Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ένα πραγματικό smart phone!!! Μετά από άπειρα hard format συνεχίζει να κάνει ότι του κατέβει:lol:

Χρησιμοποιείς ταχεία κλήση και σου ανοίγει από πίσω και τις επαφές ή το μητρώο:wacko: Σου λέει, που θα πάει, θα το χρειαστεί κάποια στιγμή! Ας το έχω ανοιχτό να μην ψάχνει το παλουκάρι:p

Το ωραίο όμως είναι ότι πρέπει να παίρνει μίζες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας! Δεν εξηγήται αλλιώς το γεγονός ότι παρόλο που έχω απενεργοποιήσει τελείως το GPRS (το έχω γυρίσει μόνο στο GSM), όταν χρησιμοποιώ το GPS, αυτό με χρεώνει!!! Και ενώ στο GPS δείχνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο και μου βγάζει 0 kb, στο μητρώο αλλά και στο λογαριασμό δείχνει κανονικά τις χρεώσεις:cry:

Πήγα σήμερα στη Βουλιαγμένης (πρέπει να είχαν ανάψει το μπάρμπεκιου γιατί μύριζε!!!) και μου είπαν να διαγράψω τελείως του από τους προορισμούς το web Vodafone για να μη μπορεί να συνδεθεί!!! Για να το δουν, καλύτερα να τους το πάω μετά από 2 εβδομάδες γιατί δεν έχουν τίποτα από ανταλλακτικά παρά μόνο κάτι κάρβουνα για το μπάρμπεκιου που λέγαμε!!! Περιμένουν ανταλλακτικά και τηλέφωνα από οξωτερικό!!! Μέχρι τότε υπομουνή!!!

Χαίρομαι που γνώρισα αυτόν για τον οποίον βγήκε εκείνο το ρητό περί αμάθειας και ημιμάθειας. Πάμε λοιπόν να λύσουμε τις απορίες σου.

1) Οι επαφές, τα μηνύματα και το μητρώο τρέχουν πάντα στο background, και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσα hard reset και να του κάνεις. Εκτός αν τις κλείνεις κάθε φορά μόνος σου με κάποιον task manager. Όσο για την απορία σου γιατί συμβαίνει αυτό, προφανώς για να υπάρχει άμεση πρόσβαση, χωρίς καθυστέρηση (στις πρώτες εκδόσεις του firmware του N95 δεν γινόταν το ίδιο, με αποτέλεσμα να καθυστερεί αρκετά το άνοιγμα των επαφών και των μηνυμάτων). Έτσι το σχεδίασαν να γίνεται.

2) Δεν απενεργοποιείς το GPRS επιλέγοντας το GSM (αντί για UMTS). Το μόνο που κάνεις είναι να μειώνεις την ταχύτητα της μεταφοράς δεδομένων, από HSPDA (UMTS/3G) σε GPRS (GSM). Αν θέλεις να απενεργοποιήσεις το GPRS πρέπει να κάνεις αυτό που σου είπαν, να σβήσεις το access point από τους Προορισμούς.

3) Λογικό είναι να σε χρεώνει όταν χρησιμοποιείς το GPS, εφόσον είναι ενεργοποιημένο το A-GPS (Assisted GPS). Αν δε θέλεις να το κάνει αυτό τότε δεν έχεις παρά να το απενεργοποιήσεις. Πηγαίνεις στο Ρυθμίσεις/Τηλέφωνο/Ρυθμ. εφαρμογ./Εντοπισμ. θέσης/Μέθοδοι εντοπ. θέσης και απενεργοποιείς το Υποβοηθούμενο GPS. Έχε όμως υπόψη σου ότι έτσι θα αυξηθεί δραματικά ο χρόνος αρχικού κλειδώματος.

4) Η λειτουργία του Nokia Maps σε σύνδεση ή όχι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη χρήση του A-GPS. Αφορά την εφαρμογή και μόνο, όχι το GPS. Αυτό ελέγχεται από ξεχωριστή εφαρμογή, και δίνει στο Nokia Maps (και σε κάθε άλλο πρόγραμμα που το ζητάει) τα στοιχεία θέσης, χωρίς να του δίνει κανένα λογαριασμό για το πως το απέκτησε.

Αν θέλεις να θάψεις τα πραγματικά μειονεκτήματα του τηλεφώνου, εγώ θα είμαι μαζί σου, αλλά όχι βαράμε όπου να 'ναι κι όποιον πάρει ο χάρος.

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω προσπαθω να καταλαβω γιατι ενω μπαινω στο web browser να δω μια ιστοσελιδα μολις συνδεθω απο wireless μου μπαινει στιγμαια στο gps να παρει σημα απο δορυφορο και συνχρονως και gsm ? Παρολο που εχω offline τo homepage. εχω υποψια μηπως ειναι κανενα worldmate η wefi. Ειχε κανεις αναλογο προβλημα?

Αγαπητέ terrestial,

το ότι κάνω πλάκα, δε σημαίνει και ότι ειρωνεύομαι! Σίγουρα δεν είναι εύκολο να αποδωθεί γραπτώς ο τρόπος που τα λέω. Αν ήθελα να ειρωνευτώ τη ΝΟΚΙΑ θα μπορούσα άνετα μιας και ως κάτοχος ΝΟΚΙΑ από το '96, έχω πολλά παραδείγματα κακής λειτουργίας και αντιμετώπισης του σέρβις.

Αν πιστεύεις ότι είναι φυσιολογικό να σου ανοίγει με τις ταχείες κλήσεις άλλη εφαρμογή, τότε εξήγησέ μου γιατί ανοίγει όποια αυτό θέλει και όχι πάντα την ίδια, γιατί το κάνει όποτε θέλει και όχι κάθε φορά που χρησιμοποιώ ταχεία κλήση και γιατί δεν το κάνει ποτέ στον φίλο μου τον nemesisVT???

Προφανώς θα είναι και στη ΝΟΚΙΑ ηλίθιοι καθώς μου είπαν να τους το πάω ενώ θα μπορούσαν απλά να μου τα εξηγήσουν όπως έκανες εσύ.

Όσο για την ασχετοσύνη μου...ναι είμαι άσχετος όσον αφορά τα smart phones. Το έχω ξαναγράψει άλλωστε.

Αλλά απαντήσεις σαν αυτή που μου έδωσες εσύ, δεν μπορώ να τις δεχτώ! Αν σε κουράζει να απαντάς σε άσχετους και ίσως και να τους βοηθάς να γίνουν σχετικοί, τότε μην αναλλώνεσαι!!! Καλύτερα να μην απαντάς καθόλου παρά να προσβάλεις τους άλλους. Άσε να απαντήσουν κάποιοι άλλοι που ίσως να είναι λίγο πιο ευγενικοί.

Φιλικά και άνευ παρεξήγησης,

988

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσα να αφήσετε στην άκρη τέτοιους χαρακτηρισμούς και δημόσιες "αντιπαραθέσεις", να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον γραπτό λόγο και όχι με τόσο επιθετικό τρόπο. Αν σας ενοχλεί κάτι σε κάποιο ποστ ενός χρήστη τότε μπορείτε ή να το αγνοήσετε ή απλά να το αναφέρετε, χρησιμοποιώντας την αναφορά.

Ας μείνουμε λοιπόν στο θέμα μας και όποιος έχει απορίες ή δεν γνωρίζει καλά το Symbian τότε μπορεί να διαβάσει τον οδηγό που υπάρχει Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ.

Αφαιρέθηκαν οι άσεμνες εκφράσεις και οι προσωπικές επιθέσεις από τα μηνύματά σας. Θα σας παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγετε τέτοιου είδους εκφράσεις. Απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Όταν πηρα το Ν97 στα χέρια μου χάρηκα τόσο πολύ.Πλέον έχω ξενερώσει από τη ζωή μου. Ακόμη και τώρα που έβαλα τη v20 το κινητό κολλάει.

Χτες που λέτε το κινητό έκλεισε απο μπαταρία και έβαλα να το φορτίσω απο το καλώδιο usb.

Μέχρι σήμερα για ένα περίεργο λόγο έχει brickάρει και δεν ανοίγει με τίποτα. Δεν θέλω να του κάνω πάλι hard reset γιατί έχω ξανακάνει ήδη άλλο ένα όταν του περνούσα εφαρμογές και ξαφνικά κόλλησε στην v12. Τι θα γίνει με αυτό το κινητό ρε παιδιά;

P.S. Στη ταράτσα μου για 15 λεπτά προσπαθούσε να βρει σήμα το gps για να κάνει landmark τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Έλεος. Και δεν βρήκε σήμα κιόλας!!

Currently : Galaxy S3 I9305-GT rXTREME.v13.0 Past : Motorola Droid3/Steel Droid 5.0 (4" we love you) Nokia N97/Phorepoc CFW ( crazy HDD back-up ) Sony Ericsson K800i CFW(miss you)

Όταν πηρα το Ν97 στα χέρια μου χάρηκα τόσο πολύ.Πλέον έχω ξενερώσει από τη ζωή μου. Ακόμη και τώρα που έβαλα τη v20 το κινητό κολλάει.

Χτες που λέτε το κινητό έκλεισε απο μπαταρία και έβαλα να το φορτίσω απο το καλώδιο usb.

Μέχρι σήμερα για ένα περίεργο λόγο έχει brickάρει και δεν ανοίγει με τίποτα. Δεν θέλω να του κάνω πάλι hard reset γιατί έχω ξανακάνει ήδη άλλο ένα όταν του περνούσα εφαρμογές και ξαφνικά κόλλησε στην v12. Τι θα γίνει με αυτό το κινητό ρε παιδιά;

P.S. Στη ταράτσα μου για 15 λεπτά προσπαθούσε να βρει σήμα το gps για να κάνει landmark τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Έλεος. Και δεν βρήκε σήμα κιόλας!!

Μου το έχει κάνει πολλές φορές. Δυστυχώς, η μόνη λύση είναι το hard reset. Αφού το κάνεις όμως, κάνε format και στο E, ή τουλάχιστον σβήσε τους φακέλους Private, Resource, System και Sys, από τον υπολογιστή και αφού το συνδέσεις ως Μαζική αποθήκευση. Κατόπιν ξανακάνε hard reset, ώστε να ξεκινήσεις με το τηλεφωνο εντελώς καθαρό. Διαφορετικά, θα σου το ξανακάνει πολύ σύντομα.

Έχω καταλήξει πως αυτό συμβαίνει όταν απεγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή χωρίς να κάνεις επανεκκίνηση μετά την εγκατάστασή της. Για κάποιο λόγο μπερδεύεται κάτι στο registry με το γνωστό αποτέλεσμα την επόμενη φορά που θα το επανεκκινήσεις. Πρόσεχε λοιπόν, πριν την απεγκατάσταση να έχει προηγηθεί πάντα επανεκκίνηση.

Πήρα και ΄γω λοιπόν σήμερα το Ν97(αγγλικό UK CV από Ελλάδα με περασμένη ήδη την v.20.0.019 και ελληνικό μενού;)) καθώς σκεφτόμουν ότι τα αναμενόμενα Χ6/Ν97 Mini δεν θα έχουν να μου προσφέρουν τίποτα παραπάνω και είχα απόλυτο δίκιο,έπειτα ήθελα kinetic και τό΄θελα τώρα.

Προφανώς πρόκειται για συσκευή τελευταίας παρτίδας γιατί το GPS του πετάει κυριολεκτικά(μήπως σε επίπεδο hardware έκαναν αλλαγές γιατί πραγματικά έχω εκπλαγεί πολύ από το γρήγορο λοκάρισμα και το σταθερό σήμα που διατηρεί), έβαλα και το Sygic και δουλεύει πολύ ωραία.

Θέμα καλύμματος κάμερας δεν νομίζω να υπάρξει,υποψιάζομαι πως μια που είναι νέας παρτίδας θα έχει μπει το νέο ανταλλακτικό.

Διάβαζα τις τελευταίες μέρες για διάφορα προβλήματα και πραγματικά το Ν97 που έχω στα χέρια μου δεν έχει καμμία σχέση με όλα αυτά τα προβλήματα,εκπλήσσομαι...τελικά το καλύτερο είναι η συσκευή ΝΟΚΙΑ που και αργείς να την πάρεις και να είναι προορισμένη για άλλη ευρωπαϊκή χώρα-καμμία σχέση στην ποιότητα με άλλα Ν97 που έχω δει,ούτε τρίξιμο στο καπάκι πίσω και πάρα μα πάρα πολύ στιβαρή,οθόνη με πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με άλλα που έχω δει(demo στο Mediamarkt,Saturn κλπ.-ειδικά αυτά που πουλάει το Saturn στα 549 € είναι γερμανικά με λογισμικό 15/5/2009),τώρα τι έκαναν δεν ξέρω αλλά ξέρω πως μπορώ να υπολογίζω στο GPS του και συνολικά με κέρδισε απόλυτα-στο θέμα της ram επίσης το βλέπω αρχικά χωρίς γονατίσματα,έπονται δοκιμές βέβαια.

Μακάρι να μείνει έτσι.......:)

Πήρα και ΄γω λοιπόν σήμερα το Ν97(αγγλικό UK CV από Ελλάδα με περασμένη ήδη την v.20.0.019 και ελληνικό μενού;)) καθώς σκεφτόμουν ότι τα αναμενόμενα Χ6/Ν97 Mini δεν θα έχουν να μου προσφέρουν τίποτα παραπάνω και είχα απόλυτο δίκιο,έπειτα ήθελα kinetic και τό΄θελα τώρα.

Προφανώς πρόκειται για συσκευή τελευταίας παρτίδας γιατί το GPS του πετάει κυριολεκτικά(μήπως σε επίπεδο hardware έκαναν αλλαγές γιατί πραγματικά έχω εκπλαγεί πολύ από το γρήγορο λοκάρισμα και το σταθερό σήμα που διατηρεί), έβαλα και το Sygic και δουλεύει πολύ ωραία.

Θέμα καλύμματος κάμερας δεν νομίζω να υπάρξει,υποψιάζομαι πως μια που είναι νέας παρτίδας θα έχει μπει το νέο ανταλλακτικό.

Διάβαζα τις τελευταίες μέρες για διάφορα προβλήματα και πραγματικά το Ν97 που έχω στα χέρια μου δεν έχει καμμία σχέση με όλα αυτά τα προβλήματα,εκπλήσσομαι...τελικά το καλύτερο είναι η συσκευή ΝΟΚΙΑ που και αργείς να την πάρεις και να είναι προορισμένη για άλλη ευρωπαϊκή χώρα-καμμία σχέση στην ποιότητα με άλλα Ν97 που έχω δει,ούτε τρίξιμο στο καπάκι πίσω και πάρα μα πάρα πολύ στιβαρή,οθόνη με πιο ζωντανά χρώματα σε σχέση με άλλα που έχω δει(demo στο Mediamarkt,Saturn κλπ.-ειδικά αυτά που πουλάει το Saturn στα 549 € είναι γερμανικά με λογισμικό 15/5/2009),τώρα τι έκαναν δεν ξέρω αλλά ξέρω πως μπορώ να υπολογίζω στο GPS του και συνολικά με κέρδισε απόλυτα-στο θέμα της ram επίσης το βλέπω αρχικά χωρίς γονατίσματα,έπονται δοκιμές βέβαια.

Να κανω μονο μια ερωτηση για να καταλαβω το θεμα του gps, στις μεθοδους εντοπισμου θεσης ηταν μονο το εσωτερικο gps ενεργοποιημενο (μονο ετσι μπορουμε να ξερουμε αν πραγματικα λειτουργει σωστα) η ηταν και το a-gps (που παιρνει δεδομενα απο τον φορεα κινητης τηλεφωνιας με καποια χρεωση και ακομα και στις συσκευες με ελλατωματικο gps βρισκει αμεσως το στιγμα)?

Σου εύχομαι να μην αντιμετωπισης ποτέ πρόβλημα, γιατί άμα μπλεξεις με την Alpha Copy ζήτω που καήκαμε.. 1.5 μηνάς πάει και ακόμα να μου επισκευάσουν το Ν97 μου... Η τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν το πήγε εξωτερικό... Τουλάχιστον να μου έρθει επισκευασμένο...κάποτε... :(:ninja:

Να κανω μονο μια ερωτηση για να καταλαβω το θεμα του gps, στις μεθοδους εντοπισμου θεσης ηταν μονο το εσωτερικο gps ενεργοποιημενο (μονο ετσι μπορουμε να ξερουμε αν πραγματικα λειτουργει σωστα) η ηταν και το a-gps (που παιρνει δεδομενα απο τον φορεα κινητης τηλεφωνιας με καποια χρεωση και ακομα και στις συσκευες με ελλατωματικο gps βρισκει αμεσως το στιγμα)?

Καμία διαφορά στη σταθερότητα του GPS, είτε είναι το AGPS ενεργοποιημένο είτε όχι. Η μόνη διαφορά είναι στον αρχικό χρόνο κλειδώματος (και η χρέωση απειροελάχιστη, 10KB για κάθε φορά που το χρησιμοποιείς, που ακόμη και πρόγραμμα data να μην έχεις δε θα σου κοστίσει παραπάνω από 0,001€). Το AGPS κατεβάζει δεδομένα μέσω δικτύου μόνο στην αρχή (almanac και/ή ephemeris). Από εκεί και πέρα η λειτουργία είναι πανομοιότυπη. Αν σου χάνει το σήμα με το AGPS απενεργοποιημένο θα σου το χάνει και όταν είναι ενεργοποιημένο.

Παντα στα Νοκια ΠΡΕΠΕΙ να περιμενεις,εγω πια αφηνω αλλους να παρουν πρωτοι και μεταααα εγω.

Τι να πρωτοθυμηθω?

Το 6260 που ειχε ενας φιλος που το ειχε παρει πρωτος πρωτος και μετα πηρα εγω και δεν ειχαν καμια σχεση!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αρχικά με το A-GPS ενεργοποιημένο και μετά δοκίμασα με σκέτο το εσωτερικό GPS και εκτός σύνδεσης μάλιστα ύστερα από επανεκκίνηση,ήθελα να βεβαιωθώ γιατί πριν με το 5800 η κατάσταση ήταν ψηλοτραγική στους χρόνους λοκαρισματος,τώρα το έχω με A-GPS πάντως και λοκάρει μπαμ μπαμ(μήπως έβαλαν τον δέκτη του Ν97 Mini που διάβασα ότι είναι βελτιωμένος...):)

Συμφωνώ απολύτως!!! δεν είναι δυνατόν να χρειάζεται να κάνω επανεκκίνηση στο κινητό 3 φορές την ημέρα για να αντιμετωπίζω τα κολήματα της μνήμης , χώρια τις δικές του επανεκκινήσεις που ενώ μιλάς , σε κόβει ,σβήνει και επανεκκινεί!!!!!

τί να πω..... αλλά τί άλλο να πάρεις??? το Samsung HD τα ίδια.... το i-phone άλλη φιλοσοφία και λιγότερες εφαρμογές... μπλέξαμε... ας περιμένουμε λοιπόν κάτι καινούριο...

Παντα στα Νοκια ΠΡΕΠΕΙ να περιμενεις,εγω πια αφηνω αλλους να παρουν πρωτοι και μεταααα εγω.

Τι να πρωτοθυμηθω?

Το 6260 που ειχε ενας φιλος που το ειχε παρει πρωτος πρωτος και μετα πηρα εγω και δεν ειχαν καμια σχεση!!!!!

μα κ εμενα το κινητο μου που εχει ημερομηνια αγορας 2/6/09 δεν εχει καμια σχεση με τις συσκευες που περιγραφονται παραπανω. Ελαχιστα κ αμελητεα ηταν τα προβληματα που συναντησα τουλαχιστον μεχρι τωρα, γιατι ποτε μη λες ποτε...

Καλησπερα σε ολους,

Εγω απο την πλευρα μου εχω να πω τα εξης για οσα αναφερονται.Το Ν97 το πηρα αρχες Οκτωβριου. Ουδεποτε αντιμετωπισα προβληματα με εφαρμογες επανεκινησεις και Nokia tune αντι για τον ηχο που εχω επιλεξει. Στην αρχη ειχα και εγω μια θολουρα στισ φωτογραφιες η οποια εξαφανιζεται με το καθαρισμα του φακου. Το κινητο μου εχει κολλησει καποιες φορες αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο ετσι ωστε να το αναφερω ωσ προβλημα. Ακομα και hyper pc ερχονται σε φασεις που κολλανε. Το μονο προβλημα που μπορω να πω οτι εχω ειναι το GPS. Σε προηγουμενα ποστ μου ειχα αναφερει οτι με την εγκατασταση του νεου Firmware κλειδωνε πολυ γρηγορα δορυφορους. Κι ετσι ακριβως γινεται..αλλα οχι παντα. Σε προσφατο ταξιδι απο Θεσσαλονικη - Αθηνα ειχα ανοιχτο το GPS και εχω να αναφερω τα εξης. Δοκιμασα στην αρχη το NDrive το οποιο κλειδωσε σχετικα γρηγορα δορυφορους αλλα εχανε το σημα καθε ενα λεπτο, γι αυτο δοκιμασα το Garmin για να τεσταρω αν υπαρχει διαφορα μεταξυ των προγραμματων (αφου στο NDrive υπαρχει μια συνεχης ροη του "οχηματος" και οχι frame frame οπως στο Garmin) Το Garmin μεχρι να παω στην Αθηνα δεν εχασε ουτε μια φορα τον δορυφορο και λειτουργουσε αψογα. Στον γυρισμο ειπα να ξανακανω την δοκιμη αυτη και ακομα και το Garmin εχανε δορυφορους καθε λεπτο. Δεν ξερω πως να το εξηγησω. Για μενα αυτη η "ασταθεια" του δεκτη GPS ειναι προβλημα. Θα περιμενω μεχρι η αλλαγη στο "μαξιλαρακι" απο την Νοκια να γινει ρουτινα ετσι ωστε να να μην περιμενω μηνες...Προς το παρον για GPS χρησιμοποιω το Ν95 το οποιο κατα την γνωμη μου εχει τον καλυτερο δεκτη που υπαρχει σε κινητο

Sorry για το μεγαλο ποστ..

Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!!

Ρε παιδιά μια απορία....Λέει οτι το N97 υποστηρίζει UPnP.... Εφαρμογή στο κινητό δεν υπάρχει, όπως υπάρχει σε ολα τα αλλα Νseries(το Οικ.Δικτυο η κάπως έτσι).. Θα το βάλουν σε καμία αναβάθμιση? Υπαρχει κανενας αλλος τροπος για να το αξιοποιησούμε ώστε να μπορουμε να εχουμε προσβαση στα shared folders απο το PC μας, η το έχουν βάλει έτσι για να υπάρχει,αν υπάρχει δηλαδή:X.......

Nokia N97 & N97 mini | The problems with the Music Player search

http://symbianworld.org/2616-nokia-n...player-search/

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

μεχρι σημερα ετοιμαζομουν να παρω το Ν97.. αλλα μετα απο ολα αυτα τα παραπoνα μπορω να πω πως αλλαξα γνωμη.. ειναι επιλύσιμα ολα αυτα? τελικα δεν αξιζει να την αγορασει καποιος ? :/
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

μεχρι σημερα ετοιμαζομουν να παρω το Ν97.. αλλα μετα απο ολα αυτα τα παραπoνα μπορω να πω πως αλλαξα γνωμη.. ειναι επιλύσιμα ολα αυτα? τελικα δεν αξιζει να την αγορασει καποιος ? :/

και εγω πριν το 86 ημουν για 97....

αλλα τρελαθηκα με ολα αυτα που διαβασα εδω μεσα...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

αυτα με το gps με την καμερα και τις γκρατζουνιες τα ηχεια και ολα τα αλλα με εκαναν να αλλαξω γνωμη........

μαλλον η νοκια εκανε μεγαλη πατατα και δεν ξερει πως να την μπαλωσει.......πλεον....

Από την άλλη, αν και έχω ένα από τα κινητά που έχουν όλα τα παραπάνω προβλήματα, το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα το κινητό.

Την κάμερα σπάνια την χρησιμοποιώ νύχτα για να μου δημιουργήσει όποιο πρόβλημα με το φλας, την ημέρα, παρά τις όποιες μικρογρατζουνιές δεν έχει πρόβλημα.

Αν δεν είχε κάλυμμα θα είχε τρις χειρότερες γρατζουνιές σκόνη κλπ. (Εχουμε πεί, για φωτογραφίες καλύτερα μια φωτογραφική μηχανή. Ακόμα και με 80€ καλύτερες φωτογραφίες θα τραβάει απο οποιοδήποτε κινητό έχει βγεί μέχρι σήμερα)

Το μονο που με ενοχλεί είναι η αστάθεια του gps. Τόσο που αρχίζω να σκέφτομαι να βάλω και το συρματάκι και ας πάει στο καλό η εγγύηση (δεν το δίνω για 2-3 εβδομάδες για σερβις. Αν φτάσουν να το φτιάχνουν σε μία μέρα έχει καλώς)

Από εκεί και πέρα, κολλήματα δεν έχω, πολύ σπάνια δηλαδή. πολύ λιγότερα απο το Ν82 που είχα πρίν και ας ζορίζω το 97 πολύ περισσότερο (3-4000 τραγούδια του έχω βάλει και περιμένουν και άλλα, πολλές ταινίες, περιστασιακό σεφάρισμα, πολλές εφαρμογές και παιχνίδια κλπ)

Αν κάποιος πάρει τώρα το N97 που θεωρητικά τα αρχικά προβλήματα έχουν λυθεί, θα κάνει μια πολύ καλή επιλογή! Αν για οποιοδήποτε λόγο μείνω χωρίς κινητό (κλοπή, απώλεια ή σπάσιμο, φτου φτου) πάλι το ίδιο θα πάρω.:D

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό. Είναι η καλύτερη συσκευή που είχα μέχρι τώρα. Στιβαρή κατασκευή, πολλές δυνατότητες, μικρό SAR, (θυμάστε τι έγινε με το SAR του Ν82) - και τουλάχιστον για αυτές τις λειτουργίες που το χρησιμοποιώ εγώ (και δεν είναι λίγες) δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όσον αφορά την κάμερα του (με την οποία τραβάω και βίντεο και φωτογραφίες) δεν είχα ούτε έχω πρόβλημα, ανεξάρτητα αν όταν πριν μερικούς μήνες το έγραψα και πολλοί από εδώ μέσα έπεσαν να με φάνε και να με πείσουν ότι "έχω πρόβλημα και δεν βλέπω καλά" .... :lol:

Πάντως ένα πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας.... δεν υπάρχει τέλεια συσκευή που να τα κάνει όλα τέλεια και απίθανα, γιατί η κυκλοφορία αυτής της συσκευής θα σταματούσε την παραγωγή όλων των άλλων, με αποτέλεσμα πτώση πωλήσεων και φυσικό επακόλουθο το κλείσιμο εργοστασίων.

Αυτά και συγνώμη για το μακροσκελές μύνημα.

Καλημερα παιδια

Δεν ξερω αν εχει απαντηθει ξανα αλλα ειναι πολες η σελιδες και δεν εχω χρονο.

Υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιησω εντελως ολα τα widjets απο την αρχικη οθονη? Επισης ο coreplayer παιζει στο Ν97 και αν ναι ποια εκδοση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ασφαλώς και υπάρχει. Πατάς παρατεταμένα πάνω σε αυτό που θες να αφερέσεις και επιλέγεις αφαίρεση (remove).

Για τον Core Player, παίζει, αλλά σε εμένα τουλάχιστον είναι αργός.

Device: Samsung Galaxy S III 32GB

Device: Motorola XOOM 3G

Device: HTC Desire

Device: iPhone 4 16GB

Device: iPad Mini 16GB

απεκτησα προσφατα το n97.ευχαριστημενοσ γενικα.....

αλλα δεν εχω καταφερει να χρησιμοποιησω το GPS.....

ανοιγω ovi maps(σε εξωτερικο χωρο και το αφηνω κ πανω απο 15 λεπτα) και εχω συνεχωσ 1 μπαρα κιτρινη.....:mad:....ΠΟΤΕ δεν βρηκε σημα δορυφορου

κατοικω στην Κυπρο...αν παιζει ρολο......

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ????