omegalos Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εχω 22.1 στο c: θεωρειται οκ? στα ποσα θα εχω προβλημα? ολα τα προγγραματα install στο e: μαζι με τα maps. μηπως να κανω ενα hard reset να γινει ενα καθαρο update διοτι το ειχα με το firmware 10? ειμαι στην τελευταια την 12.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εχω 22.1 στο c: θεωρειται οκ? στα ποσα θα εχω προβλημα? ολα τα προγγραματα install στο e: μαζι με τα maps. μηπως να κανω ενα hard reset να γινει ενα καθαρο update διοτι το ειχα με το firmware 10? ειμαι στην τελευταια την 12.2. Μια χαρά είσαι, μη μιλάς καθόλου. Πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν φτάσεις στο 1MB, οπότε αρχίζουν και τα σχετικά μηνύματα. Hard reset δε χρειάζεται, όχι μόνο δε θα κερδίσεις τίποτα αλλά θα πρέπει να εγκαταστήσεις και να ρυθμίσεις όλα τα προγράμματα από την αρχή. Hard reset κάνουμε μόνο όταν έχουμε σοβαρό πρόβλημα και κάθε άλλη λύση έχει αποτύχει. Ακόμη πάντως και όταν μειωθεί πολύ ο ελεύθερος χώρος στο C, είναι δυνατόν να ανακτηθεί με απεγκατάσταση προγραμμάτων (το άχρηστο Ovi Contacts μόνο πιάνει 3 ολόκληρα MB), καθαρισμό της cache του browser, και προσεκτική ρύθμιση όλων των προγραμμάτων (μηνύματα, κάμερα, χάρτες κλπ) να αποθηκεύουν τα αρχεία τους στο Ε και όχι στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Αν δεν έχεις αλλάξει τίποτα, τότε τα μηνύματά σου, όπως και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάς αποθηκεύονται στο C. Επίσης η cache του browser είναι στο C και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορείς όμως να την αδειάζεις κάθε τόσο (5 ολόκληρα MB κέρδισα στο προηγούμενο καθάρισμα). Έχε υπόψη σου πάντως, πως οτιδήποτε εγκαθιστάς στο E ή στο F, θα μειώνει λίγο το διαθέσιμο χώρο στο C, γιατί εκεί βρίσκεται το μητρώο του συστήματος (κάτι σαν το registry των Windows), οπότε κάθε εφαρμογή εγκαθιστά και εκεί 1-2 αρχεία. Κοίταξε και τις ρυθμίσεις των χαρτών. Δεν ειπα οτι δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αποθηκευσεις της συσκευης. Τις εχω αλλαξει οπου ειχα αυτο το δικαιωμα και το ρυθμισα να αποθηκευονται στην Ε. Και το youtube παροτι ηταν εγκατεστημενο στην C, αφου ειδα οτι λειτουργει και απο την Ε θα το εγκαταστησω εκει. Τωρα για την cache τι να πω:confused: Αφου δε σερφαρω μεσω συσκευης. Εχω χρησιμοποιησει τον browser μονο για να επιβεβαιωσω οτι λειτουργει σωστα σαν εφαρμογη. Θυμησε μου αν θες πως γινεται το αδειασμα. Το εχω ξανακουσει οτι με καθε εγκατασταση γραφονται καποια πραγματα και στο C, αλλα δεν νομιζω οτι εχω εγκαταστησει τοσο πολλα πραγματα :X Τελικα την αρχικη χωρητικοτητα της C την γνωριζουμε ? Σε οτι τεχνικες πληροφοριες διαβασα δεν αναφεροταν πουθενα :( Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλημερα σε ολους.... δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει,αλλα εχω εντοπισει ενα πιθανο "bug".... οταν βαζω το ξυπνητηρι,πχ στις 10,θα χτυπησει στις 10:04 ή 10:05.... και εχω δοκιμασει να μην εχω αυτοματη αλλαγη ωρας κλπ κλπ.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλημερα σε ολους.... δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει,αλλα εχω εντοπισει ενα πιθανο "bug".... οταν βαζω το ξυπνητηρι,πχ στις 10,θα χτυπησει στις 10:04 ή 10:05.... και εχω δοκιμασει να μην εχω αυτοματη αλλαγη ωρας κλπ κλπ.... Και σε μένα το ίδιο κάνει. Μπορεί στη Nokia να μην το θεωρούν bug αλλά feature αφού σε αφήνει να κοιμάσαι 3-4 λεπτά παραπάνω!!!!!:X:cry: Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Δεν ειπα οτι δεν εχω αλλαξει τις ρυθμισεις αποθηκευσεις της συσκευης. Τις εχω αλλαξει οπου ειχα αυτο το δικαιωμα και το ρυθμισα να αποθηκευονται στην Ε. Και το youtube παροτι ηταν εγκατεστημενο στην C, αφου ειδα οτι λειτουργει και απο την Ε θα το εγκαταστησω εκει. Τωρα για την cache τι να πω:confused: Αφου δε σερφαρω μεσω συσκευης. Εχω χρησιμοποιησει τον browser μονο για να επιβεβαιωσω οτι λειτουργει σωστα σαν εφαρμογη. Θυμησε μου αν θες πως γινεται το αδειασμα. Το εχω ξανακουσει οτι με καθε εγκατασταση γραφονται καποια πραγματα και στο C, αλλα δεν νομιζω οτι εχω εγκαταστησει τοσο πολλα πραγματα :X Τελικα την αρχικη χωρητικοτητα της C την γνωριζουμε ? Σε οτι τεχνικες πληροφοριες διαβασα δεν αναφεροταν πουθενα :( Σβήσ. δεδομ. εμπιστευτ./Προσωρινή μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλημερα σε ολους.... δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει,αλλα εχω εντοπισει ενα πιθανο "bug".... οταν βαζω το ξυπνητηρι,πχ στις 10,θα χτυπησει στις 10:04 ή 10:05.... και εχω δοκιμασει να μην εχω αυτοματη αλλαγη ωρας κλπ κλπ.... Αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου είναι ότι όταν έχω ρυθμίσει μόνο 1 ξυπνητήρι (δηλαδή μέσα στις επόμενες 24 ώρες), χτυπάει στην ώρα του. Όταν όμως επιλέγω ημέρες και το κάνω επαναλαμβανόμενο, τότε καθυστερεί 4 λεπτά! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 να ρωτησω τωρα εγω κατι........ η μνημη στο c ειναι 21,1 mb οταν ανοιγω την διαχειρηση αρχειων, οταν ομως ανοιγω το handytaskman μου λεει οτι ειναι 43,51 mb τι απο τα δυο ειναι πραγματικο κ τι πλασματικο????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδιά να κάνω μια ερώτηση που παρατήρησα όταν έχετε το κινητό με κλειστό το πληκτρολόγιο και το κουνάτε πάνω κάτω ακούτε έναη θόρυβο από μέσα σαν κάτι να κουνιέται προσοχή όμως να πιάνετε το κινητό από το κάτω μέρος χωρίς να κρατάτε το πάνω με την οθόνη ενώ όταν είναι ανοικτό το πληκτρολόγιο δεν ακούγεται το κάνει και σε σας η μονο σε μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 να ρωτησω τωρα εγω κατι........ η μνημη στο c ειναι 21,1 mb οταν ανοιγω την διαχειρηση αρχειων, οταν ομως ανοιγω το handytaskman μου λεει οτι ειναι 43,51 mb τι απο τα δυο ειναι πραγματικο κ τι πλασματικο????? παντως σε εμενα και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο μου δειχνει c:44,1 mb (handy taskman και διαχειριση αρχειων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδιά να κάνω μια ερώτηση που παρατήρησα όταν έχετε το κινητό με κλειστό το πληκτρολόγιο και το κουνάτε πάνω κάτω ακούτε έναη θόρυβο από μέσα σαν κάτι να κουνιέται προσοχή όμως να πιάνετε το κινητό από το κάτω μέρος χωρίς να κρατάτε το πάνω με την οθόνη ενώ όταν είναι ανοικτό το πληκτρολόγιο δεν ακούγεται το κάνει και σε σας η μονο σε μένα Είναι το κουμπάκι on/off, είναι λίγο χαλαρό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 σε εμενα δεν είναι το κουμπί κάτι ακούγεται και νομίζω δεν είμαι και 100% αλλα πρέπει να είναι τα στηρίγματα από το πάνω πορτάκι για πείτε και εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Σβήσ. δεδομ. εμπιστευτ./Προσωρινή μνήμη Ευχαριστω το εκανα και γλυτωσα 3 κ. Τα νεοτερα, με οποιοδηποτε εγκατεστημενο προγραμμα να εχει εγκατασταθει στην Ε, ειναι. Μνημη τηλεφωνου Ελευθερη, 38,77 MB Χρησιμοποιουμενη 81,98 MB Συνολο 120,75 MB C Ελευθερα 13,20MB Συνολο 73ΜΒ Επιτελους μου λυθηκε και η απορια ! Ε Ελευθερα 26,91GΒ Συνολο 32 GB Αυτα απο taskman που ομως συμφωνουν και με τις πληροφοριες απο την Διαχειριση Αρχειων. Οσον αφορα στο θεμα με την αφυπνιση που αναφερεται πιο πανω δοκιμασα αρκετες φορες με διαφορετικους χρονους και υπηρχε απολυτη ακριβεια. Μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στο ακεραιο της ωρας, δλδ 8 00 η μηπως δεν εχετε επιλεξει απο τις ρυθμισεις να ενημερωνει αυτοματα την ωρα και αυτο παιζει καποιο ρολο ?;) παντως σε εμενα και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο μου δειχνει c:44,1 mb (handy taskman και διαχειριση αρχειων) Μηπως μπερδευεις την μνημη με την C ? Μου φαινεται πολυ παραξενο να εχουμε τετοιες διαφορες με τις παραπανω μετρησεις . Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXHS Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παντως σε εμενα και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο μου δειχνει c:44,1 mb (handy taskman και διαχειριση αρχειων) μπορει καποιος να μου λυσει την απορια.........γιατι δεν συμφωνουν διαχειρηση αρχειων κ τασκμαν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε αυτό το απλό πράγμα?? Πάω να σκάσω από την στεναχώρια μου δεν είναι δυνατόν έδωσα 650 euro για μια κουδουνίστρα τόσο καιρό δεν το άκουγα γιατί είχα βάλει μια σιλικονούχα θήκη και έτσι δεν ακούγεται σήμερα όμως που την έβγαλα "αφιστετα".... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 σε εμενα δεν είναι το κουμπί κάτι ακούγεται και νομίζω δεν είμαι και 100% αλλα πρέπει να είναι τα στηρίγματα από το πάνω πορτάκι για πείτε και εσείς? Το κάνει και σε μένα και είναι αυτό που σου είπα πιο πάνω: το κουμπάκι on/off! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παιδιά να κάνω μια ερώτηση που παρατήρησα όταν έχετε το κινητό με κλειστό το πληκτρολόγιο και το κουνάτε πάνω κάτω ακούτε έναη θόρυβο από μέσα σαν κάτι να κουνιέται προσοχή όμως να πιάνετε το κινητό από το κάτω μέρος χωρίς να κρατάτε το πάνω με την οθόνη ενώ όταν είναι ανοικτό το πληκτρολόγιο δεν ακούγεται το κάνει και σε σας η μονο σε μένα Έχει απαντηθεί. Η μπαταρία είναι, δεν κάθεται καλά. Κάντε μια δοκιμή να τη βγάλετε και θα δείτε ότι δεν κουνιέται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Το κάνει και σε μένα και είναι αυτό που σου είπα πιο πάνω: το κουμπάκι on/off! και γιατί όταν πιέζω το κουμπί μέσα το κάνει πάλι Έχει απαντηθεί. Η μπαταρία είναι, δεν κάθεται καλά. Κάντε μια δοκιμή να τη βγάλετε και θα δείτε ότι δεν κουνιέται τίποτα. έβγαλα το πίσω καπάκι έβγαλα μπαταρία και sim και πάλι τα ίδια μου έρχεται να το πετάξω στον τοίχο και δεν κάνω πλακα τόσα νεύρα έχω αυτή την στιγμή παιδιά μονο με ανοιχτό το πληκτρολόγιο δεν ακούγεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Έχει απαντηθεί. Η μπαταρία είναι, δεν κάθεται καλά. Κάντε μια δοκιμή να τη βγάλετε και θα δείτε ότι δεν κουνιέται τίποτα. Δεν είναι η μπαταρία πιστεύω, γιατί στο δικό μου και όταν την αφαιρώ, πάλι ακούγεται αυτό το "κουδούνισμα". Εξάλλου από τον ήχο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μικρό εξαρτηματάκι και όχι για ολόκληρη την μπαταρία! Αν κουνιόταν τόσο πολύ η μπαταρία, α) θα μπορούσαμε να το νιώσουμε στο πορτάκι και β) σίγουρα θα έφτανε το τηλέφωνο σε σημείο να κλείσει. και γιατί όταν πιέζω το κουμπί μέσα το κάνει πάλι Κατ' αρχάς, ηρέμησε! :p Δεύτερον, μην κάνεις διπλά post, χρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" για να μας ενημερώνεις για την πορεία του προβλήματός σου. Τρίτον, προφανώς, πέρα από το να σου πούμε 1-2 γνώμες και να μοιραστούμε μαζί σου κοινές εμπειρίες, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ. Προσωπικά εγώ, σου είπα την άποψή μου σύμφωνα με δοκιμές που έχω κάνει και με το τι έχω σκεφτεί πάνω σε αυτό. Με προσεκτική παρατήρηση, στη δική μου συσκεύη πάντα, βρήκα ότι ο ήχος έρχεται από το κουμπάκι on/off. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο το κουμπί, ή για κάποιο εξάρτημα που βρίσκεται πολύ κοντά του. Ίσως ανοίγοντας το πληκτρολόγιο, κάποιο άλλο εξάρτημα παρεμβάλλεται και εμποδίζει την κίνηση και άρα το κουδούνισμα. Πέραν της ενόχλησης που σου προκαλεί η αίσθηση μη στιβαρότητας που σου δίνει αυτό το κουδούνισμα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα -προς το παρόν. Άρα δεν υπάρχει λόγος να το υπερ-συζητάμε και να το υπερ-αναλύουμε. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που κουνιέται είναι τα ποδαράκια που κρατάνε το πάνω πορτάκι και να πείτε ότι το ανοιγοκλείνω συνεχεια να το έχω άνοιξη 5 φορες το πολύ σε 1 μηνα που το έχω και κάτω δεν έχει πέσει και ακούγετα πιο πολύ όταν το κινητό το κρατάω κάθετα σαν να κουνιέται μέσα κάποιο μικρό εξάρτημα.Τώρα τι μπορώ να κάνω άμα το παο στην nokia θα μου πουν να το στείλουν στα κεντρικά και θα πάρει 1 μηνα.Τέλος για μένα η nokia για μεγάλη κοροϊδία μια το καπάκι τις κάμερας που ακόμα να μου το αλλάξουν το έχουν παραγγείλει και ακόμα περιμένουν και δεν μπορώ να βγάλω καμια φωτογραφία γιατί φοβάμαι να ανοίγω το πορτάκι για να μην γρατζουνιστεί και έδωσα 660 euro έναν ολόκληρο μιστό για να έχω όλα αυτά τα προβλήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που κουνιέται είναι τα ποδαράκια που κρατάνε το πάνω πορτάκι και να πείτε ότι το ανοιγοκλείνω συνεχεια να το έχω άνοιξη 5 φορες το πολύ σε 1 μηνα που το έχω και κάτω δεν έχει πέσει και ακούγετα πιο πολύ όταν το κινητό το κρατάω κάθετα σαν να κουνιέται μέσα κάποιο μικρό εξάρτημα.Τώρα τι μπορώ να κάνω άμα το παο στην nokia θα μου πουν να το στείλουν στα κεντρικά και θα πάρει 1 μηνα.Τέλος για μένα η nokia για μεγάλη κοροϊδία μια το καπάκι τις κάμερας που ακόμα να μου το αλλάξουν το έχουν παραγγείλει και ακόμα περιμένουν και δεν μπορώ να βγάλω καμια φωτογραφία γιατί φοβάμαι να ανοίγω το πορτάκι για να μην γρατζουνιστεί και έδωσα 660 euro έναν ολόκληρο μιστό για να έχω όλα αυτά τα προβλήματα Τα έχουμε πει πολλάκις αυτά! Είναι ένα τηλέφωνο που έχει και κάποια hardware issues. Ξέρω ότι είναι απογοητευτικό και ότι 660 euro δεν είναι λίγα, αλλά εδώ άλλοι αγοράζουν σπίτια με 200.000 euro και τους χαλάνε τα υδραυλικά στους 6 μήνες!! Τι να πουν κι αυτοί; :lol: Θέλω να πω, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου! Κι αν δε θέλεις, μην πάρεις ξανά Nokia. Αλλά μη λέμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 135 σελίδες δεν διαβάζονται.. Είναι dual sim ρε παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 135 σελίδες δεν διαβάζονται.. Είναι dual sim ρε παιδιά? Μία σελίδα του επίσημου site της Nokia διαβάζεται όμως, σωστά; Όχι, δεν είναι dual sim! Μόνο οι κινέζικοι κλώνοι του είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_m_l Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Φτουυυυ.... Nokia dual sim με GPS υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 135 σελίδες δεν διαβάζονται.. Είναι dual sim ρε παιδιά? Όχι δέχεται μόνο μια κάρτα SIM. Όσο αφορά τις σελίδες άλλοι εδώ μέσα έχουν μείνει άγρυπνοι (όπως και εγώ) να διαβάζουμε όχι 100, 700 σελίδες και παραπάνω. Μην αρχίζετε τα παράπονα δεν μπορώ, βαριέμαι κτλ ;) ;) Φτουυυυ.... Nokia dual sim με GPS υπαρχει? Όχι Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts