gaster Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) Παιδιά να κάνω μια παρατήρηση.Όπως είπα προηγουμένος αφού πήρα το κινητό πίσω με το νέο λογισμικό 21.0.102,έκανα hard format,και στην C και στην E.Έχω εγκαταστήσει 24 εφαρμογές συμπεριλαμβάνοντας και τους χάρτες Ovi,Ovi Client,Ovi Store κ.τ.λ. και έχω στην C αυτή την στιγμή 56,4MB ελεύθερο χώρο.Αλλά κοιτάξτε πώς έγινε αυτό.Εγκατέστησα τα Ovi Maps Beta απο το site Nokia Beta Labs.8ΜΒ είναι το αρχείο.Έπειτα έβαλα τους Ελληνικούς χάρτες με το Map Loader.H beta έκδοση δεν μου φάνηκε και τόσο κατανοητή αφού δεν έδιχνε το σήμα του gps.Εκτός αν ήταν μια κόκκινη βούλα που αναβόσβηνε.Όταν εγκατέστησα αυτά λοιπόν,στις εγκατεστ.εφαρμογές είχε εγκατεστημένα τα εξής:Nokia Ovi Maps,Ovi Maps Wi/Fi Networking Και Χάρτες Ovi(Έτσι ακριβώς στα Ελληνικά γραμμένο).Αφού δεν έβγαλα άκρη με την beta έκδοση.Την απεγκατέστησα και μαζί της διαγράφηκε αυτόματα και η εφαρμογή Ovi Maps Wi/Fi Networking.Αφού πήγα ξανά να τσεκάρω τις εγκατεστημένες εφαρμογές έβλεπα ακόμα τους Χάρτες Ovi(Γραμμένο στα Ελληνικά όπως είπα).Δοκιμάζω λοιπόν να μπώ στους χάρτες.Και έδιξε κανονικά τους χάρτες καθώς και την φωνιτική καθοδήγηση πιάνοντας σήμα κανονικά.Αφού κοίταξα να δώ τον χώρο στην C μετά από αυτά,έχω 56,4ΜΒ ελεύθερα.Απλά το ανέφερα γιατί δεν μου ξανα έτυχε κάτι τέτοιο Edited March 30, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kornsak Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 - Στο κινητό μου Ν-97 είχα ελεύθερη μνήμη 29 MB. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά από αυτά που διάβαζα αποφάσισα και γω να του κάνω format στην μνήμη του (Ε), πρώτον για να μάθω πως γίνεται και δεύτερο και κυριότερο για να ελευθερωθεί χώρος στην μνήμη του. Πράγματι με τον κωδικό *#7370# έγινε format , μου ζήτησε ημερομηνία - ώρα και βλέπω ελεύθερο χώρο 56 ΜΒ. Κάνοντας έλεγχο για την έκδοση λογισμικού του κινητού μου μετά από το format βλέπω ότι έχω το τελευταίο.... Στην συνέχεια επανέφερα με το suite τις ρυθμίσεις και τις επαφές μου. Το garmin εμφανίσθηκε από μόνο του και εγώ εγκατέστησα το sygik. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η ελεύθερη μνήμη να πάει 36 ΜΒ και αναρωτήθηκα.... -Εάν τα έκανα όλα σωστά αξίζει τον κόπο αφού κέρδιζα 7 ΜΒ ????? - Η μήπως από αυτά που σας περιγράφω, έχω κάνει κάποιο λάθος ???? Σας ευχαριστώ.- Υ.Σ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μετά το format το κινητό είχε το τελευταίο λογισμικό...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Παιδες καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κ εγώ κάτι.. H ελεύθερη μνήμη τηλεφώνου (C:) στο κινητό μου είναι μόλις 1mb....Όλα τα εγκαθιστώ στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης... Γιατί η C: είναι τόσο τιγκαρισμένη? Μπορεί το κινητό να πηγαίνει γρηγορότερα αν κάπως την αδειάσω? Και πως? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 πολυ πιθανο ειναι να εχει τιγκαρει λογω της προσωρινης μνημης του browser που αποθηκευει δεδομενα κατα τη διαρκεια της περιηγησης στο ιντερνετ,με ενα καλο file manager μπορεις να μπεις στο φακελο cache και να διαγραψεις αυτα τα δεδομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 αν πάω στον browser- επιλογές και κάνω σβήσιμο δεδομ. εμπιστ?... Δε γίνεται? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Venus_Is_A_Boy said: αν πάω στον browser- επιλογές και κάνω σβήσιμο δεδομ. εμπιστ?... Δε γίνεται? Γίνεται και με αυτό τον τρόπο αλλά καλύτερα να το κάνεις μέσω κάποιου file manager όπως είναι ο X-Plore. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 επίσης μια αλλη ερώτηση... Γιατί πάω να ανοίξω τον Opera mobile πχ κ μου λέει "μνήμη πλήρης. κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναπροσπαθείστε"? Δεν έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή...! Πως γενικά γίνεται να μετακινήσω κάποιες εφαρμογές που αναγκαστικά εγκαθιστώνται στη C: όπως το Ovi Maps, στο Ε:??? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Venus_Is_A_Boy said: επίσης μια αλλη ερώτηση... Γιατί πάω να ανοίξω τον Opera mobile πχ κ μου λέει "μνήμη πλήρης. κλείστε κάποιες εφαρμογές και ξαναπροσπαθείστε"? Δεν έχω καμία εφαρμογή ανοιχτή...! Πως γενικά γίνεται να μετακινήσω κάποιες εφαρμογές που αναγκαστικά εγκαθιστώνται στη C: όπως το Ovi Maps, στο Ε:??? νομιζω πως υπαρχει τροπος σε αυτο που λες αν χακαρεις το τηλ... καπου ειπώθηκε μερικα posts πιο πανω... παντως ειναι τρομερο το προβλημα αυτο με την ram και στα 2 97αρια... ετσι και σερφαρεις με εφαρμογες ανοιχτες(ειδικά εκει...) παγωνουν τα παντα....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) kornsak said: - Στο κινητό μου Ν-97 είχα ελεύθερη μνήμη 29 MB. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά από αυτά που διάβαζα αποφάσισα και γω να του κάνω format στην μνήμη του (Ε), πρώτον για να μάθω πως γίνεται και δεύτερο και κυριότερο για να ελευθερωθεί χώρος στην μνήμη του. Πράγματι με τον κωδικό *#7370# έγινε format , μου ζήτησε ημερομηνία - ώρα και βλέπω ελεύθερο χώρο 56 ΜΒ. Κάνοντας έλεγχο για την έκδοση λογισμικού του κινητού μου μετά από το format βλέπω ότι έχω το τελευταίο.... Στην συνέχεια επανέφερα με το suite τις ρυθμίσεις και τις επαφές μου. Το garmin εμφανίσθηκε από μόνο του και εγώ εγκατέστησα το sygik. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η ελεύθερη μνήμη να πάει 36 ΜΒ και αναρωτήθηκα.... -Εάν τα έκανα όλα σωστά αξίζει τον κόπο αφού κέρδιζα 7 ΜΒ ????? - Η μήπως από αυτά που σας περιγράφω, έχω κάνει κάποιο λάθος ???? Σας ευχαριστώ.- Υ.Σ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι μετά το format το κινητό είχε το τελευταίο λογισμικό...... Φίλε μου το λογισμικό που έχεις εγκαταστήσει τελευταία φορά,αυτό θα υπάρχει και πάλι στο κινητό σου μετά απο hard format.Δεν σβήνεται το λογισμικό αλλά μόνο τα δεδομένα και τα "μικρά σκουπίδα".Άν δεν έχεις πολλές και σημαντικές εφαρμογές ώστε να χρειάζονται ξανά εγκατάσταση χρονοβόρα τότε καλό είναι μετά από κάθε εγκατάσταση νέου λογισμικού να κάνεις hard format.Αξίζει τον κόπο όπως έχουμε αναφέρει οι περισσότεροι εδω μέσα Edited April 1, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Venus_Is_A_Boy said: Παιδες καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κ εγώ κάτι.. H ελεύθερη μνήμη τηλεφώνου (C:) στο κινητό μου είναι μόλις 1mb....Όλα τα εγκαθιστώ στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης... Γιατί η C: είναι τόσο τιγκαρισμένη? Μπορεί το κινητό να πηγαίνει γρηγορότερα αν κάπως την αδειάσω? Και πως? Πήγαινε στις ρυθμίσεις εφαρμογών και βάλε σε όλες τις εφαρμογές σημείο αποθήκευσης το E ή το F. Περισσότερο πρόσεξε τις ρυθμίσεις μηνυμάτων και κάμερας/βίντεο. Προφανώς τα έχεις να αποθηκεύονται στο C, γι' αυτό γέμισε. Αφού αλλάξεις τις ρυθμίσεις, μπες με έναν file manager στο C και μετέφερε στο E ή στο F όλα τα περιεχόμενα των φακέλων Images και Videos. Επίσης, πριν αλλάξεις τη θέση αποθήκευσης των μηνυμάτων φρόντισε να τα σβήσεις όλα. Και άδειασε την προσωρινή μνήμη του browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kornsak Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 gaster said: Φίλε μου το λογισμικό που έχεις εγκαταστήσει τελευταία φορά,αυτό θα υπάρχει και πάλι στο κινητό σου μετά απο hard format.Δεν σβήνεται το λογισμικό αλλά μόνο τα δεδομένα και τα "μικρά σκουπίδα".Άν δεν έχεις πολλές και σημαντικές εφαρμογές ώστε να χρειάζονται ξανά εγκατάσταση χρονοβόρα τότε καλό είναι μετά από κάθε εγκατάσταση νέου λογισμικού να κάνεις hard format.Αξίζει τον κόπο όπως έχουμε αναφέρει οι περισσότεροι εδω μέσα Όπως είπα πρώτη φορά έκανα hard format, δεν γνώριζα ότι μετά από αυτό στο κινητό μένει το τελευταίο λογισμικό. Κατά τα άλλα, μετά από τις εφαρμογές που προανέφερα παραπάνω η υπολειπόμενη μνήμη 35-36 ΜΒ είναι σε λογικά πλαίσια??? Ευχαριστώ και πάλι.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) kornsak said: Όπως είπα πρώτη φορά έκανα hard format, δεν γνώριζα ότι μετά από αυτό στο κινητό μένει το τελευταίο λογισμικό. Κατά τα άλλα, μετά από τις εφαρμογές που προανέφερα παραπάνω η υπολειπόμενη μνήμη 35-36 ΜΒ είναι σε λογικά πλαίσια??? Ευχαριστώ και πάλι.- Εγώ όταν έιχα βάλει τους χάρτες και κάποιες εφαρμογές έιχα φτάσει σε σημείο να είχα 38ΜΒ.Τώρα όμως αν δείς όπως ανέφερα σε προηγούμενο post έχω εγκαταστήσει 24 εφαρμογές + τους χάρτες Ovi το ovi store κ.τ.λ. και έχω 56.5MB στην C: Αλλά έκανα μια διαδικασία.Την γράφω στην προηγούμενη σελίδα απο αυτήν στο post.Τσέκαρε αν θέλεις.Αλλά δεν σου εγγυόμαι ότι θα έχεις τον ίδιο χώρο.Επειδή εγώ το είχα στείλει για service και μου το έστειλαν πίσω έχω έκδοση λογισμικου 21.0.102 την οποία προφανώς μου έβαλαν εκεί γιατί άκουσα ότι μέσω software updater η τελευταία είναι η 21.0.45.Αν δοκιμάσεις την διαδικασία που έκανα εγώ είναι υπό ευθύνη σου φίλε μου.Στο λέω τώρα για να γνωρίζεις μήπως νομίσεις ότι έκανες τσάμπα hard format αν δεν έχεις διαφορά από πριν Edited April 1, 2010 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 nokia-n97-firmware-updated-to-v21-0-102 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2010 impreza_sti said: nokia-n97-firmware-updated-to-v21-0-102 Αχρείαστο το update. Δεν προσφέρει τίποτα καινούριο, παρά μόνο το Ovi Maps 3.03 (που μπορείς ούτως ή άλλως να το εγκαταστήσεις επιπλέον), προφορτωμένους χάρτες (δηλαδή αν δει ελληνικό product code θα σας εγκαταστήσει και τους χάρτες της Ελλάδας, κάτι που βέβαια μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας) και προεγκατεστημένο το προγραμματάκι που το Ovi Suite εγκαθιστά στο τηλέφωνο την πρώτη φορά που θα το συνδέσετε με τον υπολογιστή. Άνθρακες ο θησαυρός επομένως. Επίσης, σε μένα δεν το βγάζει, και υποψιάζομαι πως ούτε και θα το βγάλει ποτέ, εφόσον έχω εγκατεστημένο το Ovi Maps 3.04 από το Beta Labs (που παρεμπιπτόντως, αν και beta, είναι αρκετά καλύτερο, και πιο γρήγορο, από το 3.03). Όπως και να 'χει, νομίζω πως το θέμα firmware έχει πλέον κλείσει για το N97, μετά και την 21.0.045, που διόρθωσε τα περισσότερα προβλήματα. Οι τυχόν επόμενες εκδόσεις θα φέρουν μόνο μικρές διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 terrestial said: Αχρείαστο το update. Δεν προσφέρει τίποτα καινούριο, παρά μόνο το Ovi Maps 3.03 (που μπορείς ούτως ή άλλως να το εγκαταστήσεις επιπλέον), προφορτωμένους χάρτες (δηλαδή αν δει ελληνικό product code θα σας εγκαταστήσει και τους χάρτες της Ελλάδας, κάτι που βέβαια μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας) και προεγκατεστημένο το προγραμματάκι που το Ovi Suite εγκαθιστά στο τηλέφωνο την πρώτη φορά που θα το συνδέσετε με τον υπολογιστή. Άνθρακες ο θησαυρός επομένως. Επίσης, σε μένα δεν το βγάζει, και υποψιάζομαι πως ούτε και θα το βγάλει ποτέ, εφόσον έχω εγκατεστημένο το Ovi Maps 3.04 από το Beta Labs (που παρεμπιπτόντως, αν και beta, είναι αρκετά καλύτερο, και πιο γρήγορο, από το 3.03). Όπως και να 'χει, νομίζω πως το θέμα firmware έχει πλέον κλείσει για το N97, μετά και την 21.0.045, που διόρθωσε τα περισσότερα προβλήματα. Οι τυχόν επόμενες εκδόσεις θα φέρουν μόνο μικρές διορθώσεις. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να βγάλουν κι άλλα updates στο μέλλον με το καλό,τα οποία θα καλυτερέψουν και θα σταθεροποιήσουν την λειτουργία και την ταχύτητα του λογισμικού ακόμα περισσότερο.Προς το παρόν όλα φαίνονται καλά και ομαλά για το N97.Αυτή την άποψη έχω εγώ πλέον μετά το service Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εμενα αυτη γιατι δεν μου τιν βγαζει για νατιν κανω update μου λεει οτι δεν υπαρχει πιο νεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 andreas443 said: Εμενα αυτη γιατι δεν μου τιν βγαζει για νατιν κανω update μου λεει οτι δεν υπαρχει πιο νεα?? Για ποιά έκδοση ακριβώς μιλάς;Εδώ στην Ελλάδα μέσω του Software Updater λογικά η τελευταία που πρέπει να σου εμφανίσει είναι η 21.0.045 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 και μένα δε μου βγάζει την έκδοση? μήπως επειδή είχα περάσει από μόνος μου τη νέα έκδοση των χαρτών ovi? τη beta εννοώ... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 gaster said: Για ποιά έκδοση ακριβώς μιλάς;Εδώ στην Ελλάδα μέσω του Software Updater λογικά η τελευταία που πρέπει να σου εμφανίσει είναι η 21.0.045 Venus_Is_A_Boy said: και μένα δε μου βγάζει την έκδοση? μήπως επειδή είχα περάσει από μόνος μου τη νέα έκδοση των χαρτών ovi? τη beta εννοώ... Το γράφω παραπάνω ρε παιδιά. Αν έχετε την 3.04 δεν πρόκειται να σας βγάλει το update (που περιέχει την 3.03). Μην ανησυχείτε όμως, το update δεν έχει τίποτα επιπλέον της 21.0.045. Απλό repacking είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Εγω που δεν εχω την 3,04 γιατι δεν μου τιν βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλησπέρα θέλω βοήθεια έχω βαρεθεί να πληρώνω μαλ……. Λογαριασμούς Όταν μπαίνω στο ιντερνετ με το κινητό συνδέομαι σε δωρεάν δίχτυα και εκεί που σερφάρω όταν χάσει το δωρεάν σήμα μου συνδέεται με το ιντερνετ τις κινητής τηλεφωνίας που έχω και δεν μου το λέει και πληρώνω. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μην συνδέεται με την εταιρία και γενικά να μην μπαίνει σε δίχτυα τις εταιρίας καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 γεια σου φίλε. πήγαινε ρυθμίσει-> συνδεσιμότητα ->προορισμοί και σβήσε τα σημεία πρόσβασης του παρόχου σου (πχ. Wind Internet, Vodafone Internet κτλ)... Άσε μόνο το MMS για να μπορείς να λαμβάνεις και να στέλνεις, και όποιο wifi έχεις. Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Ή πάρε πρόγραμμα με data. Είναι κρίμα να έχεις το N97 μόνο για κλήσεις και SMS. Δε χρειάζεται να σβήσεις τα access points. Αν το κάνεις δε θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αν κάποια στιγμή τα χρειαστείς. Απλά όρισε τα προγράμματα που χρησιμοποιείς (Ιστός και οτιδήποτε άλλο) να σε ρωτάνε πάντα (Ερώτηση πάντα) πώς θα συνδεθούν. Τη ρύθμιση θα τη βρεις στις ρυθμίσεις του κάθε προγράμματος, συνήθως στην κατηγορία Σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Τελικά μετά από hard format κατάλαβα ότι η διαφορά της έκδοσης 21.0.102 με την 21.0.045 είναι ότι η 21.0.102 έχει προεγκατεστημένους τους καινούργιους Χάρτες Ovi αφού μετά το hard format ψάχνοντας για ενημέρωση λογισμικού δεν μου εμφάνισε την λήψη των χαρτών Ovi.Έπειτα ανοίγω τους χάρτες και είδα ότι τους έχει ήδη εγκατεστημένους.Οπότε απλά περνάς τους χάρτες της Ελλάδας.Και το καλό είναι ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερο χώρο στο C: Την στιγμή αυτή με προεγκατεστημένους τους χάρτες Ovi και εγκαθιστώντας τους χάρτες της Ελλάδας,το Ovi Store,το Ovi Client και κάποιες εφαρμογές που έβαλα(περίπου 24).Έχω στο C: 57.3ΜΒ ελεύθερα.Ενώ πρίν στην 21.0.045 αφού κατέβαζα και έκανα εγκατάσταση τους χάρτες και όλα αυτά που ανέφερα είχα 45ΜΒ ελεύθερα.Αυτό το συμπέρασμα έβγαλα εγώ και απλά το αναφέρω.Αν ισχύει κάτι άλλο πείτε μου να γνωρίζω παιδιά Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Καλησπέρα θέλω βοήθεια πώς μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες στο fb? Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα το fb plug –in για να ανεβάσω φωτογραφίες και όταν Πάο να το ενεργοποιήσω μου κολαει τι φταίει και αν υπάρχει άλλο πρόγραμμα να ανεβάζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts