Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ! Υποθέτω με την απόδειξη αγοράς από το mediamarkt σωστά; Από Θεσσαλονίκη είμαι, έχει κανείς άποψη για κάποιο συγκεκριμένο nokia shop στην Θεσσαλονίκη και την εξυπηρέτησή του;

Εγώ είχα το 6290 κ πήγαινα στην νοκια στην λαμπράκη στην τούμπα αλλά την τελευταία φορά που ήθελα αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος δεν μου συμπεριφερθηκε σωστά. Πρόσφατα πήγα σε αυτό απέναντι από το Θεαγένειο για το 5800 επειδή έγινε λάθος αναβάθμιση firmware και με εξυπηρέτησε άψογα...

Τώρα για κάποιο άλλο αν είανι καλό ή οχι δεν ξέρω να πω την αλήθεια...

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

FAQ[/url]).

Αυτή τη δυνατότητα δεν την έχει το κινητό.

Τώρα αν υπάρχει εφαρμογή που του δίνει αυτή τη δυνατότητα δεν το γνωρίζω.

Μπορείς να ψάξεις/ρωτήσεις στο θέμα των εφαρμογών.

Μόνο τα Samsung το κάνουν

Some age, others mature...:lol:

Task manager από την μάνα του δεν έχει εε ; :O

Καλημέρα. Αν μιλάς για το 5800 έχει task manager, αλλά δείχνει μόνο ποιες εφαρμογές "τρέχουν" στο "παρσκήνιο". Δεν δείχνει λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες διεργασίες του συστήματος. Αν θες κάτι τέτοιο θα χρειαστείς κάποιο task manager όπως τον Best Taskman. Για πιο πολλές πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στο θέμα με τις Εφαρμογές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

έχω ξαναρωτήσει αλλά δεν πήρα απάντηση:

Υπάρχει κάποια λίστα που να εξηγεί τι κάνει κάθε process που φαίνεται στους

task manager ωστε να ξέρουμε τι να κάνουμε kill και τι όχι?

δεν μπορω να καταλαβω τι μου ξεφευγει στις ρυθμισεις και δεν το αλλαξα..ενω με την προηγουμενη εκδοση η μπαταρια μου κρατουσε αρκετα μετα που περασα την 50 κραταει μια μερα..εχω απενεργοποιησει την διπλη λειτουργια...η δονηση αφης ειναι στο 1 (αν και μου φαινεται λιγο πιο εντονη απο οτι ηταν πριν) γιατι ειδα τοση μεγαλη διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας?

Demis_CY - δεν το ειχα πειραξει και πριν..αλλα το χαμηλωσα μια που το ειπες..για να δουμε..ευχαριστω

Edited by aurame

Tειλκα το προβλημα με το ραδιο διορθωθηκε με το καινουριο λογισμικο?

Αν εννοείς το rds σε εμένα τουλάχιστον δεν διορθώθηκε

Μετά την αναβάθμιση στο v50 όταν μπαίνω σε επαφές, μηνύματα κλπ. όλο γυρνάει σε landscape και μου σπάει τα νεύρα :angry:

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Tειλκα το προβλημα με το ραδιο διορθωθηκε με το καινουριο λογισμικο?

οι ποιο πολλοι χρηστες ανεφεραν οτι μετα την αναβαθμιση το προβλημα με το ραδιοφωνο δεν διορθωθηκε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν μπορω να καταλαβω τι μου ξεφευγει στις ρυθμισεις και δεν το αλλαξα..ενω με την προηγουμενη εκδοση η μπαταρια μου κρατουσε αρκετα μετα που περασα την 50 κραταει μια μερα..εχω απενεργοποιησει την διπλη λειτουργια.. γιατι ειδα τοση μεγαλη διαφορα στην διαρκεια της μπαταριας?

Κι ό,τι ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι ανάλογο. Αυτό που παρατήρησα προσωπικά είναι το εξής:

Εν γένει, βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου μέρα. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό.

Αλλά μην τυχόν και ανοίξεις το μπλε δόντι. Σε λιγότερο από μισή μέρα, μου εξουθένωσε την μπαταρία. Σήμερα συγκεκριμένα, στις 12 ολοκληρώθηκε η φόρτιση του κινητού και στις 7 το απόγευμα έκλεισε από μπαταρία. Με ελάχιστη χρήση, απλά είχα ανοιχτό το μπλε δόντι (με συγχρονισμό με τον υπολογιστή κλπ).

Η διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι το bluetooth το άνοιγα και το έκλεινα οπότε ήθελα να συγχρονίσω με το outlook, ενώ σήμερα το είχα μόνιμα ανοιχτό.

Δεν παρατήρησε κανείς άλλος κάτι ανάλογο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι ό,τι ετοιμαζόμουν να γράψω κάτι ανάλογο. Αυτό που παρατήρησα προσωπικά είναι το εξής:

Εν γένει, βελτιώθηκε η διάρκεια της μπαταρίας κατά μισή περίπου μέρα. Και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό.

Αλλά μην τυχόν και ανοίξεις το μπλε δόντι. Σε λιγότερο από μισή μέρα, μου εξουθένωσε την μπαταρία. Σήμερα συγκεκριμένα, στις 12 ολοκληρώθηκε η φόρτιση του κινητού και στις 7 το απόγευμα έκλεισε από μπαταρία. Με ελάχιστη χρήση, απλά είχα ανοιχτό το μπλε δόντι (με συγχρονισμό με τον υπολογιστή κλπ).

Η διαφορά από τις προηγούμενες ημέρες ήταν ότι το bluetooth το άνοιγα και το έκλεινα οπότε ήθελα να συγχρονίσω με το outlook, ενώ σήμερα το είχα μόνιμα ανοιχτό.

εγω εχω το bluetooth ανοικτο αλλα το ειχα και πριν..

σκεφτομουν να παρω αλλη μπαταρια αλλα αν δεν ειμαι η μονη που εχει το προβλημα δεν θα με βοηθησει αυτη η λυση..

τι μπορει να γινει τωρα?

1-παιδια που ειναι το κομπιουτερακι στο 5800?δεν μπορω να το βρω!

2-στη τελευταια εκδοση οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και παρει καποιος εχει slide to answer?γινεται να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση?

1-παιδια που ειναι το κομπιουτερακι στο 5800?δεν μπορω να το βρω!

2-στη τελευταια εκδοση οταν ειναι κλειδωμενο το κινητο και παρει καποιος εχει slide to answer?γινεται να επιστρεψω στην προηγουμενη εκδοση?

1.η αριθμομηχανη πρεπει να ειναι στις εφαρμογες..αν θυμαμαι καλα γιατι την εχω μεταφερει στο βασικο φακελο τωρα..

2.εχει το slide answer ναι..

3.απο οσο ξερω δεν μπορεις να επιστρεψεις..

Το bt το είχα και το έχω πάντα ανοιχτό, λόγω του car kit. Δεν έχει επηρεάσει καθόλου την διάρκεια της μπαταρίας από έκδοση σε έκδοση λογισμικού. Με την 50 μου κρατάει αρκετές μέρες με μέτρια χρήση, δηλαδή πολύ λίγα τηλεφωνήματα διάρκειας 15λέπτου την ημέρα και καμιά ωρίτσα wifi. Το φορτίζω περίπου κάθε τρεις μέρες. Είναι αρκετά ικανοποιητικό. Εννοείται βέβαια ότι το wifi και το 3,5G είναι πάντα κλειστά. Παίζει μόνο GSM.

Αυτό μόνο το σπαστικό με το landscape που αναφέρει ο Bathan, μου το κάνει κι εμένα, αλλά όχι με την 50. Το έκανε από τις προηγούμενες εκδόσεις. Ίσως είναι hardware και έχει να κάνει με τον αισθητήρα κλίσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω aurame απλα να μου επιβεβαιωσει καποιος οτι δεν μπορω να γυρισω σε προηγουμενη εκδοση?

Είναι όπως σου το είπε η aurame, δεν μπορείς να επιστρέψεις σε παλιότερη έκδοση λογισμικού.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παιδιά ελπίζω να μην χρειάζεται να ανοίξω νέο θέμα για αυτό γράφω το πρόβλημά μου εδώ... Έχω το 5800 και τελευταία, όταν ξεκλειδώνω την οθόνη πολλές φορές εμφανίζεται θολη, με γραμμές σαν να δέχεται παρεμβολές από κάπου με αποτέλεσμα ίσα ίσα να διακρίνω τι υπάρχει ανοικτό, αν είναι μενού η music player η οτιδήποτε άλλο... Για να επανέλθει η το ξεκλειδωνω κ το κλειδωνω αρκετες φορες η το κλεινω τελειως κ το ξαναανοιγω... Είναι πρόβλημα λογισμικού ή οθόνης; Την αναβάθμιση την έκανα πριν αρκετό καιρό ενώ το πρόβλημα έχει ίσως 10 μέρες που εμφανίστηκε...

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Πρόκειται για το πασίγνωστο πρόβλημα που παρουσιάζει η πλειονότητα των πρώτων συσκευών. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ. Θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο Nokia Care για να σου αλλάξουν την οθόνη, φυσικά χωρίς καμία επιβάρυνση.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παίδες καλησπέρα,

πέρασα πρόσφατα το firmware v50 και ενώ δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα και δε χρειάστηκε να κάνω format (τουλάχιστον προς το παρόν) αντιμετωπίζω το εξής:

Ας υποθέσουμε ότι το τηλέφωνο είναι σε landscape mode. Για να γυρίσει στην κανονική προβολή πρέπει να το κρατήσω εντελώς όρθιο, κάτι που δε συνέβαινε ποτέ με τις προηγούμενες εκδόσεις... Μα εντελώς όρθιο... καταντάει γελοίο....

Εμενα στις 45 μοιρες αλλαζει απο Landscape σε κανονικο.

Τελικα στις 46 μοιρες, γιατι στις 45 μου μενει μαυρο και δεν ξερει τι να δειξει !!!!

Απλα θελει να περιμενεις λιγο για να αλλαξει.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Το bt το είχα και το έχω πάντα ανοιχτό, λόγω του car kit. Δεν έχει επηρεάσει καθόλου την διάρκεια της μπαταρίας από έκδοση σε έκδοση λογισμικού. Με την 50 μου κρατάει αρκετές μέρες με μέτρια χρήση, δηλαδή πολύ λίγα τηλεφωνήματα διάρκειας 15λέπτου την ημέρα και καμιά ωρίτσα wifi. Το φορτίζω περίπου κάθε τρεις μέρες. Είναι αρκετά ικανοποιητικό. Εννοείται βέβαια ότι το wifi και το 3,5G είναι πάντα κλειστά. Παίζει μόνο GSM.

Αυτό μόνο το σπαστικό με το landscape που αναφέρει ο Bathan, μου το κάνει κι εμένα, αλλά όχι με την 50. Το έκανε από τις προηγούμενες εκδόσεις. Ίσως είναι hardware και έχει να κάνει με τον αισθητήρα κλίσης.

Φιλε μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω!!! με οποια ρυθμιση και αν του εκανα διαφορα δεν ειδα αισθητη!!!! κατι πρεπει να κανουμε με αυτο!!! παντως δεν ειναι θεμα μπαταριας εχω δυο 5800xm και με την ιδια μπαταρια το αλλο δεν εχει κανενα προβλημα!!! κραταει 4 μερες! μολις την βαζω στο προβληματικο μεσα σε μια μερα εχει κλεισει!! καποιος να μπορει να βοηθησει??????

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μετά την τελευταία αναβάθμιση το επίπεδο της έντασης του ήχου του hands free HS-45 έχει πέσει πάρα πολύ. Ίσα ίσα που ακούγεται. Ξέρει κανένας τι γίνεται?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΕΛΠ, ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800 XPRESS MUSIC KAI XΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΚΑΝΑ PC SUITE, EBΓΑΛΑ ΚΑΡΤΕΣ, ΝΣΣ, ΜΟΝΟ JAF ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ,ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Edited by gianpithio