mantilas Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Eγω πηρα αυτη http://www.ebay.com/itm/141161325156?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 παιζει να ειναι μουφα? Παρελαβα την καρτα,απο λαθος τιυ πωλητη μου ηρθε 32αρα αντι για 16 γιγα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Τελικά πήρα κάρτα της Samsung, MicroSDXC Pro 64GB Class 10, την οποία το κινητό βλέπει κανονικά. :) Χαίρομαι! Καλό είναι που το ανέφερες ώστε να γνωρίζουν και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. Παρελαβα την καρτα,απο λαθος τιυ πωλητη μου ηρθε 32αρα αντι για 16 γιγα.:lol: Αυτά είναι ωραία λάθη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδια ψαχνω για φθηνη θηκη pach για galaxy s4. Εχετε να προτείνετε κάτι; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Παιδια ψαχνω για φθηνη θηκη pach για galaxy s4. Εχετε να προτείνετε κάτι; Μπορείς να ρίξεις μία ματιά είτε στο ebay, είτε στο skroutz ή ακόμα και στο Etsy(!).. ή ακόμα καλύτερα να ρωτήσεις στο - Αξεσουάρ S4 (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ) - μήπως πάρεις καλύτερες απαντήσεις. :) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexsb Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Δοκίμασα τις νέες Tempered Glass ζελατίνες και είμαι υπέρ ευχαριστημένος να τις δοκιμάσετε και θα με θυμηθείτε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gramacar Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Πάντως εγώ είχα πάρει μια 16άρα Kingston class 10 την οποία μου είχε κάψει 2 φορές το Samsung galaxy S Advanced που είχα και μια φορά το Samsung S4 i9505 που έχω τώρα. Από τη στιγμή που πήρα κάρτα της Samsung όλα καλά μεχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Μια που μιλάμε για αξεσουάρ, εγώ πάντως σώθηκα με μια βάση αυτοκινήτου η οποία είναι πολύ διακριτική σε σχέση με τις γκουμούτσες που είχα παλαιότερα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας... http://thikishop.gr/index.php/online-store/accessories/vaseis-aftokinitou/guozhi-steelie-strong-magnetic-car-ball-mount-kit-for-smartphones-tablets-detail Παράθεση ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_naxos Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπερα παιδες κ καλη χρονια! Ψαχνω το εξης. Εχω ενα samsung galaxy note 3 και θέλω να χρησιμοποιησω κ μια δεύτερη sim. Επειδη ομως η δευτερη θα ειναι μονο data ειναι σχεδον αναγκαιο να λειτουργουν ταυτόχρονα ή εστω οταν μεσω καποιας εφαρμογης φαντάζομαι επιλέγω τη data sim, η αλλη να δεχετε κλησεις κ μνμ εστω εισερχόμενα. Τα φώτα σας κ ευχαριστω εκ των προτέρων.. Υ.Γ. εχω γραψει το ίδιο κ στο γενικο θεμα με τα αξεσουάρ γιατι δεν ηξερα που επρεπε να ρωτησω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας,θα πας εκεί που κοιτάς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Όπως πολύ σωστά σου απάντησαν και στο νήμα με τα αξεσουάρ του note 3 , που είναι το κατάλληλο topic για την ερώτηση σου, δεν γίνεται αυτό που ζητάς. Οτιδήποτε άλλο πάνω σε αυτή την ερώτηση θα παρακαλέσω να συνεχιστεί εδώ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλησπέρα ψάχνω να βρω μια θήκη για το Α7 η οποία θα καλύπτει μπρος πίσω για να μην σπάσει...Την θέλω για το ποδήλατο αν πέσει μην σπάσει... Στάλθηκε από το SM-A700F μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_GR Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Ψάχνω Bluetooth ακουστικό για SAMSUNG GALAXY S5 με δυνατότητα αντικατάστασης μπαταρίας. Ζητάω πολλά ? Μια φορά πλήρωσα 40~50EUR για Bluetooth ακουστικό στο παλιό μου Sony Erricson, μόλις πέθανε η μπαταρία τα λεφτά που έδωσα έγιναν σκόνη. Δεν την ξαναπατάω δεύτερη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2016 Τι κάρτα μνήμης να πάρω για το Α7? Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ,έχουμε χάσει τον φορτιστή από ένα itech bluetooth ακουστικό,υπάρχει τρόπος αγορά από itech ή από άλλη εταιρία; Γνωρίζει κάποιος;' Ευχαριστώ εκ' των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPN Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά Μόλις παρέλαβα ένα γυαλί από το εξωτερικό πολύ καλής ποιότητας Βέβαια μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες τοποθέτησης έχει φύγει αρκετή κόλλα από το γυαλί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αρκετά νερά στις άκρες Η εύκολη λύση είναι να πάω να πάρω ένα άλλο θέλω τη βοήθεια σας στο εξής: Γνωρίζεται τι είδους κόλλα μπορώ να βάλω πάνω στο γυαλί προκειμένου να το επανατοποθετήσω σωστά χωρίς νερά στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rexoulis Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Καλησπερα στην παρεα.Εχω αγορασει το s7 edge 7 και εχω το εξης προβλημα:δεν μπορω να βρω προστατευτικο γυαλι και θηκη που να μην μου πεταει το γυαλι.Υπαρχει κατι που να εφαρμοζει χωρις να πεταει το tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Ξέρει κανείς αν υπάρχει tempered glass για galaxy j5 2017 που να μην αφήνει κενά στα πλαϊνά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts