Itchrist86 Δημ. November 2, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Δεν υπάρχει safe mode για τα κινητά αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2010 Μπορω να τοποθετησω λευκη προσοψη στον μαυρο Ν86 μου ? Γνωριζει καποιος την τιμη της και αν πωλειται ακομη ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 γνωριζει καποιος πως μπορω να βγαλω τον ηχο που κανει καθε φορα ποθ ανοιγοκλεινω το κινητο?( τον slide μηχανισμο εννοω, οχι την λειτουργια on-off) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δε νομίζω να υπάρχει τέτοια ρύθμιση. Πάντως γίνεται με την εφαρμογή SlideHelper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 γνωριζει καποιος πως μπορω να βγαλω τον ηχο που κανει καθε φορα ποθ ανοιγοκλεινω το κινητο?( τον slide μηχανισμο εννοω, οχι την λειτουργια on-off) Αν θυμάμαι καλά θα πας στις ρυθμίσεις στα θέματα και θέματα ήχου. Από εκεί έχεις τη δινατότητα να αλλάξεις τους ήχους για αρκετές ειδοποιήσεις εκτός του slide όπως πεσμένη μπαταρία κτλ. του θέματος ήχου που έχεις ήδη επιλεγμένο. Το θέμα ήχου nokia που θα βρεις εκεί, έχει απενεργοποιημένο τον ήχο του slide. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archer_76 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 γνωριζει καποιος πως μπορω να βγαλω τον ηχο που κανει καθε φορα ποθ ανοιγοκλεινω το κινητο?( τον slide μηχανισμο εννοω, οχι την λειτουργια on-off) Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Προσ. ρυθμισ. -> Θέματα -> Θέματα ήχων -> Χειρισμός τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια καλησπερα.εχω το εξης προβλημα.συνεχεια στην οθονη μου μου βγαζει το μυνημα να επιλεξω μια συνδεση! WLAN,διαδικτυο η υπηρεσιες WAP!πως θα το ξαποστειλω αυτο; μου εχει σπασει τα νευρα. ευχαριστω Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Προσ. ρυθμισ. -> Θέματα -> Θέματα ήχων -> Χειρισμός τηλεφώνου σε ευχαριστω πολυ δεν μπορουσα να το βρω με τιποτα. Παιδια καλησπερα.εχω το εξης προβλημα.συνεχεια στην οθονη μου μου βγαζει το μυνημα να επιλεξω μια συνδεση! WLAN,διαδικτυο η υπηρεσιες WAP!πως θα το ξαποστειλω αυτο; μου εχει σπασει τα νευρα. ευχαριστω εχεις καποια εφαρμογη εγκατεστημενη η οποια προσπαθει να συνδεθει στο ινερνετ για να κατεβασει δεδομενα. κανε ενα ελεγχο στις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. November 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2010 Παιδια καλησπερα.εχω το εξης προβλημα.συνεχεια στην οθονη μου μου βγαζει το μυνημα να επιλεξω μια συνδεση! WLAN,διαδικτυο η υπηρεσιες WAP!πως θα το ξαποστειλω αυτο; μου εχει σπασει τα νευρα. ευχαριστω Για ρίξε μια ματιά σε αυτο το θέμα μήπως είναι κάτι τέτοιο post 1492 και μετά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2814055#post2814055 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ενταξει παιδια αυτο ηταν!Λυθηκε το προβλημα. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Μπορουμε στο Ν86 να δουλεψουμε κανονικα το Patch : ExtendMenuGrid ? Εχω προσπαθησει παρα πολλες φορες αλλα δεν γινετε! Καμια βοηθεια παρακαλω ? Δειτε το εδω : http://www.symbianboss.com/s60v3-rom-modding-dev-certificates-patches/451-patch-extendmenugrid-coderus-os-s60v3-fp1-fp2-only.html edit: το εκανα και δουλευει τελεια! Edited November 30, 2010 by ardonhs Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Μετα απο ενα χρονο και δυο μηνες μου βγηκε οφ, σε ενα σημειο το ειχα προσεξει απο την αρχη, το σημειο που φορτιζει, που ουτως συ αλλως ο φορτιστης επαιζε ενω ηταν συνδεδεμενος. Τωρα ξεκολησε τελειως το σιδερακι που μπαινει ο φοτιστης με το κυκλωμα. Αμα το κολησω με κολλα θα κανω δουλεια? η θα το χαλασω τελειως? Για φορτιση ηδη εχω παραγγειλει φορτιστη που φορτιζει ξεχωριστα μονη της την μπαταρια, αλλα για την μεταφορα των αρχειων υπαρχει το προβλημα... Θα το κανω με εξωτερικη minisd μαλλον. Τωρα πισω στο παλιο κλασσικο παραδοσιακο σκυλι Ν93... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Δεν νομίζω να πετύχεις κάτι με κόλλα, πιθανότατα να γίνει και χειρότερα. Μπορείς όμως να το πας σε κάποιο Nokia Care και να σου πουν πόσο θα κοστίσει η επισκευή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Γεια σας! Έχω ένα Ν86 και έχω παρατηρήσει εδώ και πολύ καιρό ότι πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία, από τη μέση και μετά, δηλαδή, πάει κανονικά μέχρι τη μέση και μετά αδειάζει απότομα... το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Είναι bug του λειτουργικού ή χρειάζομαι καινούργια μπαταρία? Υπάρχει περίπτωση να μας δώσει κάποιο update η Nokia? Ευχαριστώ! Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Έτσι συμβαίνει στα περισσότερα Nokia. Oi πρώτες δύο μπάρες πέφτουν αργά ακι οι επόμενες γρηγορότερα. Αν τώρα εσύ έχεις παρατηρήσει ότι με την ίδια χρήση, σου κρατάει λιγότερο, πολύ πιθανό να ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μετα απο ενα χρονο και δυο μηνες μου βγηκε οφ, σε ενα σημειο το ειχα προσεξει απο την αρχη, το σημειο που φορτιζει, που ουτως συ αλλως ο φορτιστης επαιζε ενω ηταν συνδεδεμενος. Τωρα ξεκολησε τελειως το σιδερακι που μπαινει ο φοτιστης με το κυκλωμα. Αμα το κολησω με κολλα θα κανω δουλεια? η θα το χαλασω τελειως? Για φορτιση ηδη εχω παραγγειλει φορτιστη που φορτιζει ξεχωριστα μονη της την μπαταρια, αλλα για την μεταφορα των αρχειων υπαρχει το προβλημα... Θα το κανω με εξωτερικη minisd μαλλον. Τωρα πισω στο παλιο κλασσικο παραδοσιακο σκυλι Ν93... Ρώτησα γιατί είναι έτοιμο και της κόρης μου και αλλάζει το εξάρτημα με 35€ :( Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Έτσι συμβαίνει στα περισσότερα Nokia. Oi πρώτες δύο μπάρες πέφτουν αργά ακι οι επόμενες γρηγορότερα. Αν τώρα εσύ έχεις παρατηρήσει ότι με την ίδια χρήση, σου κρατάει λιγότερο, πολύ πιθανό να ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Ευχαριστώ πολύ! Θα ελέγξω τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει. Καλημέρα! Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παντως εν τελει ποτε δεν το συμπαθησα αυτο τηλεφωνο... μια φωτογραφια της προκοπης ολο αυτον τον χρονο δεν εβγαλα, τι να τα κανω τα 8ΜP οταν βγαινουν κουνημενες και οταν βγαζει φλας βγαζει συνεχεια κοκκινα ματια... Μου εβγαλε τα περισσοτερα προβληματα στο μικροτερο διαστημα που ειχα καποιο κινητο. Χιλιες φορες Ν93 και ας ειναι πιο αργο, χωρις ισχυρο φλας, χωρις gps, την οθονη την lcd και τα 8GB τι να τα κανω αμα δεν μπορω να κανω την δουλεια μου... Θα κανω τα μπακαπ, θα φτιαξω οτι μπορω να φτιαξω και θα το σουταρω σε κανεναν... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παντως εν τελει ποτε δεν το συμπαθησα αυτο τηλεφωνο... μια φωτογραφια της προκοπης ολο αυτον τον χρονο δεν εβγαλα, τι να τα κανω τα 8ΜP οταν βγαινουν κουνημενες και οταν βγαζει φλας βγαζει συνεχεια κοκκινα ματια... Μου εβγαλε τα περισσοτερα προβληματα στο μικροτερο διαστημα που ειχα καποιο κινητο. Χιλιες φορες Ν93 και ας ειναι πιο αργο, χωρις ισχυρο φλας, χωρις gps, την οθονη την lcd και τα 8GB τι να τα κανω αμα δεν μπορω να κανω την δουλεια μου... Kαλο κινητο το Ν86... φοβερο θα ελεγα. Αλλα ειδικα για texting το Ν93 ειναι Θεοσταλτο. Τα πιο βολικα πληκτρα για γραψιμο ever! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Παντως εν τελει ποτε δεν το συμπαθησα αυτο τηλεφωνο... μια φωτογραφια της προκοπης ολο αυτον τον χρονο δεν εβγαλα, τι να τα κανω τα 8ΜP οταν βγαινουν κουνημενες και οταν βγαζει φλας βγαζει συνεχεια κοκκινα ματια... Μου εβγαλε τα περισσοτερα προβληματα στο μικροτερο διαστημα που ειχα καποιο κινητο. Χιλιες φορες Ν93 και ας ειναι πιο αργο, χωρις ισχυρο φλας, χωρις gps, την οθονη την lcd και τα 8GB τι να τα κανω αμα δεν μπορω να κανω την δουλεια μου... Θα κανω τα μπακαπ, θα φτιαξω οτι μπορω να φτιαξω και θα το σουταρω σε κανεναν... για φωτο δεν μπορω να σχολιασω γιατι βγαζω ελαχιστες με το κινητο. αυτο που ειναι εντυπωσιακο με το ν86 ειναι ο slide μηχανισμος του. ο καλυτερος που συναντησα σε κινητο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έτσι συμβαίνει στα περισσότερα Nokia. Oi πρώτες δύο μπάρες πέφτουν αργά ακι οι επόμενες γρηγορότερα. Αν τώρα εσύ έχεις παρατηρήσει ότι με την ίδια χρήση, σου κρατάει λιγότερο, πολύ πιθανό να ευθύνεται κάποια εφαρμογή. Δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό(όπως σε όλα τα υπόλοιπα Νόκια) αλλά εκεί που έχεις 4 γραμμές μολίς πάρεις ένα τηλ παέι κατευθείαν στη μια γραμμή,μπαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και χτυπάει σήμα για χαμηλή μπαταρία. Δυστυχώς με έχει κρεμάσει αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό(όπως σε όλα τα υπόλοιπα Νόκια) αλλά εκεί που έχεις 4 γραμμές μολίς πάρεις ένα τηλ παέι κατευθείαν στη μια γραμμή,μπαίνει εξοικονόμηση ενέργειας και χτυπάει σήμα για χαμηλή μπαταρία. Δυστυχώς με έχει κρεμάσει αρκετές φορές. Αυτό ποιο πολύ μου λέει για πρόβλημα μπαταρίας !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Αυτό ποιο πολύ μου λέει για πρόβλημα μπαταρίας !!! και στο δικο μου ετσι γινεται. ειναι προβλημα των n86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Την άλλαξα την μπαταρία μια φορά στο Arvato(κάπως έτσι δεν λέγεται?). Τώρα τι να πώ? Να μου έδωσαν πάλι ελλατωματική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Την άλλαξα την μπαταρία μια φορά στο Arvato(κάπως έτσι δεν λέγεται?). Τώρα τι να πώ? Να μου έδωσαν πάλι ελλατωματική? νομιζω δεν ειναι θεμα μπαταριας αλλα θεμα διαχειρισης ενεργειας της συσκευης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts