το πρόβλημα και η nokia τόσο καιρό ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα το αγνοεί.

χθες ήμασταν παρεα σε ενα μπαλκονι με ποτάκια κτλ και εβαλα στο 5800 τα ηχειακια της νοκια για να ακούσουμε ραδιο....και επαθα σοκ....

οταν πηγαινα να ψαξω σταθμους το κινητο κολλούσε βασικα μιλαμε για χαος και μονο με restart ερχοταν στα ισια του.....:worry:εφτασε σε σημειο η παρεα μου να γελαει και να κοροϊδεύει με ολο αυτο το χαλι......:X

δεν το ειχα δωσει σημασια πριν γιατι δεν ειχα βαλει ραδιο......

αιντεεεεε απορω τι κανουν εκει στη νοκια αυτο ειναι πολυ σοβαρο προβλημα...

ενας που δεν ξερει τι παιζει θα νομιζει οτι εχει προβλημα το κινητο του.....:blink:

αμα κοιταξεις τα προηγουμενα ποστ θα δεις οτι δεν γινεται .....

τον λογο δεν το ξερω ..... ρωτα τα παιδια ...

That is Mahogany!

Δεν γινεται να την βαλεται την v40 ωσπου να φτιαχτει η v50? :S

οχι δυστυχώς δεν γινεται κατι τετοιο....

παιδια σε μια φαση χθες με το ραδιο δεν μπορουσα να κλείσω καν το κινητο....

ειχε κολλήσει σε ενα σταθμο και το κινητο ηταν "παγωμένο".......(δεν μπορουσα ουτε την ενταση να χαμηλώσω.....)....

αναγκάστηκα να βγαλω την μπαταρια.....:cry:

μακαρι να βγουν αληθηνα αυτα που ελεγε αυτος στο 4ο ποστ τοτε θα την παραδεχτω την νοκια και θα πω αυτη ειναι η καλυτερη εταιρεια κινητων !!!
That is Mahogany!

Ο μονος τροπος να την γλιτωσεις ειναι οτι οσοι δεν εχουν βαλει την v50 και εχουν διαβασει τι προβληματα εχει να μην την βαλουν..... αλλα στην αρχη κανεις δεν το ηξερε και ετσι την πατησαν ολοι.Λιγοι θα την εχουν γλυτωσει και πιστευω αυτοι που ειτε ασχολουνται πολυ ειτε απολυτως καθολου..........

Για δοκιμασε να εχεις το bluetooth ανοιχτο και συνδεδεμενο με καποια συσκευη οπως pc η αλλο κινητο και βαλε το ραδιο να παιζει.λογικα θα δουλευει το rds.δεν ξερω τι γινεται αλλα εμενα μονο ετσι δουλευει το rds

Καλα και αυτοι οι xxxxxx πριν την δωσουν στους χρηστες για download την v50, δεν την τεσταραν να δουν αλλα δουλευουν ολα καλα....?

Δεν πανε καλα στην νοκια.Και αιντε πες δεν το καναν αυτο που ειναι απαραδεκτο,γιατι ακομα δεν το εχουν φτιαξει ?

Edited by Andreas_thess
Ασέμνη λέξη.

το κινητο μας εχει φοβερο ηχο παιδια !!!!!

πρι καμια εβδομαδα που κοπηκε το ρευμα στο σπιτι μου εβαλα να ακουσς μουσικη απο το παλιο κινητο μου (για να μην ξοδεψω την μπαταρια) το ν91 και δεν μπορουσα να αντεξω την κατωτερη ποιοτητα .....

That is Mahogany!

Εννοειτε οτι πεταει το νοκια 5800 στο θεμα του ηχου.

Οσο για τα ακουστικα δεν ειναι απολυτο.

Μπορεις να παρεις καλυτερα ακουστικα για το κινητο σου αλλα δεν μπορεις να του βαλεις καλυτερα ηχεια.

Οποτε και παλι το 5800 απολυτα βρισκεται μπροστα στο τομεα του ηχου......

ναι αν παρεις καινουργια γιατι αυτα του κουτιου ηταν χοντροκομενα ....

παιδια να ρωτησω κατι η συσκευασια σας τι ειχε μεσα ????

γιατι σε κατι reviews-unboxes ειχα δει θηκη, 2η πενα, ακουστηκα με remote, tv out ... εμενα ειχε μονο απλα ακουστικα ... τιποτα αλλο

That is Mahogany!