Jump to content

Nokia PC Suite / Nokia Suite / Software Updater

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα έκδοση:

Nokia Software Updater Final v3.0.495 with Symbian Anna Update Support

Change logs for NSU v3.0.495:

Support for Symbian Anna release

Application update fixes

USB HUB Warning

http://www.multiupload.com/3JYDU29G1G

Bέβαια και με την νέα έκδοση όπως φαίνεται πάνω δεξιά, Anna δεν έχει.... :mad:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21674&stc=1&d=1314387993

Edited by maddoctor

• Απαντήσεις 465
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και γιατί πιο απλά δε συγχρονίζεις τις επαφές σου με το gmail;

πως γινεται να συγχρονισω επαφες με το gmail και μετα να τις περασω σε android κινητο?

• 2 weeks later...
σήμερα μου έβγαλε το Ovi suite νέα έκδοση 3.1.1.90

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ωραίος!

Λοιπόν πολύ μου αρέσουν τα updates του ovi suite που δεν κατεβάζει όλο το πρόγραμμα αλλά μόνο το update που πρέπει να γίνει.

Το OVI κάνει update για την Anna !!! New version 3.1.1.90 :lol:

Τι εννοείς? Επίσημη ελληνική anna?

μαλλον εννοει το ovi suite που εγινε updated κ καλα για την υποδοχη της anna?κατι τετοιο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

καμία σχέση και στη προηγούμενη έκδοση του ovi suite μου έβγαζε αναβάθμιση σε anna

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

σήμερα μου έβγαλε το Ovi suite νέα έκδοση 3.1.1.90

Εμενα παλι, δε μου βγαζει κανενα update...

Πως γινεται αυτο...???

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Το Ovi Suite θέλεις να πεις. Γιατί Ovi σκέτο δεν υπάρχει. Κι αυτό βέβαια πολύ σύντομα θα μετονομαστεί σε Nokia Suite (όπως και το Ovi Store, είναι νομίζω τα μοναδικά που έμειναν με το Ovi branding)...

μαλλον εννοει το ovi suite που εγινε updated κ καλα για την υποδοχη της anna?κατι τετοιο..

Καμία σχέση. Το Ovi Suite γίνεται updated κάθε τρεις και λίγο. Απλά ένα από τα bugs που διόρθωσαν αυτή τη φορά είχε να κάνει με τη συνεργασία με τηλέφωνα που ήδη έχουν Anna.

Εγώ πάντως κάθε φορά που το κάνω update κάνω και μια προσευχή (στο Θεό μου). Τη 1 στις 3 δεν βλέπει μετά το τηλέφωνο, και θέλε uninstall και clean install. Αυτό μου έκανε κι η τελευταία έκδοση (δεν έπιασε η προσευχή, θα βάλω λίγο παραπάνω σάλτσα την επόμενη φορά :lol:).

Edited by terrestial

Καλημέρα

Σήμερα δεν μπορώ να κάνω sign in στο ovi suite......

Τι να φταίει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και εγω το ιδιο θεμα εχω μετα απο hard reset :( Μενει στο loading....

Εχω βαλει και τα 2 updates για την Anna καθως και το ovi update!

Καμια ιδεα?!

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

• 2 weeks later...

Από την ημέρα που έβγαλε την αναβάθμιση για την Anna, μου έβγαλε και την αναβάθμιση για 3.1.1.90 αλλά ενώ στο σπίτι στον σταθερό αναβαθμίστηκε κανονικά το Ovi Suite

στον φορητό δεν.... αλλά με τίποτα δεν...

Έκανα πλήρη απεγκατάσταση και το ξανακατέβασα από το σάιτ της Νόκια αλλά πάλι το 3.1.1.85 μου εγκατέστησε.

Τι μπορεί να φταίει;

Racing because all other sports require one ball only!

• 2 weeks later...

Ευχαριστώ πολύ SaintPetrouil.

Μια ερώτηση ακόμη.

Εφόσον κάνω το Hard reset και το ξανασυνδέσω στο Ovi Suite όταν κάνει τον συγχρονισμό

μήπως θα μου ξαναπεράσει τις επαφές από το Outlook;

Μια ερώτηση ακόμη.

Εφόσον κάνω το Hard reset και το ξανασυνδέσω στο Ovi Suite όταν κάνει τον συγχρονισμό

δεν εχω ιδεα για το outlook, δεν το χω δουλεψει ποτε μου. Εγω μονο τις επαφες κανω back up (τηλεφωνικες) και απλα τις κανω restore μετα. Αντε, περιμενουμε εντυπωσεις μετα το hard reset :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Να κάνω ακόμη μία ερώτηση.

Γιατί το Ovi Suite ενώ μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση σε 3.1.1.90 όταν κάνω κλίκ να την εγκαταστήσει δεν το κάνει αλλά με πετάει έξω;

Να κάνω ακόμη μία ερώτηση.

Γιατί το Ovi Suite ενώ μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση σε 3.1.1.90 όταν κάνω κλίκ να την εγκαταστήσει δεν το κάνει αλλά με πετάει έξω;

δεν ξερω. Κανε Update το ovi suite ή καντο remove απο τον πινακα ελεγχου και κατεβασε το καινουργιο.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Μια ερώτηση ακόμη.

Ναι, θα σου συγχρονίσει τα πάντα (ανάλογα βέβαια με τις ρυθμίσεις συγχρονισμού που είχες από πριν). Μπορείς όμως απλά να συγχρονίσεις τις επαφές του κινητού με το Ovi Suite και μετά πάλι το ίδιο, χωρίς να μπλέξεις το Outlook. Αφού τα έχεις ήδη στο κινητό σου.

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και την βοήθεια σας.

Όλα καλά και λειτουργικά μέχρι στιγμής.

Μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να τα ξαναοργανώσω αλλά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο ακόμη και για μένα που είμαι σχετικά ανίδεος.

Μέχρι στιγμής λειτουργεί αρκετά καλά και ελαφρώς πιο γρήγορα.

Προσανατολίζομαι σε αγορά tablet ANDROID. Τι παίζει με αυτά όσον αφορά στον συγχρονισμό; Επαφές/ημερολόγιο/σύνδεση/συγχρονισμός αρχείων και φακέλων κλπ...

Εννοείται ότι μιλάω για PC SUITE ή OVI SUITE και NOKIA (N8).

Edited by alex2310

PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr

Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/

Nokia Suite 3.2 Beta

στο beta labs , την κατεβαζω α δω τι λεέι

Όμορφη η ανανέωση με νέα εικονίδια !!!

Η Ελληνική γλώσσα σταθερά απούσα ...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Όμορφη η ανανέωση με νέα εικονίδια !!!

Η Ελληνική γλώσσα σταθερά απούσα ...

Και όχι μόνο αυτό... Πλέον όταν στέλνω ένα μήνυμα μέσω του nokia suite μου βγάζει τετραγωνάκια στο όνομα αυτού που θέλω γιατί δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά γράμματα...

Και όχι μόνο αυτό... Πλέον όταν στέλνω ένα μήνυμα μέσω του nokia suite μου βγάζει τετραγωνάκια στο όνομα αυτού που θέλω γιατί δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά γράμματα...

οντως και μενα,καμια λυση γιαυτο παιζει να βρουμε?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

οντως και μενα,καμια λυση γιαυτο παιζει να βρουμε?

Ναι...περιμενετε την official

τι μανια ειναι αυτη ποια με τις beta

Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή.