nothing Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ερωτηση μιας και ακομα δεν εχω βρει τετοια ρυθμιση... υπαρχει καπου ρυθμιση για να μην κανει την μικρη δονηση καθε φορα που το ξεκλειδωνουμε το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ερωτηση μιας και ακομα δεν εχω βρει τετοια ρυθμιση... υπαρχει καπου ρυθμιση για να μην κανει την μικρη δονηση καθε φορα που το ξεκλειδωνουμε το τηλεφωνο? Η δόνηση στο ξεκλείδωμα απενεργοποιείται όταν απενεργοποιήσεις και την δόνηση στο προφίλ. Δεν υπάρχει ξεχωριστή επιλογή για ρύθμιση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παιδια δοκιμασα hard format αλλα κολλιας (τιποτα) εντωμεταξη την επιλογη της επεξεργασιας την εχει αλλα δεν ακουει με τιποτα ξαναγυριζει την φωτο πισω και δεν παιζει να φταιει η καρτα μνημης γιατι η επεξεργασια δεν λειτουργια απ΄οπου και αν βρισκεται η φωτο Το ιδιο συνεβη και σε μένα. Δοκίμασα διάφορα, αλλά μόνο κάνοντας format στην κάρτα μνήμης και ξαναπερνόντας της τα αρχεία μου επανήλθε στη λειτουργία η εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας. Να σημειώσω οτι στη δική μου περίπτωση αυτό το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε με την τελευταία αναβάθμιση, αλλα λίγο αφού έκανα την προτελευταία. Επίσης να πώ ότι με την τελευταία αναβάθμιση το κινητό μου κολάει συχνότερα από ότι με την προηγούμενη, παρ όλο που του έκανα format, τόσο στη συσκευή, όσο και στην κάρτα μνήμης. Τόσες αναβαθμίσεις μετά και το κινητό συνεχίζει να έχει διάφορα μικροπροβλήματα και χαζές ελείψεις που στο 5530 καλύφθηκαν. Παρά την συμβίωση μου μαζί του από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και τα πολλά καλά που προσφέρει κατά τα άλλα η συσκευή, ειδικά σε σχέση με την τιμή της, δηλώνω πλέον δυσαρεστημένος μιας και περίμενα οτι τόσες αναβαθμίσεις μετά θα λειτουργούσε άψογα και γρήγορα. Ένα θέμα επίσης που παρατήρησα και με εντυπωσίασε, είναι οτι από 5800 σε 5800 παρατηρείται διαφορά στην ποιότητα λήψης φωτογραφίας. Για παράδειγμα το δικό μου τραβάει εμφανεστατα υποδεεστερες φωτογρφίες από αυτό του φίλου μου, με ίδιο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παρά την συμβίωση μου μαζί του από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και τα πολλά καλά που προσφέρει κατά τα άλλα η συσκευή, ειδικά σε σχέση με την τιμή της, δηλώνω πλέον δυσαρεστημένος μιας και περίμενα οτι τόσες αναβαθμίσεις μετά θα λειτουργούσε άψογα και γρήγορα. ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Πότε το αγόρασες? 2. Είναι vodafoned Live το κινητό σου? 3. Τι μεταχείριση έχει το κινητό σου? Σου έχει πέσει πολλές φορές, το βάζεις σε τσέπες στενές κλπ κλπ κλπ? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g47 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Φιλη εχει 5800 οπως κι εγω. Καθως περναγα στο κινητο καποιες εφαρμογες, παρατηρησα μεγαλη διαφορα στην ευκρινεια και φωτεινοτητα της οθονης (μπλε branded καινουργιο, περιπου 3 μηνων) σε σχεση με το δικο μου (κοκκινο, unbranded 7 μηνων). Εννοειται οτι η φωτεινοτητα ηταν στο ιδιο επιπεδο αλλα και οταν εβαλα τη δικη μου τερμα παλι το ιδιο. Επισης τα γραμματα ειναι πιο θολα αποτι στο αλλο. Δεν βλεπω το δικο μου να εχει προβλημα οθονης αλλα η διαφορα ειναι αισθητη και περιεργη που υπαρχει. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 To ειχα πει και εγω παλαιοτερα! Αν δεις ισως να εχει και η καμερα διαφορα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Μηπως ξερει κανεις αν μπορω να μειωσω την δυναμη του φλας γιατι απο το ψαξιμο μου δεν εβγαλα κατι... μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα για αυτο? Δεν ξερω αν υπαρχει καποιος προγραμμα αλλα απο το κινητο δεν μπορεις να κανεις κατι απο τις ρυθμισεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzibiboss Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: 1. Πότε το αγόρασες? 2. Είναι vodafoned Live το κινητό σου? 3. Τι μεταχείριση έχει το κινητό σου? Σου έχει πέσει πολλές φορές, το βάζεις σε τσέπες στενές κλπ κλπ κλπ? 1. Με το που πρωτοήρθε Ελλάδα. Τότε που το έφερνε μόνο η Voda αν θυμαστε, και έπρεπε να κάνεις προπαραγγελεία για να είσαι από τους πρώτους κατόχους. 2. Οχι, δεν είναι branded. Είναι το μπλέ by the way. 3. Αριστη και πολύ προσεχτική χρήση, όπως σε όλα μου τα gadgets (ενοείται και το βάζω σε τσέπες, πλάκα κάνουμε? Αλλά όχι στην κωλότσεπη και ποτέ μαζί με άλλα αντικείμενα). Όχι, δεν μου έχει πέσει ούτε μια φορά, έτσι κ αλιώς δεν έχει αλάξει κάτι στην καμερα από όταν το πήρα. Το ίδιο χάλι που είχε τότε στις λήψεις έχει και τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 1. Με το που πρωτοήρθε Ελλάδα. Τότε που το έφερνε μόνο η Voda αν θυμαστε, και έπρεπε να κάνεις προπαραγγελεία για να είσαι από τους πρώτους κατόχους. 2. Οχι, δεν είναι branded. Είναι το μπλέ by the way. 3. Αριστη και πολύ προσεχτική χρήση, όπως σε όλα μου τα gadgets (ενοείται και το βάζω σε τσέπες, πλάκα κάνουμε? Αλλά όχι στην κωλότσεπη και ποτέ μαζί με άλλα αντικείμενα). Όχι, δεν μου έχει πέσει ούτε μια φορά, έτσι κ αλιώς δεν έχει αλάξει κάτι στην καμερα από όταν το πήρα. Το ίδιο χάλι που είχε τότε στις λήψεις έχει και τώρα. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ! Εγώ το πήρα πριν από κανα 1-1.5 μήνα και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος, πολυ πιο ευχαριστημενος απο το προηγουμενο μου, το Ν70... Ενταξει, ειναι οτι μεταπηδησα απο μια τεχνολογια προ 3-4 ετων σε μια πολυ συγχρονη, χωρις ενδιαμεσο σταθμο... Παντως απο οτι φαινεται η ΝΟΚΙΑ μαζι με τα firmware update πρεπει να εκανε και hardware update με τις νεες παρτιδες... και ολα τα προβληματα που διαβαζω εδω μεσα (εκτος απο καποια κολληματα που ετρωγε πριν κανω update το firm) δεν υπαρχουν στο κινητο μου.. και το gps ανοιγει σε 1-2 λεπτα χωρις υποβοηθηση (Sygic ομως), και το Wi-Fi αψογο και η συνδεση-μεταφορα με τον υπολογιστη και οι φωτο κυριλε και η επεξεργασια τους δουλευει και απο την μουσικη-ραδιο ευχαριστημενος και η συμβατοτητα με προγραμματα κ παιχνιδια κομπλε και η μπαταρια χαλαρα κρατα 3 πρωινα... τι να πω! Εννοειται οτι η φωτεινοτητα ηταν στο ιδιο επιπεδο αλλα και οταν εβαλα τη δικη μου τερμα παλι το ιδιο.Επισης τα γραμματα ειναι πιο θολα αποτι στο αλλο.Δεν βλεπω το δικο μου να εχει προβλημα οθονης αλλα η διαφορα ειναι αισθητη και περιεργη που υπαρχει. :wacko: Μηπως χρησιμοποιεις καποια μεβρανη προστατευτικη? Και μηπως το κινητο σου εχει φαει αρκετες σαβουρες? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μια ερωτηση ακομα, πως καθαριζετε την οθονη του 5800 σας? Υπαρχει καποιο ειδικο καθαριστικο επισημα απο την ΝΟΚΙΑ? Εγω χρησιμοποιω αρχικα το πανακι του κουτιου (αφηνει βεβαια το λιπος απο τα δακτυλα) και μετα με ενα πινελακι αφαιρω τις σκονες απο τα δυσκολα σημεια... κατοπιν παιρνω μωρομαντηλο καλα στυμμενο και καθαριζει την οθονη αψογα...:D Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Είναι καθαρά θέμα της οθόνης, σαν εξάρτημα. Και το δικό μου 5800 έχει διαφορά στην οθόνη με άλλα 5800. Σε κανένα κινητό που κατασκευάζεται μαζικά δεν χρησιμοποιούνται τα ίδια εξαρτήματα και γι αυτό παρατηρούνται τέτοια θέματα. Την σκούπιζα απλά με ένα πανάκι, τίποτα παραπάνω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 τρεις ερωτήσεις!όποιος ξέρει ας μου απαντήσει plz 1.πως κάνω app.update? δηλαδή ενημέρωση των εφαρμογών γιατί θέλω να εγκαταστήσω το adobe flashlite 3.1 και εκεί το έχει όπως είδα στο internet και να δω αν βγήκαν ποιο καινούριες εκδόσεις των εφαρμογών που ήδη έχω.το είχα βρει πριν 2 μέρες και νομίζω πήγα στις εφαρμογές-->επιλογές και εκεί το βρήκα αλλά τώρα δεν το έχει εκεί αλλά έχει λήψη εφαρμογών εκτός αν το βρήκα αλλού και δεν το θυμάμαι 2.Ξαφνικά από χθες μου εμφανίζει πως να συνδεθείς στο internet δηλαδή μέσω wifi gprs klp το βγάζει μερικές φορές όταν είμαι σπίτι συνήθως και έχω το router ενεργό βέβαια δεν έχω καμιά εφαρμογή ανοιχτεί στο κινητό ούτε πατάω να συνδεθώ στο internet!το βγάζει μόνο του δεν ξέρω αν φταίει που στο wifi έχω αποθηκεύσει το router μου και όταν μπαίνω δεν χρειάζεται να βάζω password.πως το βγάζω αυτό? 3.Τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που κατεβάζω από το ovi store που αποθηκεύονται?τις βάζω στην κάρτα μνήμης αλλά σε ποιο φάκελο αποθηκεύονται?ώστε όταν κάνω format στην κάρτα μνήμης να έχω τα αρχεία στο pc και μετά να τα ξαναπεράσω στο κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Το εικονίδιο ονομάζεται Ενημ. Εφαρ. Μπαίνεις σε αυτό, συνδέεσαι και σου βρίσκει τις ενημερώσεις που είναι διαθέσιμες για την συσκευή σου. Μήπως έχει εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που κάνει συνεχώς update όπως το wolrdmate, handy weather κτλ; Τέτοιου είδους εφαρμογές, παρόλο που κάνουν update, δεν φαίνεται ότι τρέχουν από τον task manager. Άλλη ρύθμιση που πρέπει να δεις Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Ασύρματο LAN - Επιλογές - Ρυθμίσεις - Προβολή διαθέσιμων - Ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 @tsilas1 Δες στον φάκελο Downloads ή Attachments. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις το Ενημ. Εφαρ. ήταν μέσα στις εφαρμογές και δεν το έβλεπα ο χαζός λέω και εγώ αφου το είχα βρει τώρα που πήγε :) τώρα αν έχω εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή που κάνει συνεχώς update νομίζω είναι το Psiloc World Traveler 1.04 θα το απεγκαταστήσω και θα σας πω αν αυτό έφταιγε.είναι μια εφαρμογή που δείχνει τον καιρό και κάποια άλλα πράγματα έτσι και αλλιώς θα το έβγαζα γιατί δεν δείχνει τον καιρό εδώ στα Τρίκαλα που μένω :( την άλλη ρύθμιση mirrorofsorrow έτσι την έχω στο Ποτέ.και stendor δεν υπάρχει στην κάρτα μνήμης ούτε φάκελος Downloads ούτε Attachments νομίζω τον φάκελο Attachments τον εμφανίζει όταν σου στείλουν κάτι με bluetooth και δεν μου έχουν στείλει ακόμα!όποιος ξέρει κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα ας το πει γιατί αν κάνω format άντε να ξανά κατεβάσω πάλι τις εφαρμογές από το ovi store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια να ρωτησω κατι σας παρακαλω.εχει ενας φιλος μου το κινητο. ενω εχει κανει τις ρυθμισεις της βιντεοκλησης και τα σχετικα.παει να κανει κληση και του γραφει ενα μυνημα ''δεν υποστηριζεται απο το δικτυο'' το παθαινει κι αλλος αυτο?σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια να ρωτησω κατι σας παρακαλω.εχει ενας φιλος μου το κινητο. ενω εχει κανει τις ρυθμισεις της βιντεοκλησης και τα σχετικα.παει να κανει κληση και του γραφει ενα μυνημα ''δεν υποστηριζεται απο το δικτυο'' το παθαινει κι αλλος αυτο?σας ευχαριστω πολυ 2 πραγματα συμβαινουν! 'Η ο φιλος σου δεν εχει ενεργοποιησει την διπλη λειτουργια δικτυου (δλδ 3,5G) ή αυτος/η που προσπαθει να καλεσει δεν εχει διπλη λειτουργια ή δεν εχει καθολου σήμα ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή του! Γενικα καποιες φορες το δικτυο δεν πιανει 3G και ετσι το γυρναει στο απλο σημα και εκει αν τον καλεσεις-σε καλεσουν τοτε δεν πραγματοποιειται βιντεο κληση. Για ρύθμιση της διπλης λειτουργιας: Μενου->Ρυθμίσεις->Συνδεσιμοτητα->Δικτυο->Λειτουργια Δικτυου-> Διπλη λειτουργια Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 2 πραγματα συμβαινουν! 'Η ο φιλος σου δεν εχει ενεργοποιησει την διπλη λειτουργια δικτυου (δλδ 3,5G) ή αυτος/η που προσπαθει να καλεσει δεν εχει διπλη λειτουργια ή δεν εχει καθολου σήμα ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή του! εχει ενεργοποιησει την διπλη λειτουργια,ειναι το πρωτο που κοιταξα.με εμενα το τεσταρει που εχω βιντεοκληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 εχει ενεργοποιησει την διπλη λειτουργια,ειναι το πρωτο που κοιταξα.με εμενα το τεσταρει που εχω βιντεοκληση. Με τι εταιρια το κανετε το σκηνικο? Την καρτα SIM ποτε την αγορασες? Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 @skordilis Έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο? Έχετε περάσει σωστά τις ρυθμίσεις? Έχετε σήμα 3G και οι 2 στις συσκευές σας? @tsilas1 Το world traveller σου ζητούσε να συνδεθεί και σου έβγαζε τις επιλογές για σύνδεση. Θυμάμαι ότι μου τα αποθήκευε στην κάρτα μνήμης στο Downloads, αλλά για σίγουρα μόλις το πάρω στα χέρια μου θα το κοιτάξω ξανά. Το σίγουρο είναι ότι αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 @skordilis Έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία από τον πάροχο? Έχετε περάσει σωστά τις ρυθμίσεις? Έχετε σήμα 3G και οι 2 στις συσκευές σας? ναι την εχει ενεργοποιημενη την υπηρεσια stendor.και εχουμε και ο δυο σημα στις συσκευες μας.να τονισω οτι εγω μπορω να του κανω ενω αυτος δεν μπορει.ειναι πραγματικα πρωτοτυπο αυτο που γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Θα σας παρακαλούσα και τους 2 να μην αρπάζεστε και να ηρεμήσετε!! Δεν χρειάζεται να ξεφεύγει η συζήτηση. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και για αυτό κάνουμε τις ερωτήσεις. Θα σε παρακαλούσα stagml να να μην χρησιμοποιείς κεφαλαία. Απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. και δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Σας ευχαριστώ Στο θέμα μας τώρα. Μήπως ο φίλος σου skordilis πρέπει να κοιτάξει ξανά ρυθμίσεις, σήμα, να επικοινωνήσει με τον πάροχο του? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 δε ξερω ρε ****το δε μπορω να βγαλω ακρη... και πριν για σημα 3g μιλουσα φιλε μου..:) θα το ψαξω περισσοτερο και θα σας ενημερωσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 @tsilas1 Το world traveller σου ζητούσε να συνδεθεί και σου έβγαζε τις επιλογές για σύνδεση. Θυμάμαι ότι μου τα αποθήκευε στην κάρτα μνήμης στο Downloads, αλλά για σίγουρα μόλις το πάρω στα χέρια μου θα το κοιτάξω ξανά. Το σίγουρο είναι ότι αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης. ναι αυτό έφταιγε το world traveller τώρα είναι οκ και για το που αποθηκεύονται οι εφαρμογές μόλις κοιτάξεις ενημέρωσέ με αν βρεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 παιδια να ρωτησω κατι σας παρακαλω.εχει ενας φιλος μου το κινητο. ενω εχει κανει τις ρυθμισεις της βιντεοκλησης και τα σχετικα.παει να κανει κληση και του γραφει ενα μυνημα ''δεν υποστηριζεται απο το δικτυο'' το παθαινει κι αλλος αυτο?σας ευχαριστω πολυ το επαθα εγω και το προβλημα ηταν οτι ειχα εταιρικο πακετο λυθηκε μονο μετα απο αιτηση μου στο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts