omegalos Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Αλλαξε τις ρυθμισεις απο δικτυο Umts se gsm θα βοηθησει κατα πολυ την μπαταρια. Εγω με μετρια χρηση μου βασταει 2μιση μερες. Δεν πολυ καταλαβα τη εννοεις με τα μυνηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπερα 2 απλες ερωτησεις θα ηθελα να μαθω με μετρια χρηση τη διαρκεια της μπαταριας απο τους κατοχους σε μενα δυσκολα βγαζει μερα...και αν εχετε το εξης προβλημα ...θα προσπαθησω να το εξηγησω οταν μπαινω στα μηνυματα ας πουμε δεν ανοιγει και μου βγαζει της επιλογες πανω στο μενου το κεντρικο και αφου πατσω καπου ας πουμε στα σταλθεντα τοτε ανοιγει κανονικα το μενου των μηνυματων...το ιδιο και με της επαφες....καποια προταση η συμβουλη ...εκανα φορματ εκ νεου αναβαθμιση μηπως κατι δε πηγε καλα....το προβλημα παραμενει...ευχαριστω εκ το προτερων! Για τα μηνυματα αν αυτο που εννοεις ειναι οτι οταν πατας στα μηνυματα δεν σου εμφανιζει σωστα τις επιλογες (εισερχομενα, εξερχομενα κλπ.) μεχρι να πατησεις "μαντευοντας" σε ενα και μετα στα δειχνει κανονικα τοτε το εχω και εγω το προβλημα.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegalos Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Αν εννοειται να σας πηγαινει κατευθειαν στα καινουργια μυνηματα τοτε μπορειτε να δημιουργησετε συντομευση στo main window. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Αν εννοειται να σας πηγαινει κατευθειαν στα καινουργια μυνηματα τοτε μπορειτε να δημιουργησετε συντομευση στo main window. Οχι αυτο που λεω ειναι πως δεν τα ανοιγει και ενω εχεις επιλεξει τα μυνηματα πρεπει να μαντεψεις πυ θα ακουμπησεις στην οθονη του κεντρικου μενου για να ανοιξουν.....αυτο δε συμβαινει οταν δεχομαι ενα μηνυμα ...και το αντιστοιχο συμβαινει στις επαφες μου.ελπιζω να μπορεσα να το εξηγησω....γιατι μια εικονα χιλιες λεξεις... και καποια προβληματα του κινητου εξηγουνται λιγο δυσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Το προβλημα ειναι οτι υπαρχει προβλημα προβολης οταν επιλεγεις να πας στα "μηνυματα" απο την οθόνη αναμονης. Αν βαλεις συντομευση που σε οδηγει στο "νεο μηνυμα" δεν εχεις προβλημα αλλα αυτο δεν λυνει το προβλημα. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnnn Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 θα το ηθελα πολυ απλα δε τα πολυκαταφερνω με τη τεχνολογια για να το κανω να θυμισω πως αυτο ισχυει και για της επαφες μου...αν θα μπορουσε ο φιλος που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα θα ηταν οτι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Παιδία, έχω μπερδευτεί, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Θέλω, όταν είμαι στο σπίτι, οι εφαρμογές του καιρού, των μειλ μου, του Facebook και ότι άλλο χρησιμοποιεί ίντερνετ, να συνδέονται και να ανανεόνονται από το wifi δίκτυο μου (δωρεάν), και όταν είμαι εκτός δικτύου, τότε να συνδέομαι με το wap. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Οταν πατας το εικονιδιο με τα μυνηματα σου εμφανιζει πανω μια μπαρα και διιαλεγεις τι θελεις τα μειλ σου τα εισερχομενα τα σταλθεντα κλπ νομιζω εμφανιζει πρωτο αυτο που ειχες πατησει την προηγουμενη φορα η μπαταρια οντως πεφτει γρηγορα αν το δουλευεις πολυ και στο απλο δικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Yannis28, δεν αρνούμε πως το iPhone έδωσε ώθηση σε όλες τις υπόλοιπες εταιρείες να ασχοληθούν με το user interface, που μέχρι τότε ήταν μάλλον παραμελημένο. Κάτι παρόμοιο έχει άλλωστε γίνει αρκετές φορές και με τα Mac στο χώρο των υπολογιστών. Η Apple συνηθίζει να καινοτομεί τόσο στο design όσο και στη φιλικότητα και το UI, και ωθεί ολόκληρη τη βιομηχανία μπροστά σ' αυτούς τους τομείς. Άλλο όμως αυτό και άλλο οι πραγματικές δυνατότητες του iPhone, το οποίο από την πρώτη στιγμή εμφάνιζε τραγικές ελλείψεις, κάποιες από τις οποίες διορθώθηκαν μετά από 2 χρόνια (λειτουργία 3G, MMS, εγγραφή video, copy-paste, GPS), ενώ κάποιες άλλες παραμένουν ακόμη και σήμερα (αδυναμία multitasking, αδυναμία παραμετροποίησης, κλειστό OS, κλειδωμένο bluetooth, απουσία flash, κάμερα μόνο 3MP κλπ). Η διαχρονική τάση της Apple για δημιουργία κλειστών και πλήρως ελεγχόμενων συστημάτων δεν μπορεί να βρίσκει σύμφωνο κανέναν power user. Η παραμετροποίηση και οι δυνατότητες που προσφέρει το Symbian δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με αυτές του iPhone, στο οποίο δεν μπορείς καν να δημιουργήσεις φακέλους και έχεις όλες τις εφαρμογές χύμα στην αρχική οθόνη! Πέρα από το εντυπωσιακό UI (που κι αυτό έχει πλέον ξεθωριάσει με τον ανταγωνισμό), το iPhone δεν είχε να προσφέρει τίποτα απολύτως όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, πόσο μάλλον σήμερα. Το N95 (παρουσιάστηκαν την ίδια περίοδο) υπερτερούσε συντριπτικά σε όλους τους τομείς. Κι όμως, η Apple, με όλο τον αστερισμό του marketing που έχει δημιουργήσει, κυρίως από αμερικάνικα sites και blogs, προσπαθούσε να μας πείσει πως το κινητό της ήταν πρωτοποριακό γιατί συνδεόταν στο internet (χωρίς 3G!!!) και γιατί είχε Wi-Fi (που πρώτο το N80 ενσωμάτωσε), ενώ ένα χρόνο μετά διαφήμιζε τη φοβερή καινοτομία του 3G. Δύο χρόνια μετά, εμφανίζει ένα ίδιο «νέο» μοντέλο, με άλλες φοβερές καινοτομίες, όπως η εγγραφή video και τα MMS. :lol: Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη κοροϊδία. Στην πραγματικότητα, το iPhone ήταν από την πρώτη στιγμή ένα απλό feature-phone με εντυπωσιακά εφέ και μινιμαλιστική εμφάνιση. Κρατώντας το σύστημα όσο πιο κλειστό γινόταν, μπορούσαν να εγγυηθούν πώς θα εκτελεί απροβλημάτιστα τις λίγες λειτουργίες που διαθέτει. Ακόμη και το marketing τους ήταν προσανατολισμένο σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την εικόνα και όχι για την ουσία. Η Nokia από την άλλη επέλεξε μια διαφορετική προσέγγιση, και χαίρομαι γι' αυτό. Μπορείς να εγκαταστήσεις στις συσκευές της ό,τι εφαρμογή γουστάρεις, δική της ή τρίτων, ακόμη και beta εφαρμογές που η ίδια διαθέτει μέσω του beta labs. Εφαρμογές που θα έχουν πρόσβαση ακόμη και στα κατώτερα επίπεδα του OS, και όχι μόνο απλά web applications (ακόμη μια φοβερή καινοτομία του iPhone :lol:) Sorry για το off-topic. Ξέρει κανείς πότε θα δεήσει να το φέρει η Cosmote; Η απάντησή τους είναι πως το περιμένουν, αλλά δεν ξέρουν πότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Παιδία, έχω μπερδευτεί, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Θέλω, όταν είμαι στο σπίτι, οι εφαρμογές του καιρού, των μειλ μου, του Facebook και ότι άλλο χρησιμοποιεί ίντερνετ, να συνδέονται και να ανανεόνονται από το wifi δίκτυο μου (δωρεάν), και όταν είμαι εκτός δικτύου, τότε να συνδέομαι με το wap. Τι πρέπει να κάνω; Όταν επιλέγεις κάποιο widget σου βγάζει παράθυρο με ποιο σημείο πρόσβασης θες να συνδεθεί? Αν λειτουργεί έτσι τότε κάνε το εξής: Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί και στην ομάδα που γράφει Υπηρεσίες WAP επέλεξε την και μέσα θα βρεις προφίλ που είναι για το WAP. Πάτα Επιλογές > Οργάνωση και μετά διάλεξε να το βάλεις μέσα στην ομάδα Διαδίκτυο. Ύστερα πήγαινε στην ομάδα Διαδίκτυο και βάλε το προφίλ WAP ως 2η προτεραιότητα. Έτσι όταν θα θες να συνδεθείς στα widget και είσαι εκτός σπιτιού συνδέεται με το wap. Υ.Γ. Ως χρήστης του forum είδα ότι ήδη έχει μια παρατήρηση από τον moderator για τα off-topic. Ας μην συνεχιστεί παρακαλώ, γιατί δεν είναι καλό για κανένα αυτό. Θα τους αναγκάσουμε να προβούν σε σκληρότερα "μέτρα" όπως έχεις γίνει και άλλη φορά. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Όταν επιλέγεις κάποιο widget σου βγάζει παράθυρο με ποιο σημείο πρόσβασης θες να συνδεθεί? Αν λειτουργεί έτσι τότε κάνε το εξής: Πήγαινε Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα > Προορισμοί και στην ομάδα που γράφει Υπηρεσίες WAP επέλεξε την και μέσα θα βρεις προφίλ που είναι για το WAP. Πάτα Επιλογές > Οργάνωση και μετά διάλεξε να το βάλεις μέσα στην ομάδα Διαδίκτυο. Ύστερα πήγαινε στην ομάδα Διαδίκτυο και βάλε το προφίλ WAP ως 2η προτεραιότητα. Έτσι όταν θα θες να συνδεθείς στα widget και είσαι εκτός σπιτιού συνδέεται με το wap. [ Εννοείς μάλλον να θέσω ως προτεραιότητα το wifi μου. Το έχω κάνει αυτό. Αλλά στο μεν καιρό, δεν βλέπω να κάνει refresh, στο δε facebook, επιμένει να συνδέεται με το wap. Στα Mail μου μου λέει ότι δεν βρέθηκε ο διακομιστής εισερχομένων..... (ενώ η σύνδεση wap τον βρίσκει...) :confused::confused::confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Παιδία, έχω μπερδευτεί, αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Θέλω, όταν είμαι στο σπίτι, οι εφαρμογές του καιρού, των μειλ μου, του Facebook και ότι άλλο χρησιμοποιεί ίντερνετ, να συνδέονται και να ανανεόνονται από το wifi δίκτυο μου (δωρεάν), και όταν είμαι εκτός δικτύου, τότε να συνδέομαι με το wap. Τι πρέπει να κάνω; Αν πας στις ρυθμίσεις --> συνδεσιμοτητα --> διαδικτυο, θα δεις οτι εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Μπορεις να διαλεξεις δικτυα που το κινητο θα χρησιμοποιεί και να ορισεις προτεραιοτητα χρήσης. Ετσι αν βαλεις πρωτη προτεραιοτητα το δικτυο του σπιτιου σου και μετα το AP της κινητης θα πετυχεις αυτο που θες.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Εννοείς μάλλον να θέσω ως προτεραιότητα το wifi μου. Το έχω κάνει αυτό. Αλλά στο μεν καιρό, δεν βλέπω να κάνει refresh, στο δε facebook, επιμένει να συνδέεται με το wap. Στα Mail μου μου λέει ότι δεν βρέθηκε ο διακομιστής εισερχομένων..... (ενώ η σύνδεση wap τον βρίσκει...) :confused::confused::confused: Λέω να θέσεις 1η προτεραιότητα το WiFi που έχεις σπίτι και 2η το προφίλ wap. Αν τα βάλεις έτσι τότε όταν είσαι σπίτι η πρώτη του επιλογή θα είναι το wifi σου και όταν είσαι εκτός τότε η πρώτη του επιλογή θα είναι το wap. Εγώ έτσι έχω κάνει στο 5800. Μήπως οι εφαρμογές του καιρού και του Facebook θέλουν σημείο πρόσβασης internet και δεν λειτουργούν με WAP? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Μα το έχω κάνει αυτό. Γι αυτό και απορώ..... Το εχεις κανει και οταν εισαι σπιτι ανανεωνεται κανονικα ενω οταν φευγεις οχι? Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Το εχεις κανει και οταν εισαι σπιτι ανανεωνεται κανονικα ενω οταν φευγεις οχι? Οταν είμαι σπίτι ο καιρός δεν ανανεώνεται καθόλου. Το Facebook μου βγάζει error. Και τα Mail moy λεει ότι δεν βρέθηκε διακομιστής εισερχομένων. Στις ρυθμίσεις του mail όμως ο διακομιστής είναι εκεί, και με wap σύνδεση παίρνω κανονικά μειλ. Να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Τι θα χάσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Οταν είμαι σπίτι ο καιρός δεν ανανεώνεται καθόλου. Το Facebook μου βγάζει error. Και τα Mail moy λεει ότι δεν βρέθηκε διακομιστής εισερχομένων. Στις ρυθμίσεις του mail όμως ο διακομιστής είναι εκεί, και με wap σύνδεση παίρνω κανονικά μειλ. Να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Τι θα χάσω; Πριν το κανεις κατσε να το ψαξουμε λιγο παραπανω γιατι εχω την εντυπωση οτι θα το κανεις αδικα.. Αρχικα το μηνυμα που σου βγάζει ειναι λογικο. Δεν σου λεει οτι δεν εχεις καταχωρησει τον διακομιστη εισερχομενων αλλα οτι τον εψαξε (στο internet) και δεν τον βρηκε (επειδη λογικα δεν εχεις προσβαση στο internet). Λογικα εχεις επιλεξει "αρχικη οθονη σε συνδεση", σωστα? Οταν εισαι σπιτι, αν ανοιξεις ενα browser μπορεις να δεις σελίδες? Επισης ποιο σημειο προσβασης χρησιμοποιεις για την εταιρια κινητης? Η vodafone εχει ενα AP που λεγεται vodafone web. Εχεις κατι αντιστοιχο? Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Πριν το κανεις κατσε να το ψαξουμε λιγο παραπανω γιατι εχω την εντυπωση οτι θα το κανεις αδικα.. Αρχικα το μηνυμα που σου βγάζει ειναι λογικο. Δεν σου λεει οτι δεν εχεις καταχωρησει τον διακομιστη εισερχομενων αλλα οτι τον εψαξε (στο internet) και δεν τον βρηκε (επειδη λογικα δεν εχεις προσβαση στο internet). Λογικα εχεις επιλεξει "αρχικη οθονη σε συνδεση", σωστα? Οταν εισαι σπιτι, αν ανοιξεις ενα browser μπορεις να δεις σελίδες? Επισης ποιο σημειο προσβασης χρησιμοποιεις για την εταιρια κινητης? Η vodafone εχει ενα AP που λεγεται vodafone web. Εχεις κατι αντιστοιχο? Λοιπόν... Εκεί κάπου είναι το λάθος, στην αρχική οθόνη σε σύνδεση μάλλον. Πράγματι, δεν μπορώ να ανοίξω και να δω ιστοσελίδες, παρόλο που μου λέει ότι έχω συνδεθεί με το wifi μου. Επίσης στις υπηρεσίες wap της vodafone, εγώ έχω: Vf GPRS Vf Gprs prepay Vf live! Vf live! prepay. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Σήμερα η Nokia παρουσίασε το τηλέφωνο στους δημοσιογράφους. Λίγο αργά αλλά άξιζε τον κόπο γιατί ήρθαν στελέχη της εταιρείας με μεγάλη θέση και μίλησαν. Μπορείτε να δείτε όλη την εκδήλωση όπως πραγματοποιήθηκε live: βίντεο, εικόνα, ήχο, σχόλια εδώ! (πηγή: το είδα εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
symplektis Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Λοιπόν... Εκεί κάπου είναι το λάθος, στην αρχική οθόνη σε σύνδεση μάλλον. Πράγματι, δεν μπορώ να ανοίξω και να δω ιστοσελίδες, παρόλο που μου λέει ότι έχω συνδεθεί με το wifi μου. Επίσης στις υπηρεσίες wap της vodafone, εγώ έχω: Vf GPRS Vf Gprs prepay Vf live! Vf live! prepay. Ωραία. Κατι αρχιζει και γίνεται. Πρώτα απ'ολα αν εχεις WPA κλειδωμα δοκιμασε να ξαναπερασεις τον κωδικό σου. Πολλες φορες αν μπει διαφορετικο case στους χαρακτηρες αλλα σωστο γραμμα συνδέεται μεν στο δικτυο αλλά δεν μπορει να ανταλλαξει δεδομενα. Επισης δοκιμασε εναλλαγη μεταξυ TKIP και AES στο router. Με αυτά τα 2 λογικα θα λυθει το προβλημα του σπιτιου. Απο κει και περα θα σου προτεινα να στειλεις τις ρυθμισεις της voda ΟΤΑ μεσω του site της nokia.. Παράθεση .. Και ειπε ποτέ σου μην κοιτάς τον άλλο μες τα μάτια, γιατι καθρέφτης γίνεσαι και όλοι σε σπαν κομμάτια .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romas Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 παιδια ειναι αλλο πακετο να μπαινεις στο ιντερνετ απο το κινητο μεσω του wap-gprs και αλλο για να μπαινεις μεσω του 3g δικτυου?χρειαζομαι διαφορετικες ρυθμισεις για να μπαινω απο το 3g ?πηρα την κοσμοτε και ειπα οτι θελω να μπαινω ιντερνετ κλπ απο το κινητο και μου εστειλαν ρυθμισεις για mms gprs kai wap gprs.. Παράθεση panasonic vs. nokia 1-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 παιδια ειναι αλλο πακετο να μπαινεις στο ιντερνετ απο το κινητο μεσω του wap-gprs και αλλο για να μπαινεις μεσω του 3g δικτυου?χρειαζομαι διαφορετικες ρυθμισεις για να μπαινω απο το 3g ?πηρα την κοσμοτε και ειπα οτι θελω να μπαινω ιντερνετ κλπ απο το κινητο και μου εστειλαν ρυθμισεις για mms gprs kai wap gprs.. προσεξε το αυτο γιατι υπαρχουν μεγαλες αλλαγες στις χρεωσεις. Κανονικα θα πρεπει να μπαινεις internet μεσω vodafone web Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romas Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 εγω μπαινω μεσω cosmote gprs..μου την εφεραν οι ατιμοι ε? :P ειχε και ενα acess point cosmote internet αλλα εβγαζε error αμα πηγαινα να μπω με αυτο(προφανως επειδη δεν μου εχουν στειλει ρυθμισεις) ..πρεπει λοιπον να ζητησω cosmote internet για καλυτερες ταχυτητες και χρεωσεις ετσι? ζητω συγγνωμη αν ειναι λιγο ασχετα αυτα με το κινητο..για να μην ειναι τελειως οφ το τοπικ να πω οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες..προηγουμενο κινητο ηταν το ομνια που κατα την γνωμη μου ειναι τελειως πατατα μπροστα στο Ν97 υ.γ οσοι θελουν αλλαγη στο λοοκ ας ψαξουν το aston martin theme για 5th edition symbian Παράθεση panasonic vs. nokia 1-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Καλησπερα 2 απλες ερωτησεις θα ηθελα να μαθω με μετρια χρηση τη διαρκεια της μπαταριας απο τους κατοχους σε μενα δυσκολα βγαζει μερα...και αν εχετε το εξης προβλημα ...θα προσπαθησω να το εξηγησω οταν μπαινω στα μηνυματα ας πουμε δεν ανοιγει και μου βγαζει της επιλογες πανω στο μενου το κεντρικο και αφου πατσω καπου ας πουμε στα σταλθεντα τοτε ανοιγει κανονικα το μενου των μηνυματων...το ιδιο και με της επαφες....καποια προταση η συμβουλη ...εκανα φορματ εκ νεου αναβαθμιση μηπως κατι δε πηγε καλα....το προβλημα παραμενει...ευχαριστω εκ το προτερων! Βγάλε τις δονήσεις από την οθόνη αφής (από την επεξεργασία προφίλ), θέσε τον φωτισμό της οθόνης σε χαμηλότερη σκάλα, το χρονικό όριο φωτισμού στα 15-20 δευτερόλεπτα, το δίκτυο σε gsm και χρησιμοποίησε τον best taskman για να κλείνεις όλες τις διεργασίες που τρέχουν στο background. Έτσι, θα αυξηθεί η αυτονομία στο μέγιστο. Πόσες μέρες έχεις την συσκευή; Ίσως δεν έχει στρωθεί ακόμα η μπαταρία. Υπομονή, θα βελτιωθεί η αυτονομία. θα το ηθελα πολυ απλα δε τα πολυκαταφερνω με τη τεχνολογια για να το κανω να θυμισω πως αυτο ισχυει και για της επαφες μου...αν θα μπορουσε ο φιλος που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα θα ηταν οτι καλυτερο. Εδώ θα βρεις την εφαρμογή που χρειάζεσαι. Μόλις πατήσεις την επιλογή και σου βγει η οθόνη του λάθους, τράβα screenshot και ανέβασέ το για να καταλάβουμε την φύση του προβλήματος με τα μηνύματα και τις επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grifind Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 μια λιγο διαφορετικη ερωτησουλα: εχω ανοιχτο το qwerty και γραφω στα αγγλικα.επειτα θελω ελληνικα...πρεπει να κλεισω το qwerty και να κανω την αλλαγη γλωσσας απο τις επιλογες του πληκ/γιου οταν ειναι κλειστο το qwerty η υπαρχει καποια συντομευση για το qwerty ανοιχτο οπως εχουμε το alt-shift στα κλασικα keyboards? Παράθεση Motorsports.... Because football,basketball etc... need just "one ball" ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Βελάκι και Sym. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts