skull Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Για το μονο πράγμα που θέλω να αλλάξω είναι τα widgets στην αρχική οθόνη. Γίνετε να αλλαχθούν? Τα εχει αλλάξει κανένας και αν ναι καμιά ιδέα... Skull, γιατί δε διαβάζεις το manual ή την ενσωματωμένη βοήθεια της συσκευής σου; Εννοω widget για την Αρχικη όχι απο αυτα που εχει ήδη το κινητό, custom widgets γενικά όπως το comingNext ή το Gravity!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Εννοω widget για την Αρχικη όχι απο αυτα που εχει ήδη το κινητό, custom widgets γενικά όπως το comingNext ή το Gravity!!! Προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις τις αντίστοιχες εφαρμογές (comingNext και Gravity) και τα widgets τους θα εμφανιστούν στη λίστα έπειτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Nokia N97 firmware update 2.1 will be released on Monday – Changelog included http://dailymobile.se/2010/01/31/nokia-n97-firmware-update-2-1-will-be-released-on-monday-changelog-included/ Δεν ξέρω αν ξαναναφέρθηκε παιδιά και αν είναι για τα Ελληνικά product code. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
homo_digital Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παιδιά το νέο firmware θα παίζει και για το Mini? Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Το n97 και το n97 mini είναι δύο τελείως διαφορετικές συσκευές οπότε κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Παιδιά το νέο firmware θα παίζει και για το Mini? Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί πάλι. Νομίζω πως το Mini είχε update πολύ πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skull Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Προφανώς πρέπει να εγκαταστήσεις τις αντίστοιχες εφαρμογές (comingNext και Gravity) και τα widgets τους θα εμφανιστούν στη λίστα έπειτα. Εκτός απο αυτά ξερεις να υπαρχουν άλλες εφαρμογες με widgets? Κανένας χρησιμοποιεί κάτι χρήσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 (edited) Μόλις ανακάλυψα έναν τρόπο να έχουμε ένα widget στη homescreen μας, στο οποίο να γράφουμε εμείς ό,τι θέλουμε! (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν "post-it" σημείωση ή απλά σαν "διακοσμητικό" για να γράψουμε μια αγαπημένη μας φράση [βλ. το screenshot μου]) Θα χρειαστούμε τα εξής προγράμματα (μια αναζήτηση σε μαγαζάκια θα μας τα δώσουν άμεσα): α. MMMOOO iSlogan v1.0 http://shop.immmooo.com/product/iSlogan/iSlogan_200x285N.gif β. ComingNext Skin Fetcher v1.1 (για να φαίνεται ότι το background του widget είναι "διάφανο", ίδιο με τα υπόλοιπα) 1. Εγκαθιστούμε το Skin Fetcher στη συσκεύη μας. 2. Διαλέγουμε ποια θέση για widget θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για το iSlogan. Οι θέσεις είναι 5 και η 1η θεωρείται αυτή που είναι κάτω από το Ρολόι/Ημερομηνία/Προφίλ (βλ. το screenshot μου). 3. Τρέχουμε το Skin Fetcher, πατάμε Generate και εισάγουμε τον αριθμό που αντιστοιχεί στη θέση που θέλουμε. Έπειτα μας ζητάει και δεύτερη θέση, εκεί είτε βάζουμε το ίδιο νούμερο -αν δεν επιθυμούμε άλλο background- είτε βάζουμε κάποιο άλλο. 4. Πάμε στο C:/Data και παίρνουμε τα αρχεία background_x_portrait.png και τα μεταφέρουμε στην μνήμη E ή στην κάρτα μνήμης. 5. Συνδέουμε το κινητό με το PC και παίρνουμε τα png αρχεία που φτιάξαμε και τα αντιγράφουμε στο PC. 6. Κατεβάζουμε το iSlogan και ανοίγουμε με Winrar το αρχείο iSlogan.wgz. 7. Με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας αποθηκεύουμε το png μας σε μορφή jpg και το μετονομάζουμε σε slogan1. Το αντιγράφουμε μια φορά και ονομάζουμε το αντίγραφο smallSlogan1. 8. Επιλέγουμε και σύρουμε το slogan1.jpg και το smallSlogan1.jpg στο παράθυρο του Winrar. 9. Παιρνάμε το iSlogan.wgz στη συσκεύη μας και από εκεί το εγκαθιστούμε. 10. Το ανοίγουμε, γράφουμε αυτό που θέλουμε, το διαμορφώνουμε όπως θέλουμε, πατάμε Έξοδο και μετά από την homescreen προσθέτουε το widget iSlogan. Αυτά! Ακούγεται πολύπλοκο, αλλά δεν είναι τόσο! :lol: ΥΓ: Τροποποιώντας τα αρχεία css μπορούμε να αλλάξουμε και το χρώμα της γραμματοσειράς, το οποίο είναι αρχικά λευκό. Όποιος χρειάζεται να το κάνει αυτό, ας μου στείλει pm να του εξηγήσω. Για την ιστορία, γίνεται με απλή τροποποίηση μέσω Notepad! ;) http://img534.imageshack.us/img534/6894/superscreenshot0004copy.png Edited January 31, 2010 by White_butter_fly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Καλή η εφεύρεση σου Άλβα :) Να σε ρωτήσω κάτι άλλο επειδή νομίζω εσύ έχεις ή είχες.Καλό είναι το Screen Protector;Κάνει δουλειά;Και αν ποτέ θέλουμε να αλλάξουμε το μπροστινό μέρος στο κινητό επιδή η οθόνη γρατζουνίστηκε.Είναι εφικτό;Προφανώς αυτό που ακουμπάμε με την πένα δεν είναι απευθείας η οθόνη αλλά έχει κάλυμα(σαν πρόσοψη κ.τ.λ.) έτσι; Edited February 1, 2010 by Itchrist86 Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) To v21 είναι εδώ. Σπεύσατε... Edit: Το τηλέφωνο θα κάνει πολλά περίεργα κατά την εγκατάσταση, μην τρομάξετε και το αποσυνδέσετε γιατί θα σας γίνει τούβλο. Υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί. Edited February 1, 2010 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaranBini Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 To v21 είναι εδώ. Σπεύσατε... Μπορείς να δεις καμία διαφορά; Δεν έχω το τηλέφωνό μου αυτή την στιγμή.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Μπορείς να δεις καμία διαφορά; Δεν έχω το τηλέφωνό μου αυτή την στιγμή.... :wacko: Η πρώτη διαφορά που βλέπω είναι πως πλέον λειτουργεί το My Nokia και για Ελλάδα. Με ενημέρωσε πως θα μου έρχονται ενημερωτικά μηνύματα από τη Nokia και μετά από λίγο έφτασε το πρώτο. Τις υπόλοιπες εντυπώσεις αργότερα, αφού του ρίξω ένα hard reset, που προτείνεται από τη Nokia αλλά που θα το έκανα ούτως ή άλλως (μια και τελευταία δεν τα πήγαινε και πολύ καλά). Edit: 61.2MB ελεύθερα στο C. Νομίζω είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά. Το νέο Ovi Maps όμως δεν είναι ενσωματωμένο, πρέπει να γίνει update όπως και πριν. Edited February 1, 2010 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaranBini Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Η πρώτη διαφορά που βλέπω είναι πως πλέον λειτουργεί το My Nokia και για Ελλάδα. Με ενημέρωσε πως θα μου έρχονται ενημερωτικά μηνύματα από τη Nokia και μετά από λίγο έφτασε το πρώτο. Τις υπόλοιπες εντυπώσεις αργότερα, αφού του ρίξω ένα hard reset, που προτείνεται από τη Nokia αλλά που θα το έκανα ούτως ή άλλως (μια και τελευταία δεν τα πήγαινε και πολύ καλά). Οκ! Περιμένω με αγωνία! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Είναι πάντως συνεπέστατοι. 8:00 GMT είπαν (10:00 ώρα Ελλάδας), ακριβώς το έβγαλαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaranBini Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Είναι πάντως συνεπέστατοι. 8:00 GMT είπαν (10:00 ώρα Ελλάδας), ακριβώς το έβγαλαν. Αφού το καθυστέρησαν 1 μήνα, είναι το λιγότερο που μπορούσαν να κάνουν... Αλλά νομίζω ότι η νόκια ξυπνάει σιγά σιγά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 (edited) Το bug με τα τονισμένα κεφαλαία παραμένει. Και μ΄αρέσει που μου απάντησαν πως θα το κοιτάξουν, όταν τους το ανέφερα. Υπάρχει βέβαια τρόπος να το παρακάμψεις (πατώντας το προηγούμενο γράμμα από αυτό που θέλεις να γράψεις), όμως είναι απαράδεκτο να μην το έχουν φτιάξει ακόμη. Πέντε κωδικούς στο keyboard map χρειάζεται μόνο να αλλάξουν. Αυτό που θα φανεί με τον καιρό θα είναι αν έφτιαξαν το πρόβλημα με το κόλλημα στο λογότυπο της Nokia κατά την εκκίνηση. Πάντως εμένα δε μου το έχει παρουσιάσει ακόμη μετά την αναβάθμιση. Edited February 1, 2010 by terrestial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaranBini Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αλήθεια, από ram πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αλήθεια, από ram πως πάει? Ακριβώς όπως πριν. Έχει αλλάξει και το default theme NSeries 2 σε μαύρο. Αυτό γιατί το άλλαξαν, μια χαρά ήταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaranBini Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ακριβώς όπως πριν. Κακά νέα αυτά... :( Τουλάχιστον φαίνεται καθόλου πιο γρήγορο ή μπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Κακά νέα αυτά... :( Τουλάχιστον φαίνεται καθόλου πιο γρήγορο ή μπα? Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι πιο γρήγορο ή όχι, γιατί του έκανα hard reset και είναι εντελώς καθαρό. Όταν βάλω όλες τις εφαρμογές που είχα και πριν, τότε μόνο θα μπορώ να κάνω σύγκριση. Έχει πλέον kinetic scrolling και στη βοήθεια, που τους είχε ξεφύγει πριν. Γενικά, το kinetic scrolling φαίνεται καλύτερο, δεν επιλέγει ενώ εσύ θέλεις απλά να σκρολάρεις. Και το scrolling με χρήση της μπάρας μου φαίνεται βελτιωμένο, με καλύτερη απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 To v21 είναι εδώ. Σπεύσατε... Edit: Το τηλέφωνο θα κάνει πολλά περίεργα κατά την εγκατάσταση, μην τρομάξετε και το αποσυνδέσετε γιατί θα σας γίνει τούβλο. Υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί. μονο μεσω υπολογιστη η ειναι διαθεσιμη και over the air? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 μονο μεσω υπολογιστη η ειναι διαθεσιμη και over the air? Αρχικά μόνο μέσω υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Αρχικά μόνο μέσω υπολογιστή. πολυ συντομα και ota . παντα ετσι συμβαινει. προτιμω να περιμενω λιγες μερες παρα να το κανω μεσω υπολογιστη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Πρωτη εντυπωση μετα την αναβαθμιση πολυ πιο γρηγορο scrolling, ανταποκρινετε πλεον αμεσως χωρις κολληματα, μια μικρη αλλαγη στη ram.. Δεν ιδια καμια διαφορα στη μνημη c γιατι δεν εκανα φορματ και restore τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Μετα την αναβαθμιση το hack δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts