zaharakis Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Μπορει να ειναι μεμονομενες περιπτωσεις... Για μενα εχω ξαναπει ειναι μια κανονικη προς το καλη μπαταρια. αυτην ακριβως την αισθηση εχω και εγω με το τηλεφωνο.. ισα ισα που θα ελεγα οτι ειναι και ικανοποιητικη η αυτονομια του... το χρησιμοποιω μονο για καμερα/βιντεο και που και που για τηλεφωνο... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Μα δε νομιζω οτι ειναι θεμα αυτονομιας της μπαταριας...Εδω κατι δεν παει καλα...Δε μπορει η μπαταρια απο φουλ να πεφτει κατευθειαν στο να θελει φορτιση...Αυτο εμενα μου εχει συμβει μονο σε κινητα πολυ παλια που η μπαταρια τους τα εχει παιξει τελειως...Αλλα σε καινουρια μπαταρια???Περιεργο δεν ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μα δε νομιζω οτι ειναι θεμα αυτονομιας της μπαταριας...Εδω κατι δεν παει καλα...Δε μπορει η μπαταρια απο φουλ να πεφτει κατευθειαν στο να θελει φορτιση...Αυτο εμενα μου εχει συμβει μονο σε κινητα πολυ παλια που η μπαταρια τους τα εχει παιξει τελειως...Αλλα σε καινουρια μπαταρια???Περιεργο δεν ειναι??? πηγατε σε ενα νοκια σοπ να κανετε ελεγχο στην μπαταρια μηπως ειναι ελαττωματικη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Οχι ακομα,αλλα να κανει το ιδιο ακριβως πραγμα σε δυο διαφορετικα Ν86???Θα τα πανε σιγουρα στη ΝΟΚΙΑ αλλα ειπα να ποσταρω πρωτα εδω μηπως ειναι καποιο γνωστο προβλημα που εχετε ηδη αντιμετωπισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Οχι ακομα,αλλα να κανει το ιδιο ακριβως πραγμα σε δυο διαφορετικα Ν86???Θα τα πανε σιγουρα στη ΝΟΚΙΑ αλλα ειπα να ποσταρω πρωτα εδω μηπως ειναι καποιο γνωστο προβλημα που εχετε ηδη αντιμετωπισει... πιθανως να ειναι καμια ελαττωματικη παρτιδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 εγω γιατι δεν ειχα ποτε προβλημα με την μπαταρια του παιδια?? μα κανενα απολυτως προβλημα??:O Ούτε εγώ..Μου κρατάει 3-4 μέρες περίπου ανάλογα με την χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά όσοι λέτε οτι η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική σε τι δίκτυο το έχετε?Σε GSM ή 3G? Εγώ σκέφτομαι να το πάρω σε λίγες μέρες και θα το έχω σε GSM. edit:Γιατί το Πλαίσιο δεν το έχει βάλει ποτέ στην ιστοσελίδα του? Μου κάνει εντύπωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδιά όσοι λέτε οτι η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητική σε τι δίκτυο το έχετε?Σε GSM ή 3G? Εγώ σκέφτομαι να το πάρω σε λίγες μέρες και θα το έχω σε GSM. edit:Γιατί το Πλαίσιο δεν το έχει βάλει ποτέ στην ιστοσελίδα του? Μου κάνει εντύπωση. Σε GSM φυσικα αν δε χρειαζεσαι τις βιντεοκλησεις η το νετ απ το κινητο! Ουτε σκαμπανεβασματα σηματος και σαφως μικροτερη καταναλωση ειδικα αν δεν εισαι σε περιοχη με καλο 3G σημα! Παρεπιπτωντος εχω και εγω το Ν86 απο σημερα!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Παρεπιπτωντος εχω και εγω το Ν86 απο σημερα!:)[/QUO Πως βρησκεις απο τις ρυθμσεις εαν ειναι GSM η οχι? εχω το κινητο 3 μηνες κ οσο αναφορα την μπαταρια ολα μια χαρα!αρκετη αυτονομια . Πως βρησκεις απο τις ρυθμσεις εαν ειναι GSM η οχι? εχω το κινητο 3 μηνες κ οσο αναφορα την μπαταρια ολα μια χαρα!ουπς πως εγινε αυτο μαλλον εκανα πατατα!sory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 9, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Είναι η επιλογή "Λειτουργία δικτύου" και βρίσκεται στις Ρυθμίσεις > Τηλέφωνο > Δίκτυο. Βιβλίο οδηγιών, σελίδα 161. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Σε GSM φυσικα αν δε χρειαζεσαι τις βιντεοκλησεις η το νετ απ το κινητο! Ουτε σκαμπανεβασματα σηματος και σαφως μικροτερη καταναλωση ειδικα αν δεν εισαι σε περιοχη με καλο 3G σημα! Παρεπιπτωντος εχω και εγω το Ν86 απο σημερα!:) Με ύγεια φίλε.Να το χαρείς. Σε λίγες μέρες θα το έχω και εγώ. Περιμένω το δώρο των Χριστουγέννων για να πάρω δώρο στον εαυτό μου. :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 αυτο με την μπαταρια μου το χει κανει μια φορα εμενα εκει που ηταν φουλ μιλησα περιπου 10 λεπτα και μετα ειχε βγαλει την εξεικονομηση μπαταριας λιγο πριν κλεισει, το αφησα και μετα απο 1 ωρα που το ξαναειδα ειχε επανελθει στα φυσιολογικα Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 παιδια απο σημερα ειμαι και εγω κατοχος του Ν86. αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι εαν παιρνει ιδια θεματα και εφαρμογες με το Ν82 ευχαριστω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλοριζικο :) Ναι.. Απλά να γνωρίζεις ότι κάποια θέματα του Ν82 δεν θα απεικονίζονται σωστά, όπως π.χ. δεν θα αλλάζουν όλα τα εικονίδια στο Ν86 και επιπλέον ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με τον χρωματισμό των λέξεων που αντιστοιχούν στο κεντρικό πλήκτρο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 παιδια σχετικα με την φορτιση της μπαταριας θελει 3 πληρεις φορτισεις και αποφορτησιες? εγω ετσι εκανα με το Ν82 ετσι μου ειχαν πει εδω στο site μου εχει βγαλει μυνημα χαμηλη μπαταρια αλλα δεν κλεινει δεν αντεχω να περιμενω αλλο το βαζω να φορτισει και πεφτω για νανακια. πως βγαζουμε την εξικονομηση ενεργειας? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 πατωντας το κουμπι on/off θα δεις την επιλογη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 παιδια σχετικα με την φορτιση της μπαταριας θελει 3 πληρεις φορτισεις και αποφορτησιες? εγω ετσι εκανα με το Ν82 ετσι μου ειχαν πει εδω στο site μου εχει βγαλει μυνημα χαμηλη μπαταρια αλλα δεν κλεινει δεν αντεχω να περιμενω αλλο το βαζω να φορτισει και πεφτω για νανακια. πως βγαζουμε την εξικονομηση ενεργειας? Διάβασε το παρακάτω Περί μπαταρίας και πρώτης φόρτισης... #19 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 απο που μπορω να φορμαρω την καρτα μνημης και πως μπορω να δω ποσο ελευθερο χωρω εχει και να της αλλαξω ονομα στο Ν86? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Από το FAQ της πρώτης σελίδας. Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης; και γενικά Διάβασε όλο το FAQ θα σε βοηθήσει αρκετά και θα σου λύσει πολλές απορίες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 υπαρχη δυνατοτητα να αναβουν τα led μονα τους χωρις να πρεπει να ενεργοποιησω τη καμερα για ληψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 brightlight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 (edited) βγηκε firmware V20 firmware V20 ειναι αυτη με την αναγνωριση προσώπων? Edited April 16, 2010 by Itchrist86 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 (edited) βγηκε firmware V20 εδω και πολυ καιρο firmware V20 ειναι αυτη με την αναγνωριση προσώπων? ναι, εχει αναγνωριση προσωπων Edited April 16, 2010 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παιδια μπορει να ειναι χαζη ερωτηση. Γιατι οταν κραταω το κινητο καθετα και βγαζω φωτογραφια στο pc φαινεται αναποδα και οταν την βαλω στο pc πρεπει να την γυρισω με αποτελεσμα να χασω σε αναλυση. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Ετσι ειναι το φυσιολογικο, απλα το κρατας αναποδα για αυτο. Δεν χανεις σε αναλυση οταν το γυρνας, εξαλου ειναι το 1/10 της κανονικης φωτογραφιας, η οθονη του κομπιουτερ. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts