Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ήθελα να ξέρω και σας παρακαλώ πολυ θερμα αν ξέρετε αν γινετε και πως να βάλω exel στο n86?:O

ευχαριστω!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2959228#post2959228 :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

λοιπον το πηρα και εγω το κινητακι.....:)

πρώτες εντυπώσεις.......

θετικά...

Α Ψ Ο Γ Η οθόνη!!!!!!:):):):):)

καμερα την ημερα απιστευτη....βιντεο φοβερό...ειδικα το βραδυ...

ταχυτατο.....και η μεταφορα δεδομενων ακομη και με το καλωδιο γινεται απιστευτα γρηγορα....(δεν το περιμενα...επαθα πλακα...)....

κατασκευή Α Ψ Ο Γ Η ....

πρωτη φορα που παιρνω slide κινητο απο νοκια και δεν εχω το παραμικρό ιχνος τζόγου......αντε το ειδαμε και αυτο.......:)

αρνητικα στα γρηγορα...

η καμερα το βραδυ οτι και να λετε δεν φτανει με τιποτα..το 82...ναι μεν τα λεντακια ειναι δυνατα πολυ δυνατα θα ελεγα...αλλα παλι παιδεύεσαι για να βγει σωστη φωτογραφια...

ηχεια Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Α ........εχω την προηγουμενη version και δεν ξερω αν φταιει αυτο...αλλα ο ηχος μου φαινεται χειρότερος και απο το 82 που επισης για μενα εχει απαράδεκτα ηχεία ....

επισης ειναι λιγο "βαρύ" ρε παιδια η μου φαίνεται........?:p μαλλον ειναι....

gps δεν προλαβα να το δοκιμασω...ακομη...

2 μονο ερωτησουλες.....

εχω την 11 version και αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι η προηγουμενη...

να χακαρω πρωτα το κινητο με αυτην την version και μετα να κανω update...ετσι δεν ειναι...?

και αν ειναι ευκολο να μου πείτε ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να το χακαρεις....?

αυτα τα λιγα για την ωρα.....

υγ:φανταζομαι με το update οι photos θα ειναι καλυτερες...κτλ.....

Η τελευταια εκδοση λογισμικου δεν εχει χακαριστει ακομη..Διαλεγεις η να παραμεινεις με την 11 και να το χακαρεις,η να περασεις την 20 και να περιμενεις να την χακαρουν...Ο πιο ευκολος τροπος ειναι το Hello-ox..
Poco X3 nfc 6/128

Η τελευταια εκδοση λογισμικου δεν εχει χακαριστει ακομη..Διαλεγεις η να παραμεινεις με την 11 και να το χακαρεις,η να περασεις την 20 και να περιμενεις να την χακαρουν...Ο πιο ευκολος τροπος ειναι το Hello-ox..

thanks......για την απαντηση....

αν το χακαρω και περασω την 20 μετα χωρις να κανω φορματ κτλ...το τηλ παρολο που θα εχει την 20 δεν θα ειναι χακαρισμενο.....??

αν θυμαμαι καλα στο ν82 γινοταν αυτο....

thanks......για την απαντηση....

αν το χακαρω και περασω την 20 μετα χωρις να κανω φορματ κτλ...το τηλ παρολο που θα εχει την 20 δεν θα ειναι χακαρισμενο.....??

αν θυμαμαι καλα στο ν82 γινοταν αυτο....

ναι φιλε μου θα μεινει χακαρισμενο απλα ΜΗΝ κανεις ποτε hard reset γιατι ετσι θα φυγει και το χακαρισμα...

και μεχρι αυτην την στιγμη ειναι unhacable το νεο update της νοκια :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Την επομενη εβδομαδα λογικα θα το εχω, απλα εχω μπλεξει με την φορητοτητα, χτες το ειδα απο κοντα, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι το Ν85 εμφανησιακα ειναι πιο ωραια.

Καποιες αποριες για τους νυν χρηστες:

- Πιο gps προγραμμα θεωρειτe καλυτερο? Δεδομενου οτι δεν ειναι και αφης? Ως προς την ευχρηστια πιο πολυ... Τι τιμες παιζουν περιπου σε αυτα? Αν αγορασω ενα θα μπορω να το βαλω σε δυο κινητα?

- Τελικα αυτη η αναβαθμιση που εχει τωρα η Νοκια εχει face detection? την εχω βρει εκτος νοκια αυτην που εχει, αλλα θα εχει ελληνικα?

- Θα βγει ειδικο χακαρισμα για την νεα εκδοση? Δεν χρησιμοποειται παντου το ιδιο προγραμμα?

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

ναι φιλε μου θα μεινει χακαρισμενο απλα ΜΗΝ κανεις ποτε hard reset γιατι ετσι θα φυγει και το χακαρισμα...

και μεχρι αυτην την στιγμη ειναι unhacable το νεο update της νοκια :O

thanks για την απαντηση....

κατι ακομη ρε παιδια το εχω βαλει για φορτιση...και σαν να μου φαινεται οτι κανει διακοπες.....

πηγα δηλαδη 2 φορες να το δω και ειχε σταματησει να φορτιζει...αφου το εβγαλα απο την πριζα και μετα το συνδεσα ξανα η φορτιση συνεχιζει τωρα κανονικα...

εχει συμβει σε καποιον κατι παρόμοιο...?:worry:

thanks για την απαντηση....

κατι ακομη ρε παιδια το εχω βαλει για φορτιση...και σαν να μου φαινεται οτι κανει διακοπες.....

πηγα δηλαδη 2 φορες να το δω και ειχε σταματησει να φορτιζει...αφου το εβγαλα απο την πριζα και μετα το συνδεσα ξανα η φορτιση συνεχιζει τωρα κανονικα...

εχει συμβει σε καποιον κατι παρόμοιο...?:worry:

δεν ειναι τπτ μην ανυσηχεις...

Καποιες αποριες για τους νυν χρηστες:

1.Πιο gps προγραμμα θεωρειτe καλυτερο?

2.Τι τιμες παιζουν περιπου σε αυτα? Αν αγορασω ενα θα μπορω να το βαλω σε δυο κινητα?

3.Τελικα αυτη η αναβαθμιση που εχει τωρα η Νοκια εχει face detection?

4.Θα βγει ειδικο χακαρισμα για την νεα εκδοση? Δεν χρησιμοποειται παντου το ιδιο προγραμμα?

1.garmin

2. καλα θα κανεις να κοιταξεις στο site του αντιπροσωπου για οτι σε ενδιαφερει.στο Garmin οχι

3.ναι εχει

4.ναι απλα δεν εχουν βρει λυση ακομη.το πιο ευκολο και φιλικο ως προς τον χρηστη ειναι το http://helloox2.com/

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Na alla na dineis to paypal, to imei sou, se amfivola site den metraei? Afou mporeis na to kaneis kai monos sou... exo ksanakanei xakarisma...

μπορεις να κανεις οτι θελεις,ειναι δικη σου επιλογη ;);)

αρκει να γραφεις ελληνικα ;)

ΟΚ το ξεχασα, οπαδος γκρικλις γαρ... Προσπαθω να προσαρμοστω...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

ρε παιδια πως μπορουμε να το κανουμε να μην φορτιζει καθε φορα που το συνδέουμε στο pc suite....???

Τυπικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Ωστόσο δοκίμασε να το συνδέσεις με usb hub αν έχεις.

Ίσως καταφέρεις να το κάνεις να μην φορτίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τυπικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Ωστόσο δοκίμασε να το συνδέσεις με usb hub αν έχεις.

Ίσως καταφέρεις να το κάνεις να μην φορτίζει.

δεν με χαλαει και τοσο απλα τωρα που ειναι η μπαταρια ακομη καινούργια ηθελα να κλεισει 3 φορες το κινητο (να σβησει δηλαδη) και να το φορτισω απο το μηδεν...

τωρα με αυτο που γινεται το κινητο δεν προκειται να σβήσει ποτε....:lol:

Εγώ θέλω να βγάλω από την αρχική οθόνη το "Δείξε τις φωτογραφίες σας" και την "Ατζέντα". Στο Ε65 γινόταν απο την διαδρομή Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Κατάσταση αναμονής - Προσθ. σε ενεργή αναμ. + Ασύρματο LAN.

Εγώ θέλω να βγάλω από την αρχική οθόνη το "Δείξε τις φωτογραφίες σας" και την "Ατζέντα". Στο Ε65 γινόταν απο την διαδρομή Ρυθμίσεις - Τηλέφωνο - Κατάσταση αναμονής - Προσθ. σε ενεργή αναμ. + Ασύρματο LAN.

Δεν νομίζω να γίνεται, αν και καλά θα ήταν...

Παλληκαρια μια ερωτηση αν ξερει κανεις!

Πως μπορω να κανω τον ηχο της κλησης να ακουγεται στο ακουστικο bluetooth?

Τωρα δεν ακουγεται τιποτα

ευχαριστω

Ποιο ακουστικό χρησιμοποιείς; Κανονικά, όλοι οι ήχοι, όταν είναι συνδεδεμένο το ΒΤ ακουστικό, δρομολογούνται και σε αυτό (όχι όμως μόνο σε αυτό - παίζουν και από ηχείο και ακουστικό).

Ποιο ακουστικό χρησιμοποιείς; Κανονικά, όλοι οι ήχοι, όταν είναι συνδεδεμένο το ΒΤ ακουστικό, δρομολογούνται και σε αυτό (όχι όμως μόνο σε αυτό - παίζουν και από ηχείο και ακουστικό).

Sony Erricson HBH-PV705.

Το χρησιμοποιουσα και με το w810i και εκει ο ηχος της κλησης περνουσε κανονικα!

Μονο μουσικη δεν περνουσε λογω ελλειψης A2DP του w810i.

Ενω στο Ν86 περναει η μουσικη.

Εκεινο που με παραξενευει ειναι οτι ο ηχος της κλησης δεν περναει ουτε μεσω handsfree ακουστικων...

Παιδιά πόσες μέρες κρατάει η μπαταρία γιατί ενδιαφέρομαι να το πάρω.....

φιλε μου αναλογα την χρηση που κανεις :)

απο εκει εξαρτωνται ολα...

παντως δεν μπορεις να πεις οτι δεν ειναι ικανοποιητικη η αυτονομια του,καθε αλλο θα ελεγα ;)

τωρα να σου πω οτι το εχω αναμενο μιαμιση βδομαδα τωρα και ακομη δεν εχει αδειασει,θα με πιστεψεις??:worry:

σε flight mode και χωρις να το πειραζω καθολου πια:lol:

μεχρι να βγει το ξεκλειδωμα απο την Heloox....το εχω μονο για ξυπνητηρι :ninja:

Το φαινόμενο με την φόρτιση το παρατήρησα και σε Ν85 και σε Ν97,είναι σφάλμα λογισμικού το οποίο στο Ν86 διορθώθηκε οριστικά με την V20.(Τουλάχιστον στο δικό μου)

Σαν μικρό παιδάκι που είμαι εγώ και μου αρέσουν τα εφφεδάκια και τα ωραία εικονίδια, θέλω να επαναφέρω το εικονίδιο της μουσικής και το εφφέ της περιστροφής.Υπάρχει τρόπος? (πείτε "ναι",please...)

Επίσης μια ερώτηση...Την έκανα την αναβάθμιση.Γιατί δεν φεύγει το "Λογισμικό τηλεφώνου" από την "Ενημέρωση λογισμικού"? Έχει μείνει εκεί και όταν πατάω "Έναρξη ενημέρωσης" , ξεκινάει την επεξεργασία,αλλάζει το σήμα της κεραίας σε ένα "Ε" με το σήμα της συνδεσιμότητας (τα 2 αντίθετα βέλη), μετά επανέρχεται στο σήμα της κεραίας και ...τπτ....Τι δεν πάει καλά?

Εάν ενδιαφέρεσαι για φωτογραφία πάρε το Ι8510,έχει τον καλύτερο αισθητήρα κινητού μέχρι σήμερα και είναι και symbian.Μην ξεχνάς όμως ότι η Samsung πάσχει τραγικά στο θέμα της υποστήριξης.Οπότε τα συμπεράσματα δικά σου!

Εάν ενδιαφέρεσαι για φωτογραφία πάρε το Ι8510,έχει τον καλύτερο αισθητήρα κινητού μέχρι σήμερα και είναι και symbian.Μην ξεχνάς όμως ότι η Samsung πάσχει τραγικά στο θέμα της υποστήριξης.Οπότε τα συμπεράσματα δικά σου!

Είσαι σίγουρος ότι αυτό που λες απαντάει σε μένα; :P

:shifty: try again...