chris7_ Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 re paidia na rwtisw kati.moy irthe ena sms kai leei kalese sto +6906410 kapoios se exei erwteftei.kalo apo periergeia me enan filo kai leei mpes sto http://www.νταμκι(ετσι το ακουσα).com kai vale to noymero aftoy poy nomizeis oti soy esteile sms kai an mantepseis swsta tha to diavaseis. kserei kaneis pio site einai?exei erthei se kanenan afto? οχι μακρια μακρια... αυτο ειναι πολυ παλιο και αν θυμασαι το ειχανε βγαλει στις ειδησεις!!! παιρνεις εκει και σε χρεωνουν με απιστευτα ποσα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 wx kai pira o ******* kana 2 fores Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Καλημερα...! Εχω ενα προβληματακι εδω και καιρο...!!! ειχα στειλει μια φορα μηνυμα σε ενα παιχνιδι του Αντεννα..στο νουμερο +4858 ! ! Μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ εστειλα...και δεν ξανα εστειλα μηνυμα...! Και απο τοτε καθε μερα το απογευμα μου στελντουν μηνυμα απο τα νουμερα 4858 , +4700 , +4990 και μου λενε για τους νικητες κληρωσεις....και στειλε και εσυ τωρα ενα sms 200 ποντους η συμμετοχη...στειλε τωρα στο +4858.....!!!!! εγω δεν στελνω ρε παιδια...αλλα αυτο εκει καθε μερα τα ιδια...!! Πως θα γινει να το σταματησω...??? Και να φανταστω αυτα χρεωνονται κανονικα που μου στελνουν τα μηνυματα...?!?! και Ποσο χρεωνονται αν ξερει κανεις...!!! Απλα θελω οπως δηποτε την βοηθεια σας για πως θα το ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ......!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Καλημερα...! Εχω ενα προβληματακι εδω και καιρο...!!! ειχα στειλει μια φορα μηνυμα σε ενα παιχνιδι του Αντεννα..στο νουμερο +4858 ! ! Μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ εστειλα...και δεν ξανα εστειλα μηνυμα...! Και απο τοτε καθε μερα το απογευμα μου στελντουν μηνυμα απο τα νουμερα 4858 , +4700 , +4990 και μου λενε για τους νικητες κληρωσεις....και στειλε και εσυ τωρα ενα sms 200 ποντους η συμμετοχη...στειλε τωρα στο +4858.....!!!!! εγω δεν στελνω ρε παιδια...αλλα αυτο εκει καθε μερα τα ιδια...!! Πως θα γινει να το σταματησω...??? Και να φανταστω αυτα χρεωνονται κανονικα που μου στελνουν τα μηνυματα...?!?! και Ποσο χρεωνονται αν ξερει κανεις...!!! Απλα θελω οπως δηποτε την βοηθεια σας για πως θα το ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ......!!! :lol::lol::lol: α δεν το ξερες??αστα εμπλεξες!! αν θυμασαι και απο παλια οταν εστελνες sms σε διαφορες κληρωσεις οπως σε αναψυκτικα η νερα η σοκολατες,μετα σε πριζανε στα sms για κανα μηνα!! τωρα απλα μην απαντας για αρκετο καιρο και θα σταματησουν μονοι τους!!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 :lol::lol::lol: α δεν το ξερες??αστα εμπλεξες!! αν θυμασαι και απο παλια οταν εστελνες sms σε διαφορες κληρωσεις οπως σε αναψυκτικα η νερα η σοκολατες,μετα σε πριζανε στα sms για κανα μηνα!! τωρα απλα μην απαντας για αρκετο καιρο και θα σταματησουν μονοι τους!!;) δηλαδη φιλε μου,αλλος τροπος δεν υπαρχει? π.χ να στελνεις Δια ,DEL,OXI στο νουμερο αυτο και να διαγραφεσε και να σταματαει?! Και αυτα τα μηνυματα που μου στελνουν τα χρεονομαι εγω? η απλα ετσι τα στελνουν???! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 δηλαδη φιλε μου,αλλος τροπος δεν υπαρχει? π.χ να στελνεις Δια ,DEL,OXI στο νουμερο αυτο και να διαγραφεσε και να σταματαει?! Και αυτα τα μηνυματα που μου στελνουν τα χρεονομαι εγω? η απλα ετσι τα στελνουν???!οχι εσυ χρεωνεσαι μονο οτι στελνεις!τα αλλα που σου στελνουν οχι!για το αλλο που λες δεν ξερω αν το σταματας ετσι!:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 οχι εσυ χρεωνεσαι μονο οτι στελνεις!τα αλλα που σου στελνουν οχι!για το αλλο που λες δεν ξερω αν το σταματας ετσι!:worry: Σιγουρο αυτο ετσι? γιατι ακουσα οτι χρεωνεσαι για αυτα τα μηνυματα που σου στελνουν...και με αγχωσανε.. :p Αλλα τωρα ησυχασα με αυτο που μου ειπες..! :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 δεν χρεωνεσαι.. υπαρχουν αντιστοιχα θεματα σε αλλα sybforums του myphone.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2008 Σιγουρο αυτο ετσι? γιατι ακουσα οτι χρεωνεσαι για αυτα τα μηνυματα που σου στελνουν...και με αγχωσανε.. :p Αλλα τωρα ησυχασα με αυτο που μου ειπες..! :cool: Ναι σιγουρο!! δεν χρεωνεσαι.. υπαρχουν αντιστοιχα θεματα σε αλλα sybforums του myphone..οντος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michael1k Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 οχι μακρια μακρια... αυτο ειναι πολυ παλιο και αν θυμασαι το ειχανε βγαλει στις ειδησεις!!! παιρνεις εκει και σε χρεωνουν με απιστευτα ποσα!!! παιδια και εμενα μου ηρθε ενα τετοιο μηνυμα εχθες. Και εγω σαν καλος μακακας πηρα 2 φορες κιολας τηλεφωνο :cry: μηπως ξερει καποιος ποσο πολυ χρεωνεται και αν πραγματικα μου εστειλε καποια αυτο το μηνυμα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 παιδια και εμενα μου ηρθε ενα τετοιο μηνυμα εχθες. Και εγω σαν καλος μακακας πηρα 2 φορες κιολας τηλεφωνο :cry: μηπως ξερει καποιος ποσο πολυ χρεωνεται και αν πραγματικα μου εστειλε καποια αυτο το μηνυμα:pοχι φιλε μου κανενας!! χρεωνεσαι σαν να επαιρνες σε ροζ τηλ!!και φυσικα παει με το ποσο χρονο ειχες το τηλ συνδεδεμενο με αυτη την γραμμη!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 γεια σε όλουσ! λοιπόν σήμερα στα καλά καθούμενα μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από αριθμό 00227,,,310 και γράφει: γεια σου έχεις μήνυμα κάλεσε τώρα στο +227393.... έχει τύχει σε κανέναν;; πήρα τηλ και λέει μπεσ στο ''ντάμκι.κομ'' αλλά δεν βρίσκω την σελίδα βοήθεια σας παρακαλώ... ευχαριστώ... Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 προσεχετε τις απατες, υπαρχουν πολλες "εταιριες" που πλουτιζουν.. μν στελνετε μηνυματα κ περνετε τηλ. οπου ναναι.. Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 πήρα τηλ ο *******!!! έχει τύχει σε κανέναν;; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 πήρα τηλ ο *******!!! έχει τύχει σε κανέναν;; otan eimouna mikros estelna sms kai eperna til se diafora tetoia mias kai anipopsiastos egw:p(aga8w kai akako paidi)kai panta tin patousa:ppolles fores mou ercoun tetoia sms kai poli apla dn ta dinw simasia;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 πόσο να χει το λεπτό;; Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 πόσο να χει το λεπτό;; κανενα € ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλησπέρα! Ένα αντίστοιχο περιστατικό συμβαίνει και σε μένα, που γνωστός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μου στέλνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μυνήματα (μέχρι και μερικές φορές την εβδομάδα) για να συμμετέχω σε συνέδρεια, ομιλίες και άλλες τέτοιες π@π@ριές!!! Πραγματικά, δεν έχω ΙΔΕΑ που μπορώ να απευθυνθώ καθώς απο ότι φαίνεται αυτό το επέλεξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης γραμμής και μετακύλισε σε μένα γιατί ο αθεόφοβος δεν το ακύρωσε πρίν ακυρώσει την συνδρομή του. Με ποιούς να μιλήσω άραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Καλησπέρα! Ένα αντίστοιχο περιστατικό συμβαίνει και σε μένα, που γνωστός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μου στέλνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ μυνήματα (μέχρι και μερικές φορές την εβδομάδα) για να συμμετέχω σε συνέδρεια, ομιλίες και άλλες τέτοιες π@π@ριές!!! Πραγματικά, δεν έχω ΙΔΕΑ που μπορώ να απευθυνθώ καθώς απο ότι φαίνεται αυτό το επέλεξε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης γραμμής και μετακύλισε σε μένα γιατί ο αθεόφοβος δεν το ακύρωσε πρίν ακυρώσει την συνδρομή του. Με ποιούς να μιλήσω άραγε; Με το γραφείο του βουλευτή ίσως; Σίγουρα άμα βάλεις το όνομά του στο google θα βρεις τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Πάρε και πες τους ότι δεν ενδιαφέρεσαι για συνέδρια, ομιλίες και λοιπές κοινωνικές συγκεντρώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodeath Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 αυτό σκέφτηκα και εγώ αλλα μάλλον άσχετοι με το θέμα θα είναι.. Κανένας ενδιάμεσος θα τα κανονίζει αυτά αλλα αυτοί με τα θέματα δημοσίων σχέσεων που τους καίνε τόσο μάλλον θα βρούν τρόπο.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Παιδιά,εμένα απο τα Χριστούγεννα μου στέλνουν μηνύματα απο έναν αριθμό Q & απο έναν COSMOTE.Απο τις αρχές του νέου χρόνου (2008) δεν μου ερχόντουσαν μηνύματα.Αλλά απο τον Ιούλιο άρχισαν να μου στέλνουν κάθε μήνα πάλι μηνύματα και τώρα όχι απο Q νούμερο αλλά απο COSMOTE νούμερο του οποίου το μήνυμα δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει και έτσι το έδωσα σε έναν μεγαλύτερο να το διαβάσει και μου είπε ότι είναι απο γραφείο ΣΥΝΟΔΩΝ!!:wacko::blink::blink:.Το παράξενο είναι ότι δεν μου στέλνουν αυτά τα μηνύματα στο κύριο Vodafone αριθμό μου που τον δίνω παντού,αλλά μου τα στέλνουν στο WIND αριθμό μου που τον έχω μόνο για το WIND Plus non-stop.Και τώρα σας ερωτώ:Τί μπορώ να κάνω ώστε να μην μου έρχονται μηνύματα απο αυτούς τους 2 αριθμούς??:worry:. Ευχαριστώ. Υ.Σ:Να συμπληρώσω ότι εγώ πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου αυτούς τους αριθμούς και δεν έχω καμία σχέση με το περιεχόμενο ή τον αποστολέα. Σας ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HardcoreGR Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Προς Moderators: - Αναφέρομαι στην εταιρεία MAKNAN ΕΠΩΝΥΜΑ διότι έχω ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τις πράξεις της. Διαβάστε παρακάτω! - Το topic αυτό είναι εντελώς διαφορετικής θεματολογίας από όσα παρεμφερή έχουν ανοιχτεί. Προχωράω κατευθείαν στο ψητό. Περίπου στα τέλη του 2007 με αρχές 2008 είχα δεχτεί ενοχλητικό SMS στο κινητό μου το οποίο διαφήμιζε HOTLINE. Με ένα απλό ψάξιμο μέσω Google βρήκα ότι ανήκε στην εταιρεία ΜΑΚΝΑΝ. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και οι κύριοι όντως το παραδέχτηκαν, γιατί άλλωστε Στο site τους υποχρεώνονται να δείχνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Από εδώ βρήκα και το συγκεκριμένο κινητό που μου διαφήμιζε η υπηρεσία. Σήμερα Δευτέρα 8/6 Αγίου Πνεύματος (βοήθειά μας), όπως επίσης και την προηγούμενη εβδομάδα έλαβα για άλλη μια φορά το εξής SMS: Από: HOTPLACE ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ?ΑΠΟΨΕ Η ΕΥΑ Η ΞΕΝΙΑ & Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ 9011320012. ΔΙΑΚΟΠΗ: ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΠ ΣΤΟ 6948696729 Σ:1.43-Κ:1.52Ε/1Λ http://img30.imageshack.us/img30/866/maknan.th.jpg Και ερωτώ: ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ρε μάγκες? Δεν σας ζήτησα να το διαγράψετε? Μήπως παίρνετε σβάρνα την Χρυσή Ευκαιρία και του δίνετε και καταλαβαίνει? Δεν υπάρχει περίπτωση να στείλω SMS με τη λέξη ΣΤΟΠ γιατί ξέρω από τώρα ότι στάνταρ θα χρεωθεί το κινητό μου χωρίς να το πάρω πρέφα. Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ. Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να τους πάρω για άλλη μια φορά τηλέφωνο και να τους τα χώσω χοντρά για να με διαγράψουν. Αν μπείτε στο http://www.mankan.gr, όσοι έχετε πάθει κάτι αντίστοιχο θα βρείτε και τα στοιχεία τους: MAKNAN A.E. Λ. Αλεξάνδρας 57, Αθήνα 114 73 Τηλ: 210 6495 400 FAX: 210 6470 425 E-Mail: operations@maknan.gr Χρέωση 3,5 ευρώ το λεπτό . http://www.maknan.gr/ Μπείτε όμως σε αυτή τη λίστα και ελέγξτε αν όντως ο αριθμός 9011 που σας ήρθε ανήκει στην ΜΑΚΝΑΝ. Σε εμένα ανήκε και στις δύο περιπτώσεις. Το ερώτημα όμως είναι πως θα απαλλαγούμε ΜΟΝΙΜΑ. Θα μιλήσουμε με την επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (katanalotes@eett.gr) ή με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων? (contact@dpa.gr). Εγώ στέλνω αυτή τη στιγμή και στους δύο και παροτρύνω όσους έχουν πάθει κάτι αντίστοιχο να στείλουν και αυτοί e-mail με όλα τα παραπάνω στοιχεία καθώς και τα δικά τους προσωπικά στοιχεία (είναι δημόσιες υπηρεσίες και τα κρατάνε απόρρητα, οπότε μη φοβάστε! Κι εύχομαι κάποια μέρα ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ πανηγυρικά. Είναι καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων αυτό! Καλώ επίσης όσους χρήστες έχουν ενοχληθεί ή εξαπατηθεί οικονομικά από την εταιρεία ΜΑΚΝΑΝ, να μου στείλουν PM ώστε να ανταλλάξουμε τηλέφωνα και να προχωρήσουμε σε μαζική μήνυση. Αν μαζευτούμε αρκετοί, τότε ούτε 10 ευρώ στον καθένα δεν θα μας στοιχίσει! Προς Moderators: Να μην σβηστεί τίποτε από το topic. Όλα αυτά τα στοιχεία έχω αποδείξεις ότι είναι πραγματικά, κι αν θέλουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragolevadinos Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Έχω συμβόλαιο Γουίντ (WIND). Κατά καιρούς λαμβάνω διάφορα ΣΜΣ από 5ψήφιους αριθμούς από 54ΧΧΧ κ' 19ΧΧΧ Τα 2 πιο πρόσφατα ήταν από το 54981 κ' 54991. Σε επικοινωνία μου με την Γουίντ μου είπαν ότι ανήκουν στην Ώντιοτεξ (AUDIOTEX) κ' ότι αν απαντήσω στον καθένα με την λέξη «Στοπ» σε κεφαλαία λατινικά (STOP) θα διαγραφώ κ' δεν θα τα ξαναλάβω. Το έκανα κ' το αποτέλεσμα ήταν: 1) Από τον ένα αριθμό πήρα την απάντηση ότι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία, κ' 2) Από τον άλλο πήρα μήνυμα ότι παίρνω μέρος σε κλήρωση με 250 βαθμούς!!! Θεωρώντας ότι έχω κάνει κάποιο λάθος, ξαναστέλνω «STOP» κ' στους 2 αριθμούς. 1) Από τον ένα ξαναπαίρνω την απάντηση περί ανύπαρκτης υπηρεσίας(!), κ' 2) Από τον άλλο ότι τώρα συμμετέχω στην κλήρωση με 600 συμμετοχές!!!!! Τί γίνεται;;; «Τα παίρνει» η Γουίντ (WIND) από την Ώντιοτεξ (AUDIOTEX); Πώς μπορώ να το σταματήσω; Μπορεί να επέμβει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, κάποια υπηρεσία προστασίας καταναλωτών ή οποιοσδήποτε άλλος φορέας; Ευχαριστώ - - - Υ.Γ.: (Προς «μοδεράτορες») Τελικά, ισχύει η διαγραφή των μηνυμάτων σε Γκρήκλις; Ρωτάω επειδή κοντεύω να στραβωθώ προσπαθώντας να διαβάσω όλα αυτά τα εξαμβλώματα... Αν ναι, προς τί ο παράλογος εξαναγκασμός των χρηστών σε χρήση του λατινικού αλφαβήτου (έστω κ' αν αυτό είναι αντιγραφή του αλφαβήτου της Κύμης από τους Λατίνους) κατά την διαδικασία της εγγραφής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Υ.Γ.: (Προς «μοδεράτορες») Τελικά, ισχύει η διαγραφή των μηνυμάτων σε Γκρήκλις; Ρωτάω επειδή κοντεύω να στραβωθώ προσπαθώντας να διαβάσω όλα αυτά τα εξαμβλώματα... Αν ναι, προς τί ο παράλογος εξαναγκασμός των χρηστών σε χρήση του λατινικού αλφαβήτου (έστω κ' αν αυτό είναι αντιγραφή του αλφαβήτου της Κύμης από τους Λατίνους) κατά την διαδικασία της εγγραφής; Όπως μπορείς να διαβάσεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=34&a=90 από 1/9 θα ισχύει. Σε ό,τι έχει να κάνει με την διαδικασία εγγραφής, αυτό είναι θέμα vBulletin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel21 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 fragolevadinos, Δυο πράγματα θα πρότεινα: 1. Κάλεσε στο στη WIND και πες τους τα παραπάνω ζητώντας τους να σε πιστώσουν το συνολικό ποσό των 4 SMS που έστειλες και χρεώθηκες! (2Χ1,19 + 2Χ1,428) Πές τους πως το STOP command είναι υποχρέωση των Audiotex και λοιπων στις συνδρομητικές υπηρεσίες (ΜΤ - message terminated), εκεί δηλαδή που εγγραφεσαι και χρεώνεσαι premium για τα sms που λαμβάνεις και όχι στις "παραδοσιακές" ΜΟ (message originated) υπηρεσίες. 2. Για να μη σε πρήζουν άλλο, κάλεσε στο 2108778500 (τηλ. κέντρο Audiotex) και ζήτα τους να σε διαγράψουν από τη λίστα ενημέρωσης. Φιλικά Παράθεση Τώρα που μάθαμε να ζητάμε (τρομάρα μας) μήπως είναι ώρα να μάθουμε και να επιλέγουμε... σωστά!? Λέω εγώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts