Jump to content

LG New Chocolate BL 40

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το είδα χτες στο Saturn.

Το κινητό είναι όμορφο, με εξαιρετική κατασκευή.

Είναι πολύ όμορφο για να στολίζει ένα γραφείο ή ένα σαλόνι, αλλά σαν κινητό δεν ξέρω. Είναι πολύ μακρυ. Βασικά, είναι σαν μια πλάκα σοκολάτας. Το κακό είναι ότι το κουμπάκι που το ξεκλειδώνει είναι στην κορυφή, οπότε θέλεις 2 χέρια για το unlock.

Η οθόνη κλασικά πολύ καλή, το μενού όπως και στο αρένα, με λίγο διαφορετικά εικονίδια όμως. Δεν μου φάνηκε πιο γρήγορο. Στο ίδια επίπεδα πάνω κάτω. (εντάξει, αυτό που είδα ήταν και άδειο από δεδομένα.)

Είναι σίγουρα κάτι το ιδιαίτερο από θέμα σχεδιασμού. Τραβάει τα βλέμματα, αλλά το μήκος του είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει και αρνητικά σχόλια.

Τέλος, η έλλειψη wifi είναι πραγματικά κρίμα σε ένα τηλέφωνο με τέτοια οθόνη.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 90
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες και εγώ το είδα χθές στα saturn...Δε μπορώ να πώ οτι μ'εντυπωσίασε μιας και είναι αρκετά μακρύ σαν κινητό και φαίνετε δύσχρηστο!!Θα πρέπει να το κρατάς με το ένα χέρι και με το άλλο να πατάς πάνω στην οθόνη...

ομνια 2 με κλειστα τα ματια!

τι να το κανεις το τηλεκοντρολ!

καλα εκει στην lg δεν εχουν γουστο καθολου?

Το είδα χτες στο Saturn.

Τέλος, η έλλειψη wifi είναι πραγματικά κρίμα σε ένα τηλέφωνο με τέτοια οθόνη.

Φίλε μου το κινητό έχει wifi. :rolleyes:

Φίλε μου το κινητό έχει wifi. :rolleyes:

Ναι, σωστός. Πώς μου είχε κολλήσει ότι δεν έχει....:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν βλέπω σημάδια ζωής στο συγκεκριμένο νήμα,

ούτε από κατόχους της συσκευής.

Μάλλον δεν υπάρχει αξία αναφοράς, οπότε θα την προσπεράσω...

Κρίμα γιατί μου φάνηκε συμπαθητική συσκευή.

Racing because all other sports require one ball only!

• 2 weeks later...

τι λέτε ρε παιδιά θα μας τρελάνετε?? βέβαια γούστα είναι αυτά....εγώ την έχω την συσκευή και είναι τέλεια.αν σας αρέσει το iphone,αυτό απλά είναι λίγο πιο ψηλό και ελάχιστα πιο φαρδυ.η παρακολούθηση βίντεο είναι απόλαυση(καλύτερη οθόνη από το iphone πιο πολλα pixel).όρθια την συσκευή δεν την χρησιμοποιώ γιατί όντως δεν είναι τόσο βολικό,αλλά στο πλάι παιδιά σκίζει.τα μυνήματα τα γράφεις σε δευτερόλεπτα το ίντερνετ είναι αρκετά γρήγορο(και προπάντων δεν στραβώνεσε στα zoom για να δεις τι λέει μια σελίδα).για μένα το αρνητικό είναι το gps αλλά ακουσα για ένα πρόγραμα που βγαίνει τώρα και κάνει το gps αρκετά λειτουργικό.δεν ξέρω παιδιά αλλά η γνώμη μου είναι ότι αν δεν το δείτε από κοντά το αδικήτε το τηλέφωνο τζάμπα.οι φωτογραφίες δεν το δείχνουν καλά και επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι τόσο ψηλό όσο νομίζετε.θα κάνω ένα full review αργότερα (α και το λειτουργικό του εύκολα σπάζει όπως έκανα και με το αρένα οπότε βάζετε themes δικά σας).για όποιον το σκέφτεται γιαυτό το τηλέφωνο προτρέπω να πάει να το δει από κοντά να το πιάσει και μετά να γράψει εδώ εντυπώσεις.

συνοπτικά τα τοπ θετικά είναι 1.οθόνη εκπληκτική cynematic(για μένα αυτό είναι το Α και το Ω) 2.emails και μυνήματα πολύ βολικά με το qwerty.3. το λειτουργικό s-class είναι αρκετά γρήγορο αρνητικά 1.κάποιες δαχτυλιές που αφήνει πάνω το κινητό 2.gps που η lg δεν το αξιοποιεί όπως θα έπρεπε 3.κλειστό λειτουργικό

προσωπικά εγώ βαρέθηκα να ασχολούμε με τα ανοιχτά λειτουργικά είχα iphone και περνούσα όλη τη μέρα κατεβάζοντας προγράμματα games κ.λ.π και τι κατάλαβα στο τέλος.....αφού ζήτημα είναι να ασχολήθηκα με αυτά καμια ώρα....πιο πολλές ώρες περνάς κατεβάζοντας παρά πέζοντας...εγώ το λέω πλεονασμό

δείτε ένα βίντεο από την αποκαλούμενη παντόφλα

και μία σύγκριση μεγέθους με άλλα

(δεν είναι τόσο ψηλό όσο νομίζετε έτσι?) και ένα ακόμα που αξίζει να δείτε

και πρέπει σιγά σιγά να γίνει επισημασμένο το θέμα

technoholic maniac reviewer

Τα πλαϊνά πλήκτρα, camera και ένταση, πατιούνται ????? Το πήρε μια φίλη και μοιάζουν ... ψεύτικα. Το πήγε στο μαγαζί και όσα της άνοιξαν είναι έτσι ... τί συμβαίνει ? Ας πει κάποιος που το έχει ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Πολύ πιο ωραίο το bl20 απο το bl 40....!!! Και πιο φτηνό!!!

Είναι τελείως διαφορετικά κινητά, δε συγκρίνονται σε δυνατότητες , γι' αυτό και είναι πιο φτηνό.Βέβαια είναι ωραίο κινητό.

Ace of Hearts..

Τα πλαϊνά πλήκτρα, camera και ένταση, πατιούνται ????? Το πήρε μια φίλη και μοιάζουν ... ψεύτικα. Το πήγε στο μαγαζί και όσα της άνοιξαν είναι έτσι ... τί συμβαίνει ? Ας πει κάποιος που το έχει ...

Φυσικά και πατιούνται

Πολύ πιο ωραίο το bl20 απο το bl 40....!!! Και πιο φτηνό!!!

μα καμία σχέση!!! το bl40 παιδιά είναι άλλης κλάσης κινιτό....δεν έχω ξαναδεί τόσο καθαρή οθόνη ξανά...έχω και το 3gs μπροστά μου και το lg το κερδίζει από καθαρότητα!!! τώρα κάτω από τον ήλιο δεν ξέρω δεν τα έχω βάλει....αα και για την ποιότητα κατασκευής είναι απλά φοβερή.και μπρος έχει μια επίστρωση για να μην γρατσουνίζετε και από πίσω.τώρα ασχολούμε με το χακάρισμα του κινητού για να περνάω δικές μου εκδόσεις όπως έκανα με το αρένα και είμαι σε καλό δρόμο.αν πετύχει τι να πω....απλά τέλεια

technoholic maniac reviewer

To garmin δεν μπαίνει σε τέτοιες συσκευές. Το είπαμε ξανά ότι τέτοιες συσκευές για GPS δεν κάνουν, αν το πήρατε για GPS κακό του εαυτού σας και της τσέπης σας κάνετε ;)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Το garmin είναι περισσότερο για ανοικτό λειτουργικό και κυρίως για συσκευές wm.
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

• 3 weeks later...

Ωραιο κινητο εμενα μου αρεσε εμφανησιακα,φανταστικη οθονη, το S-class ενταξει δεν τρελαινομαι κιολας, browser οχι καλος, προεγκατεσημενες εφαρμογες λιγες δυνατοτητες επεκτασης μηδαμινες! Το ερωτημα ειναι και τωρα τι το κανουμε?χαχαχαχαχα να μην το επαιρνα θα μου πειτε! ειχα ψαξει για support σε applications και games πριν το παρω δεν βρηκα τιποτα και το ηξερα αλλα δεν περιμενα οτι θα εφτανα σε τετοιο αδιεξοδο!!!

ερωτησεις λοιπον:

1. Ξερεις κανεις καμια πηγη να κατεβασουμε καμια εφαρμογη παιχνιδξ κτλ

προτασεις:

1. Μηπως ηρθε πολυ συντομα η ωρα να το φλασαρουμε?να περασουμε κανενα αλλο λειτουργικο η ακομα και android?κατι εψαξα αλλα δεν βρηκα πολλα.

Κανενας ομοιπαθης ας βοηθησει!!!

Ωραίο το κινητό αλλά μου παρουσιάζει ένα προβληματάκι.

Όταν το βάζω να αποθηκεύει τις φωτογραφίες στη συσκευή, όλα καλά.

Όταν τις βάλεις στην κάρτα μνήμης και πας να τις δεις, κολλάει !!!

Το έχει δει κάποιος άλλος?

Μπορεί να φταίει και η κάρτα, αλλά δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω άλλη για να το τσεκάρω.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

φιλε το ιδιο προβλημα εχω και εγω...γενικως το κινητο ειναι για πεταμα...η μαλλον για ψαρακια στη θαλασσα!!!καλο ειναι να μαζευτουμε ολοι οι ομοιπαθεις να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για πολλα θεματα.

Τελικά είχε πρόβλημα η κάρτα...Με μία πιο γρήγορη δουλεύει σφαίρα.

φιλε το ιδιο προβλημα εχω και εγω...γενικως το κινητο ειναι για πεταμα...η μαλλον για ψαρακια στη θαλασσα!!!καλο ειναι να μαζευτουμε ολοι οι ομοιπαθεις να δουμε τι μπορουμε να κανουμε για πολλα θεματα.

και τωρα πεταμα μαλλον...:lol:

Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις από ένα κινητό. Εγώ (όσο με έχει αφήσει η γυναίκα να παίξω με αυτό) το βρίσκω εντάξει. Αυτά που λέει ότι κάνει, τα κάνει μια χαρά.

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

το πηρε ενας ξαδερφος μου και το εβλεπα χτες.δεν με ενθουσιασε απο αποψη εμφανισης αν και ειναι πολυ ποιοτικο.

η οθονη δεν μου φανηκε και τοσο καλη στο touch,ισως επειδη χρησιμοποιω το Iphone.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.