mariel19 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 5) iChat φυσικά. Δες στο maclife για το πώς μπορείς να μεταφέρεις το λογαριασμό σου από το msn στο ichat μέσω Jabber. Φοβερό επίσης αλλά χωρίς video είναι το Adium. Το MSN for Mac πέτα το. αυτό για το iChat oφείλω να ομολογήσω ότι πρώτη φορά το διαβάζω .. μετά από 2 χρόνια - σχεδόν - με Mac. Εγώ, πέρυσι (δεν ξέρω αν έφταιγε η σύνδεσή μου ή κάτι άλλο) είχα πολλά προβλήματα με το msn (συνεχείς αποσυνδέσεις, κολλήματα), σε σημείο που έκανα και πάνω από μήνα να το ανοίξω ... και προτιμούσα το αντίστοιχο στο iPhone που λειτουργούσε κανονικά! Φέτος, εδώ που είμαι (πάλι με σύνδεση πανεπιστημίου) δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα .. σε σημείο που ώρες - ώρες παραξενεύομαι.. και λέω.. πλάκα μου κάνει, θα'χει κολλήσει και δεν λειτουργεί!! :) Δυστυχώς, το adium δεν με πολυβόλεψε .. (είμαι addicted στα emoticon του msn νομίζω) .. μάλιστα μετά από μια αναβάθμισή του .. είχα προβλήματα και με αυτό .. (αδύνατο να συνδεθώ, ίσως να έφταιγε και firewall του πανεπιστημίου) .. οπότε και το απεγκατέστησα! Έχω διαβάσει βέβαια και για το trillian (το χρησιμοποιώ σε ένα u3 flash-άκι όταν βρίσκομαι στο uni, για windows) ωστόσο νομίζω ότι είναι επί πληρωμή, για full features, αν κι έχει και trial version.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια εγω για MSN με video χρησιμοποιω το aMSN και μου φανηκε πολυ καλο! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Παιδια εγω για MSN με video χρησιμοποιω το aMSN και μου φανηκε πολυ καλο! Η ποιότητα συνομιλίας (βίντεο, ομιλία) του msn δεν συγκρίνεται με την άψογη ποιότητα του skype.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Το MSN για Mac δυστυχώς είναι άθλιο και μάλιστα έχει μείνει και στην έκδοση 7.0.2 (κυκλοφορεί εδώ και χρόνια μια beta του 8 αλλά κι εκείνη άθλια είναι). Γενικά νομίζω ότι σε ποιότητα κυρίως Video και ήχου, το Skype είναι μονόδρομος για όλες τις πλατφόρμες ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Και το Yahoo Messenger δεν ειναι ασχημο σε ποιοτητα video!Το εχω και στο macbook και στο pc(windows 7)!Οπως και το Skype φυσικα! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία απορία σχετικά με το iTunes της Apple. Λοιπόν: Έχω ένα iPod Nano και μέχρι τώρα το "φόρτωνα" με μουσική μέσω του επιτραπέζιού μου Η/Υ. Χθες, όμως, αγόρασα ένα λαπτοπ στο οποίο πριν λίγο εγκατέστησα το iTunes. Το πρόβλημά μου είναι πως θέλω να συγχρονίζω/φορτώνω το iPod μεσω και των δύο υπολογιστών. Όταν όμως θα to συνδέσω το με το λαπτοπ μου θα μου ζητήσει να συγχρονίστει με auτο. Τι μπορώ να κάνω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Καλησπερα. Εχω κατεβασει καποιες mkv ταινιες μαζι με τα αντιστοιχα srt. Αυτο που θελω ειναι να κανω ενσωματωση των υποτιτλων και στην συνεχεια μετατροπη σε iphone φορματ (mp4). Ειδα οτι υπαρχει το submerge για την ενσωματωση των υποτιτλων και το iskysoft video converter για την μετατροπη σε iphone φορματ. Δυστηχως ομως και τα δυο δεν ειανι free... Καμια προταση για και αντιστοιχο free???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) το submerge πάντως κάνει και μετατροπή αρχείων βίντεο σε mp4 (τη μορφή που διαβάζει το iPhone). Δε θυμάμαι όμως αν μετατρέπει και mkv αρχεία. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία απορία σχετικά με το iTunes της Apple. Λοιπόν: Έχω ένα iPod Nano και μέχρι τώρα το "φόρτωνα" με μουσική μέσω του επιτραπέζιού μου Η/Υ. Χθες, όμως, αγόρασα ένα λαπτοπ στο οποίο πριν λίγο εγκατέστησα το iTunes. Το πρόβλημά μου είναι πως θέλω να συγχρονίζω/φορτώνω το iPod μεσω και των δύο υπολογιστών. Όταν όμως θα to συνδέσω το με το λαπτοπ μου θα μου ζητήσει να συγχρονίστει με auτο. Τι μπορώ να κάνω? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ακολούθησε τον παρακάτω οδηγό http://iclarified.com/entry/index.php?enid=2137 εξηγεί βήμα βήμα τι πρέπει να κανείς. Δεν είναι ιδιαίτερα δυσκολο. Edited February 20, 2010 by DesertSMisSRaiN Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 το submerge πάντως κάνει και μετατροπή αρχείων βίντεο σε mp4 (τη μορφή που διαβάζει το iPhone). Δε θυμάμαι όμως αν μετατρέπει και mkv αρχεία. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Μηπως εχει κανεις κανενα απο τα δυο cra**** να το ανεβασει σε κανενα rapishare? Αν ναι στειλτε μου κανενα pm. Φευγω εξωτερικο για τρεις εβδομαδες και θελω να βαλω ταινιες στο 3GS για να μην πηξω...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 asikis το προηγούμενο μήνυμά σου σβήστηκε για κάποιο λόγο. Δεν επιτρέπονται συζητήσεις για παράνομο λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Η ποιότητα συνομιλίας (βίντεο, ομιλία) του msn δεν συγκρίνεται με την άψογη ποιότητα του skype.. +1 Το skype και για μένα είναι το καλύτερο γιαυτή την δουλειά, σε αντίθεση με το iChat..;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ποιο προγραμμα υπαρχει για να "καιω" τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 (edited) Εγώ παιδιά έχω βρει την υγειά μου με το wondershare !! Θυμάμαι στα windows με allok μου'παιρνε για ένα επεισόδιο 40-50 λεπτά να συγχρονίσει υπότιτλους και να το μετατρέψει σε format για iPhone .. με το wondershare σε 10 λεπτά έχω επεισόδιο με υπότιτλους στο 3gs μου!! τα σπάει απλά! edit : έκανα personalization το dock μου .. και στο φάκελο applications βρίσκεται ένα αρχείο txt με την ονομασία \Work\indextest.txt. τι είναι ρε παιδιά αυτό; πως εμφανίστηκε εκεί πέρα; Edited February 21, 2010 by mariel19 Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Παιδια καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι νέος χρήστης στο λειτουργικό mac (εδώ και μια βδομάδα είμαι ο ευτυχής κάτοχος ενος macbook pro 2.66) και έχω πάρα πολλές απορρίες !!!!!:O:O:O:O Ας ξεκινήσω με μερικές : 1)Στα windows είχα το incredimail για ολους τους λογαριασμούς μηνυμάτων μου. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω τα μηνύματα απο το incredimail στο mail του mac? 2)»... ... το mail.app μπορεί να τραβήξει τα email απο το Entourage της MS (mail client στο mac). Αν καταφέρεις να πας τα εmail σου στο Entourage, τότε θα κάνεις menu File > import mailbox απο το mail.app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ποιο προγραμμα υπαρχει για να "καιω" τους υποτιτλους πανω στο αρχειο της ταινιας??? ffmpegx θα πρότεινα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 ffmpegx θα πρότεινα δείτε και το submerge. Απλό, με καλά αποτελέσματα και κοστίζει όσο ένας καφές στο Κολωμάκι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ναι, και το Submerge. Tο καλύτερο με διαφορά κατά τη γνώμη μου είναι το Handbrake, αλλά δεν υποστηρίζει hard-coded subs :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις...ηδη κανω τη δουλεια μου:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά...υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώσουμε αρχεία και φακέλους στο mac μας εκτός από το image στο disk utilities? Αυτό φτιάχνει ένα .dmg...εγώ θέλω να φαίνεται το μπλέ το φακελάκι και να πατάς επάνω για να ανοίξει και αυτό να σου ζητάει pass... Το είχα δει κάπου αλλά δεν το βρίσκω...μόνο το dmg βρίσκω... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 παιδιά υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει mov (με ενσωματωμένους υπότιτλους) σε dvd ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ρε παιδια σας εχει τυχει το vlc να μην σας παιζει κανονικα τους εξωτερικους υποτιτλους??? συκγεκριμενα τα τονισμενα γραμματα τα βγαζει με τετραγωνακι.! δεν τα εμφανιζει καν! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 εχω ενα ππροβληματακι με το imac ...οταν ανοιγει μενει στο μυλο και ειναι σαν να κανει loading,καποιεσ φορεσ μετα απο ωρα μπωρει και να μπει στα macos,οταν με bootcamp to γυρναω σαι windows ανοιγοκλεινει μια χαρα...λετε να εχει προβλημα ο δισκοσ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Ρε παιδια σας εχει τυχει το vlc να μην σας παιζει κανονικα τους εξωτερικους υποτιτλους??? συκγεκριμενα τα τονισμενα γραμματα τα βγαζει με τετραγωνακι.! δεν τα εμφανιζει καν! τώρα τελευταία μου το κάνει και μένα αυτό...μου βγάζει ένα τετραγωνάκι με ένα Α μέσα συνήθως στην αρχή και στο τέλος κάθε πρότασης .. υπάρχει λύση; φταίει η έκδοση του vlc ? οι υπότιτλοι..; δεν είναι ενοχλητικό (πολύ) .. αλλά γιατί το κάνει; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Να σας ρωτήσω ρε παιδιά...υπάρχει άλλος τρόπος να κλειδώσουμε αρχεία και φακέλους στο mac μας εκτός από το image στο disk utilities? Αυτό φτιάχνει ένα .dmg...εγώ θέλω να φαίνεται το μπλέ το φακελάκι και να πατάς επάνω για να ανοίξει και αυτό να σου ζητάει pass... Το είχα δει κάπου αλλά δεν το βρίσκω...μόνο το dmg βρίσκω... αυτο θα με ενδιεφερε και εμενα αν υπαρχει τροπος Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Χαιρετώ παιδιά. Επειδή είμαι καινούριος στον κόσμο των mac θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε κάποια προγράμματα για να διαβάζει ο υπολογιστής όλα τα codecs των ταινιών, και να δουλεύουν και οι υπότιτλοι. Έχω τις ταινίες μου σε διάφορους τύπους αρχείων και δεν μπορώ να τις απολαύσω. Θα προτιμούσα σε freeware αλλά και άλλο να είναι αναφέρετέ το, δε με πειράζει. ;Ρ Πιο πάνω είδα που αναφέρθηκε για μετατροπή ταινιών. Δε φαντάζομαι να είναι μόνο αυτός ο τρόπος. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts