NetSurfer_g7 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Ωραιο το προχτεσινο επεισοδιο.Πολυ γελιο με τον Raj που ερωτευτηκε το Siri του iPhone:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Τα τελευταία 2-3 επεισόδια είναι πολύ καλά! :) Τρελλό γέλιο με το Siri! (και πολύ καλό promotion της Apple αν το έκαναν επίτηδες, γιατί το μηλαράκι καλυπτόταν συνέχεια από τα δάκτυλα του Raj, ή τις θήκες) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Και η διακωμωδηση των podcasts που εχει γινει μοδα, ειχε πολυ γελιο! :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Πραγματικά δεν έχω καμία πρόθεση να προκαλέσω τους φαν της συγκεκριμένης εκπομπής ή να δημιουργήσω flame, αλλά μόλις έπεσα πάνω σε ένα επεισόδιο στο Σταρ και πραγματικά αδυνατώ να συμμεριστώ όσους συμπαθούν τη συγκεκριμένη σειρά. Ξανατονίζω ότι δεν το κάνω για να προκαλέσω, και συγγνώμη προκαταβολικά αν αυτό καταφέρνω τελικά, αλλά προσωπικά βρίσκω το χιούμορ και τους χαρακτήρες των σίριαλ του συγκεκριμένου φόρματ τουλάχιστον ανούσια και υπερβολικά. Με λίγα λόγια με ενοχλεί που στη συγκεκριμένη σειρά προσπαθούν (τουλάχιστον προσωπικά αυτό λαμβάνω ως θεατής) να βγάλουν γέλιο με τραβηγμένους, σχεδόν προβληματικούς, εκκεντρικούς και σχεδόν υστερικούς χαρακτήρες, ποντάροντας ίσως στο ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του θεατή προβάλλει η σκέψη "ευτυχώς που δεν είμαι έτσι". Βρίσκω την επιλογή τόσο υπερβολικών και ετερόκλητων χαρακτήρων τουλάχιστον άστοχη. Ίσως όμως είναι ό,τι πρέπει για το συγκεκριμένο concept, δεν ξέρω. Συγγνώμη και πάλι αν έγινα κουραστικός ή δυσαρέστησα κάποιους ή όλους τους φίλους της συγκεκριμένης εκπομπής, αλλά είπα απλά τη γνώμη μου. Edited March 3, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Συγγνώμη και πάλι αν έγινα κουραστικός ή δυσαρέστησα κάποιους ή όλους τους φίλους της συγκεκριμένης εκπομπής, αλλά είπα απλά τη γνώμη μου. Σιγά καλέ μην παρεξηγηθεί και κανενας. Δε νομίζω ότι είναι το στυλ σειράς που έχει φανατικούς και παρεξηγιάρηδες φαν. :p Οτι έχεις ένα δίκιο σ' αυτά που λες έχεις. Μαλιστα κι εμένα κάπως έτσι ήταν η πρώτη μου εντύπωση. Νομίζω είναι σειρά που δε σε κερδίζει με το πρώτο επεισόδιο (ειδικα αν αυτό είναι ένα τυχαίο επεισόδιο που δεν ξέρεις τους χαρακτήρες και τι εχει προηγηθεί). Απ την άλλη, εντάξει δεν είναι οι χαρακτήρες από μόνοι τους αλλά οι καταστάσεις που βγάζουν το γέλιο. Ο Σελντον είναι εξαρχής παρατραβηγμένος, αυτό είναι δεδομένο, αλλα με τους άλλους - ειδικά τον Λεναρντ - μπορεί κάποιος άνετα να ταυτιστεί, δε νομίζω ότι η αντίδραση είναι "τι καλα που δεν είμαι έτσι". Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι εκτός από το ευρύ κοινό, υπάρχει κι ένα εστιασμένο τάργκετ γκρουπ στο οποίο η σειρά είναι λογικό να έχει ιδιαίτερη απήχηση: αυτό όσων δουλεύουν αποκλειστικά στην επιστημονική έρευνα (και δεν εργάζονται στον "έξω κόσμο"). Σαν κάποια που έχει περάσει τα τελευταία 5 χρόνια της ζωής της σε αυτό το χώρο, μπορώ να σου πω ότι οι χαρακτήρες και οι καταστασεις δεν είναι και πολύ τραβηγμένες τελικά. Πολλές φορές μου χει τύχει να είμαι σε παρέα και να συζητάμε για το πως ένας άνθρωπος ή μια κατάσταση είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στη σειρά. Οπότε συνολικά πιστεύω είναι μια σειρά με πολλά καλά στοιχεία, πολλά εστιασμένα αστεία (λιγο σαν inside jokes προς όσους βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις) αλλά και πολλά μειονεκτήματα -κυρίως τις τελευταίες σεζόν - που δεν την αφήνουν να απογειωθεί αλλά την κρατάνε σε ένα μέτριο επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Την Πεμπτη 27 Σεπτεμβριου κανει επιτελους πρεμιερα η 6η σεζον της σειρας:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Την Πεμπτη 27 Σεπτεμβριου κανει επιτελους πρεμιερα η 6η σεζον της σειρας:) Ναι!! Αν και είμαι στην αρχή της 5ης σεζόν ακόμη, περιμένω πως και πως την 6η για άφθονο γέλιο. Η σειρά έχει απίστευτο γέλιο. :lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Αυτό το χειμώνα άρχισα κι εγώ τη σειρά και την τελείωσα (τα μαζεμένα επεισόδια δηλαδή) όταν είχε φτάσει στο 22 η 5η σεζόν. Όλο το καλοκαίρι στο περίμενε μετά από 5 σεζόν μαζεμένες..! Αντε να αρχίζουμε σιγά σιγά γιατί πάθαμε στερητικό! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 πλακα κανεις? ειδα και τις 5 σεζον σε 15 μερες, τις 3 τελευταιες σε 6 :D περιμενω πως και πως τους σεμι ^^ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 πλακα κανεις? ειδα και τις 5 σεζον σε 15 μερες, τις 3 τελευταιες σε 6 :D περιμενω πως και πως τους σεμι ^^ Δεν εννοούσα ότι την έβλεπα όλο το χειμώνα ρε Πέτρο(?)! 1-1,5 μήνα έκανα αν θυμάμαι καλά :) Ύπνο έκοβα για να προλάβω πάλι! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 ναι ρε το καταλαβα :D αυτη την αναμονη την μισω, με ολες τις σειρες... δεν εχεις τι να κανεις :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Να σας δω τώρα πως θα περιμένετε το νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα!! :lol: Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Να σας δω τώρα πως θα περιμένετε το νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα!! :lol: The horror.....! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 βλεπουμε το 1ο και μετα τα υπολοιπα μαζι τα χριστουγεννα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 βλεπουμε το 1ο και μετα τα υπολοιπα μαζι τα χριστουγεννα :p Εγω παλι προτιμω να κατεβαζω κατευθειαν το καθε επεισοδιο με το που θα βγει φρεσκο και ζεστο και να το βλεπω αμεσως,παρα να περιμενω τα Χριστουγεννα ή το καλοκαιρι μονο και μονο για να τα δω ολα μαζεμενα.Βεβαια αμα λαχει μπορει να κανω ενα review ξαναβλεποντας ολα τα επεισοδια της περασμενης σεζον μαζεμενα το καλοκαιρι(οπως τα καναλια βαζουν επαναληψεις των σηριαλ της σεζον που περασε).Φετος αυτο εκανα με την 5η σεζον.Εβλεπα καθε επεισοδιο μολις εβγαινε και τα ξαναειδα ολα μαζι το καλοκαιρι περιμενοντας για την επομενη σεζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλα ετσι λεω παντα να κανω και περιμενω τα επεισοδεια Futuram τωρα πχ με το δικανο στο piratebay :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 καλα ετσι λεω παντα να κανω και περιμενω τα επεισοδεια Futuram τωρα πχ με το δικανο στο piratebay :lol: I know that feel bro :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Επιτελους αρχισε η 6η σεζον.Πως σας φανηκε το 1ο επεισοδιο?Εγω πιστευω οτι η σειρα χαλασε λιγο απο τοτε που ολοι(εκτος του raj) βρηκαν το "ταιρι"τους γιατι μειωθηκαν οι συγκεντρωσεις μεταξυ των 4 nerds(ιδιαιτερα φετος που ο howard ειναι στο διαστημα),σε σχεση με τις πρωτες σαιζον που ηταν συνεχεια και οι 4 μαζι.Ελπιζω στα επομενα επεισοδια να δουμε περισσοτερο nerd humor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 το πρωτο ηταν σχεδον ανιαρο... εκτος απο 2-3 φασεις, δεν... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Προσκυνάμε Raj!!!!Θεός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 δε μου πολυαρεσε το 1ο επισοδειο του 6ου κυκλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 δε μου πολυαρεσε το 1ο επισοδειο του 6ου κυκλου Ούτε μένα μου άρεσε. Καθόλου. Δε γέλασα ούτε με μία ατάκα. Το δεύτερο είναι καλύτερο και ευτυχώς γιατί στο τσακ ήμουν να το παρατήσω...έχει πολύ καιρό που δε μ' αρέσει και πολλές φορές απορώ γιατί το βλέπω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 ...έχει πολύ καιρό που δε μ' αρέσει και πολλές φορές απορώ γιατί το βλέπω ακόμα. Από συνήθεια πλέον. 20 λεπτάκια είναι μια στο τόσο, ε ας περάσουνε λες μπας και γελάσω κιόλας αυτή την φορά. Δεν γελάς βέβαια αλλά περνάει το 20λεπτο. Υπεραπλουστευμένο χιούμορ η σειρά δυστυχώς. Άνετα μαντεύεις την επόμενη ατάκα σε κάθε διάλογο. Κλασική σειρά που απευθύνεται στην μάζα ώστε να κάνει νούμερα (και το πετυχαίνει φυσικά), κάτι σαν το Two And A Half Men. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 To 2o επεισοδιο παντως ηταν αρκετα καλυτερο απο το 1ο.Ειχε περισσοτερο γελιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 κάτι σαν το Two And A Half Men. διαφωνω, μεχρι και την 8η σαιζον που επαιζε ο τσαρλι ηταν προσωπικα τρομερη σειρα :) με τον κουτσερ δεν... το ΤΒΒΤ εχει χαλασεις απο το τελος της 4ης περιπου και οσο παει χειροτερευει... και γενικα το 99% των σειρων που τραβανε πχ Himym, εχει αρχισει και κουραζει ωρες ωρες... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts