hritso Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ευχαριστώ! Υποθέτω με την απόδειξη αγοράς από το mediamarkt σωστά; Από Θεσσαλονίκη είμαι, έχει κανείς άποψη για κάποιο συγκεκριμένο nokia shop στην Θεσσαλονίκη και την εξυπηρέτησή του; Εγώ είχα το 6290 κ πήγαινα στην νοκια στην λαμπράκη στην τούμπα αλλά την τελευταία φορά που ήθελα αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος δεν μου συμπεριφερθηκε σωστά. Πρόσφατα πήγα σε αυτό απέναντι από το Θεαγένειο για το 5800 επειδή έγινε λάθος αναβάθμιση firmware και με εξυπηρέτησε άψογα... Τώρα για κάποιο άλλο αν είανι καλό ή οχι δεν ξέρω να πω την αλήθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 FAQ[/url]). Αυτή τη δυνατότητα δεν την έχει το κινητό. Τώρα αν υπάρχει εφαρμογή που του δίνει αυτή τη δυνατότητα δεν το γνωρίζω. Μπορείς να ψάξεις/ρωτήσεις στο θέμα των εφαρμογών. Μόνο τα Samsung το κάνουν Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Task manager από την μάνα του δεν έχει εε ; :O Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Task manager από την μάνα του δεν έχει εε ; :O Καλημέρα. Αν μιλάς για το 5800 έχει task manager, αλλά δείχνει μόνο ποιες εφαρμογές "τρέχουν" στο "παρσκήνιο". Δεν δείχνει λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες διεργασίες του συστήματος. Αν θες κάτι τέτοιο θα χρειαστείς κάποιο task manager όπως τον Best Taskman. Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στο θέμα με τις Εφαρμογές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση: Υπάρχει κάποια λίστα που να εξηγεί τι κάνει κάθε process που φαίνεται στους task manager ωστε να ξέρουμε τι να κάνουμε kill και τι όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) δεν μπορω να καταλαβω τι μου ξεφευγει στις ρυθμισεις και δεν το αλλαξα..ενω με την προηγουμενη εκδοση η μπαταρια μου κρατουσε αρκετα μετα που περασα την 50 κραταει μια μερα..εχω απενεργοποιησει την διπλη λειτουργια...η δονηση αφης ειναι στο 1 (αν και μου φαινεται λιγο πιο εντονη απο οτι ηταν πριν) γιατι ειδα τοση μεγαλη διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας? Demis_CY - δεν το ειχα πειραξει και πριν..αλλα το χαμηλωσα μια που το ειπες..για να δουμε..ευχαριστω Edited April 30, 2010 by aurame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 aurame τον φωτισμό μήπως? mariosxenos δεν υπάρχει Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Tειλκα το προβλημα με το ραδιο διορθωθηκε με το καινουριο λογισμικο? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Tειλκα το προβλημα με το ραδιο διορθωθηκε με το καινουριο λογισμικο? Αν εννοείς το rds σε εμένα τουλάχιστον δεν διορθώθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Μετά την αναβάθμιση στο v50 όταν μπαίνω σε επαφές, μηνύματα κλπ. όλο γυρνάει σε landscape και μου σπάει τα νεύρα :angry: Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Tειλκα το προβλημα με το ραδιο διορθωθηκε με το καινουριο λογισμικο? οι ποιο πολλοι χρηστες ανεφεραν οτι μετα την αναβαθμιση το προβλημα με το ραδιοφωνο δεν διορθωθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 δεν μπορω να καταλαβω τι μου ξεφευγει στις ρυθμισεις και δεν το αλλαξα..ενω με την προηγουμενη εκδοση η μπαταρια μου κρατουσε αρκετα μετα που περασα την 50 κραταει μια μερα..εχω απενεργοποιησει την διπλη λειτουργια.. γιατι ειδα τοση μεγαλη διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας? Κι ό,τι ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι ανάλογο. Αυτό που παρατήρησα προσωπικά είναι το εξής: Εν γένει, βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου μέρα. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό. Αλλά μην τυχόν και ανοίξεις το μπλε δόντι. Σε λιγότερο από μισή μέρα, μου εξουθένωσε την μπαταρία. Σήμερα συγκεκριμένα, στις 12 ολοκληρώθηκε η φόρτιση του κινητού και στις 7 το απόγευμα έκλεισε από μπαταρία. Με ελάχιστη χρήση, απλά είχα ανοιχτό το μπλε δόντι (με συγχρονισμό με τον υπολογιστή κλπ). Η διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι το bluetooth το άνοιγα και το έκλεινα οπότε ήθελα να συγχρονίσω με το outlook, ενώ σήμερα το είχα μόνιμα ανοιχτό. Δεν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι ανάλογο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Κι ό,τι ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι ανάλογο. Αυτό που παρατήρησα προσωπικά είναι το εξής: Εν γένει, βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου μέρα. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό. Αλλά μην τυχόν και ανοίξεις το μπλε δόντι. Σε λιγότερο από μισή μέρα, μου εξουθένωσε την μπαταρία. Σήμερα συγκεκριμένα, στις 12 ολοκληρώθηκε η φόρτιση του κινητού και στις 7 το απόγευμα έκλεισε από μπαταρία. Με ελάχιστη χρήση, απλά είχα ανοιχτό το μπλε δόντι (με συγχρονισμό με τον υπολογιστή κλπ). Η διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι το bluetooth το άνοιγα και το έκλεινα οπότε ήθελα να συγχρονίσω με το outlook, ενώ σήμερα το είχα μόνιμα ανοιχτό. Δεν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι ανάλογο; εγω εχω το bluetooth ανοικτο αλλα το ειχα και πριν.. σκεφτομουν να παρω αλλη μπαταρια αλλα αν δεν ειμαι η μονη που εχει το προβλημα δεν θα με βοηθησει αυτη η λυση.. τι μπορει να γινει τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 1-παιδια που ειναι το κομπιουτερακι στο 5800?δεν μπορω να το βρω! 2-στη τελευταια εκδοση οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και παρει καποιος εχει slide to answer?γινεται να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurame Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 1-παιδια που ειναι το κομπιουτερακι στο 5800?δεν μπορω να το βρω! 2-στη τελευταια εκδοση οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και παρει καποιος εχει slide to answer?γινεται να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση? 1.η αριθμομηχανη πρεπει να ειναι στις εφαρμογες..αν θυμαμαι καλα γιατι την εχω μεταφερει στο βασικο φακελο τωρα.. 2.εχει το slide answer ναι.. 3.απο οσο ξερω δεν μπορεις να επιστρεψεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3delta Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Εν γένει, βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου μέρα. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό. Αλλά μην τυχόν και ανοίξεις το μπλε δόντι. Σε λιγότερο από μισή μέρα, μου εξουθένωσε την μπαταρία. Σήμερα συγκεκριμένα, στις 12 ολοκληρώθηκε η φόρτιση του κινητού και στις 7 το απόγευμα έκλεισε από μπαταρία. Με ελάχιστη χρήση, απλά είχα ανοιχτό το μπλε δόντι (με συγχρονισμό με τον υπολογιστή κλπ). Η διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι το bluetooth το άνοιγα και το έκλεινα οπότε ήθελα να συγχρονίσω με το outlook, ενώ σήμερα το είχα μόνιμα ανοιχτό. Δεν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι ανάλογο; Το bt το είχα και το έχω πάντα ανοιχτό, λόγω του car kit. Δεν έχει επηρεάσει καθόλου την διάρκεια της μπαταρίας από έκδοση σε έκδοση λογισμικού. Με την 50 μου κρατάει αρκετές μέρες με μέτρια χρήση, δηλαδή πολύ λίγα τηλεφωνήματα διάρκειας 15λέπτου την ημέρα και καμιά ωρίτσα wifi. Το φορτίζω περίπου κάθε τρεις μέρες. Είναι αρκετά ικανοποιητικό. Εννοείται βέβαια ότι το wifi και το 3,5G είναι πάντα κλειστά. Παίζει μόνο GSM. Αυτό μόνο το σπαστικό με το landscape που αναφέρει ο Bathan, μου το κάνει κι εμένα, αλλά όχι με την 50. Το έκανε από τις προηγούμενες εκδόσεις. Ίσως είναι hardware και έχει να κάνει με τον αισθητήρα κλίσης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 σε ευχαριστω aurame απλα να μου επιβεβαιωσει καποιος οτι δεν μπορω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 σε ευχαριστω aurame απλα να μου επιβεβαιωσει καποιος οτι δεν μπορω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση? Είναι όπως σου το είπε η aurame, δεν μπορείς να επιστρέψεις σε παλιότερη έκδοση λογισμικού. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios_F16 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Παιδιά ελπίζω να μην χρειάζεται να ανοίξω νέο θέμα για αυτό γράφω το πρόβλημά μου εδώ... Έχω το 5800 και τελευταία, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη πολλές φορές εμφανίζεται θολη, με γραμμές σαν να δέχεται παρεμβολές από κάπου με αποτέλεσμα ίσα ίσα να διακρίνω τι υπάρχει ανοικτό, αν είναι μενού η music player η οτιδήποτε άλλο... Για να επανέλθει η το ξεκλειδωνω κ το κλειδωνω αρκετες φορες η το κλεινω τελειως κ το ξαναανοιγω... Είναι πρόβλημα λογισμικού ή οθόνης; Την αναβάθμιση την έκανα πριν αρκετό καιρό ενώ το πρόβλημα έχει ίσως 10 μέρες που εμφανίστηκε... Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Πρόκειται για το πασίγνωστο πρόβλημα που παρουσιάζει η πλειονότητα των πρώτων συσκευών. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο Nokia Care για να σου αλλάξουν την οθόνη, φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Παίδες καλησπέρα, πέρασα πρόσφατα το firmware v50 και ενώ δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα και δε χρειάστηκε να κάνω format (τουλάχιστον προς το παρόν) αντιμετωπίζω το εξής: Ας υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο είναι σε landscape mode. Για να γυρίσει στην κανονική προβολή πρέπει να το κρατήσω εντελώς όρθιο, κάτι που δε συνέβαινε ποτέ με τις προηγούμενες εκδόσεις... Μα εντελώς όρθιο... καταντάει γελοίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Εμενα στις 45 μοιρες αλλαζει απο Landscape σε κανονικο. Τελικα στις 46 μοιρες, γιατι στις 45 μου μενει μαυρο και δεν ξερει τι να δειξει !!!! Απλα θελει να περιμενεις λιγο για να αλλαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis_rty Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 (edited) Το bt το είχα και το έχω πάντα ανοιχτό, λόγω του car kit. Δεν έχει επηρεάσει καθόλου την διάρκεια της μπαταρίας από έκδοση σε έκδοση λογισμικού. Με την 50 μου κρατάει αρκετές μέρες με μέτρια χρήση, δηλαδή πολύ λίγα τηλεφωνήματα διάρκειας 15λέπτου την ημέρα και καμιά ωρίτσα wifi. Το φορτίζω περίπου κάθε τρεις μέρες. Είναι αρκετά ικανοποιητικό. Εννοείται βέβαια ότι το wifi και το 3,5G είναι πάντα κλειστά. Παίζει μόνο GSM. Αυτό μόνο το σπαστικό με το landscape που αναφέρει ο Bathan, μου το κάνει κι εμένα, αλλά όχι με την 50. Το έκανε από τις προηγούμενες εκδόσεις. Ίσως είναι hardware και έχει να κάνει με τον αισθητήρα κλίσης. Κι ό,τι ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι ανάλογο. Αυτό που παρατήρησα προσωπικά είναι το εξής: Εν γένει, βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου μέρα. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό. Αλλά μην τυχόν και ανοίξεις το μπλε δόντι. Σε λιγότερο από μισή μέρα, μου εξουθένωσε την μπαταρία. Σήμερα συγκεκριμένα, στις 12 ολοκληρώθηκε η φόρτιση του κινητού και στις 7 το απόγευμα έκλεισε από μπαταρία. Με ελάχιστη χρήση, απλά είχα ανοιχτό το μπλε δόντι (με συγχρονισμό με τον υπολογιστή κλπ). Η διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι το bluetooth το άνοιγα και το έκλεινα οπότε ήθελα να συγχρονίσω με το outlook, ενώ σήμερα το είχα μόνιμα ανοιχτό. Δεν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι ανάλογο; Φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!! με οποια ρυθμιση και αν του εκανα διαφορα δεν ειδα αισθητη!!!! κατι πρεπει να κανουμε με αυτο!!! παντως δεν ειναι θεμα μπαταριας εχω δυο 5800xm και με την ιδια μπαταρια το αλλο δεν εχει κανενα προβλημα!!! κραταει 4 μερες! μολις την βαζω στο προβληματικο μεσα σε μια μερα εχει κλεισει!! καποιος να μπορει να βοηθησει?????? Edited May 2, 2010 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallileo Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Μετά την τελευταία αναβάθμιση το επίπεδο της έντασης του ήχου του hands free HS-45 έχει πέσει πάρα πολύ. Ίσα ίσα που ακούγεται. Ξέρει κανένας τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonson Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 (edited) ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΕΛΠ, ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800 XPRESS MUSIC KAI XΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΚΑΝΑ PC SUITE, EBΓΑΛΑ ΚΑΡΤΕΣ, ΝΣΣ, ΜΟΝΟ JAF ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Edited May 3, 2010 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts