GiorgosH Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Απλά κάνεις την αναβάθμιση και διαγράφεις το vendor.xml όπως και στο Bold? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Απλά κάνεις την αναβάθμιση και διαγράφεις το vendor.xml όπως και στο Bold? Ναι πρωτα το διαγραφεις και μετα αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospavlakis Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 το εγραψα και πιο πανω.... το δουλευω 3 μηνες τώρα , με wind και ΒΒ service (bis) το τηλεφωνο και να ειναι κλειδωμένο ξεκλειδώνετε μεσα σε 5 λεπτά Thanks Jokulsarlon! any idea πώς ξεκλειδώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Εχεις προφανως συσκευη απο Βοντα Αγγλιας, ρωταω αν ειναι ιδιες οι συσκευες που πουλιουνται Ελλαδα. Ξεκλειδωμα θελει ιντερνετ και εχει κοστος κλπ. Αλεξ, βαλε ρε συ μια καρτα αλλη μεσα 2 λεπτακαι πες μας. έβαλα μια whats up και παίζει κανονικά το wap. αλλά δεν μπορείς να μπεις σε ότι θέλει BIS: msn, fbook, stocks, gmaps, etc. δεν έχω κάρτα cosmote + BIS. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Thx Alex :-)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Thanks Jokulsarlon! any idea πώς ξεκλειδώνεται? μπες στο *****berry.com και θα βρεις λοες τις απαντησεις στις αποριες σου. Στην Ελλάδα παντωσ η Voda φανταζομαι το πουλαει ξεκλειδωτο. Δεν επιτρεπονται στην Ελλαδα κλειδωμενες συσκευές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 να σας πω κάτι ? στο 8100 που είχα ένα φεγγάρι του εβαζες μια αναβάθμιση απο την tim italy και είχε μέσα τα book services ( νομίζω έτσι τα έλεγαν ) και δούλευαν κανονικα με wind plus wap ψαξτε στο site της μπορει να έχει κάτι παρόμοιο .... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ένα συνοπτικό review μετά από 4 μέρες χρήσης. Οθόνη: Απλά καταπληκτική, και σε ανάλυση (κλασσικό βατόμουρο) και σε αίσθηση. Αποφεύγεις τα λάθη. Επιπλέον στα μηνύματα αν κάνεις higlight κάποιο, σου εμφανίζει όλο το ιστορικό από το συγκεκριμένο αποστολέα/παραλήπτη. Typing: Θέλει λίγο συνήθεια, αλλά κάτι το click through κάτι το sure type γράφεις καλά. Φεύγουν κάποια λάθη, αλλά διορθώνονται εύκολα. (Ακουμπάς την οθόνη και ο κέρσορας γίνεται τετραγωνάκι, το μετακινείς εκεί που θες και διορθώνεις. Αντίστοιχα και το copy paste. Με το ένα χέρι ακουμπάς την οθόνη και με το άλλο επιλέγεις) Browser: Πολύ καλός και βελτιωμένος, σαφώς ανώτερος από τα προηγούμενα blackberry. Μedia: φοβερή ποιότητα και στον ήχο και στην εικόνα. Το μόνο κακό, σου κόβει την αναπαραγωγή αν έρθει κάποιο mail αλλά αυτό διορθώνεται βάζοντας αθόρυβο προφίλ. Camera: Καλής ποιότητας λήψη όπως σε όλα τα berries, εδώ λίγο καλύτερα λόγω 3,2 megapixel. Application: Ακόμα δεν έχουν βγει πολλά που να είναι συμβατά οπότε αναμένουμε. (εκτός από Gmaps,OPera mini,etc) GPS: Ταχύτερο, ευκολότερο λόγω οθόνης αλλά ενεργοβόρο. Μπαταρία. Ακόμα δεν έχει στρώσει αλλά προς το παρόν κλείνω το 3G, μόνο στο surfing χρειάζεται. Ξέχασα 2 tip για τους κατόχους. Κρατώντας πατημένο to blackberry button κάνει switch application. Επίσης στο πληκτρολόγιο γίνεται hide όταν σύρουμε το δάχτυλο από το πάνω μέρος του πληκτρολογίου στο κάτω. Λειτουργεί και αντίστροφα. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 παιδια μια ερωτηση , το κινητο εχει wifi ?? Δηλαδη μπορεις να μπεις στο internet και να σερφαρεις με το wifi μονο και οχι με gprs ??? , οπως επισης και να δεις τα email σου, facebook klp πχ εγω εχω gmail Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Ξέχασα 2 tip για τους κατόχους. Κρατώντας πατημένο to blackberry button κάνει switch application. Επίσης στο πληκτρολόγιο γίνεται hide όταν σύρουμε το δάχτυλο από το πάνω μέρος του πληκτρολογίου στο κάτω. Λειτουργεί και αντίστροφα. όλα τα apps δουλέψουν αρκεί να βγάλεις το compatibility mode. must have app: autolock. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 παιδια μια ερωτηση , το κινητο εχει wifi ?? Δηλαδη μπορεις να μπεις στο internet και να σερφαρεις με το wifi μονο και οχι με gprs ??? , οπως επισης και να δεις τα email σου, facebook klp πχ εγω εχω gmail Δεν έχει Wi-Fi αυτό το μοντέλο...μόνο το Bold 9000 και το Curve (Javelin) 8900 έχουν. Ολα τα blackerry ''στηρίζονται'' μόνο στην σύνδεση gprs (BIS or BES). Χωρίς αυτήν είναι σχεδόν ''αχρηστα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 όλα μέσω BIS, μόνο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 ...χρησιμοποιώ το κινητό καμιά βδομάδα, και μπορώ να πω πως επιτέλους βρήκα την "ιθάκη" του (επαγγελματικής χρήσης) mobile ιντερνετ, αφού ξεκίνησα από εποχές t68 και πέρασα από μπόλικες συμπληγάδες (λέγε με symbian, windows mobile, iphone κτλ κτλ) ...επαρκής συνδυασμός φορητότας-οθόνης, υψηλές ταχύτητες, (επιτέλους!) λειτουργικό qwerty αφής, "λογική" τιμή. να κάνω και δυο γρήγορες ερωτήσεις? (λίγο off topic όμως) 1. με τις χρεώσεις roaming του mobile ιντερνετ τι παίζει? θα πληρώνω πάλι 70-80 ευρώ για light χρήση 2 ημερών (email) σε ευρωπαικές χώρες? 2. υπάρχει εφαρμογή καιρού που να δίνει on-the-fly (χωρις ανάγκη refresh) προγνώσεις του meteo.gr αλλά και yahoo weather κτλ? α, να σας ευχαριστήσω για όλα τα ποστς σε αυτό το νήμα... με βοήθησαν πολύ στο να κάνω μιν καλή αγορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 ...χρησιμοποιώ το κινητό καμιά βδομάδα, και μπορώ να πω πως επιτέλους βρήκα την "ιθάκη" του (επαγγελματικής χρήσης) mobile ιντερνετ, αφού ξεκίνησα από εποχές t68 και πέρασα από μπόλικες συμπληγάδες (λέγε με symbian, windows mobile, iphone κτλ κτλ) ...επαρκής συνδυασμός φορητότας-οθόνης, υψηλές ταχύτητες, (επιτέλους!) λειτουργικό qwerty αφής, "λογική" τιμή. να κάνω και δυο γρήγορες ερωτήσεις? (λίγο off topic όμως) 1. με τις χρεώσεις roaming του mobile ιντερνετ τι παίζει? θα πληρώνω πάλι 70-80 ευρώ για light χρήση 2 ημερών (email) σε ευρωπαικές χώρες? 2. υπάρχει εφαρμογή καιρού που να δίνει on-the-fly (χωρις ανάγκη refresh) προγνώσεις του meteo.gr αλλά και yahoo weather κτλ? α, να σας ευχαριστήσω για όλα τα ποστς σε αυτό το νήμα... με βοήθησαν πολύ στο να κάνω μιν καλή αγορά! Να σε ρωτήσω... Σχετικά με το iPhone τι ήταν αυτό που σου άρεσε περισσότερο; πάντα πίστευα ότι ήταν ο μοναδικός βασιλιάς στο σερφαρισμα Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 καλημερα κι απο εμενα.σκεφτομαι να παρω τη συσκευη και θα ηθελα πληροφοριες για το GPS που εχει απο εσας που το εχετε ηδη.τι προγραμματα φοραει η συσκευη? δεχεται καποια αλλα (πχ garmin κλπ)??ειναι αξιοπιστο?? καποιες αλλες παρατηρησεις που θα θελατε να κανετε θα με βοηθουσαν!! σας ευχαριστω για οσα προσφερετε σε ολους!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Να σε ρωτήσω... Σχετικά με το iPhone τι ήταν αυτό που σου άρεσε περισσότερο; πάντα πίστευα ότι ήταν ο μοναδικός βασιλιάς στο σερφαρισμα ...κυρίως το πληκτρολόγιο! δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθίσω το touchscreen του iphone, το οποίο νομίζω ότι βολεύει μόνο γυναικεία και παιδικά δάχτυλα. επίσης έχω την αίσθηση ότι το storm είναι πιο γρήγορο (συγκριτικά με το iphone 3G πάντα), αλλά για να το επιβεβαιώσω θα πρέπει να το χρησιμοποιήσω περισσότερο χρόνο, και σε διαφορετικά σημεία με καλύτερη και χειρότερη κάλυψη δικτύου. η έλλειψη wifi δεν με ενδιαφέρει, άλλωστε άμα κάθε φορά που ήθελα να μπω στο νετ να έπρεπε να ψάχνω για ανοιχτό δίκτυο και για κάρτες χρονοχρέωσης... ζήσε μάη μου :) ελπίζω να σε κάλυψα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 και κατι ακομη που με απασχολει σαν βασικο θεμα:το bluetooth του τηλεφωνου το εχει δοκιμασει κανεις?εχει καλη ποιοτητα ηχου σε ανοιχτη ακροαση??(ως γνωστο τηλεφωνο απο τηλεφωνο στο συγκεκριμενο θεμα εχει διαφορες στην ποιοτητα ηχου που βγαζει μεσω bluetooth) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Μια blackberry συσκευη που, πραγματικα, μου αρεσε πολυ. Αψογη ποιοτητα κατασκευης, business design, πανεξυπνη υλοποιηση για την οθονη αφης και μια συσκευη που αξιζει 100% τα χρηματα της. Το γεγονος οτι εχουν προσεχθει τοσο πολυ τα multimedia χαρακτηριστικα της την καθιστουν πολυ δελεαστικη προταση και για αυτους που δεν "συγκινουνται" απο το BIS. Μαζι με το Νοκια Ε71 οι καλυτερες business προτασεις σε αυτη την κατηγορια τιμης (κι οχι μονο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 με μια διαφορα ειναι μονο για ΒΙS αν δε θες email και τετοια και θες multimedia χρηση, παιρνεις iphone αλλιως ειναι εξαιρετικο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 έχει καλύτερη κάμερα και κάνει sync με το wmp11. άρα το iphone μου είναι άχρηστο. επίσης παίζει καλύτερα βίντεο και έχει σαφώς ανώτερο ηχείο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 τελικά από Ελλάδα το αγόρασε κανείς και να το έχει χρησιμοποιήσει σε wind ή cosmote; εμένα με ενδιαφέρει η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 έχει απαντηθεί πιο πάνω. όλοι σχεδόν από εδώ το πήραμε. wind για ποιο λόγο? αν θες bb πας μόνο σε voda που έχει το πιο σωστό BIS. επίσης υπάρχει ίσως ένα κλείδωμα στο κινητό όσον αφορά το BIS. κλήσεις/wap μιας χαρά πάντως κάνει από cosmote. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Εγω παντως εχω δουλεψει κ απο tmobile και απο vodafone χωρις προβλημα. Οπως επισης την τεταρτη θα εχω το storm θα το δουλεψω, οπως κ τα αλλα με wind....(ελπιζω μια απο τα ιδια!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 έχεις δουλέψει το storm σε tmobile? νομίζω ότι έχει κάποιο κλείδωμα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 έχεις δουλέψει το storm σε tmobile? νομίζω ότι έχει κάποιο κλείδωμα. Ωπ!...παρεξήγηση, έχω δουλέψει παλιότερες συσκευές ΒΒ από vodafone κ tmobile χωρίς κάποιο πρόβλημα με την wind.Τώρα αν με το storm θα υπάρχει πρόβλημα, Τετάρτη θα το ξέρω κ θα ενημερώσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts