Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και μια τελευταια ερωτησουλα παιδες!!!!σε περιπτωση που ξεχωρα απο το IMEI εχει το σωστο product code παλι δεν ειναι ολα καλα?Δηλαδη χρειαζεται και τα δυο για να καταλαβω πως ειναι ελληνικο η αρκει το ενα?δηλαδη να τδω το product code?

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και μια τελευταια ερωτησουλα παιδες!!!!σε περιπτωση που ξεχωρα απο το IMEI εχει το σωστο product code παλι δεν ειναι ολα καλα?Δηλαδη χρειαζεται και τα δυο για να καταλαβω πως ειναι ελληνικο η αρκει το ενα?δηλαδη να τδω το product code?

Αρκεί το product code, αν μπορείς να το δεις θα σιγουρευτείς με τη μία.

Όσο για το ΙΜΕΙ, ξέρουμε σε ποια στάνταρ ψηφία ξεχωρίζουν τα ελληνικά ή πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο στην Alpha Copy;

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Όχι δεν χρειάζονται και τα 2. Αν όντως έχεις το σωστό product code που αναγράφεται κάτω από την μπαταρία και αντιστοιχεί στο Ελληνικό product code είσαι εντάξει. Εγώ απλά σου είπα να κοιτάξεις μέσω του IMEI, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα σου ανοίξουν την συσκευασία για να ελέγξεις το product code.

Αρκεί να πάρουμε σε ένα nokia store και να τους πούμε το IMEΙ και εκείνοι θα μας πουν αμέσως αν καλύπτεται σε software και hardware και ότι είναι Ελληνικό. Στο δικό μου για παράδειγμα που δεν είναι Ελληνικό μόλις τους έδωσα το ΙΜΕΙ μου είπαν ότι καλύπτεται μόνο στο hardware και ότι δεν είναι Ελληνικό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Κατέβασα χτες κάτι themes τα οποία δεν μου άρεσαν και τα έσβησα. Από τότε λοιπόν είναι αισθητά πιό αργό το τηλέφωνο. Εχει κανείς καμιά ιδέα τί να φταίει ;:confused:

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Ριξε μια ματια παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651199#post2651199

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ριξε μια ματια παρακατω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651199#post2651199

Το έχω διαβάσει αυτό, δεν μου βγάζει επιλογή Μεταφορά δεδομένων αλλά μεταφορά πολυμέσων. Επίσης δεν βρίσκω το directory private

Οπως αναφερουμε θα πρεπει να εχεις χακαρει την συσκευη σου. Μετα εγκατεστησε τον X-Plore και ψαξε για το φακελο private.

Δεν ειναι σιγουρο οτι θα στρωσει αλλα θα εχεις διαγραψει τα παντα απο τα θεματα που εκανες εγκατασταση.

Τα βρήκα κάτω από το directory e:\system\dmgr και τα έσβησα. Ούτε το X-Plore τον έβρισκε.

Οι οδηγίες λένε πως χρειάζεται να έχουμε κάνει hack το κινητό αν θέλουμε να κάνουμε το ίδιο στην μνήμη του κινητού.

"Για να γίνει η αντίστοιχη διαδικασία και στη μνήμη της συσκευής δηλαδή το C:\, θα πρέπει να έχουμε χακαρει τη συσκευή μας"

Δεν μας ειπες που ειχες κανει εγκατασταση τα θεματα.

Τελικα τι εγινε εστρωσε η συσκευη σου?

Δεν μας ειπες που ειχες κανει εγκατασταση τα θεματα.

Τελικα τι εγινε εστρωσε η συσκευη σου?

Στην εξωτερική μνήμη τα έβαλα, μάλλον έστρωσε, θα δούμε .....

πακετο τελικα παιδες :( πηρα τηλεφωνο στην Νοκια και μου ειπαν οτι το ΙΜΕΙ το συγκεκριμενο καλυπτει μονο εγγυηση hardware.Το πηγα πισω στο eshop αλλα μου λεγαν μπαρμ******λα.Τωρα τι προβληματα θα εχω?μπορω να αλλαξω κατι?αυτο ειναι και το product code

0573761: Euro3 Black

Πρωτα απο ολα ελεγξε το product code αν ειναι Ελληνικο η οχι.

Αν δεν ειναι τοτε για να εχεις υποστηριξη και στο λειτουργικο θα πρεπει να πας σε nokia shop να σου περασουν μια φορα λειτουργικο με χρεωση 15-16 ευρωπαικα.Αν κανεις αυτη την κινηση υπαρχει περιπτωση αν στο μελλον κανεις αναβαθμιση μεσω nsu να χασεις τα Ελληνικα.Βεβαια μπορεις να αλλαξεις το product code μονο σου.

Αν σε ενοχλουν ολα τα παραπανω,τοτε ειναι δικαιωμα σου και υποχρεωση τους να σου αλλαξουν την συσκευη η να γινει επιστροφη χρηματων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

δηλαδη το ολο θεμα ειναι να αλλαξω το product code για να κανω τα update?Αλλο προβλημα δεν υπαρχει με το οτι ειναι παραεισαγωγη η συσκευη?με αυτο εδω δεν γινεται?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203

Αυτο ειναι στην δικια σου κριση.Αν εχεις αποφασισει να κρατησεις την συσκευη θα σε συμβουλευα να πας απο nokia shop για να εχεις εγγυηση και στο λειτουργικο.

Για αλλαγη product code ακολουθεις τον συνδεσμο που ανεφερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη σε περιπτωση που παω σε nokia shop και μου περασουν το λειτουργικο η εγγυηση θα ειναι κομπλε απλα μονο προβλημα θα ειναι στην αναβαθμιση?

προς το παρων κανω μια αναβαθμιση μεσω fota και θα δω

Ναι, θα είσαι καλυμμένος από πλευράς εγγύησης και στο software κομμάτι.

Φυσικά αν κάνεις αναβάθμιση με το NSU θα τα χάσεις και πάλι.

Μέσω FOTA, δεν θα τα χάσεις ποτέ!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

δηλαδη σε περιπτωση που παω σε nokia shop και μου περασουν το λειτουργικο η εγγυηση θα ειναι κομπλε απλα μονο προβλημα θα ειναι στην αναβαθμιση?

προς το παρων κανω μια αναβαθμιση μεσω fota και θα δω

για αυτο σου ειπα παρε ελληνικο απο την αλφακοπυ.

Καλημερα σε ολους, χθες αγορασα και εγω το 5800 σε μαυρο/γκρι. Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αλλα με εχει δυσκολεψει λιγο να σερφαρω μεσω wifi. Συγκεκριμενα συνδεομαι στο wifi δικτυο του σπιτιου μου κανει και επιτυχως το τεστ internet connection αλλα οταν παω να δω μια σελιδα λαμβανω bad gateway. Μεσω internet connection (3G) συνδεομαι κανονικα οπως το ιδιο με GPRS. Υπαρχει καποια ρυθμιση που θα πρεπει να δω?

Καλησπερα παιδια.Η μπαταρια του 5800 μου δεν κραταει σχεδον καθολου..Εχω απενεργοποιησει το 3g και εχω βαλει την φωτεινοτητα στη μεση και κραταει 1 μερα χωρις καθολου wifi και λιγο μουσικη..Μπορω να παω σε Nokia store και να μου την checkαρουν και να μου την αλλαξουν εφοσων ειναι μεσα στην εγγυηση το κινητο??Το κινητο μου ειναι hackαρισμενο θα εχω καποιο προβλημα στο Nokia store??

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Μου φαινεται πως επιτελους ηρθε η ωρα να αγορασω και εγω το 5800. 2 τελικες ερωτησεις πριν το μεγαλο βημα:

1. το νεο νοκια navigation θα εχει οντως δωρεαν για παντα τους νοκια maps; κι αν περασω το garmin στο musicxpress παλι δεν θα εχω απεριοστους χαρτες με το garmin? ποια η διαφορα τοτε?

2. (και σημαντικοτερο) Σημερα επικοινωνησα με μαγαζι στην Αθηνα που το εχει 240 και μου ειπε στα ισα οτι το κινητο δεν εχει ελληνικο product line και οτι το ανοιξαν και οτι του περασαν τα ελληνικα εκεινοι χωρις βεβαια να βαλουν την μπαταρια επανω (κατι που το κανουν ολοι απο οτι μου ειπε- γιατι ενας αλλος μου το εδινε 245 και μου ελεγε πως ειναι απο την alpha copy ο ψευτης!..-) Πως θα καταλαβω αν λενε την αληθεια και οτι δεν θα μου πασαρουν μεταχειρισμενο formmated κινητο. πως μπορω να δω οτι ενα κινητο δεν εχει λειτουργησει ουτε ωρα? τελικα αξιζει να αγορασω το κινητο απο αυτους που γενικα το δινουν ετσι 'η να παω να τα σκασω στα μεγαλα μαγαζια και να μου πουλησουν και αυτοι κανενα ξενο?

Αη - Phone

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! Μου φαινεται πως επιτελους ηρθε η ωρα να αγορασω και εγω το 5800. 2 τελικες ερωτησεις πριν το μεγαλο βημα:

1. το νεο νοκια navigation θα εχει οντως δωρεαν για παντα τους νοκια maps; κι αν περασω το garmin στο musicxpress παλι δεν θα εχω απεριοστους χαρτες με το garmin? ποια η διαφορα τοτε?

Για να μην βγουμε εκτος θεματος καλυτερα να ρωτησεις στο επισημο θεμα της καθε εφαρμογης:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228622

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228594

2. (και σημαντικοτερο) Σημερα επικοινωνησα με μαγαζι στην Αθηνα που το εχει 240 και μου ειπε στα ισα οτι το κινητο δεν εχει ελληνικο product line και οτι το ανοιξαν και οτι του περασαν τα ελληνικα εκεινοι χωρις βεβαια να βαλουν την μπαταρια επανω (κατι που το κανουν ολοι απο οτι μου ειπε- γιατι ενας αλλος μου το εδινε 245 και μου ελεγε πως ειναι απο την alpha copy ο ψευτης!..-) Πως θα καταλαβω αν λενε την αληθεια και οτι δεν θα μου πασαρουν μεταχειρισμενο formmated κινητο. πως μπορω να δω οτι ενα κινητο δεν εχει λειτουργησει ουτε ωρα? τελικα αξιζει να αγορασω το κινητο απο αυτους που γενικα το δινουν ετσι 'η να παω να τα σκασω στα μεγαλα μαγαζια και να μου πουλησουν και αυτοι κανενα ξενο?

6. Εμφανίζει το life timer

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651206#post2651206

To lifetimer σε τι μορφή εμφανίζει τη "ζωή" του κινητού; Εμένα ας πούμε γράφει 0000000000014:19. Τι σημαίνει αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

To lifetimer σε τι μορφή εμφανίζει τη "ζωή" του κινητού; Εμένα ας πούμε γράφει 0000000000014:19. Τι σημαίνει αυτό;

Σημαινει 14 ωρες και 19 λεπτα κλήσεων.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ξερετε αν υπαρχει τροπος στην φωτογραφικη μηχανη να επιλεξουμε ως default λειτουργια σκηνης αλλη εκτος της αυτοματης, ωστε να μν χρειαζεται να το αλλαζουμε καθε φορα??

το λεω γιατι εχω μελετησει πολυ την μηχανη του κινητου κ αποδεδειγμενα αποδιδει καλυτερα στην λειτουργια "νυχτερινο πορτρετο".. αλλα δυστυχως πρπει να το επιλεγω καθε φορα..

υπαρχει τροπος??

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! ηθελα επισης να ρωτησω τι ενδειξη δειχνει ενα ολοκαινουργιο κινητο νοκια οταν πατησουμε το lifetime; δειχνει 00000:00 ή καποια λεπτα οπως στα αυτοκινητα που ποτε δεν το παιρνεις ποτε με 0 χλμ!
Αη - Phone