Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

satiros τι εννοεις μαγειρεμενη ?????

Eιδική πειραγμένη έκδοση για το κινητό με αρκετές αλλαγές, υπάρχει στο γνωστο μαγαζάκι. το θέμα ειναι αν ειναι αξιοπιστη και δεν εχω καταλαβει αν γινεται μονο με τον ειδικο εξοπλισμο

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας.

Έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν έχω βρει τρόπο να συνδυάσω τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στη μνήμη συσκευής με αυτά που είναι στην κάρτα μνήμης, έτσι ώστε να εμφανίζονται όλα στη μια θέση αποθήκευσης π.χ. μόνο στη μνήμη συσκευής.

Για να ενώσεις όλα τα μηνύματα και να φαίνονται σε μία μόνο από τις μνήμες (συσκευής ή κάρτα μνήμης) θα πρέπει να μεταφέρεις τα περιεχόμενα των φακέλων Mail2 που βρίσκονται στην διαδρομή C:\Private\1000484b\ και F:\Private\1000484b\ σ' ένα κοινό φάκελο Mail2 και ύστερα τον μεταφέρεις σε κάποια από τις 2 διαδρομές που αναφέρω παραπάνω. Τότε λογικά θα πρέπει όλα τα μηνύματα να εμφανιστούν σε μια από τις διαθέσιμες μνήμες αποθήκευσης.

Eιδική πειραγμένη έκδοση για το κινητό με αρκετές αλλαγές, υπάρχει στο γνωστο μαγαζάκι. το θέμα ειναι αν ειναι αξιοπιστη και δεν εχω καταλαβει αν γινεται μονο με τον ειδικο εξοπλισμο

Χρειάζεται απλά 1-2 προγράμματα και το καλώδιο για το 5800 για να μπορέσεις να περάσεις τροποποιημένο firmware. Με μια αναζήτηση στο google θα καταλάβεις πως γίνεται.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

εγω παιζω με την pirated v4 για να καταλάβεις γίνεται σχεδόν διαφορετικό κινητό, ούτε κολλήματα ουτε περίεργα...

εγω παιζω με την pirated v4 για να καταλάβεις γίνεται σχεδόν διαφορετικό κινητό, ούτε κολλήματα ουτε περίεργα...

το έψαξα λίγο και βλέπω σημαντικές βελτιώσεις, ελλαττώματα που εντόπισες;; επίσης μπορεις μετά να επαναφέρεις κανονικά την επίσημη έκδοση;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

το αρχικο firmware μπορεις να το περασεις ανα πάσα στιγμή και να φύγουν ολα :) παρόλα αυτα για την pirated v4 θα ελεγα καλυτερα την εκδοση με τις 5 Homescreen παρα την 7 λειτουργεί καλύτερα ειναι πιο δεμενη πιστευω. Παρόλα αυτά πιστεύω οτι έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο για να βγει κατι εντελώς τέλειο, σε κάθε περίπτωση όμως αύτες οι cooked λειτουργούν πολυ καλυτερα απο τη μαμά εκδοση ;)

Για να ενώσεις όλα τα μηνύματα και να φαίνονται σε μία μόνο από τις μνήμες (συσκευής ή κάρτα μνήμης) θα πρέπει να μεταφέρεις τα περιεχόμενα των φακέλων Mail2 που βρίσκονται στην διαδρομή C:\Private\1000484b\ και F:\Private\1000484b\ σ' ένα κοινό φάκελο Mail2 και ύστερα τον μεταφέρεις σε κάποια από τις 2 διαδρομές που αναφέρω παραπάνω. Τότε λογικά θα πρέπει όλα τα μηνύματα να εμφανιστούν σε μια από τις διαθέσιμες μνήμες αποθήκευσης.

Aυτό σκέφτηκα λογικά και το εκανα αλλά δεν εμφανίζει τίποτα, κανένα μήνυμα! Έχω βάλει το τελευταίο firmware, δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό, εσύ το έχεις δοκιμάσει και πέτυχε;

Aυτό σκέφτηκα λογικά και το εκανα αλλά δεν εμφανίζει τίποτα, κανένα μήνυμα! Έχω βάλει το τελευταίο firmware, δεν ξέρω αν επηρεάζει αυτό, εσύ το έχεις δοκιμάσει και πέτυχε;

Δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει, πάντα τα αποθήκευα στην κάρτα μνήμης. Ούτε έχω μηνύματα στο 5800 για να το δοκιμάσω. Αν έχω κρατήσει αντίγραφο από κάποιο φάκελο mail2 τότε θα το δοκιμάσω. :)

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πρεπει να ενωσεις και το αρχειο index. To ειχα δοκιμασει εποχες 6680 αλλα δεν πετυχε. Πιστευω οτι δεν θα καταφερεις και πολλα αλλα δεν χανεις τιποτα εαν δοκιμασεις. Απο τοτε εχει περασει καιρος και μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα..

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Καθόμουν και έβλεπα το κινητό siemens ενός φίλου με Windows Mobile λειτουργικό.Είναι ένα από αυτά τα τελευταία μοντέλα σε στυλ HTC με τεράστια οθόνη που παίζει και HD.

Μιλάει, κάνει ό,τι θέλει και το κινητό κρατάει καμιά 5-6 μέρες.

Δεν ξέρω τι μπαταρία φοράει, αλλά μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν μπορεί και η ΝΟΚΙΑ να κάνει κάτι τέτοιο με τα κινητά της?

Ή είναι θέμα symbian και μόνο??

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γενικά το 5800 είχε πολύ καλή αυτονομία μέχρι να βάλω τη v50. Δοκίμασα να βγάλω τη δόνηση οθόνης αλλά τίποτα... Εσύ ποια έκδοση έχεις.... Πάντως όντως καμιά σχέση με 5-6 μέρες... Πολύ λιγότερο "κρατάει" η ΝΟΚΙΑ.... ¨:( Edited by Itchrist86

Οπως έχω πει το δικό μου με μέτρια χρήση βγάζει 5-6 μέρες.

Τώρα τελευταία που δεν το αφήνω καθόλου και συνέχεια ασχολούμαι μαζί του 2 μέρες.

:rtfm:

Εγκατέστησα χθες δύο λογαριασμούς email στην εφαρμογή Email, καθώς μέχρι τώρα είχα τους λογαριασμούς στη θέση μηνύματα. Έχω το εξής θέμα:

Ανοίγω την εφαρμογή, πατάω αποστολή-λήψη όλων για να γίνει η σύνδεση και όταν τελειώσω τη δουλειά μου και βγω από την εφαρμογή πατώντας επιλογές>έξοδος τότε η σύνθεση wifi παραμένει ανοιχτή. Δε θα έπρεπε να κλείνει όταν δεν είναι σε χρήση;;;

Βασικά μόλις έκανα hard reset στο κινητό μου. Μήπως άλλαξε κάποια άλλη ρύθμιση και δεν είναι θέμα της εφαρμογής;;;

Σημερα συνειδητοποίησα οτι μολις το πρωι πήγα να μειωσω τη φωτεινότητα στο χαμηλότερο επίπεδο,μετα απο λίγο καταλαβα οτι απο μόνο του πηγε παλι στο πειπεδο που το ειχα κ πριν...και αυτο εγινε κανα 2 φορες..εχει ξανα τυχει αυτο σε κανεναν?

Η συσκευή εκτός από τη βασική ρύθμιση που κάνεις μπορεί να προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το περιβάλλον. Μήπως έγινε κάτι τέτοιο?

Mε την οθόνη μου που μπλεδίζει πολύ ελαφρά τί κάνω? νομίζω κάπου είχε αναφερθει κάτι αλλα δεν θυμάμαι...:worry: δεν θυμαμαι ποτε το προτοέκανε...έχει πολύ καιρό!:rolleyes: έχω βάλει την 40ρα έκδοση...

Αν θυμάμαι καλά είναι πρόβλημα hardware και πρέπει να το πας στο service..

Εγκατέστησα χθες δύο λογαριασμούς email στην εφαρμογή Email, καθώς μέχρι τώρα είχα τους λογαριασμούς στη θέση μηνύματα. Έχω το εξής θέμα:

Ανοίγω την εφαρμογή, πατάω αποστολή-λήψη όλων για να γίνει η σύνδεση και όταν τελειώσω τη δουλειά μου και βγω από την εφαρμογή πατώντας επιλογές>έξοδος τότε η σύνθεση wifi παραμένει ανοιχτή. Δε θα έπρεπε να κλείνει όταν δεν είναι σε χρήση;;;

Βασικά μόλις έκανα hard reset στο κινητό μου. Μήπως άλλαξε κάποια άλλη ρύθμιση και δεν είναι θέμα της εφαρμογής;;;

Αν έκανες πρώτη φορά σύνδεση στο wlan μέσα από τη συνδεσιμότητα δοκίμασε να κάνεις μια αποσύνδεση από τις επιλογές στο WLAN. Μου το είχε εμφανίσει και εμένα μετά απο Hard Format.. Λογικά θα είναι εντάξει μετά..

Όχι δεν έκανα πρώτη φορά σύνδεσση. Άνοιξα το email και μόλις πάτησα αποστολη-λήψη συνδέθηκε στο wlan. Και μετά όταν έκλεισε το πρόγραμμα έμεινε ανοιχτό....

Πριν λίγες ημέρες έκανα hard format και μέτά αναβάθμιση στην έκδοση v50, εγκατέστησα τις ίδιες εφαρμογές που είχα και πριν ίσως και λιγότερες αλλά το κινητό είναι πιο αργό σε απόκριση, έχω απογοητευτεί.

ρε παιδιά μερικές απορίες και συγνώμη αν υπάρχουν αλλά όσο και να έψαα δεν βρίκα κάτι σχετικό

1. με όποιο πρόγραμμα και αν δοκίμασα με δίχνει ότι η cpu τρέχει στα 192 (v50) nokia 5800

4. παιχνίδια όπως το Asphalt4 prince of persia κλπ σέρνωντε στο κινητό καρέ καρέ τα παίζει (μήπως λόγο cpu) ή κάτι άλλο μπορεί να φταίει , και το handy shell 2.02 που έχω αν το βάλω σε κύβο πάει σαν χελώνα , όχι ότι είναι πιο γρήγορο αλλιώς αλλά δουλεύει.

Edited by Itchrist86

Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά.

Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς.

Καλησπερα! Σκεφτομαι αν αγορασω αυτο το τηλεφωνο αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν το λογισμικο του στηριζει το skype να κανει βιντεοκλισεις οχι μονο chat και τι διαφορα εχει το xress music απο το navigation?? αφου και τα δυο εχουν gps. Αυτο που με ενδιαφερει στο κινητο που ψαχνω ειναι να στηριζει την πληρη εκδοση του skype

Καλησπερα! Σκεφτομαι αν αγορασω αυτο το τηλεφωνο αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν το λογισμικο του στηριζει το skype να κανει βιντεοκλισεις οχι μονο chat και τι διαφορα εχει το xress music απο το navigation?? αφου και τα δυο εχουν gps. Αυτο που με ενδιαφερει στο κινητο που ψαχνω ειναι να στηριζει την πληρη εκδοση του skype

Μπες στο Ovi store και θα δεις ότι υπάρχει έκδοση skype για το 5800. Δυστυχώς, όμως δεν υποστηρίζει βίντεο κλήσεις, μόνο ήχου, με πάρα πολύ καλή ποιότητα! Αν θες βίντεο κλήσεις υποστηρίζει το fring, αλλά με κακή ποιότητα, τουλάχιστον από όσο έχω δοκιμάσει εγώ.

Το 5800 navi edition είχε να κάνει, απ' όσο ξέρω, με την άδεια χρήσης των χαρτών. Τώρα όμως που η Nokia δίνει τους χάρτες δωρεάν για πάντα, δεν την χρειάζεσαι αυτή την συσκευή. Πάλι έχεις τους χάρτες και με το 5800 xpress music.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπες στο Ovi store και θα δεις ότι υπάρχει έκδοση skype για το 5800. Δυστυχώς, όμως δεν υποστηρίζει βίντεο κλήσεις, μόνο ήχου, με πάρα πολύ καλή ποιότητα! Αν θες βίντεο κλήσεις υποστηρίζει το fring, αλλά με κακή ποιότητα, τουλάχιστον από όσο έχω δοκιμάσει εγώ.

Το 5800 navi edition είχε να κάνει, απ' όσο ξέρω, με την άδεια χρήσης των χαρτών. Τώρα όμως που η Nokia δίνει τους χάρτες δωρεάν για πάντα, δεν την χρειάζεσαι αυτή την συσκευή. Πάλι έχεις τους χάρτες και με το 5800 xpress music.

Ευχαριστω για την απαντηση. Ναι το Fring θελω να βαλω που εχει μεσα κ το

Skype αλλα πρεπει να εχει κ ο αλλος Fring για να γινει η βιντεοκλιση? ή το Skype αρκει?? Εχω μπερδευτει λιγο! Παραθετω ενα βιντεκι που βρηκα που ειναι αυτο που με ενδιφερει περισσοτερο απο κινητο σε skype pc videoκλιση

www.youtube.com/watch?v=2GjfMO9lziE

Edited by aleka_0

Με το fring έχω λάβει (βιντεο)κλήσεις κι έχω καλέσει με τη σειρά μου τόσο σε άλλη συσκευή με fring όσο και σε υπολογιστή με skype.

Τώρα αν υποστηρίζει και βιντεοκλήση σε κινητό με skype, θα σε γελάσω.

Δοκίμασε με κάποιο γνωστό σου και πες μας.

Συνεχίζοντας προηγούμενη ερώτησή μου, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιώ το Nokia Email χωρίς να παραμένει ανοιχτό μονίμως το wifi?? H πρέπει να παιρνω τα εμαιλ από τα μηνύματα??

Με το fring έχω λάβει (βιντεο)κλήσεις κι έχω καλέσει με τη σειρά μου τόσο σε άλλη συσκευή με fring όσο και σε υπολογιστή με skype.

Τώρα αν υποστηρίζει και βιντεοκλήση σε κινητό με skype, θα σε γελάσω.

Δοκίμασε με κάποιο γνωστό σου και πες μας.

Το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν το ΝΟΚΙΑ 5800 κανει βιντεοκλιση σε υπολογιστη που εχει Skype.Το ατομο που θελω να το χρησιμοποιησω δεν εχει FRING μονο Skype στον υπολογιστη. Αν ειναι ετσι οπως τα λετε δηλ. οτι κανει τοτε θα παω να το αγορασω.

Edited by aleka_0

Το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν το ΝΟΚΙΑ 5800 κανει βιντεοκλιση σε υπολογιστη που εχει Skype.Το ατομο που θελω να το χρησιμοποιησω δεν εχει FRING μονο Skype στον υπολογιστη. Αν ειναι ετσι οπως τα λετε δηλ. οτι κανει τοτε θα παω να το αγορασω.

Ναι γινεται το εχω κανει εγω. αν η συνδεση σου ειναι καλη τοτε δεν θα εχεις προβλημα με την βιντεοκληση.

παιδια για να μεταφερω επαφες απο ericsson σε ενα 5800, γινεται η να το ξεχασω και να προπονησω τα δαχτυλα ? :-)