maddoctor Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 (edited) Νέα έκδοση: Nokia Software Updater Final v3.0.495 with Symbian Anna Update Support Change logs for NSU v3.0.495: Support for Symbian Anna release Application update fixes USB HUB Warning http://www.multiupload.com/3JYDU29G1G Bέβαια και με την νέα έκδοση όπως φαίνεται πάνω δεξιά, Anna δεν έχει.... :mad: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=21674&stc=1&d=1314387993 Edited August 26, 2011 by maddoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason72 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Και γιατί πιο απλά δε συγχρονίζεις τις επαφές σου με το gmail; πως γινεται να συγχρονισω επαφες με το gmail και μετα να τις περασω σε android κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 σήμερα μου έβγαλε το Ovi suite νέα έκδοση 3.1.1.90 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Ωραίος! Λοιπόν πολύ μου αρέσουν τα updates του ovi suite που δεν κατεβάζει όλο το πρόγραμμα αλλά μόνο το update που πρέπει να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Το OVI κάνει update για την Anna !!! New version 3.1.1.90 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Το OVI κάνει update για την Anna !!! New version 3.1.1.90 :lol: Τι εννοείς? Επίσημη ελληνική anna? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 μαλλον εννοει το ovi suite που εγινε updated κ καλα για την υποδοχη της anna?κατι τετοιο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Το OVI κάνει update για την Anna !!! New version 3.1.1.90 :lol: καμία σχέση και στη προηγούμενη έκδοση του ovi suite μου έβγαζε αναβάθμιση σε anna Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 σήμερα μου έβγαλε το Ovi suite νέα έκδοση 3.1.1.90 Εμενα παλι, δε μου βγαζει κανενα update... Πως γινεται αυτο...??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Το OVI κάνει update για την Anna !!! New version 3.1.1.90 :lol: Το Ovi Suite θέλεις να πεις. Γιατί Ovi σκέτο δεν υπάρχει. Κι αυτό βέβαια πολύ σύντομα θα μετονομαστεί σε Nokia Suite (όπως και το Ovi Store, είναι νομίζω τα μοναδικά που έμειναν με το Ovi branding)... μαλλον εννοει το ovi suite που εγινε updated κ καλα για την υποδοχη της anna?κατι τετοιο.. Καμία σχέση. Το Ovi Suite γίνεται updated κάθε τρεις και λίγο. Απλά ένα από τα bugs που διόρθωσαν αυτή τη φορά είχε να κάνει με τη συνεργασία με τηλέφωνα που ήδη έχουν Anna. Εγώ πάντως κάθε φορά που το κάνω update κάνω και μια προσευχή (στο Θεό μου). Τη 1 στις 3 δεν βλέπει μετά το τηλέφωνο, και θέλε uninstall και clean install. Αυτό μου έκανε κι η τελευταία έκδοση (δεν έπιασε η προσευχή, θα βάλω λίγο παραπάνω σάλτσα την επόμενη φορά :lol:). Edited September 7, 2011 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Καλημέρα Σήμερα δεν μπορώ να κάνω sign in στο ovi suite...... Τι να φταίει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 Και εγω το ιδιο θεμα εχω μετα απο hard reset :( Μενει στο loading.... Εχω βαλει και τα 2 updates για την Anna καθως και το ovi update! Καμια ιδεα?! Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Από την ημέρα που έβγαλε την αναβάθμιση για την Anna, μου έβγαλε και την αναβάθμιση για 3.1.1.90 αλλά ενώ στο σπίτι στον σταθερό αναβαθμίστηκε κανονικά το Ovi Suite στον φορητό δεν.... αλλά με τίποτα δεν... Έκανα πλήρη απεγκατάσταση και το ξανακατέβασα από το σάιτ της Νόκια αλλά πάλι το 3.1.1.85 μου εγκατέστησε. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ευχαριστώ πολύ SaintPetrouil. Μια ερώτηση ακόμη. Εφόσον κάνω το Hard reset και το ξανασυνδέσω στο Ovi Suite όταν κάνει τον συγχρονισμό μήπως θα μου ξαναπεράσει τις επαφές από το Outlook; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ευχαριστώ πολύ SaintPetrouil. Μια ερώτηση ακόμη. Εφόσον κάνω το Hard reset και το ξανασυνδέσω στο Ovi Suite όταν κάνει τον συγχρονισμό μήπως θα μου ξαναπεράσει τις επαφές από το Outlook; δεν εχω ιδεα για το outlook, δεν το χω δουλεψει ποτε μου. Εγω μονο τις επαφες κανω back up (τηλεφωνικες) και απλα τις κανω restore μετα. Αντε, περιμενουμε εντυπωσεις μετα το hard reset :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Να κάνω ακόμη μία ερώτηση. Γιατί το Ovi Suite ενώ μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση σε 3.1.1.90 όταν κάνω κλίκ να την εγκαταστήσει δεν το κάνει αλλά με πετάει έξω; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Να κάνω ακόμη μία ερώτηση. Γιατί το Ovi Suite ενώ μου δείχνει ότι έχει αναβάθμιση σε 3.1.1.90 όταν κάνω κλίκ να την εγκαταστήσει δεν το κάνει αλλά με πετάει έξω; δεν ξερω. Κανε Update το ovi suite ή καντο remove απο τον πινακα ελεγχου και κατεβασε το καινουργιο. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2011 Ευχαριστώ πολύ SaintPetrouil. Μια ερώτηση ακόμη. Εφόσον κάνω το Hard reset και το ξανασυνδέσω στο Ovi Suite όταν κάνει τον συγχρονισμό μήπως θα μου ξαναπεράσει τις επαφές από το Outlook; Ναι, θα σου συγχρονίσει τα πάντα (ανάλογα βέβαια με τις ρυθμίσεις συγχρονισμού που είχες από πριν). Μπορείς όμως απλά να συγχρονίσεις τις επαφές του κινητού με το Ovi Suite και μετά πάλι το ίδιο, χωρίς να μπλέξεις το Outlook. Αφού τα έχεις ήδη στο κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και την βοήθεια σας. Όλα καλά και λειτουργικά μέχρι στιγμής. Μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να τα ξαναοργανώσω αλλά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο ακόμη και για μένα που είμαι σχετικά ανίδεος. Μέχρι στιγμής λειτουργεί αρκετά καλά και ελαφρώς πιο γρήγορα. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2310 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 (edited) Προσανατολίζομαι σε αγορά tablet ANDROID. Τι παίζει με αυτά όσον αφορά στον συγχρονισμό; Επαφές/ημερολόγιο/σύνδεση/συγχρονισμός αρχείων και φακέλων κλπ... Εννοείται ότι μιλάω για PC SUITE ή OVI SUITE και NOKIA (N8). Edited October 9, 2011 by alex2310 Παράθεση PROLAB Digital Photo Printing & Finishing ::: http://www.prolab.gr Dastart cafe Thessaloniki ::: http://www.dastart.com - http://www.facebook.com/dastart.cafe/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Nokia Suite 3.2 Beta στο beta labs , την κατεβαζω α δω τι λεέι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Όμορφη η ανανέωση με νέα εικονίδια !!! Η Ελληνική γλώσσα σταθερά απούσα ... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Όμορφη η ανανέωση με νέα εικονίδια !!! Η Ελληνική γλώσσα σταθερά απούσα ... Και όχι μόνο αυτό... Πλέον όταν στέλνω ένα μήνυμα μέσω του nokia suite μου βγάζει τετραγωνάκια στο όνομα αυτού που θέλω γιατί δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά γράμματα... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Και όχι μόνο αυτό... Πλέον όταν στέλνω ένα μήνυμα μέσω του nokia suite μου βγάζει τετραγωνάκια στο όνομα αυτού που θέλω γιατί δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά γράμματα... οντως και μενα,καμια λυση γιαυτο παιζει να βρουμε? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 οντως και μενα,καμια λυση γιαυτο παιζει να βρουμε? Ναι...περιμενετε την official τι μανια ειναι αυτη ποια με τις beta Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts