kwstas1984 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 ετοιμη η v31.0.101 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Μόλις αναβάθμισα και εγώ το 5800 στην 31.0.101. Φαίνεται η σημερινή ήταν μέρα αναβαθμίσεων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 δεν παρατηρω καμια αλλαγη ομως... εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Κάποια διαφορά...; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Μπα, δεν έχω βρει κάτι. Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με την προηγούμενη. Αλλά αν κρίνω από το νούμερο της αναβάθμισης, είναι minor upgrade και πιο πολύ θα προσανατολίζεται σε θέματα σταθερότητας. Είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Επειδη μολις εκανα φορματ, τωρα δεν χρειαζεται εικονα υποδοχης η σιμ vodafone. Δουλευει κανονικα το πλαινο κουμπακι. Μirrorofsorrow ποση εσωτερικη μνημη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 http://img248.imageshack.us/img248/628/scr000010.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδιά επειδή θα πάρω και εγώ το κινητό άμεσα έχω μερικές ερωτησούλες!θα το πάρω από εδώ μάλλον http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-5800-Blue-002H7P0.htm και θέλω να ρωτήσω επειδή δεν έχω ξαναπαραγείλει από plaisio γίνετε να μου το στείλουν σπίτι μου?γιατί δεν έχει κατάστημα εδώ στα Τρίκαλα :( μένω σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από τα Τρίκαλα :( επίσης η συσκευασία τη περιέχει μέσα?στο site δεν γράφει :( εκτός από το καλώδιο για tv και την θήκη που δεν πιστεύω να έχει το λουράκι με την πένα και την βάση στήριξης θα τα έχει? όλα αυτά τα Product Codes που τα έχει στο πρώτο ποστ σε τη χρησιμεύουν?εκτός από το ότι μπορείς να βάλεις τα ελληνικά με κάποιο από αυτά όπως διάβασα.Και κάτι τελευταίο αναβάθμιση πως είναι καλύτερα να κάνω μέσω του Nokia Software Updater ή μέσω FOTA?? sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά από nokia και symbian δεν ξέρω τίποτα!μέχρι τώρα δούλευα σε A2 platform όπως βλέπετε έχω το κ850 και του έχω αλλάξει τα φώτα με flash themes cam drivers fonts και πολλά άλλα!!!ευχαριστώ σε όποιον μπορέσει να με κατατοπίσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Έχω ένα πρόβλημμα το οποίο δεν το κάνει πάντα. Όταν κτυπάει το τηλέφωνο και μιλάω όταν πάω να το κλείσω δεν κλείνει . Πατάω το κουμπί για να κλείσει καταλαβαίνω ότι δουλεύει από την δόνηση αλλά δεν κλείνει . Μένει ανοιχτό με αποτέλεσμα να κλείνω και να ξανα ανοίγω όλο το τηλέφωνο. Ειναι η τρίτη φορά που γίνεται . Υπόψιν ότι δεν έχω προσθέσει ή αφαιρέσει κανένα πρόγραμμα από την εποχή που δούλευε. Δεν έχω κάνει αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Θα ήθελα την γνώμη σας - συμβουλή σας. Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JaYmZGR Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 παιδιά επειδή θα πάρω και εγώ το κινητό άμεσα έχω μερικές ερωτησούλες!θα το πάρω από εδώ μάλλον http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-5800-Blue-002H7P0.htm και θέλω να ρωτήσω επειδή δεν έχω ξαναπαραγείλει από plaisio γίνετε να μου το στείλουν σπίτι μου?γιατί δεν έχει κατάστημα εδώ στα Τρίκαλα :( μένω σε ένα χωριό λίγο πιο έξω από τα Τρίκαλα :( επίσης η συσκευασία τη περιέχει μέσα?στο site δεν γράφει :( εκτός από το καλώδιο για tv και την θήκη που δεν πιστεύω να έχει το λουράκι με την πένα και την βάση στήριξης θα τα έχει? όλα αυτά τα Product Codes που τα έχει στο πρώτο ποστ σε τη χρησιμεύουν?εκτός από το ότι μπορείς να βάλεις τα ελληνικά με κάποιο από αυτά όπως διάβασα.Και κάτι τελευταίο αναβάθμιση πως είναι καλύτερα να κάνω μέσω του Nokia Software Updater ή μέσω FOTA?? sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά από nokia και symbian δεν ξέρω τίποτα!μέχρι τώρα δούλευα σε A2 platform όπως βλέπετε έχω το κ850 και του έχω αλλάξει τα φώτα με flash themes cam drivers fonts και πολλά άλλα!!!ευχαριστώ σε όποιον μπορέσει να με κατατοπίσει!! ναι το πλαίσιο στέλνει και επαρχία! μπορείς να το διαπιστώσεις αν πας να κάνεις check-out.Ότι λέει, ότι έχει μέσα το πακέτο θα το έχει.Και πάλι πάρτους ένα τηλ για να βεβαιωθείς και να είσαι σίγουρος.Πληροφορίες για το πακέτο, μπορείς να δεις και στο site της Nokia. Για τα άλλα, δεν ξέρω μιας και εγώ αύριο θα το πάρω και δεν έχω ιδέα του τι παίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris83 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Την κατεβάζω τώρα... για να δούμε τι διαφορές θα έχει... Παράθεση http://filathloi.com Αθλητική συζήτηση με ... τζέρτζελο! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 ρε παιδια την αναβαθμιση την εχετε κανει μεσω pc suite που μου την εμφανισε και εμενα η over the air γιατι εκει μου βγαζει no updates? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Over the Air την πέρασα εγώ. Έχω product code 0573762 (μαύρο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris83 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Over the air. Δεν παρατήρησα κάτι νέο. Μάλλον update σταθερότητας είναι... Παράθεση http://filathloi.com Αθλητική συζήτηση με ... τζέρτζελο! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 την εκανα και εγω αλλα δεν παρατηρησα κατι καινουριο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimrr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 καλημερα σε ολη την παρεα! την δευτέρα αγόρασα και εγώ το 5800!το εβαλα να φορτισει και ολα καλα μεχρι στιγμης.αρχιζα να το επεξεργαζομαι και βαζω να κλειδωνει σε 30sec αυτοματα η οθονη.ολα καλα μεχρι εδω.μολις το εκλεισα το κινητο ομως και το ανοιξα παλι δεν κλειδωνει ΠΟΤΕ αυτοματα,μολις κανω επαναφορα εργοστασιακων και το ξαναρυθμισω στα 30 sec κλειδωνει κανονικα αλλα μολις το κλεισω παλι κανει τα ιδια.το πηγα στο καταστημα που το αγορασα (Γερμανος) και μου το αλλαξαν με αλλη συσκευη αλλα κανει τα ιδια και μετα το update που της εκανα!εχει κανεις καμια ιδεα? επισης μολις εκανα Update αλλαξε και το προγραμμα πλοηγησης.μολις το ανοιξα μου εβγαλε μηνυμα να κανω λογαριασμο στο ovi.com εκανα αλλα μολις ζηταει συγχρονισμο μου λεει πατηστε εργαλεια-συνδεση.παταω αλλα βγαζει δεν υπαρχει συνδεση.πρεπει να γινει ο συχγρονισμος ωστε να δουλεψει το gps?αλλιως δεν δουλευει?παιδες σορρυ για τις ερωτησεις αλλα δεν το κατεχω και τοσο πολυ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μόλις ανοίγει η εφαρμογή πλοήγησης, πάτα να μην συνδέεται και για να μην σε ρωτάει συνέχεια, πήγαινε ρυθμίσεις και επέλεξε όχι (από ερώτηση πάντα που είναι προεπιλεγμένα). Για να βρει την θέση σου, δεν χρειάζεται σύνδεση. Απλά να έχεις περάσει τους χάρτες. Για το κλείδωμα, πήγαινε στην ρύθμιση και επέλεξε να μην κλειδώνει ποτέ. Κάνε επανεκκίνηση και ξανάλλαξε την ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimrr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.περασα τους νεους χαρτες μεσω ovi μιας και κατεβασα το nokia maps updater.σωστα πιστευω επραξα ή πρεπει να κανω κατι αλλο? επισης κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι οτι μετα την αναβαθμιση δεν δουλευει το κουμπι της καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μια φίλη μου έχει το 5800 και μου είπε ότι σύντομα θα διατεθεί και γι αυτή τη συσκεύη αναβάθμιση με kinetic scrolling και βελτιωμένη κάμερα. Ισχύει ή είναι απλά φήμες που κυκλοφορούν; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.περασα τους νεους χαρτες μεσω ovi μιας και κατεβασα το nokia maps updater.σωστα πιστευω επραξα ή πρεπει να κανω κατι αλλο? επισης κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι οτι μετα την αναβαθμιση δεν δουλευει το κουμπι της καμερας. Καλά έκανες. Αν όμως θέλεις να κάνεις πλοήγηση, ή θα πρέπει να βάλεις κάποια ραγισμένη έκδοση του ovi maps ή να στραφείς σε άλλα προγράμματα πλοήγησης όπως τα sygic, ndrive και garmin. Το πλήκτρο της κάμερας δεν δουλεύει καθόλου ή απλά δεν ενεργοποιεί την κάμερα όταν το πατάς μια φορά; Με επανεκκίνηση δεν στρώνει; Αν όχι, δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα μνήμης. Μια φίλη μου έχει το 5800 και μου είπε ότι σύντομα θα διατεθεί και γι αυτή τη συσκεύη αναβάθμιση με kinetic scrolling και βελτιωμένη κάμερα. Ισχύει ή είναι απλά φήμες που κυκλοφορούν; :confused: Αυτό ακούγεται πάρα πολύ καιρό αλλά, προσωπική άποψη, δε νομίζω ποτέ να δούμε άλλες σημαντικές βελτιώσεις στο 5800 (βελτιωμένη ενεργή αναμονή, kinetic scrolling κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimrr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 δεν ενεργοποιει την καμερα,αν μπω απο το μενου στη καμερα το παταω και βγαζει φωτο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων και εφτιαξε αλλα μολις το κλεισω και το ανοιξω παλι δεν λειτουργει οπως και το αυτοματο κλειδωμα.μαλλον δεν θα το κλεινω ποτε!:lol::lol: οκ κατσε να βγαλω την καρτα μνημης.να τις κανω φορματ?δεν εχω σωσει τιποτα μεσα,εχει αρχεια μεσα για Back up ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Μήπως έχεις κάρτα sim της Vodafone; Αν ναι, γι αυτό έχεις αυτά τα προβλήματα. Η λύση είναι να θέσεις μια εικόνα για εικόνα υποδοχής. Αυτό γίνεται από σχετική επιλογή που υπάρχει στις ρυθμίσεις. Αλλιώς απλά κάθε φορά που θα ανοίγεις τη συσκευή σου, απλά πάτα OK στο παράθυρο καλωσορίσματος. Τα χρήσιμα αρχεία που περιέχει η κάρτα μνήμης είναι μόνο οι χάρτες του προγράμματος OVI Maps. Για να τους κρατήσεις απλά αντέγραψε (απλή αντιγραφή-επικόλληση στον υπολογιστή σου) το φάκελο cities. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 δεν ενεργοποιει την καμερα,αν μπω απο το μενου στη καμερα το παταω και βγαζει φωτο,εκανα επαναφορα εργοστασιακων και εφτιαξε αλλα μολις το κλεισω και το ανοιξω παλι δεν λειτουργει οπως και το αυτοματο κλειδωμα.μαλλον δεν θα το κλεινω ποτε!:lol::lol: οκ κατσε να βγαλω την καρτα μνημης.να τις κανω φορματ?δεν εχω σωσει τιποτα μεσα,εχει αρχεια μεσα για Back up ? μαλλον εχεις βονταφον καρτα. πατα "ναι" την ωρα που ξεκιναει ο χαιρετισμος της βοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimrr Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 ναι καρτα vodafone εχω αλλα θα βαλω cosmote μεσα μιας και cosmote χρησιμοποιω! τελικα μολις εβαλα την cosmote μεσα ολα τα προβληματα λυθηκαν!ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους!εχετε κανει καταπληκτικη δουλεια!εχω ξεκινησει ηδη να διαβαζω τις ενοτητες ωστε να μαθω και εγω οσα μπορω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kx5 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλησπέρα. Έχετε να προτείνετε ένα καλό & ελαφρύ player για internet radio (να διαβάζει αρχεία *.pls *.asx κτλ)? Θέλω να χρησιμοποιώ τον broswer του κινητού για περιήγηση μέσω wifi, αλλά πάντα με συνδέει μέσω του δικτύου κινητής. Έχω κάνει τις απαραίτητες αλλαγές (Ρυθμίσεις - Συνδεσιμότητα - Προορισμοί - Επιλογές - Προεπιλεγμένη σύνδεση - Ερώτηση πάντα), αλλά δε χαμπαριάζει με τίποτα - καταραμένη vodafone :mad: Υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση που δεν έχω δει? Από την άλλη ο Opera δεν έχει τέτοιο πρόβλημα, πάντα ρωτάει από που θα τραβήξει δεδομένα. Παράθεση :!: High Voltage :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts