Jump to content

faidrak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

faidrak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. faidrak

    iPhone 4

    Ευχαριστώ πάρα πολύ
  2. faidrak

    iPhone 4

    Γειά σας Είμαι κάτοχος ενός καινούργιου Iphone 4 και η εμπειρία μου είναι πολύ μικρή. Προσπάθησα να περάσω κάποια αρχεία MP3 μέσω itunes αλλά δεν τα κατάφερα. Τα έβαλα στο φάκελο Μουσική/itunes και έκανα συγχρονισμό αλλά δεν φορτώνονται στο τηλέφωνο. Πιθανόν να κάνω κάτι λάθος. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθειά σας. Ευχαριστώ.
  3. Φυσικά και πατιούνται
  4. Εγκατέστησα το CoPilot στο HTC MAGIC σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει το εξής μήνυμα ''CoPilots code cannot be loaded by the system''. Την διαδικασία την έχω επαναλάβει τρείς φορές κάνοντας uninstall και σβήνοντας όλα τα αρχεία από την SdCard με το ίδιο αποτέλεσμα. Υπόψη ότι το αρχείο copilot.apk το έχω καταβάσει από δύο πηγές αλλά τα ίδια. Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Έγω αντιμετώπισα ακριβώς το αντίθετο. Είχα περασμένες τις επαφές μου σε άλλο τηλ. με το πρόθεμα +30 διότι ταξιδεύω στο εξωτερικό και με διευκολύνει και τις πέρασα στο Magic μέσω gmail. Τις δύο πρώτες ημέρες μου έδειχνε κανονικά αυτόν που με καλούσε. Μετά τις δύο ημέρες μου έδειχνε μόνο τον αριθμό χωρίς το πρόθεμα +30. Κατόπιν τούτου αναγκάστηκα να σβήσω όλα τα +30 και να δουλεύει από τότε μια χαρά. Επίσης έκανα και το εξής. Επειδή είχα ονόματα γραμμένα ελληνικά και ξένα μετέτρεψα κάποια ελληνικά σε greeklish αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε πάλι οπότε έσβησα όλα τα +30. Το μόνο πρόβλημα που έχω αυτή την στιγμή είναι ότι σε ένα νούμερο τηλ. συγκρεκριμένου φίλου μου βγάζει όταν με καλεί το όνομα άλλης επαφής (πάντα την ίδια).
  6. Εγκατέστησα το CoPilot στο HTC MAGIC σύμφωνα με τις οδηγίες που βρήκα αλλά όταν το ανοίγω μου βγάζει το εξής μήνυμα ''CoPilots code cannot be loaded by the system''. Την διαδικασία την έχω επαναλάβει τρείς φορές κάνοντας uninstall και σβήνοντας όλα τα αρχεία από την SdCard με το ίδιο αποτέλεσμα. Υπόψη ότι και αρχείο copilot.apk το έχω καταβάσει από δύο πηγές αλλά τα ίδια. Καμμιά ιδέα ?
  7. Δυστυχώς τίποτα. Εμένα μου στείλανε με το τηλέφωνο και το PC SUITE σε CD αλλά ούτε μ' αυτό μπορώ να συνδεθώ. Όσον αφορά το κλείδωμα πηγαίνεις settings - sound & display - screen timeout και ρυθμίζεις το χρόνο κλειδώματος του screen.
  8. Γειά σας. Πήρα το HTC MAGIC Vodafone Unlocked από το e-bay και δεν μπορώ να συνδεθώ με τον υπολογιστή μου. Κατέβασα το HTC SYNC αλλά δεν το βλέπει. Διαθέτω windows vista με όλα τα updates. Επίσης έχω πάει Settings-Applications-Development και έχω τσεκάρει USB debugging. Την κάρτα SD την βλέπει. Όποιος έχει να προτείνει κάτι. Ευχαριστώ
  9. Γειά σας Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα και θα ήθελα να ρωτήσω εάν αγοράσω το HTC Hero από το ebay (το βρήκα από αγγλικό κατάστημα 280 gbp + 10 gbp τα μεταφορικά) τι πρέπει να προσέξω και εάν υπάρχουν μειονεκτήματα. Δίνουν εγγύηση; Ευχαριστώ
  10. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ pk2tools ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΑΚΕΛΟ PK2XP ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ DOWNLOAD ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ P2K.SYS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ UNZIP PK2TOOLS. ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΜΕΝΑ CONNECT ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ SP2 ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΣΕ EMAIL ΝΑ ΣΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.
  11. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με PK2Tools και θα ήθελα να πει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει. Ανοίγω το PK2Tools κάνω Connect κατόπιν Refresh και ενώ μου δείχνει τους φακέλλους του τηλεφώνου δεν μου δείχνει δίπλα το File Name των αρχείων του κάθε φακέλλου. Έπίσης δοκίμασα και άνοιξα πρώτα το PST και μετά το PK2Tools όπως είχε αναφερθεί παλαιότερα αλλά τότε δεν συνδέεται το τηλέφωνο καθόλου με το PK2Tools βγάζοντας συνέχεια μηνύματα ERROR. To λειτουργικό που έχω είναι τα WIN XP SP2. Όλες οι ενέργειες που έχω κάνει είναι χωρίς κάρτα μνήμης.
  12. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: Φορτωτής JAVA, Προτεραιότητα Εφαρμογής, Επιλογή Εφαρμογής, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ R372_G_OE.20.59R. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
×
×
  • Create New...