Jump to content

symplektis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    363
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

symplektis's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Εχεις τα δικια σου, τα εγραψα πολυ μπερδεμενα! Εχω 4G Cat6 Router, δεν λεει να παιξει με τιποτα το CA (για 4G) οποτε πιανει χαμηλη ταχυτητα, στις δοκιμες που εκανα για το αν το κινητο παιζει με CA διαπιστωσα πως οχι μονο δεν παιζει αλλα και στο 5G που κλειδωνει (το κινητο οχι το 4G router) οι ταχυητες ειναι για κλαμματα και μαζι με ολα τα αλλα εχει πλεον (το κινητο) και θεμα με το voice. Βασει αυτων εβγαλα το λογικο συμπερασμα οτι ειναι θεμα κεραιας και οχι εξοπλισμου!
  2. Καλημέρα, Τελικά το πρόβλημα είναι της κεραίας (Νεα Σμύρνη σύνορα με Παλαιό Φάληρο). Προφανώς κατι εχει παει πολυ στραβά με το upgrade σε 5G. Μετά απο το πρόβλημα με τη ταχύτητα (προφανως δεν έπαιζε το CA αλλά και σε 5G επιανε την αστρονομική ταχύτητα των 8Mbps με -93dBm) έμφανίστηκε και πρόβλημα με την τηλεφωνία οποτε απλα αναμονη μηπως και στρώσει.. Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Και στις δυο περιπτωσεις το router με το laptop συνδεονται μεσω LAN οποτε δεν ειναι θεμα ποιοτητας WLAN. Το θεμα ειναι αν προσφερει CA η vodafone και αν ναι αν το κανει ανα κεραια η by default.
  4. Καλησπέρα! Εχω δοκιμάσει με δυο μοντέλα. Ενα Archer MR600 και ενα Teltonica RUTX09. Οποτε και εσυ πιστευεις οτι ειναι θεμα CA? Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα, Μια γρήγορη τεχνική ερώτηση: Χρησιμοποιώ μια κάρτα της vodafone σε ενα 4G router το οποίο ειναι Cat6 αλλά πάνω απο 15Mbps δεν εχω δει παρα το οτι εχει full σημα. Θεωρητικά το Cat6 σηκώνει μέχρι 300Mbps αλλά αν θυμαμαι καλα το κανει με ΜΙΜΟ και CA. Εχει κανεις καμια παρόμοια εμπειρια για να καταλάβω αν ειναι θεμα εξοπλισμού ή δικτύου; Ευχαριστω!
  6. symplektis

    Sony Xperia Z1

    Όντως δεν έχει το παραμικρό lag.. Το προηγούμενο ήταν SIII και τολμώ να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος!
  7. Καλησπέρα και από εμένα. Εδώ και αρκετό καιρό το S3 μου έχει σπάσει τα νεύρα λόγω lag.. Ότι και αν κάνω παρατηρώ τρελές καθυστερήσεις (από την αλλαγή από portrait σε landscape μέχρι κλήση του dialer ή των μηνυμάτων). Πχ κάνει κάποια δευτερόλεπτα να μου φέρει τον dialer και ακόμα και στην εναλλαγή κάνει 1-2 δευτερόλεπτα. Το έψαξα λίγο παραπάνω και απενεργοποίησα το live wallpaper. Πάλι τα ίδια. Δεν τρέχει καμία εφαρμογή στο background και όμως η κατανάλωση της RAM είναι σταθερά 750 από τα 832MB. Υπάρχει τρόπος να δω που οφείλεται αυτή η καθυστέρηση; Έχει καταντήσει πραγματικά εκνευριστικό και ακόμα περισσότερο δεδομένου των specs του. Επίσης υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένες (τις οποίες δεν μπορώ να μεταφέρω σε SD) και της διαθέσιμης RAM? Να αναφέρω ότι φοράει την official 4.1.2 και πως πριν postαρω δοκίμασα το search (σε περίπτωση που έχει ήδη συζητηθεί) αλλά με τον όρο καθυστέρηση δεν βρήκα κάτι και το lag δεν το δεχόταν σαν δόκιμο όρο αναζήτησης λόγω μεγέθους..
  8. Καλημέρα και από εμένα! Σε λίγες ώρες παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου. Έχω αρχίσει ήδη να ψάχνω για firmware αλλά βλέπω πως στο navifirm δεν υπάρχει η 1508 για το 059Μ973.. Λογικά θα ανέβει τις προσεχείς μέρες. Υποθέτω πως η συγκεκριμένη δεν παίζει OTA, σωστά? Οπότε θα πρέπει να το flashάρω με τον γνωστό τρόπο (δεδομένου ότι δεν είναι ελληνικό).
  9. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζω αλλά αν έχεις συνηθίσει σε κάποιο πλήρες πρόγραμμα σου κακοφαίνεται μέχρι αηδίας.. Π.χ. το να σου δώσει την επιλογή να ορίσεις reply to address μάλλον είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την MS.. Θα μου πεις εδώ ένα select all για να διαγράψεις όλα τα μηνύματα δεν σε αφήνουν να κάνεις.. Το reply to σε μάρανε? Σωστό και αυτό.. :mad:
  10. Προσωπικά μετά από κάποιες ώρες σκαλίσματος έχει αρχίσει και με ψιλοαπογοητεύει.. Με τόσο ντόρο για τα WP8 περίμενα μάλλον κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που τελικά βρήκα. Είναι πολύ κλειστό και αυτό που θα έσωζε την μέρα, δηλαδή το market place είναι σχετικά ανύπαρκτο.. Αρχικά έχει τα καλά του iphone.. Είναι τσακωμένο με το select all.. Δεν υπάρχει σε κανένα menu. Μετά ο email client σε configuration POP/SMTP είναι λιτοδίαιτος μέχρι ασιτίας. 3rd party email client ούτε για αστείο.. Κολληματάκια με το BT άφθονα.. Η συνεργασία του με ένα nokia luna BT μόνο απρόσκοπτη δεν μπορεί να θεωρηθεί (φαίνεται συνδεδεμένο αλλά δεν στέλνει τον ήχο στο ακουστικό). Ringtones μετρημένα στα δάχτυλα και profiles μη παραμετοποιήσιμα.. Ακόμα και τα tiles για να αλλάξουν χρώμα θέλει το απίστευτο ψάξιμο. Υποστήριξη για PC απλά ανύπαρκτη και άλλα ωραία... Τι να πω.. Μακάρι να κάνουν κανένα θαύμα εκεί στην MS γιατί αλλιώς δεν τους βλέπω να τρώνε σοβαρό κομμάτι από την πίτα..
  11. Είμαι σίγουρος και είναι πολύ εκνευριστικό... Συγκεκριμένα βλέπω ελάχιστα την εφαρμογή (πχ. Μηνύματα) και αμέσως κλείνει και με γυρνάει στην κεντρική..
  12. Μια πολύ γρήγορη ερώτηση και από εμένα.. Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο για να αλλάξω την συμπεριφορά του κινητού μετά από standby. Δηλαδή έστω ότι είμαι στα μηνύματα. Μόλις περάσουν κάποια δευτερόλεπτα και η οθόνη σβήσει (standby) ο μόνος τρόπος να ξυπνήσει είναι με το κεντρικό κουμπί. Το πρόβλημα είναι όμως ότι πατώντας το με βγάζει από όποια εφαρμογή είμαι στην κεντρική οθόνη! Από τα settings δεν έχω βρει κάτι.. Καμιά ιδέα? Thanks!
  13. Εφαγε και hard reset και δεν έστρωσε.. Τελικά έσβησα αρκετά και τελικά τα πέρασε. Όσο για το N8 έχεις δίκιο. Νόμιζα οτι το είχε αλλά μπερδεύτηκα με το N97 mini. Προφανώς στο symbian3 αποφάσισαν οτι δεν χρειάζεται.. Αν είναι ικανό για σωστή διαχείρηση μνήμης όσο αφορά τα μηνύματα, ο χρόνος θα δείξει (αρχίζοντας άσχημα βέβαια με το E7). Βέβαια στο N8 είχα μεταφέρει παραπάνω μηνύματα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.. Τι να πω!
  14. Και έτσι αλλάζει και στο E7. :D
×
×
  • Create New...