gaster Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ το κινητό και έχω πρόβλημα, μου έπεσε σε θαλασσινό νερό, μόνο το κάτω μέρος, για 2 μέρες δούλευε κανονικά μόνο το φώς της οθόνης δεν δούλευε,σήμερα το μεσημέρι σταμάτησε να δουλεύει εντελώς. θα το στείλω για επισκευή αν και ξέρω από προηγούμενες εμπειρίες οτί από θαλασσινό νερό δεν φτίαχνεται τπτ μετά. απλά αυτο που με ενδιαφέρει είναι αν μπορώ να κανω recovery τις φώτος μου απο τον σκληρό... τρομερή γκαντεμιά πάντως,έλεγα θα τις κάνω το απόγευμα και το μεσημέρι έσβησε εντελώς... Γι'αυτο λένε φίλε κάτι που μπορείς να κάνεις τώρα μην το αφήνεις για αργότερα :) Πήγαινέτο στην Nokia και ρώτησε τους για τις φωτογραφίες σου.Προφανώς με κάποιο τρόπο θα μπορούν.Εύχομαι έτσι να γίνει Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konomi21 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ξερετε κανενα προγραμμα για να κλειδωνω τους φακελους στο Ν97? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 ξερετε κανενα προγραμμα για να κλειδωνω τους φακελους στο Ν97? Για εφαρμογές υπάρχει το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.4 & v9.5. Κάνε μια αναζήτηση στο θέμα και σίγουρα θα βρεις απάντηση στην ερώτηση σου, έχει απαντηθεί άπειρες φορές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 το εκανα ολα ειναι οπως ειπες .τισ φωτο ομωσ τισ περασα απο τον υπολογιστη στην μνημη μαζικης αποθηκευσης.κ μετα τισ εκανα αντιγραφη σε εναν φακελο.δηλ οτι φωτο περασω θα ειναι παντα στισ ληψεις? παιδια τα 80 μεγαμπαιτ φτανουν για μαιλ κτλ? Τουλάχιστον εμένα, μου φτάνουν. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 καλησπερα,μολις εβαλα την τελευταια εκδοση του ελληνικου firmware και τωρα πλεον δεν εχει τπτ στην οθονη,δλδ αυτα τα shortcut...ωρα,contacts Κλπ....τι πεζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 καλησπερα,μολις εβαλα την τελευταια εκδοση του ελληνικου firmware και τωρα πλεον δεν εχει τπτ στην οθονη,δλδ αυτα τα shortcut...ωρα,contacts Κλπ....τι πεζει? πανω δεξια κατω επιλογες και καπου θα δεις εμφανιση συντομεύσεων η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα και αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 πανω δεξια κατω επιλογες και καπου θα δεις εμφανιση συντομεύσεων η κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα και αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου......... Κάτω αριστερά στην αρχική οθόνη,γράφει επιλογές.Πάτα εκεί και μετά εμφάνιση περιεχομένου Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Ημουν μεταξυ του Ν97 και του Ν97μινι και εχω αποφασισει να παρω το Ν97 αφου το μεγεθος δεν με ενοχλει, θελω να μου πειτε αν ολα αυτα που διαβασα, τα περι "τυχης" αν ειναι απο τις προβληματικες παρτιδες ισχυουν ακομα και σημερα. επισης στα χαρακτηριστικα του Ν97 αναφερει " Οθόνη : Οθόνη αφής ανακλαστικού τύπου (resistive) με ξεχωριστή επιφάνεια αφής και απτική ανάδραση (touch feedback) ", κατι ομως που δεν διευκρινιζετε αν ισχυει και για το μινι (δλδ εχει αλλη οθονη το Ν97)? το θεμα σημα και μπαταρια ειναι πολυ βασικα, και μονο εδω κολλαω για το Ν97, μην εχω καμμια εκπληξη με το σημα και το GPS. για οποια βοηθεια ευχαριστω. Edited May 8, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) Ημουν μεταξυ του Ν97 και του Ν97μινι και εχω αποφασισει να παρω το Ν97 αφου το μεγεθος δεν με ενοχλει, θελω να μου πειτε αν ολα αυτα που διαβασα, τα περι "τυχης" αν ειναι απο τις προβληματικες παρτιδες ισχυουν ακομα και σημερα. επισης στα χαρακτηριστικα του Ν97 αναφερει " Οθόνη : Οθόνη αφής ανακλαστικού τύπου (resistive) με ξεχωριστή επιφάνεια αφής και απτική ανάδραση (touch feedback) ", κατι ομως που δεν διευκρινιζετε αν ισχυει και για το μινι (δλδ εχει αλλη οθονη το Ν97)? το θεμα σημα και μπαταρια ειναι πολυ βασικα, και μονο εδω κολλαω για το Ν97, μην εχω καμμια εκπληξη με το σημα και το GPS. για οποια βοηθεια ευχαριστω. Κοίτα φίλε.Πολλά από τα πρώτα N97 που έβγαιναν είχαν όντως προβλήματα.Από τότε που τέλειωσε όμως H Nokia με την Alpha Copy έχουν αλλάξει τα πράγματα.Σκέψου ότι εγώ είχα πρόβλημα με το GPS και το καπάκι της κάμερας.Το έστειλα το κινητό μου και μου το γυρίσανε άλλο κινητό.Όλα δουλεύουν πλέον ρολόϊ και μπορώ να πώ ότι χαίρομαι τώρα την συσκευή μου.Όπως και ένας χρήστης εδω μέσα (freedaras) αν διαβάσεις στις προηγούμενες σελίδες.Το έστειλε και του δώσανε ολοκαίνουργιο και δουλεύει καμπάνα σε όλους τους τομείς.Έτσι τα τελευταία N97 που βγαίνουν τα έχουν βελτιώσει αφού κατάλαβαν ποιά ήταν αρχικά τα λάθη τους.Από θέμα μπαταρίας το Ν97 είναι ανώτερο του Ν97 mini.Απο 'κει και πέρα είναι τί απαιτήσεις έχεις Κατ' αρχας σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπλεξω με χρονοβορες διαδικασιες (βλπ. service) γιατι αν και το θελω για δευτερο τηλεφωνο (θα πλαισιώσει το Storm μου) δεν εχω την πολυτέλεια να το εχω, χωρις να το εχω, καταλαβαινεις! υπαρχουν λοιπον πολλες πιθανοτητες να ειναι ελλατωματικο απο την αρχη? αν ναι ποια ειναι η διαδικασία "αντικατάστασης" και πόσο χρονο θελει? και τελος μπορω να εξασφαλιστώ οτι κατα μεγαλο ποσοστο θα αποφυγω τις "εκπλήξεις" με καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του? Εμένα έκανε 2 εβδομάδες για να έρθει πίσω απο το εξωτερικό.Πιστεύω πώς αν το αγοράσεις από κατάστημα της Nokia προφανώς θα έχουν κομμάτια απο τα βελτιωμένα.Οπότε λογικά δεν θα υπάρχουν προβλήματα.Ρώτησε και τους ίδιους εξηγόντας ότι θέλεις κομμάτι που να ήρθε πρόσφατα Edited May 8, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Κοίτα φίλε.Πολλά από τα πρώτα N97 που έβγαιναν είχαν όντως προβλήματα.Από τότε που τέλειωσε όμως H Nokia με την Alpha Copy έχουν αλλάξει τα πράγματα.Σκέψου ότι εγώ είχα πρόβλημα με το GPS και το καπάκι της κάμερας.Το έστειλα το κινητό μου και μου το γυρίσανε άλλο κινητό.Όλα δουλεύουν πλέον ρολόϊ και μπορώ να πώ ότι χαίρομαι τώρα την συσκευή μου.Όπως και ένας χρήστης εδω μέσα (freedaras) αν διαβάσεις στις προηγούμενες σελίδες.Το έστειλε και του δώσανε ολοκαίνουργιο και δουλεύει καμπάνα σε όλους τους τομείς.Έτσι τα τελευταία N97 που βγαίνουν τα έχουν βελτιώσει αφού κατάλαβαν ποιά ήταν αρχικά τα λάθη τους.Από θέμα μπαταρίας το Ν97 είναι ανώτερο του Ν97 mini.Απο 'κει και πέρα είναι τί απαιτήσεις έχεις Κατ' αρχας σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπλεξω με χρονοβορες διαδικασιες (βλπ. service) γιατι αν και το θελω για δευτερο τηλεφωνο (θα πλαισιώσει το Storm μου) δεν εχω την πολυτέλεια να το εχω, χωρις να το εχω, καταλαβαινεις! υπαρχουν λοιπον πολλες πιθανοτητες να ειναι ελλατωματικο απο την αρχη? αν ναι ποια ειναι η διαδικασία "αντικατάστασης" και πόσο χρονο θελει? και τελος μπορω να εξασφαλιστώ οτι κατα μεγαλο ποσοστο θα αποφυγω τις "εκπλήξεις" με καποιες συμβουλες για το τι πρεπει να προσεξω κατα την αγορα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 φιλε οπως σου ειπε ο gaster πιο πανω εγω το πηρα απο εξωτερικο... ειχε απιστευτα προβληματα.... περασα πολλα μεχρι να το αλλαξω(μηνες μιλαμε αλλα εγω δεν το πηρα απο νοκια) το μοντελο ομως που μου δωσανε ηταν αλλο κινητο πραγματικα.....:):) και δεν μιλαω οτι ηταν καινουργιο(επειδη μου αλλαξανε το παλιο που ειχε προβλημα) ηταν αλλο κινητο στην κυριολεξια.... κανενα προβλημα σε καμερες gps κτλ κτλ κτλ.... μεχρι και ο ηχος απο τα ηχεια μου φανηκε οτι εβγαινε καλυτερος για να καταλαβεις.... νομιζω πλεον οτι ολα τα μοντελα του ν97 πρεπει να ειναι ετσι τωρα.....εκτος πια αμα εισαι Ο γκαντέμης.... προσεξε απλα απο που θα το αγορασεις και μακρια απο τις αγορες απο το ιντερνετ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντελο......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 φιλε οπως σου ειπε ο gaster πιο πανω εγω το πηρα απο εξωτερικο... ειχε απιστευτα προβληματα.... περασα πολλα μεχρι να το αλλαξω(μηνες μιλαμε αλλα εγω δεν το πηρα απο νοκια) το μοντελο ομως που μου δωσανε ηταν αλλο κινητο πραγματικα.....:):) και δεν μιλαω οτι ηταν καινουργιο(επειδη μου αλλαξανε το παλιο που ειχε προβλημα) ηταν αλλο κινητο στην κυριολεξια.... κανενα προβλημα σε καμερες gps κτλ κτλ κτλ.... μεχρι και ο ηχος απο τα ηχεια μου φανηκε οτι εβγαινε καλυτερος για να καταλαβεις.... νομιζω πλεον οτι ολα τα μοντελα του ν97 πρεπει να ειναι ετσι τωρα.....εκτος πια αμα εισαι Ο γκαντέμης.... προσεξε απλα απο που θα το αγορασεις και μακρια απο τις αγορες απο το ιντερνετ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μοντελο......:) απο cosmote θα το παρω. λες να ειμαι Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 απο cosmote θα το παρω. λες να ειμαι Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ? δεν νομιζω ρε φιλε.......... λογικα θα ειναι ολα βελτιωμενα μοντελα και στην cosmote.......εχει περασει πολυ καιρος πλεον....... διαφορετικα θα εισαι Ο ......:lol::lol::lol: ολα θα πανε καλα dont worry......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 απο cosmote θα το παρω. λες να ειμαι Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ? Από όπου και να το πάρεις φίλε.Να διευκρινήσεις αυτά που σου είπαμε και εδώ για το παρελθόν των Ν97 και να ζητήσεις συσκευή που να είναι πρόσφατης εισαγωγής ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 (edited) Από όπου και να το πάρεις φίλε.Να διευκρινήσεις αυτά που σου είπαμε και εδώ για το παρελθόν των Ν97 και να ζητήσεις συσκευή που να είναι πρόσφατης εισαγωγής ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα Οκ παιδια, ευχαριστω σε 3-4 μερες θα παω να το παρω και ελπιζω να μην με εχετε εδω να ψαχνω λυσεις :) :(:(:( Απογοητευση, το παρελαβα σημερα απο οτε. εχει την 11,0,021....:X και το καλλυμα της καμερας ειναι μπλε χρωματος και ισιο, δεν κανει το δοντι για να αποφευγονται οι γρατζουνιες.... αν το παω σε ΝΟΚΙΑ ποσο καιρο θα το εχουν εκει να το φτιαξουν?:X:X:X Edited May 14, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
el3ctronick Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 μαλλον σου εδωσαν παλιο στοκ...:S δε γνωριζω πως ερχεται πλεον το Ν97..εννοω firmware κτλ..εγω ειχα πρωτη version και δεν ειχε προβλημα(μονο με την καμερα). ισως μπορουσες να απευθυνθεις για αρχη στην κοσμοτε και να τους ζητησεις καινουρια συσκευη γιατι σου εχουν δωσει ουσιαστικα παλιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ποιο δοντι λες ? στο καινουργιο καλυμμα ειναι απλως μεγαλυτερο το κενο. σιγα κανε ενα update sto firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 :(:(:( Απογοητευση, το παρελαβα σημερα απο οτε. εχει την 11,0,021....:X και το καλλυμα της καμερας ειναι μπλε χρωματος και ισιο, δεν κανει το δοντι για να αποφευγονται οι γρατζουνιες.... αν το παω σε ΝΟΚΙΑ ποσο καιρο θα το εχουν εκει να το φτιαξουν?:X:X:X Έπρεπε ρε φίλε να το δείς από κοντά πρίν το πάρεις.Το θέμα είναι να τσεκάρεις το gps αν λειτουργεί σωστά.Γενικά μην αγχώνεσαι.Πάνε σε ένα Nokia Store και δώστο να το στείλουν.2 με 2.5 εβδομάδες θα κάνει μάλλον να γυρίσει.Εμένα μου το γύρισαν και μου άλλαξαν και κάλυμα κάμερας και το gps.Όλα οκ.Στην τελική κάνε αυτό που σου λέει και ο el3ctronick Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) Λοιπον, δεν καταλαβαινω .... ποια εχουν προβλημα? δεν ειναι απο τα προβληματικα το δικο μου? και ρωταω επειδη.... λοκαρει αμεσα ακομα και μεσα στο μαγαζι μου το GPS. απο σημα το βλεπω μια χαρα (στο σπιτι μου με βοντα με το ΒΒ εχω προβλημα με ατο Ν97 οχι) το μονο που δεν ξερω τι παιζει ειναι το καλλυμα της καμερας. θα ανεβασω φωτο μηπως και με διαφωτισετε. γενικα ειναι και γ@%ω τα κινητα. τωρα φορτιζει και αργοτερα θα δω τι αποριες εχω. Υ.Γ οταν λεω οτι ειναι πολυ καλο το συγκρινω με αυτα που εχω τωρα δλδ το ΒΒ storm &OmniaI. λοιπον εκανα την αναβαθμιση και τωρα θα δω πως παει.... παντως μεχρι τωρα ολα καλα. αληθεια στην οθονη εχει μια απλη ζελατινα η ειναι screenprotector? (που δεν νομιζω) την εχετε βγαλει η την αφησατε? Edited May 12, 2010 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Λοιπον, δεν καταλαβαινω .... ποια εχουν προβλημα? δεν ειναι απο τα προβληματικα το δικο μου? και ρωταω επειδη.... λοκαρει αμεσα ακομα και μεσα στο μαγαζι μου το GPS. απο σημα το βλεπω μια χαρα (στο σπιτι μου με βοντα με το ΒΒ εχω προβλημα με ατο Ν97 οχι) το μονο που δεν ξερω τι παιζει ειναι το καλλυμα της καμερας. θα ανεβασω φωτο μηπως και με διαφωτισετε. γενικα ειναι και γ@%ω τα κινητα. τωρα φορτιζει και αργοτερα θα δω τι αποριες εχω. Υ.Γ οταν λεω οτι ειναι πολυ καλο το συγκρινω με αυτα που εχω τωρα δλδ το ΒΒ storm &OmniaI. λοιπον εκανα την αναβαθμιση και τωρα θα δω πως παει.... παντως μεχρι τωρα ολα καλα. αληθεια στην οθονη εχει μια απλη ζελατινα η ειναι screenprotector? (που δεν νομιζω) την εχετε βγαλει η την αφησατε? Το GPS δεν λοκάρει ποτέ σε κλειστό χώρο. Αυτό που κάνει το N97 είναι ότι βρίσκει το στίγμα σου κατά προσέγγιση, βλέποντας σε ποια κεραία κινητής τηλεφωνίας είσαι συνδεδεμένος, ή με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τα κοντινα ασύρματα δίκτυα (κάθε ασύρματο δίκτυο έχει μία unique address, και η Nokia διατηρεί βάση δεδομένων με όλα τα WLAN του πλανήτη, οπότε μπορεί να υπολογίσει με αρκετά καλή προσέγγιση τη θέση σου έχοντας ως μόνη πληροφορία τα κοντινά WLAN). Η ζελατίνα δεν είναι screen protector. Θα δεις ότι θα σου κάνει γρατσουνιές πολύ γρήγορα. Καλύτερα να πάρεις κάποιο screen protector. Εγώ έχω το Martin Fields (http://www.martinfields.com/GR/MFOP-NokiaN97) και είναι εκπληκτικό, αν και λίγο ακριβό. Έχω δοκιμάσει κι άλλα, όπως το πολύ διαδεδομένο Zagg, το Martin Fields όμως είναι μακράν το καλύτερο, τόσο σε αίσθηση όσο και σε αντοχή. Θα σου δώσει την εντύπωση πως έχεις γυάλινη οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_styl Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Αδερφια ΣΟΣ. Εστησα μια εφαρμογη και τωρα δεν μπορω να την απεγκαταστισω με τιποτα. Εκτος απο την προσθαφαιρεση προγραμματων (διαχειριση εφαρμογων) που εχει το κινητο εχω στησει κι ακομα ενα προγραμμα (batuninst) προσθαφαιρεσης προγραμματων αλλα ουτε κι αυτο καταφερε κατι. Εχετε καμια ιδεα πως να το ξεφορτωθω?? Ευχαριστω εκ των προτερων...!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 (edited) καλημερα...το προβλημα με τη φωτογραφηση (με ενεργο φλας)σε σκοτεινο περιβαλλον οπου το αριστερο μερος της φωτογραφιας εβγαινε πολυ φωτισμενο σε σχεση με το δεξι (και συσιαστικα καθιστουσε αδυνατη τη ληψη φωτο τη νυχτα) εχει λυθει ? Edited May 14, 2010 by nokse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Το GPS δεν λοκάρει ποτέ σε κλειστό χώρο. Αυτό που κάνει το N97 είναι ότι βρίσκει το στίγμα σου κατά προσέγγιση, βλέποντας σε ποια κεραία κινητής τηλεφωνίας είσαι συνδεδεμένος, ή με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας τα κοντινα ασύρματα δίκτυα (κάθε ασύρματο δίκτυο έχει μία unique address, και η Nokia διατηρεί βάση δεδομένων με όλα τα WLAN του πλανήτη, οπότε μπορεί να υπολογίσει με αρκετά καλή προσέγγιση τη θέση σου έχοντας ως μόνη πληροφορία τα κοντινά WLAN). Η ζελατίνα δεν είναι screen protector. Θα δεις ότι θα σου κάνει γρατσουνιές πολύ γρήγορα. Καλύτερα να πάρεις κάποιο screen protector. Εγώ έχω το Martin Fields (http://www.martinfields.com/GR/MFOP-NokiaN97) και είναι εκπληκτικό, αν και λίγο ακριβό. Έχω δοκιμάσει κι άλλα, όπως το πολύ διαδεδομένο Zagg, το Martin Fields όμως είναι μακράν το καλύτερο, τόσο σε αίσθηση όσο και σε αντοχή. Θα σου δώσει την εντύπωση πως έχεις γυάλινη οθόνη. Το ξερω οτι σε κλειστο χωρο ειναι (σχεδον) αδυνατον να λοκαρει το GPS,οταν λεω ομως εννοω μαντρα αυτοκινητων κε ενα γραφειο25-30 μετρα. μεσα λοιπον στο γραγειο (φατσα στην πορτα ) το GPS λοκασρει και το δειχνει και το σημα για τους δορυφορους κατω δεξια. το μονο αρνητικο μεχρι τωρα ειναι η "φθηνη" αισθηση απο το καπακι της μπαταριας... που για MADE IN FINLAND το περιμενα καλυτερο. οσο για τις φωτο με φλας ... δεν το εχω δοκιμασει ακομα, θα το κοιταξω και θα ενημερωσω. Αδερφια ΣΟΣ. Εστησα μια εφαρμογη και τωρα δεν μπορω να την απεγκαταστισω με τιποτα. Εκτος απο την προσθαφαιρεση προγραμματων (διαχειριση εφαρμογων) που εχει το κινητο εχω στησει κι ακομα ενα προγραμμα (batuninst) προσθαφαιρεσης προγραμματων αλλα ουτε κι αυτο καταφερε κατι. Εχετε καμια ιδεα πως να το ξεφορτωθω?? Ευχαριστω εκ των προτερων...!! χωρις να ειμαι σιγουρος, κοιτα στο OVI suite μηπως εχει εκει καποια λειτουργια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Αδερφια ΣΟΣ. Εστησα μια εφαρμογη και τωρα δεν μπορω να την απεγκαταστισω με τιποτα. Εκτος απο την προσθαφαιρεση προγραμματων (διαχειριση εφαρμογων) που εχει το κινητο εχω στησει κι ακομα ενα προγραμμα (batuninst) προσθαφαιρεσης προγραμματων αλλα ουτε κι αυτο καταφερε κατι. Εχετε καμια ιδεα πως να το ξεφορτωθω?? Ευχαριστω εκ των προτερων...!! :D Πήγαινε στο σημείο που την έχεις στο μενού, και πάτα Επιλογές/Οργάνωση, επέλεξε το εικονίδιό της και μετά Επιλογές/Διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phil_styl Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 Πήγαινε στο σημείο που την έχεις στο μενού, και πάτα Επιλογές/Οργάνωση, επέλεξε το εικονίδιό της και μετά Επιλογές/Διαγραφή. Αδερφε δεν γινετε τιποτα. Το εκανα οπως ειπες, ξεκιναει την διαδικασια διαγραφης αλλα στο τελος χτυπαει error με το μηνυμα "Κατεστραμενο Αρχειο" και παραμενει ως εχει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts