mantsag1 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Αν υπάρχει και την βρεις βάλε την... Γιατί όχι... άρα αν βρω OS 5, θα πρέπει να είναι αποκλειστικά για το 8220 για να την εγκαταστήσω...?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 7, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Για το ΒΒ 8220 που έχω αυτή τη στιγμή την 4.6.0.305 (την έκανα εχθές την αναβάθμιση αυτή) θα μπορούσα να βάλω την 5?:confused::worry: Μάλλον θα σου χαλάσω τα σχέδια :( Το 8220 τελικά δεν θα υποστηρίζει την 5.0 (τουλάχιστον επίσημα), δες εδώ. Πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα και καμία leaked. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Μάλλον θα σου χαλάσω τα σχέδια :( Το 8220 τελικά δεν θα υποστηρίζει την 5.0 (τουλάχιστον επίσημα), δες εδώ. Πάντως με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα και καμία leaked. έχεις δίκιο:cry:... πιο πολύ με ενδιέφερε για να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες να σου πω την αλήθεια!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Τελικά μπορεί ένας χρήστης bold να κάνει εγκατάσταση λογισμικού έκδοσης 5.0 και να λειτουργεί χωρίς σοβαρά προβλήματα για Cosmote; Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Βασικά δεν ξέρω σε ποιο δίκτυο λειτουργεί αυτή τη στιγμή χωρίς προβλήματα. Και εδώ σε wind πολλά προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagio2 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Κυκολοφόρησε κι επισήμως η 5.0 για COSMOTE για το 9000 BlackBerry Handheld Software v5.0.0.771 (Multilanguage) Package Version: 5.0.0.771 Consisting of: * Applications: 5.0.0.464 * Software Platform: 5.2.0.41 * File name: 9000M_PBr5.0.0_rel771_PL5.2.0.41_A5.0.0.464_COSMOTE.exe * File size: 119.27MB Για κατέβασμα ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=7283518D47A05A09D33779A17ADF1707 :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metaxash Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 την εβαλα την εκδοση της cosmote αλλα δε μου φαίνεται πολυ γρήγορη>>>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πάντως σε Cosmote η νέα επίσημη έκδοση 5.0 το κινητό πετάει... καλύτερα όλα ... τουλάχιστον ως αίσθηση (αναφέρομαι στην ταχύτητα και την απόδοση στα θέματα της μπαταρίας) - Σε σχέση με τα menu οι διαφορές είναι αρκετές στο καλυτερο φυσικά προς το καλύτερο φυσικά. Επίσης SMS ελληνικά με 160 χαρακτ. !!! Μεγάλη πρόοδος !! Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Και εγω, αλλα θα παω πισω στην 411. Δεν τρεχει μερικες εφαρμογες και δεν εχει LOCK!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Εμένα προς το παρόν μου παίζει άψογα. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Πάντως σε Cosmote η νέα επίσημη έκδοση 5.0 το κινητό πετάει... καλύτερα όλα ... τουλάχιστον ως αίσθηση (αναφέρομαι στην ταχύτητα και την απόδοση στα θέματα της μπαταρίας) - Σε σχέση με τα menu οι διαφορές είναι αρκετές στο καλυτερο φυσικά προς το καλύτερο φυσικά. Επίσης SMS ελληνικά με 160 χαρακτ. !!! Μεγάλη πρόοδος !! Από που το κατέβασες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoud Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Από που το κατέβασες ? Το κατέβασα από το site της Cosmote (πάτα εδώ). Σε αυτή τη σελίδα έχει κάπου ένα link (ψάξε κάτω από το Συσκευές Blackberry) το οποίο σε οδηγεί στο site της RIM. Το μόνο κακό που έχω εντοπίσει είναι ότι εξαφανίστηκε το lock icon. Για να το επαναφέρεις πρέπει να ενεργοποιήσεις τον κωδικό... είναι λίγο σπάσιμο ! Παράθεση skype : dkoud76 My BlackBerry PIN: 206BAA9B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Και εγω, αλλα θα παω πισω στην 411. Δεν τρεχει μερικες εφαρμογες και δεν εχει LOCK!!! Τώρα το είδα και εγώ.... χωρίς lock, είναι θέμα. Πάλι πίσω λοιπόν..... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Eβαλα μια 5.0.464 και θέλω να γυρίσω πίσω σε .411, αλλά παρά το wipe και τη διαδικασια, εμφανίζεται πάλι η .464. Καμιά ιδέα? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Eβαλα μια 5.0.464 και θέλω να γυρίσω πίσω σε .411, αλλά παρά το wipe και τη διαδικασια, εμφανίζεται πάλι η .464. Καμιά ιδέα? Το wipe που κάνεις μέσα από την συσκευή δεν σβήνει το os. Πρέπει να κάνεις wipe από BBSAK Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Απο το ΒΒSAK το έκανα, απλά στο φάκελο "shared" υπάρχουν και άλλες εκδόσεις. Να κάνω delete τους άλλους φακέλους? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Απεγκατέστησε όλα τα os που έχεις εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου και ότι "σαβούρα" μείνει στο shared διέγραψε τα. Μετά κάνεις την διαδικασία όπως την ξέρεις. Καλό θα ήταν πριν ξεκινήσεις να κάνεις ενα restart στο Pc σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Bold 9000 5.0.0.509 Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Bold 9000 5.0.0.509 Την έχει δοκιμάσει κανείς? Εγώ που είμαι cosmote πειράζει να την βάλω? Εντυπώσεις? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Την έβαλα χθες και είναι αρκετά βελτιωμένη και η διαχείριση μνήμης και μπαταρίας.. Μπορεί να τη βάλει οποιοσδήποτε από οποιοδήποτε δίκτυο αρκεί να διαγράψει το vendor.xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Μόλις την έβαλα... Άντε να δούμε τι θα δούμε.... :lol: Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Lock δεν έχει; Τι τους πείραζε ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Lock δεν έχει; Τι τους πείραζε ρε παιδιά; Είχε κοπεί προ πολλού!! ;) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 :mad::mad::mad: ακόμα το πρόβλημα που έχει με το 3g δε το διόρθωσαν...έλεος...τι περιμένουν,να γυρίσω στην 4 έκδοση για να αλλάζει το κινητό από 3g->2g:( Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 :mad::mad::mad: ακόμα το πρόβλημα που έχει με το 3g δε το διόρθωσαν...έλεος...τι περιμένουν,να γυρίσω στην 4 έκδοση για να αλλάζει το κινητό από 3g->2g:( Εγω παντως ΔΕΝ ειχα ΠΟΤΕ προβλημα με καμια εκδοση! Και με την 509 ειναι ακομα καλυτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts