pazo Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Βασικά εξηγώ παραπάνω γιατί δεν έχω backup αυτή τη στιγμή και ψάχνω μια απάντηση ... Πως θα γίνει να κρατάω backup και του Macintosh και του external hard drive που έχω; Με ποιό τρόπο θα γίνει αυτό εφικτό...; Διότι έκανα εγώ ένα partition στο external και καλά για να έχω το ένα partition να κάνει backup το 2ο partition του external και το άλλο partition να κρατάει partition του HD. Αλλά απ' ότι αποδείχτηκε αυτό δεν είναι δυνατό...; Για να μπορέσω να βοηθήσω (με τα λίγα που ξέρω κι εγώ), βοήθησέ με κι εσύ λίγο γιατί τα ...μπέρδεψα. Έχεις: - έναν εσωτερικό δίσκο που ονομάζεις Macintosh HD (τον βασικό δίσκο δηλαδή του συστήματός σου). - έναν εξωτερικό δίσκο, που έχεις χωρίσει σε δυο «εικονικούς» δίσκους (partitions). Ένα partition χρησιμοποιείς για data κι ένα για το Time Machine. Θέλεις λοιπόν με το Time Machine (στον έναν απ' τους δυο εικονικούς δίσκους στον εξωτερικό) να κρατάς backup του κυρίως δίσκου του συστήματός σου (Macintosh HD) και του άλλου εικονικού; Πες μου σε παρακαλώ, όταν δημιούργησες τα partitions, φρόντισες ώστε ο εξωτερικός να έχει ως Partition Map Scheme: GUID Partition Table (από τα options της επιλογής partition). Επίσης, υποθέτω, πως έχεις ορίσει ως format και των δυο partitions το Mac OS Extended (Journaled). Αν είναι έτσι τα πράγματα, ρίξε πάλι μια ματιά στα System Preferences->Time Machine->Options για να δεις, ποιους δίσκους έχεις ορίσει να γίνονται backup και ποιους όχι. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Google Chrome για Mac από σήμερα το απόγευμα!:) Είναι απαίσιος όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 εχει την purge memory λειτουργία που εχει σε win; http://lifehacker.com/5418290/reclaim-memory-with-google-chromes-new-purge-memory-feature καποιος τρόπος? Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πάντως στα Windows παλαιότερα, Chrome είχα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του:)! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Είναι φυσικό με τόση μνημη που τρώει να χει επιδόσεις... Πχ στο σύστημα μου ο camino με caminoscript και settings plus μετά από serfing τρώει 50+50 MB o chrome με κρύο ξεκίνημα είναι στα 110+130 MB... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πήρα ενα macbook pro. Ολα καλά, μέχρι που πήγα να ανοίξω 1 σελίδα στο safari με ελληνικά (το ίδιο και στο mail), συγκεκριμένα το webmail του mycosmos. Τα ελληνικά βγαίνανε κινέζικα (άλλαξα encoding τίποτα). Πήγα στο site της apple και πέρασα ελληνικά! Τα site ανοίξανε, αλλά μου άλλαξε τα menu σε ελληνικά (που δεν έχουν τη καλύτερη μετάφραση). Καμία λύση? Επίσης προσπάθησα να βάλω 1 πρόγραμμα ipphone το Asterix. Μετά για να το απεγκαταστήσω το έκανα delete, πώς θα ξέρω οτι δν έχει αφήσει υπολοίματα στο δίσκο. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πήρα ενα macbook pro. Ολα καλά, μέχρι που πήγα να ανοίξω 1 σελίδα στο safari με ελληνικά (το ίδιο και στο mail), συγκεκριμένα το webmail του mycosmos. Τα ελληνικά βγαίνανε κινέζικα (άλλαξα encoding τίποτα). Πήγα στο site της apple και πέρασα ελληνικά! Τα site ανοίξανε, αλλά μου άλλαξε τα menu σε ελληνικά (που δεν έχουν τη καλύτερη μετάφραση). Καμία λύση? Επίσης προσπάθησα να βάλω 1 πρόγραμμα ipphone το Asterix. Μετά για να το απεγκαταστήσω το έκανα delete, πώς θα ξέρω οτι δν έχει αφήσει υπολοίματα στο δίσκο. ? Για το πρώτο δεν ξέρω...για το δεύτερο όμως καλύτερα να ζρησιμοποιείς το appzapper! Καθαρίζει τα πάντα! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Πήρα ενα macbook pro. Ολα καλά, μέχρι που πήγα να ανοίξω 1 σελίδα στο safari με ελληνικά (το ίδιο και στο mail), συγκεκριμένα το webmail του mycosmos. Τα ελληνικά βγαίνανε κινέζικα (άλλαξα encoding τίποτα). Πήγα στο site της apple και πέρασα ελληνικά! Τα site ανοίξανε, αλλά μου άλλαξε τα menu σε ελληνικά (που δεν έχουν τη καλύτερη μετάφραση). Καμία λύση? Επίσης προσπάθησα να βάλω 1 πρόγραμμα ipphone το Asterix. Μετά για να το απεγκαταστήσω το έκανα delete, πώς θα ξέρω οτι δν έχει αφήσει υπολοίματα στο δίσκο. ? Στο mycosmos κι εγώ το ίδιο "πρόβλημα" έχω ... αλλά ποτέ δεν με ενόχλησε να πω την αλήθεια.. γιατί μόνο για να στέλνω sms το χρησιμοποιώ ... κι η σελίδα δουλεύει κανονικά εκεί! Για να μπορέσω να βοηθήσω (με τα λίγα που ξέρω κι εγώ), βοήθησέ με κι εσύ λίγο γιατί τα ...μπέρδεψα. Έχεις: - έναν εσωτερικό δίσκο που ονομάζεις Macintosh HD (τον βασικό δίσκο δηλαδή του συστήματός σου). - έναν εξωτερικό δίσκο, που έχεις χωρίσει σε δυο «εικονικούς» δίσκους (partitions). Ένα partition χρησιμοποιείς για data κι ένα για το Time Machine. Θέλεις λοιπόν με το Time Machine (στον έναν απ' τους δυο εικονικούς δίσκους στον εξωτερικό) να κρατάς backup του κυρίως δίσκου του συστήματός σου (Macintosh HD) και του άλλου εικονικού; Πες μου σε παρακαλώ, όταν δημιούργησες τα partitions, φρόντισες ώστε ο εξωτερικός να έχει ως Partition Map Scheme: GUID Partition Table (από τα options της επιλογής partition). Επίσης, υποθέτω, πως έχεις ορίσει ως format και των δυο partitions το Mac OS Extended (Journaled). Αν είναι έτσι τα πράγματα, ρίξε πάλι μια ματιά στα System Preferences->Time Machine->Options για να δεις, ποιους δίσκους έχεις ορίσει να γίνονται backup και ποιους όχι. λοιπόν όπως τα λες είναι .. τα partitions είναι Mac OS Extended (Journaled). Είμαι κατά 85% σίγουρη ότι επέλεξα GUID . Επειδή όποτε έβαζα να κάνει backup τον εσωτερικό μου έσπαγε τα νεύρα γιατί μου έγραφε χρειάζεστε 130gb και ο δίσκος που επιλέξατε δεν έχει τόση χωρητικότητα, κάνει excluded σε όλους τους δίσκους αυτή τη στιγμή.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Για να μπορέσω να βοηθήσω (με τα λίγα που ξέρω κι εγώ), βοήθησέ με κι εσύ λίγο γιατί τα ...μπέρδεψα. Έχεις: - έναν εσωτερικό δίσκο που ονομάζεις Macintosh HD (τον βασικό δίσκο δηλαδή του συστήματός σου). - έναν εξωτερικό δίσκο, που έχεις χωρίσει σε δυο «εικονικούς» δίσκους (partitions). Ένα partition χρησιμοποιείς για data κι ένα για το Time Machine. Θέλεις λοιπόν με το Time Machine (στον έναν απ' τους δυο εικονικούς δίσκους στον εξωτερικό) να κρατάς backup του κυρίως δίσκου του συστήματός σου (Macintosh HD) και του άλλου εικονικού; Πες μου σε παρακαλώ, όταν δημιούργησες τα partitions, φρόντισες ώστε ο εξωτερικός να έχει ως Partition Map Scheme: GUID Partition Table (από τα options της επιλογής partition). Επίσης, υποθέτω, πως έχεις ορίσει ως format και των δυο partitions το Mac OS Extended (Journaled). Αν είναι έτσι τα πράγματα, ρίξε πάλι μια ματιά στα System Preferences->Time Machine->Options για να δεις, ποιους δίσκους έχεις ορίσει να γίνονται backup και ποιους όχι. λοιπόν όπως τα λες είναι .. τα partitions είναι Mac OS Extended (Journaled). Είμαι κατά 85% σίγουρη ότι επέλεξα GUID . Επειδή όποτε έβαζα να κάνει backup τον εσωτερικό μου έσπαγε τα νεύρα γιατί μου έγραφε χρειάζεστε 130gb και ο δίσκος που επιλέξατε δεν έχει τόση χωρητικότητα, κάνει excluded σε όλους τους δίσκους αυτή τη στιγμή.. Τελικά δεν άντεξα .. σήμερα κάνοντας μια βόλτα να πάρω έναν εκτυπωτή που χρειαζόμουν επειγόντως, τσίμπησα και έναν εξωτερικό της Verbatim 320GB. Τώρα που έχω 2 εξωτερικούς ... θα είναι δυνατόν τον παλιό (WD) να τον κάνω 2 partition στη μέση .. και να κάνει στο ένα κομμάτι backup τον εσωτερικό και στο άλλο κομμάτι backup τον καινούργιο (το Verbatim).. ;; Ξέρει κάποιος να μου πει σίγουρα τη διαδικασία να ακολουθήσω;; Ευχαριστώ!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Δε χρειάζεται να τον χωρίσεις. Βάλε το να κάνει backup τον εσωτερικό με την κλασσική διαδικασία και μετά από τα preferences του Time Machine βάλε και τον Verbatim. Καλό θα ήταν μέγεθος WD > μέγεθος εσωτερικού + Verbatim :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δε χρειάζεται να τον χωρίσεις. Βάλε το να κάνει backup τον εσωτερικό με την κλασσική διαδικασία και μετά από τα preferences του Time Machine βάλε και τον Verbatim. Καλό θα ήταν μέγεθος WD > μέγεθος εσωτερικού + Verbatim :p That's impossible.. Αν δεν κάνω λάθος εσωτερικό έχω 250, WD + Verbatim είναι από 320 .. :( Προσπαθώ να κάνω Journalled τον καινούργιο, είναι σε FAT32, και μου βγάζει error : cannot mount. Έχω φάει το google, έχω δοκιμάσει τα πάντα .. αλλά δεν βγάζω άκρη .. πως το φτιάχνω;; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 That's impossible.. Αν δεν κάνω λάθος εσωτερικό έχω 250, WD + Verbatim είναι από 320 .. :( Προσπαθώ να κάνω Journalled τον καινούργιο, είναι σε FAT32, και μου βγάζει error : cannot mount. Έχω φάει το google, έχω δοκιμάσει τα πάντα .. αλλά δεν βγάζω άκρη .. πως το φτιάχνω;; Προσωπικά θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα, όσο το δυνατόν πιο απλό configuration στο σύστημά σου, όπως: - Να κρατήσεις τον εσωτερικό των 250GB, ως τον βασικό δίσκο του συστήματός σου. - Να ορίσεις έναν απ' τους δυο εξωτερικούς των 320GB, π.χ. τον WD, για τα data σου (downloads, μουσική, ταινίες, φωτογραφίες κλπ). Να έχει ένα μόνο partition. Θα φορτώσεις το Disk Utility. Στο αριστερό πάνελ, θα επιλέξεις τον δίσκο που θέλεις (προσοχή: τον δίσκο και όχι κάποιο απ' τα partitionς που έχεις ήδη φτιάξει). Στο δεξί πάνελ, θα επιλέξεις Partition. Στο Volume Scheme θα επιλέξεις (1) Partition και στα Options θα επιλέξεις GUID Partition Table. Στη συνέχεια, στο Volume Information δώσε το όνομα που επιθυμείς (Name: μπλαμπλα...) και επέλεξε ως Format το Mac OS Extended (Journaled). Πάτησε το Apply και είσαι έτοιμη. Μόλις τελειώσει το format, πιθανόν να σε ρωτήσει αν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις ως Time Machine. Πες, όχι. - Να ορίσεις τον άλλο εξωτερικό των 320GB, π.χ. τον Verbatim, ως δίσκο για το Time Machine. Κάνε ακριβώς την ίδια διαδικασία με το Disk Utility. Δώσε (βέβαια :) ) διαφορετικό όνομα (π.χ. MyTimeMachine). - Άνοιξε από τα Settings το Time Machine και επέλεξε (Select Disk) τον MyTimeMachine ως δίσκο για τα backup σου. Στη συνέχεια, πάτα το Options και στην οθόνη που θα εμφανιστεί και η οποία περιλαμβάνει τους δίσκους που εξαιρούνται απ' το backup, βεβαιώσου πως δεν συμπεριλαμβάνεται ο δεύτερος εξωτερικός για τα data (ο μπλαμπλα...). Αν συμπεριλαμβάνεται, επέλεξέ τον και πάτα το "-" για να φύγει από τη λίστα. Στη συνέχεια, Done. Η διαδικασία είναι απλή. Δεν βλέπω, γιατί να έχεις πρόβλημα... Σε ότι αφορά στις χωρητικότητες, μην ανησυχείς. Όσο το Time Machine θα προχωρά, όοοοοοταν γεμίσει ο δίσκος, θ' αρχίσει αυτόματα να σβήνει παλιά backup και να γράφει πάνω τους τα καινούργια. Δεν πρόκειται να ...καταρρεύσει. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 To paragon ntfs σε Snow παίζει καλά σε εσάς γιατί εγώ έχω το εξής πρόβλημα μόλις γράφω ένα αρχείο σε εξωτερικό σκληρό ενώ το αρχείο δείχνει να μεταφέρεται κανονικά μόλις το βάζω σε win ενώ υπάρχει δεν ανοίγει με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 To paragon ntfs σε Snow παίζει καλά σε εσάς γιατί εγώ έχω το εξής πρόβλημα μόλις γράφω ένα αρχείο σε εξωτερικό σκληρό ενώ το αρχείο δείχνει να μεταφέρεται κανονικά μόλις το βάζω σε win ενώ υπάρχει δεν ανοίγει με τίποτα. Εγω δεν ειχα αυτο το προβληαμ που αναφερεις εσυ με το Paragon. Σε εμενα τυχαινε πολλες φορες οταν εκανα copy απο τον Mac στον NTFS δισκο να κολλαει το συστημα και να ζηταει επανεκιννηση. Υστερα απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα οτι το NTFS της Paragon δεν ειναικαι τοσο αξιοπιστο καθως και αλλοι χρηστες εχουν αναφεριε πολλα προβληματα. Προς το παρον εχω φορμαρει τον εξωτερικο 1ΤΒ που εχω σε Journal και εχω κανει και δυο partition. Κατι ασχετο-σχετικο. Χρησιμοποιει κανει το jdownloader? Αν ναι, γινεται να ορισεις ως μεσο αποθηκευσης τοω αρχειων που κατεβασει καποιον εξ. δισκο? Γιατι οταν παω στις σχετικες ρυθμισεις δεν βλεπει κανενα εξωτερικο δισκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Τι ακριβώς εννοείς δηλαδή..; Γιατί δεν καταλαβαίνω .. κάνεις αναζήτηση στο google π.χ. bmw 316 photos και δεν σου βγάζει το "Αποτελέσματα εικόνων.." κι απο κάτω 2-3 images σχετικά ... ;; Κοιτα να δεις. 1ον δεν θα εκανα ποτε αναζητηση για BMW 316 photos! :p (πλακα κανω). εννοω πως οταν κανω παταω αναζητηση εικονων πχ. Αudi s4 :p , οι εικονες που μου εμφανιζονται απο κατω ειναι κενες :confused: <λευκες>. Οταν ομως παταω πανω σε μια μου την ανοιγει κανονικα :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Κοιτα να δεις. 1ον δεν θα εκανα ποτε αναζητηση για BMW 316 photos! :p (πλακα κανω). εννοω πως οταν κανω παταω αναζητηση εικονων πχ. Αudi s4 :p , οι εικονες που μου εμφανιζονται απο κατω ειναι κενες :confused: <λευκες>. Οταν ομως παταω πανω σε μια μου την ανοιγει κανονικα :O ...στη περίπτωση που δεν το πρόσεξες, ρίξε μια ματιά σ' αυτό το post, για το θέμα της αναζήτησης με το google και τις εικόνες που δεν εμφανίζονται. Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Φαίνεται πως το πρόβλημα είναι το firewall του router... Ρίξτε μια ματιά εδώ: Topic : Safari doesn't show Google Images Βασίλη θα το δοκιμάσω αμέσως γιατί κάπου το έχασα το ποστ σου! :) Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Προσωπικά θα σου πρότεινα να φτιάξεις ένα, όσο το δυνατόν πιο απλό configuration στο σύστημά σου, όπως: - Να κρατήσεις τον εσωτερικό των 250GB, ως τον βασικό δίσκο του συστήματός σου. - Να ορίσεις έναν απ' τους δυο εξωτερικούς των 320GB, π.χ. τον WD, για τα data σου (downloads, μουσική, ταινίες, φωτογραφίες κλπ). Να έχει ένα μόνο partition. Θα φορτώσεις το Disk Utility. Στο αριστερό πάνελ, θα επιλέξεις τον δίσκο που θέλεις (προσοχή: τον δίσκο και όχι κάποιο απ' τα partitionς που έχεις ήδη φτιάξει). Στο δεξί πάνελ, θα επιλέξεις Partition. Στο Volume Scheme θα επιλέξεις (1) Partition και στα Options θα επιλέξεις GUID Partition Table. Στη συνέχεια, στο Volume Information δώσε το όνομα που επιθυμείς (Name: μπλαμπλα...) και επέλεξε ως Format το Mac OS Extended (Journaled). Πάτησε το Apply και είσαι έτοιμη. Μόλις τελειώσει το format, πιθανόν να σε ρωτήσει αν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις ως Time Machine. Πες, όχι. - Να ορίσεις τον άλλο εξωτερικό των 320GB, π.χ. τον Verbatim, ως δίσκο για το Time Machine. Κάνε ακριβώς την ίδια διαδικασία με το Disk Utility. Δώσε (βέβαια :) ) διαφορετικό όνομα (π.χ. MyTimeMachine). - Άνοιξε από τα Settings το Time Machine και επέλεξε (Select Disk) τον MyTimeMachine ως δίσκο για τα backup σου. Στη συνέχεια, πάτα το Options και στην οθόνη που θα εμφανιστεί και η οποία περιλαμβάνει τους δίσκους που εξαιρούνται απ' το backup, βεβαιώσου πως δεν συμπεριλαμβάνεται ο δεύτερος εξωτερικός για τα data (ο μπλαμπλα...). Αν συμπεριλαμβάνεται, επέλεξέ τον και πάτα το "-" για να φύγει από τη λίστα. Στη συνέχεια, Done. Η διαδικασία είναι απλή. Δεν βλέπω, γιατί να έχεις πρόβλημα... Σε ότι αφορά στις χωρητικότητες, μην ανησυχείς. Όσο το Time Machine θα προχωρά, όοοοοοταν γεμίσει ο δίσκος, θ' αρχίσει αυτόματα να σβήνει παλιά backup και να γράφει πάνω τους τα καινούργια. Δεν πρόκειται να ...καταρρεύσει. Τέλεια.. σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια .. η αλήθεια είναι ότι το έκανα πολύ πολύπλοκο.. ίσως να φταίει που το είχα έτσι στο μυαλό μου από προηγούμενη συζήτηση σχετικά με το backup .. και επειδή δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ μόλις διέγραψα το backup, αγχώθηκα και τα'χασα τελείως... τελικά, τώρα που το βλέπω από ασφαλή οπτική γωνία, νομίζω θα μπορούσα να μην μπω καν στη διαδικασία να πάρω δεύτερο σκληρό δίσκο ... αλλά εντάξει ... δεν πειράζει ... δεν θα περισσέψει κιόλας..! τέλος καλό όλα καλά .. τουλάχιστον τώρα είμαι καλυμμένη .. ό,τι πολύτιμο έχασα, έχασα.. :!: Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Πληροφοριακά και μόνο: Εάν αγοράσει κάποιος κάποιον νέο mac (imac, macbook) υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για να μεταφερθούν όλα στο νέο μηχάνημα; Θυμάμαι ότι κατά το πρώτο άνοιγμα του macbook με ρώτησε αν θέλω να μεταφέρω τις ρυθμίσεις μου από κάποιο άλλο μηχάνημα. Έτσι γίνεται; Απλά αν χρειαστεί να πουλήσω πρώτα το παλιό μηχάνημα και μετά να αγοράσω το νέο πώς θα γίνει; Το TimeMachine βοηθάει καθόλου; Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Πληροφοριακά και μόνο: Εάν αγοράσει κάποιος κάποιον νέο mac (imac, macbook) υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για να μεταφερθούν όλα στο νέο μηχάνημα; Θυμάμαι ότι κατά το πρώτο άνοιγμα του macbook με ρώτησε αν θέλω να μεταφέρω τις ρυθμίσεις μου από κάποιο άλλο μηχάνημα. Έτσι γίνεται; Απλά αν χρειαστεί να πουλήσω πρώτα το παλιό μηχάνημα και μετά να αγοράσω το νέο πώς θα γίνει; Το TimeMachine βοηθάει καθόλου; Μάλλον κάτι τέτοιο θες Migrate το Mac σας με το Time Machine. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Μάλλον κάτι τέτοιο θες Migrate το Mac σας με το Time Machine. Αυτό ακριβώς!! Και στο κάνει όπως ήταν το παλιό σου!!! Το έχω κάνει μία φορά, κλώνος κανονικός!!;) Μόνο μην είχες προβλήματα γιατί θα στα φέρει και αυτά... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Καλημερα Εχω προβλημα με τον jdownloader...μου βγαζει αυτο το μηνυμα οταν παω να ανοιξω το προγραμμα...τι παιζει??δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω το προγραμμα καθως και repair permissions και παλι τα ιδια...:(αν ξερει καποιος να μου πει παρακαλω... τελικα μαλλον κατι παιζει με το java γιατι και με το cyberduck εχω το ιδιο προβλημα...HELP!!! παρομοιο μηνυμα εχω οταν παω να ανοιξω και το java preferences απο utilities...τι να κανω ρε παιδια??? http://img109.imageshack.us/img109/4278/screencapturec.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 @kospilot1 Τελευταία είχε ένα javaupdate μήπως το έκανες και ευθύνεται αυτό; @all γίνετε κατά τη διαδικασία του Migration να επιλέξεις συγκεκριμένα πράγματα που θες? η σου τα συγκεντρώνει σούμα στο καινούργιο μηχάνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kospilot1 Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 δε νομιζω γιατι μεχρι εχθες δουλευαν και τα δυο προγραμματα που αναφερω κανονικοτατα... πως γινεται να απεγκαταστησω το java για να δω αν φταιει αυτο?? τελικα κατεβασα το java update απο το site της apple και jdownloader, cyberduck δουλευουν τωρα. Δεν μου ανοιγει ομως ο automator...ξεχασα να αναφερω πριν οτι το ιδιο προβλημα ειχα και με τον automator και δυστυχως παραμενει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. December 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2009 Το πρόβλημα με τις εικόνες στο Google λύθηκε.. Τι πρέπει να γίνει!? Πάμε εδώ: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2139075&start=15&tstart=0 Και όπως λέει ο φίλος στο τελευταίο ποστ: Many thanks to my web designer Jewlion for this solution. I tried the setting Router Firewall to Medium and that works BUT I wasn't happy about that (Windows computers + kids + reduced security = asking for it!) Anyway, go to FIREWALL settings in Router and Change the Firewall settings under '*DoS Detect Criteria*' thus: '*Maximum incomplete TCP/UDP sessions number from same host*' changed from 10 to 50. Hey presto! welcome back google images and maps! Just got to get apps working on daughters iPod Touch and I'm in a happy place! Cheers Julian Απλά το αλλάζουμε αυτό που λέει: http://img683.imageshack.us/img683/1841/screenshot20091213at836.png και το Google εμφανίζει τις εικόνες!!! :D:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts