White_butter_fly Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Παιδια αυριο θα μου φερουν ενα ν97 απο ρουμανια....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν παιζει να ειναι κλειδωμένο ετσι.....??? Δεν είναι απίθανο να είναι κλειδωμένο... :confused: πως μπορω να το σιγουρεψω ρε παιδια.....???? helppppppp Ξέρω ότι στη Ρουμανία υπάρχουν κάποια δίκτυα που δίνουν κλειδωμένες συσκεύες σε πολύ χαμηλότερες τιμές, με συμβόλαια ή και καρτοκινητά. Όταν λες ότι θα έρθει από Ρουμανία, εννοείς ότι θα στο φέρει κάποιος γνωστός σου; Αν ναι, ζήτησέ του να ρωτήσει ο ίδιος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Ξέρω ότι στη Ρουμανία υπάρχουν κάποια δίκτυα που δίνουν κλειδωμένες συσκεύες σε πολύ χαμηλότερες τιμές, με συμβόλαια ή και καρτοκινητά. Όταν λες ότι θα έρθει από Ρουμανία, εννοείς ότι θα στο φέρει κάποιος γνωστός σου; Αν ναι, ζήτησέ του να ρωτήσει ο ίδιος. καποιος γνωστος φιλου μου...αλλα τιποτα 100%... παιδια κλειδωμένες συσκευές σημαινει οτι σε ελληνικο δίκτυο δεν θα παιζει η καρτα καθολου...? αυτο πριν παρω το κινητο......πως μπορω να τα καταλαβω...? αν βαλω μονο την καρτα σιμ μεσα κτλ.....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 καποιος γνωστος φιλου μου...αλλα τιποτα 100%... παιδια κλειδωμένες συσκευές σημαινει οτι σε ελληνικο δίκτυο δεν θα παιζει η καρτα καθολου...? αυτο πριν παρω το κινητο......πως μπορω να τα καταλαβω...? αν βαλω μονο την καρτα σιμ μεσα κτλ.....??? μονο με καρτα σιμ. αν ειναι κλειδωμενο θα ειναι σε συγκεκριμενο δικτυο. πες στον φιλο σου να το δοκιμασει με καρτες σιμ διαφορετικων δικτυων της ρουμανιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 παιδια κλειδωμένες συσκευές σημαινει οτι σε ελληνικο δίκτυο δεν θα παιζει η καρτα καθολου...? Ναι, δε θα συνδεθεί ποτέ σε ελληνικό δίκτυο. μονο με καρτα σιμ. αν ειναι κλειδωμενο θα ειναι σε συγκεκριμενο δικτυο. πες στον φιλο σου να το δοκιμασει με καρτες σιμ διαφορετικων δικτυων της ρουμανιας Σωστός! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδια, μια ερωτηση : Στην "επιφανεια εργασιας" του κινητου, μπορουμε να εχουμε μονο δυο ομαδες απο 4 εφαρμογες? (συντομευση 1 και συντομευση 2?) Οταν πας να κανεις επεξεργασια και προσθηκη περιεχομενου, αν εχεις βαλει ηδη τις 2 παραπανω, δε σου δινει τη δυνατοτητα να βαλεις αλλη... Υπαρχει μηπως τροπος να δημιουργησουμε συντομευση 3? Και οσο αφορα την επεξεργασια ετικετας στις επαφες, γνωριζει κανεις αν επιτελους θα το φτιαξουν? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δυστυχώς δε γίνεται να βάλουμε 3η γραμμή συντομεύσεων στη homescreen! :( Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε, υπάρχουν κάποιες λύσεις για άλλες homescreen εντελώς, όπως είναι το GDesk και το Handy Shell αλλά θα χάσεις κάποια από τα πλεονεκτήματα της default και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν αν είναι πλήρως λειτουργικές. Οπότε, προς το παρόν, προσπάθησε να μειώσεις τις συντομεύσεις σου σε 8. Εγώ αυτό που κάνω είναι να τις αλλάζω συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες. Αν το παρατηρήσεις, θα δεις ότι δε χρησιμοποιείς συνέχεια πάνω από 4-5 προγράμματα. Όσο για την επεξεργασία ετικέτας, άγνωστο το αν και πότε θα διορθωθεί με κάποιο update. Αναμένουμε... :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Δυστυχώς δε γίνεται να βάλουμε 3η γραμμή συντομεύσεων στη homescreen! :( Τώρα, αν θέλεις οπωσδήποτε, υπάρχουν κάποιες λύσεις για άλλες homescreen εντελώς, όπως είναι το GDesk και το Handy Shell αλλά θα χάσεις κάποια από τα πλεονεκτήματα της default και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν αν είναι πλήρως λειτουργικές. Οπότε, προς το παρόν, προσπάθησε να μειώσεις τις συντομεύσεις σου σε 8. Εγώ αυτό που κάνω είναι να τις αλλάζω συχνά, ανάλογα με τις ανάγκες. Αν το παρατηρήσεις, θα δεις ότι δε χρησιμοποιείς συνέχεια πάνω από 4-5 προγράμματα. Όσο για την επεξεργασία ετικέτας, άγνωστο το αν και πότε θα διορθωθεί με κάποιο update. Αναμένουμε... :confused: Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το καταπληκτικό Jbak TaskMan, και να βάλεις όσες συντομεύσεις θέλεις στο launch menu, ακόμη και μέσα σε folders αν το επιθυμείς. ;) Πεταλούδα, ξέρω ότι είσαι κι εσύ fan της εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Φίλε terrestrial μην είσαι τόόόόσο βέβαιος για το θέμα του γρατζουνίσματος του κυρίως φακού από την καλύπτρα του. ΜΙΑΣ ημέρας κινητό και η μοναδική γρατζουνιά είναι εκεί! Παρά το μπλε soft-pad μεταξύ της καλύπτρας και του φακού. Τελικά η μόνη λύση είναι το ......μανικιούρ-πεντικιούρ.... Για να ανοίγει το κάλυμμα από την ελάχιστη σχισμή μεταξύ αυτού και του πλαισίου του, χωρίς να ασκείται πίεση σ' αυτό. Για το gps ισχύουν τα γνωστά. Έχοντας bluetooth gps από προηγούμενη συσκευή δεν καταστρέφω πλέον άλλες συμαντικές συνάψεις του εγκεφάλου μου. Φιλε xatou μην μπεις στον κόπο να λύσεις οτιδήποτε στο κινητό σου! Ο θόρυβος προέρχεται από τις συρταρωτές βάσεις ανάκλησης/αναδίπλωσης της οθόνης επάνω στο πληκτρολόγιο. Δεν είναι πρόβλημα. Γιάννης-sv2gww ΥΓ Ούτε μια νάϋλον κάλτσα για θήκη κινητού στο βασικό εξοπλισμό? Για το κορυφαίο Ν της σειράς αυτής? Οι γείτονες (ericsson) πίνουν άλλο νερό? Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 καλημερα, καλες γιορτες παιδια. τα φωτα σας παρακαλω. εδω και 2-3 μερες μου κανει το εξης κουλο: ενω το κλειδωνω απο το πλαινο κουμπακι και το βαζω σε μια θηκη ζωνης, οταν το βγαζω και το ξεκλειδωνω εκκινει μονη της η μπροστινη καμερα! καμια ρυθμιση ισως; εχω την τελευταια εκδοση του firnware, εχω κανει και hard φορματ σε κινητο και μνημες, εφαρμογες δεν εχω βαλει πλην του garmin. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 καλημερα, καλες γιορτες παιδια. τα φωτα σας παρακαλω. εδω και 2-3 μερες μου κανει το εξης κουλο: ενω το κλειδωνω απο το πλαινο κουμπακι και το βαζω σε μια θηκη ζωνης, οταν το βγαζω και το ξεκλειδωνω εκκινει μονη της η μπροστινη καμερα! καμια ρυθμιση ισως; εχω την τελευταια εκδοση του firnware, εχω κανει και hard φορματ σε κινητο και μνημες, εφαρμογες δεν εχω βαλει πλην του garmin. Αν η θήκη ζώνης κουμπώνει με μαγνήτη, αυτός ενεργοποιεί την κάμερα! Το έχω πάθει κι εγώ! Και ενεργοποιείται η μπροστινή κάμερα γιατί το κλείστρο της μεγάλης είναι κλειστό. ;) Άλλαξε θήκη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatou Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε sv2gww. Εχω ανοιξει παλαιοτερα το Ν95 για να κανω πιο στιβαρο το πορτακι και το εκανα αλλα το Ν97 πολυ δυσκολα να το ανοιξω..Δεν το ρισκαρω! Μια ακομη ερωτηση τωρα..Τι γνωμη εχετε για τα screen protector? Η νοκια λεει δεν τα εγκρινει, εγω ομως εβαλα για αποφυγη γραντζουνιων. Παιζει τιποτα με την υγρασια κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Φίλε terrestrial μην είσαι τόόόόσο βέβαιος για το θέμα του γρατζουνίσματος του κυρίως φακού από την καλύπτρα του. ΜΙΑΣ ημέρας κινητό και η μοναδική γρατζουνιά είναι εκεί! Παρά το μπλε soft-pad μεταξύ της καλύπτρας και του φακού. Τελικά η μόνη λύση είναι το ......μανικιούρ-πεντικιούρ.... Για να ανοίγει το κάλυμμα από την ελάχιστη σχισμή μεταξύ αυτού και του πλαισίου του, χωρίς να ασκείται πίεση σ' αυτό. Για το gps ισχύουν τα γνωστά. Έχοντας bluetooth gps από προηγούμενη συσκευή δεν καταστρέφω πλέον άλλες συμαντικές συνάψεις του εγκεφάλου μου. Φιλε xatou μην μπεις στον κόπο να λύσεις οτιδήποτε στο κινητό σου! Ο θόρυβος προέρχεται από τις συρταρωτές βάσεις ανάκλησης/αναδίπλωσης της οθόνης επάνω στο πληκτρολόγιο. Δεν είναι πρόβλημα. Γιάννης-sv2gww ΥΓ Ούτε μια νάϋλον κάλτσα για θήκη κινητού στο βασικό εξοπλισμό? Για το κορυφαίο Ν της σειράς αυτής? Οι γείτονες (ericsson) πίνουν άλλο νερό? Είχα την εντύπωση ότι το θέμα του φακού και του GPS είχαν λυθεί στις καινούριες συσκευές. Ίσως αυτή που πήρες να κατασκευάστηκε αρκετό καιρό πριν. Το μπλε «προστατευτικό» είναι αυτό ακριβώς που δημιουργεί το πρόβλημα. Τα καινούρια έχουν κενό στο κέντρο, ώστε να μην ακουμπούν πάνω στο φακό. Αν το πας σε ένα Nokia Shop μπορούν να σου το αλλάξουν (όπως και το αντίστοιχο εξάρτημα που βελτιώνει τη λήψη του GPS). Δεν ξέρω βέβαια πόσο καιρό θα σου κρατήσουν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε sv2gww. Εχω ανοιξει παλαιοτερα το Ν95 για να κανω πιο στιβαρο το πορτακι και το εκανα αλλα το Ν97 πολυ δυσκολα να το ανοιξω..Δεν το ρισκαρω! Μια ακομη ερωτηση τωρα..Τι γνωμη εχετε για τα screen protector? Η νοκια λεει δεν τα εγκρινει, εγω ομως εβαλα για αποφυγη γραντζουνιων. Παιζει τιποτα με την υγρασια κλπ? Καλά έκανες και έβαλες. Αν δε βάλεις θα κάνει γρατσουνιές η οθόνη. Ποιος άσχετος σου είπε ότι δεν το εγκρίνει η Nokia; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatou Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλά έκανες και έβαλες. Αν δε βάλεις θα κάνει γρατσουνιές η οθόνη. Ποιος άσχετος σου είπε ότι δεν το εγκρίνει η Nokia; :lol: Απο τn νοκια εδω οπου μενω. ασε ειναι τραγικοι! Αν αρχισω να λεω περιστατικα δεν θα σταματαω!! ΑΣΧΕΤΟΙ απλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Στο δικό μας κατάστημα τα εγκρίνουν και μάλισταν πριν την πρώτη χρήση καθώς το παιδί που δούλευε εκεί, πρώτα την πάτησε και μετά έβαλε το screen protextor :P BTW, συστήνω ανεπιφύλακτα την InvisibleSHIELD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Είχα την εντύπωση ότι το θέμα του φακού και του GPS είχαν λυθεί στις καινούριες συσκευές. Ίσως αυτή που πήρες να κατασκευάστηκε αρκετό καιρό πριν. Το μπλε «προστατευτικό» είναι αυτό ακριβώς που δημιουργεί το πρόβλημα. Τα καινούρια έχουν κενό στο κέντρο, ώστε να μην ακουμπούν πάνω στο φακό. Αν το πας σε ένα Nokia Shop μπορούν να σου το αλλάξουν (όπως και το αντίστοιχο εξάρτημα που βελτιώνει τη λήψη του GPS). Δεν ξέρω βέβαια πόσο καιρό θα σου κρατήσουν τη συσκευή. βρε παιδια πως μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για το τι συσκευη θα αγορασουμε....? εννοω αν ειναι με το προβλημα που λετε(φακος gps) η οχι..... να δινεις 700 εβρο και να παιρνεις κινητο με τοσα προβληματα...ενω οπως λετε υπαρχουν καινουργιες συσκευες που δεν τα εχουν ειναι τραγικο για μενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Αν η θήκη ζώνης κουμπώνει με μαγνήτη, αυτός ενεργοποιεί την κάμερα! Το έχω πάθει κι εγώ! Και ενεργοποιείται η μπροστινή κάμερα γιατί το κλείστρο της μεγάλης είναι κλειστό. ;) Άλλαξε θήκη! επιτελους ειδα το φως το αληθινον! δεν πηγαινε με τιποτα το μυαλο μου εκει! αν ειναι δυνατον να γινεται τετοιο πραγμα! ευχαριστω πολυ φιλε μου. αν βρω θηκη παρομοια χωρις μαγνητη θα την αλλαξω αμεσα!. Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Terrestrial, σχετικά με το μπλέ προστατευτικό του φακού... Έχει όντως καταργηθεί/αλλάξει στα νέα Ν97? Το δικό μου είναι λίγων ημερών και έχω την εντύπωση ότι είναι πρόσφατης παραγωγής αφού έχει "φρέσκο" firmware. Για την προστατευτική ζελατίνα της οθόνης, αν πιάνει απ' άκρη σ' άκρη μήπως δεν θα λειτουργεί σωστά ο αισθ. απόστασης? Η original μεμβράνη που έχει η συσκευή έχει άνοιγμα στο εν λόγω σημείο, όπως επίσης στον εμπρός φακό (εύλογα) και στο πλήκτρο του μενού. Και δε "λεει" να βάλω μόνο σ' ενα τμήμα προστατευτική ζελατίνα αφού όλη η εμπρός επιφάνεια είναι ενιαία και το ίδιο ευαίσθητη σε όλη της την έκταση. Αυτά... Τέλος, καλά Χριστούγεννα σε όλους -και όλες- τους φίλους του φόρουμ! Γιάννης-sv2gww. Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Terrestrial, σχετικά με το μπλέ προστατευτικό του φακού... Έχει όντως καταργηθεί/αλλάξει στα νέα Ν97? Το δικό μου είναι λίγων ημερών και έχω την εντύπωση ότι είναι πρόσφατης παραγωγής αφού έχει "φρέσκο" firmware. Για την προστατευτική ζελατίνα της οθόνης, αν πιάνει απ' άκρη σ' άκρη μήπως δεν θα λειτουργεί σωστά ο αισθ. απόστασης? Η original μεμβράνη που έχει η συσκευή έχει άνοιγμα στο εν λόγω σημείο, όπως επίσης στον εμπρός φακό (εύλογα) και στο πλήκτρο του μενού. Και δε "λεει" να βάλω μόνο σ' ενα τμήμα προστατευτική ζελατίνα αφού όλη η εμπρός επιφάνεια είναι ενιαία και το ίδιο ευαίσθητη σε όλη της την έκταση. Αυτά... Τέλος, καλά Χριστούγεννα σε όλους -και όλες- τους φίλους του φόρουμ! Γιάννης-sv2gww. Υπάρχουν ειδικές ζελατίνες για το N97 όπου έχουν τα ανοίγματα που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 βρε παιδια υπαρχει καποιος που να μπορει να δωσει μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ απαντηση....? (εστω και καποιος που να δουλεύει σε νοκια κλαμπ....) τελικα οι νεες συσκευές εχουν προβλημα με καπακια gps κτλ ΝΑΙ Η ΟΧΙ....? αν αγορασω μια συσκευή με ολα τα παραπανω προβληματα...θα μου το αναγνωρίσει η νοκια ΝΑΙ Η ΟΧΙ...? και αν ΝΑΙ γιατι δεν αλλαζουν την συσκευη με την μια........? γιατι για μενα αυτο ειναι το πιο σωστο και λογικο..... αν η νοκια αναγνώρισε επισημα το προβλημα αυτο στις συσκευες της ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....τοτε ολοι οσοι αγορασαν την συσκευη προβληματική και εξακολουθούν ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ θα επρεπε να εχουν αντικατάσταση συσκευης με την μια.... εδω διαβαζω για 3 μηνες αναμονη κτλ και αυτο ακομη παιζεται....... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...... δηλαδη ολοι αυτοι ειναι μαμακες.....??? αν ολα αυτα που διαβαζω ειναι αληθεια αυτο ξεπερνάει και το σκανδαλο με το σαρ του 82..... βασικα δεν εχω διαβασει κατι παρομοιο ....ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλαμε για μεγαλη ξεφτίλα... τελος παντων...επισημα....το ξαναλεω μπορει να απαντησει καποιος στο εξης ερωτημα....? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.......?? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ........? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....να την πατησουν και αλλοι....? ελεος~!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Έτσι όπως είναι η κατάσταση με το N97 στην θέση σου θα κοίταζα για κάποια άλλη συσκευή, δεν βλέπω τον λόγο να μπεις σε περιπέτειες μαζί του εκτός και αν έχεις χρόνο για ντάντεμα του Symbian (software bugs κτλ) και αρκετά λεφτά για πέταμα (hardware bugs). Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εγω που πήρα αντικατάσταση πάλι η συσκευή που μου δώσανε κυριολεκτικά είναι άψογη.. Το GPS πετάει, το πρόβλημα της δόνησης δεν υπάρχει πλέον, αλλα ούτε και αυτό με τον φακό της κάμερας και μνήμη C έχω γύρω στα 46mb. Γενικά η συσκευή είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εγω που πήρα αντικατάσταση πάλι η συσκευή που μου δώσανε κυριολεκτικά είναι άψογη.. Το GPS πετάει, το πρόβλημα της δόνησης δεν υπάρχει πλέον, αλλα ούτε και αυτό με τον φακό της κάμερας και μνήμη C έχω γύρω στα 46mb. Γενικά η συσκευή είναι ΟΚ. σου δωσανε συσκευη αντικαταστασης για δευτερη φορα?την πρωτη συσκευη αντικαταστασης που δεν δουλευε το gps την πηρανε πισω και σου δωσανε αλλη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 σου δωσανε συσκευη αντικαταστασης για δευτερη φορα?την πρωτη συσκευη αντικαταστασης που δεν δουλευε το gps την πηρανε πισω και σου δωσανε αλλη? Ναι. :D Αλλα οχι τοσο αβασάνιστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εγω που πήρα αντικατάσταση πάλι η συσκευή που μου δώσανε κυριολεκτικά είναι άψογη.. Το GPS πετάει, το πρόβλημα της δόνησης δεν υπάρχει πλέον, αλλα ούτε και αυτό με τον φακό της κάμερας και μνήμη C έχω γύρω στα 46mb. Γενικά η συσκευή είναι ΟΚ. ποσες φορες πηγες για αντικατασταση.......?? μου ειναι αδιανοητο το ξαναλεω να μιλανε οι μισοι για προβληματικο gps και οι αλλοι μισοι για gps που παει σφαιρα... και αντε εδω εμεις ενημερωνόμαστε απο το φορουμ...πανω κατω ξερουμε τι μας γινεται... ενας που παιρνει το προβληματικο κινητο χωρις να εχει διαβασει ολα αυτα τον φαντάζεστε ....? θα καθεται ο ανθρωπος 35 ωρες στο μπαλκονι να βρει σημα ενω θα βλεπει τις γκρατζουνιες στο φακο και θα λεει τωρα τι εγινε.....?:mad: εφοσον υπηρχε προβλημα σε παρτιδα και το αναγνωρισε και καλα η νοκια δεν θα επρεπε να υπαρχει στην αγορα τωρα ουτε ΕΝΑ προβληματικο κομματι.... εδω διαβαζω παιδια που παιρνουν ακομη την συσκευη με τα γνωστα προβληματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts