Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως το βρήκα.Πάτησα επιλογές στην αρχική οθόνη και μετά περιεχόμενο εκτός σύνδεσης.Και σταμάτησε

Ναι έχω το facebook.Το είχα και πρίν το format όμως και δεν έκανε αυτόματα.Πως το απενεργοποιώ τέλος πάντων.Και στη τελική δεν θα έπρεπε να σε ρωταέι 1 φορά οτι χρειάζεται σύνδεση και αφου πατούσες άκυρο να μην συνέχιζε;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Οκ θα μάθω σιγά-σιγά

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω πως το βρήκα.Πάτησα επιλογές στην αρχική οθόνη και μετά περιεχόμενο εκτός σύνδεσης.Και σταμάτησε

Ναι έχω το facebook.Το είχα και πρίν το format όμως και δεν έκανε αυτόματα.Πως το απενεργοποιώ τέλος πάντων.Και στη τελική δεν θα έπρεπε να σε ρωταέι 1 φορά οτι χρειάζεται σύνδεση και αφου πατούσες άκυρο να μην συνέχιζε;

Εφόσον είχες επιλέξει "Αρχική Οθόνη σε σύνδεση" αυτό προσπαθούσε πάντα να είναι σε σύνδεση. Τώρα που το απενεργοποίησες θα συνδέεσαι manually.

Απόλυτα λογικό, δεν είναι; ;)

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

...και μετά το ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους,η οθόνη πάγωσε στο λογότυπο της ΝΟΚΙΑ.Και την κάρτα άλλαξα,και την μπαταρία έβγαλα ΤΙΠΟΤΑ:( Μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο,να βοηθήσει??(εστω για ενα restart)Ευχαριστώ και ξανά καλή χρονιά:):)

Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε.:)

Εφόσον δεν ανοίγει το τηλέφωνο ότι και να κάνεις τότε δοκίμασε να κάεις φορμάτ.

Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στη κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Λυπούμαστε, button.

Δεν έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στη συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

1. Είναι πιθανόν να μην έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα, ώστε να σας επιτραπεί η πρόσβαση στη συγκεκριμένη σελίδα. Μήπως επιχειρήσατε να τροποποιήσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε κάποια εργαλεία διαχείρισης;

2. Αν επιχειρήσατε να δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είναι πολύ πιθανόν να μην έχει ακόμη ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ότι αμέσως μετά την εγγραφή σας λαμβάνετε ένα νέο email, στο οποίο περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

3. Σημειώνεται ότι στις περιοχές που σχετίζονται με το ειδησεογραφικό μέρος του myPhone.gr επιτρέπεται η δημιουργία νέων θεμάτων συζήτησης μόνο από τα μέλη, που έχουν τη σχετική εξουσιοδότηση.

:blink: μπήκα στον οδηγό φορματ και εκεί που πατάω για να δω την εικόνα αυτό έβγαλε στο Ν97μινι ??? ????

γιατι??? :wacko:

:ninja:

...και μετά το ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους,η οθόνη πάγωσε στο λογότυπο της ΝΟΚΙΑ.Και την κάρτα άλλαξα,και την μπαταρία έβγαλα ΤΙΠΟΤΑ:( Μήπως ξέρει κανείς κάτι περισσότερο,να βοηθήσει??(εστω για ενα restart)Ευχαριστώ και ξανά καλή χρονιά:):)

Όταν λες άλλαξες κάρτα, εννοείς κάρτα SIM;

Έχεις κάρτα μνήμης στο κινητό; Δοκίμασε να το κλείσεις, να αφαιρέσεις την κάρτα και μετά να το ανοίξεις πάλι.

(αν δεν έχεις ήδη κάνει το format)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Ναι.Απλά μέχρι να το μάθω καλα το κινητό θα υπάρχουν και αυτά Άλβα ;) Κάτι άλλο.Άκουσε μήπως κάνεις αν θα κυκλοφορήσει νέα έκδωση λογισμικού για το Ν97;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Καλή Χρονιά! :)

Μου έκαναν δώρο το N97 και προβληματίζομαι... είχα αγοράσει πριν μερικούς μήνες το Samsung G810 (βασικά λόγω πολύ χαμηλού SAR και 5 Μegapixels κάμερα) και σκέφτομαι μήπως πουλήσω το N97 - και πόσα €€€ να πιάσει... μιας και δεν έχω απόδειξη;;;

Το ερώτημα είναι αν το Ν97 είναι τόσο καλύτερο από το G810, ώστε να ασχοληθώ μιας και δεν είμαι και πολύ "κινητάκιας...".

1) To SAR του πόσο είναι;

2)Έχει καλή φωτογραφική/βίντεο;

3) Από GPS πώς τα πάει, πρέπει να αγοράσω ξεχωριστό πρόγραμμα;

4) Από ποιότητα κλήσης/σήμα;

5) WiFi;

Σας ευχαριστώ θερμά και καλή χρονιά να έχουμε!!! :)

Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Καλή Χρονιά! :)

Μου έκαναν δώρο το N97 και προβληματίζομαι... είχα αγοράσει πριν μερικούς μήνες το Samsung G810 (βασικά λόγω πολύ χαμηλού SAR και 5 Μegapixels κάμερα) και σκέφτομαι μήπως πουλήσω το N97 - και πόσα €€€ να πιάσει... μιας και δεν έχω απόδειξη;;;

Το ερώτημα είναι αν το Ν97 είναι τόσο καλύτερο από το G810, ώστε να ασχοληθώ μιας και δεν είμαι και πολύ "κινητάκιας...".

1) To SAR του πόσο είναι;

2)Έχει καλή φωτογραφική/βίντεο;

3) Από GPS πώς τα πάει, πρέπει να αγοράσω ξεχωριστό πρόγραμμα;

2) Από ποιότητα κλήσης/σήμα;

3) WiFi;

Σας ευχαριστώ θερμά και καλή χρονιά να έχουμε!!! :)

Για σύγκριση των 2 συσκευών υπάρχει η ενότητα των Διαξιφισμών. Ανοίγεις ένα νέο θέμα αφού πρώτα έχεις διαβάσει τις οδηγίες και παίρνεις τις απόψεις των μελών.

Όσο για τις ερωτήσεις σου,

1) Το SAR του είναι 0.66 W/kg, υπάρχει στο πρώτο ποστ του παρόντος θέματος

3) Για το GPS δεν χρειάζεται να αγοράσεις κάποιο πρόγραμμα. Για να δεις τι διαδικασίες υπάρχουν διάβασε τα θέματα των Garmin Maps Mobile XT, NDrive, Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go) και Sygic Mobile. Επίσης διάβασε το Συγκρίσεις προγραμμάτων GPS.

4 και 5) Οι χρήστες δεν έχουν αναφέρει κάποιο πρόβλημα για τα συγκεκριμένα.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όταν λες άλλαξες κάρτα, εννοείς κάρτα SIM;

Έχεις κάρτα μνήμης στο κινητό; Δοκίμασε να το κλείσεις, να αφαιρέσεις την κάρτα και μετά να το ανοίξεις πάλι.

(αν δεν έχεις ήδη κάνει το format)

Eυχαριστω:)....δεν "πιανει"εκανα αναγκαστικα format:wacko:Τουλαχιστον ανοιξε η συσκευη;)

Eυχαριστω:)....δεν "πιανει"εκανα αναγκαστικα format:wacko:Τουλαχιστον ανοιξε η συσκευη;)

Μου το έχει κάνει άπειρες φορές και κάθε φορά αναγκαζόμουν να κάνω hard reset και να εγκαθιστώ πάλι τα πάντα από την αρχή. Εμφανίζεται πολύ συχνά σε κάποιους χρήστες (υπάρχουν πολλές αναφορές σε αγγλόφωνα forums). Σίγουρα είναι θέμα ασυμβατότητας κάποιων εφαρμογών με το λειτουργικό, όμως κανείς (και πιθανόν ούτε η Nokia) δεν ξέρει ποιες ακριβώς εφαρμογές δημιουργούν το πρόβλημα. Εμφανίζεται πάντα μετά από εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής, διαφορετικής όμως κάθε φορά. Το πιο πιθανό είναι ότι αφού σου εμφανίστηκε μια φορά, θα σου ξαναεμφανιστεί, εκτός αν δε βάλεις καμία επιπλέον εφαρμογή ή βάλεις ελάχιστες (υπόψιν, εμένα μου το έκανε ακόμη και με εφαρμογές αποκλειστικά και μόνο από το Nokia Beta Labs). Αυτό που έχω να σου προτείνω για να μην ξαναχρειαστείς hard reset και σπάσουν τα νεύρα σου (όπως έσπασαν τα δικά μου), είναι να εγκαθιστάς τα πάντα στην κάρτα μνήμης F και όχι στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης E. Φυσικά, τις εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια στο υπόβαθρο (όπως πχ task managers) μπορείς να τις εγκαθιστάς στην εσωτερική μνήμη C. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή στο E. Έτσι, αν σου το ξαναπαρουσιάστει, δε θα χρειάζεσαι hard reset. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις θα είναι να βγάλεις την κάρτα μνήμης, να το ξαναξεκινήσεις χωρίς αυτήν, και αφού δώσεις PIN και περιμένεις λίγο να φορτώσουν οι εφαρμογές με autostart που έχεις στο C, να ξαναβάλεις την κάρτα. Είναι διαδικασία, δε λέω, αλλά τουλάχιστον γλυτώνεις το εκνευριστικότατο hard reset. Ελπίζω η v21 που είναι προ των πυλών να λύσει επιτέλους το απαράδεκτο αυτό πρόβλημα.

Οταν εγκατεστησα τα πάντα στην κάρτα μνήμης F και όχι στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης E μερικες εφαρμογες δεν δουλευαν, δεν ειχαν ουτε το εικονιδιο τους ειχαν το γενικο.

Οταν εγκατεστησα τα πάντα στην κάρτα μνήμης F και όχι στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης E μερικες εφαρμογες δεν δουλευαν, δεν ειχαν ουτε το εικονιδιο τους ειχαν το γενικο.

Περίεργο, γιατί εγώ βλέπω κανονικά όλα τα εικονίδια.

Μου το έχει κάνει άπειρες φορές και κάθε φορά αναγκαζόμουν να κάνω hard reset και να εγκαθιστώ πάλι τα πάντα από την αρχή. Εμφανίζεται πολύ συχνά σε κάποιους χρήστες (υπάρχουν πολλές αναφορές σε αγγλόφωνα forums). Σίγουρα είναι θέμα ασυμβατότητας κάποιων εφαρμογών με το λειτουργικό, όμως κανείς (και πιθανόν ούτε η Nokia) δεν ξέρει ποιες ακριβώς εφαρμογές δημιουργούν το πρόβλημα. Εμφανίζεται πάντα μετά από εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής, διαφορετικής όμως κάθε φορά. Το πιο πιθανό είναι ότι αφού σου εμφανίστηκε μια φορά, θα σου ξαναεμφανιστεί, εκτός αν δε βάλεις καμία επιπλέον εφαρμογή ή βάλεις ελάχιστες (υπόψιν, εμένα μου το έκανε ακόμη και με εφαρμογές αποκλειστικά και μόνο από το Nokia Beta Labs). Αυτό που έχω να σου προτείνω για να μην ξαναχρειαστείς hard reset και σπάσουν τα νεύρα σου (όπως έσπασαν τα δικά μου), είναι να εγκαθιστάς τα πάντα στην κάρτα μνήμης F και όχι στη μνήμη μαζικής αποθήκευσης E. Φυσικά, τις εφαρμογές που τρέχουν συνέχεια στο υπόβαθρο (όπως πχ task managers) μπορείς να τις εγκαθιστάς στην εσωτερική μνήμη C. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως δεν πρέπει να εγκαταστήσεις καμία εφαρμογή στο E. Έτσι, αν σου το ξαναπαρουσιάστει, δε θα χρειάζεσαι hard reset. Το μόνο που θα έχεις να κάνεις θα είναι να βγάλεις την κάρτα μνήμης, να το ξαναξεκινήσεις χωρίς αυτήν, και αφού δώσεις PIN και περιμένεις λίγο να φορτώσουν οι εφαρμογές με autostart που έχεις στο C, να ξαναβάλεις την κάρτα. Είναι διαδικασία, δε λέω, αλλά τουλάχιστον γλυτώνεις το εκνευριστικότατο hard reset. Ελπίζω η v21 που είναι προ των πυλών να λύσει επιτέλους το απαράδεκτο αυτό πρόβλημα.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου.Πιστεύω κι εγω, πως κάποιες εφαρμογές ,δημιουργούνε αυτο το πρόβλημα...την τελευταία φορά που έκανα format πάντως,οι τρεις τελευταιές εφαρμογές πριν "κολλήσει" ηταν: ενα theme,to isms,και το opera10 beta(δεν υπονοώ κάτι για τις εφαρμογές αυτές)απλά έτυχε, μετα απο την εγκαταστασή τους ,να παρουσιαστεί το πρόβλημα...Ας ελπίσουμε να βγει μια καλή αναβάθμιση ,και να το διορθώσει...:)

Καλημερα παιδια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Θα ηθελα να σας παραθεσω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το κινητο μου Ν97.

ελπιζοντας στην βοηθεια σας.

Κατα το ψαξιμο των επαφων μου και δινοντας εντολη να ανοιξει μια επαφη το κινητο δεν ανταποκρινεται. Βεβαια αν θελω να πραγματοποιησω κληση σε αυτην την επαφη ολα καλα... αλλα να μπω μεσα και να δω απλα το τηλεφωνα που εχω αποθηκευσει σε αυτην την επαφη δεν γινεται. Αυτο λυνεται κανοντας επανεκκινηση.

Επισης αρκετες φορες οταν θελω να ανοιξω μια εφαρμογη του τηλεφωνου (οτι υπαρχει απο την "μανα του" ) εμφανιζεται το μηνυμα "μνημη πληρης διαγραψτε........" χωρις αυτο βεβαια να συμβαινει γιατι η μνημη ειναι σχεδον αδεια.

Αλλες φορες εμφανιζεται το μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" οπου και εδω κανοντας επανεκκινηση ολα λυνονται.

Μηπως καποιος φιλος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σας

προσπαθω να ανοιξω την εγκατασταση εφαρμογων απο την διαχειρηση εφαρμογων αλλα δεν ανοιγει.κανει να μπει αλλα με πεταει παλι ρτην αρχη.μαλλον θα βρισκει καπου.εχετε καμοια ιδεα πως θα το επαναφερω αυτο το προβλημα.εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση

προσπαθω να ανοιξω την εγκατασταση εφαρμογων απο την διαχειρηση εφαρμογων αλλα δεν ανοιγει.κανει να μπει αλλα με πεταει παλι ρτην αρχη.μαλλον θα βρισκει καπου.εχετε καμοια ιδεα πως θα το επαναφερω αυτο το προβλημα.εχω κανει και την τελευταια αναβαθμιση

με επανεκινηση του κινητου η με ενα σοφτ φορματ

[sIGPIC][/sIGPIC]

με επανεκινηση του κινητου η με ενα σοφτ φορματ

επανεκινηση κανω αλλα τιποτα .οταν λεμε στο σοφτ φορματ δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας εννοουμαι οτι δεν χανεται τιποτα απο παιχνιδια εφαρμογες φωτο κτλ και απο την μνημη του τηλεφωνου και απο την καρτα μαζ.αποθυκευσης ? εχω το ν97 ενημερωτικα

επανεκινηση κανω αλλα τιποτα .οταν λεμε στο σοφτ φορματ δεν επηρεάζει τα δεδομένα σας εννοουμαι οτι δεν χανεται τιποτα απο παιχνιδια εφαρμογες φωτο κτλ και απο την μνημη του τηλεφωνου και απο την καρτα μαζ.αποθυκευσης ? εχω το ν97 ενημερωτικα

Καλησπέρα.:)

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ

Πως κάνω format στο κινητό και στη κάρτα μνήμης;

[sIGPIC][/sIGPIC]

το διαβασα φιλε αλλα συγνωμη επαναφερει τις αρχικες ρυθμισεις του τηλεφωνου το καταλαβα αυτο που με μπερδεψε ειναι το δεν χανει τα δεδομενα του τηλεφωνου τι εννοει δηλαδη.

εκανα σοφτ φορματ και εχει κολλησει κανενα 20λεπτο στο λογοτυπο της νοκια.καμοια ιδεα τι να κανω?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Όταν λες ότι έκανες soft format εννοείς ότι πληκτρολόγησες τον κωδικό #7780# ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα κ απο εμένα.Νέος χρήστης σε symbian s60 κ έχω πρόβλημα.Πιθανόν να έχει απαντηθεί αν και αν μπορούσατε θα ήθελα μια απάντηση.

Λοιπόν έχω πρόγραμμα internet.Έχω ορίσει τελευταίο σε προτεραιότητα το cosmote internet και πρώτα έχω βάλει 2 wifi hotspots.Όμως κάθε φορά που συνδέομαι στα προαναφερθέντα wifi(παρεπιμπτόντως δεν το κάνει αυτόματα κ μόνο χειροκίνητα) με πετάει συνέχεια εκτός wifi κ συνεχίζει με το cosmote internet.Αλλά συνέχεια..Δεν έχω καταφέρει να μείνω σταθερά σε δίκτυο για 5 με 10 λέπτα..Επίσης στην προεπιλεγμένη σύνδεση δεν έχω την επιλογή ερώτηση πάντα(δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό)...

Please αν θα μπορούσατε να βοηθήσετε γιατί δεν αντέχω άλλο..

Ευχαριστώ.

Καλημερα παιδια. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Θα ηθελα να σας παραθεσω ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με το κινητο μου Ν97.

ελπιζοντας στην βοηθεια σας.

Κατα το ψαξιμο των επαφων μου και δινοντας εντολη να ανοιξει μια επαφη το κινητο δεν ανταποκρινεται. Βεβαια αν θελω να πραγματοποιησω κληση σε αυτην την επαφη ολα καλα... αλλα να μπω μεσα και να δω απλα το τηλεφωνα που εχω αποθηκευσει σε αυτην την επαφη δεν γινεται. Αυτο λυνεται κανοντας επανεκκινηση.

Επισης αρκετες φορες οταν θελω να ανοιξω μια εφαρμογη του τηλεφωνου (οτι υπαρχει απο την "μανα του" ) εμφανιζεται το μηνυμα "μνημη πληρης διαγραψτε........" χωρις αυτο βεβαια να συμβαινει γιατι η μνημη ειναι σχεδον αδεια.

Αλλες φορες εμφανιζεται το μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" οπου και εδω κανοντας επανεκκινηση ολα λυνονται.

Μηπως καποιος φιλος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει?

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για το χρονο σας

Φίλε GOUNIK, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και για σένα.

Μου εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα πριν λίγο καιρό και αυτό που έφταιγε ήταν η κάρτα μνήμης που είχα βάλει μόλις τότε (όταν την αφαιρούσα ποτέ δεν το έκανε). Αρχικά της είχα κάνει διαμόρφωση από το κινητό και προέκυπταν αυτά τα προβλήματα κατόπιν αφού έκανα στον υπολογιστή δεν εμφανίστηκε ποτέ πάλι αυτο το πρόβλημα.Περίεργα πράγματα!!!

Ένα σχόλιο επίσης για το hard reset. Αφού το έκανα η ελεύθερη μνήμη δεν πεφτει κατω απο 56ΜΒ με μέγιστο τα 59,9ΜΒ , επίσης η ταχύτητα απόκρισης βελτιώθηκε.