poloman Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Εμενα παντως 70 εχει ακομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Και εμένα πλέον είναι στα 160 το μήνυμα. Μου το πηγαίνει στους 60 χαρακτήρες ΜΟΝΟ όταν το μήνυμά μου περιέχει και ελληνικούς αλλά και αγγλικούς χαρακτήρες. Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilen Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Και εμένα πλέον είναι στα 160 το μήνυμα. Μου το πηγαίνει στους 60 χαρακτήρες ΜΟΝΟ όταν το μήνυμά μου περιέχει και ελληνικούς αλλά και αγγλικούς χαρακτήρες. Αν ξεκινησεις με ελληνικα και στη συνεχεια το γυρισεις στα αγγλικα παραμενει στους 160. Αν ομως το ξαναγυρισεις στα ελληνικα στη συνεχεια του μηνυματος τοτε οι χαρακτηρες πεφτουν στους 60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Ενω έβαλα την επίσσημη 5.0 έχω την αίσθηση ότι το άνοιγμα σελίδων καθυστερεί πάαααρααα πολύ σε σχέση με την leaked 5.0 που είχα. Παρατηρήσατε κάτι ανάλογο? Κατα τα άλλα 160 χαρακτηρες στα μηνυματα. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω Ελλ-->Αγγλ-->Ελλ = 60 χαρακτηρες!!! Χαζό δεν είναι αυτό? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Η leaked .411 έχει πρόβλημα με τη WIND στο HSDPA... 1) Όταν αρχίζει η κλήση σε 3g δε μεταβαίνει σε GSM,σε αντίθεση με τις τελευταίες εκδόσεις του OS4... 2) Μερικές φορές κάνει διακοπές στη φωνή χωρίς λόγο στο 3g με τέλειο σήμα,ενώ το Ε66 δε το κάνει ποτέ...άρα δε φταίει το δίκτυο:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Η leaked .411 έχει πρόβλημα με τη WIND στο HSDPA... 1) Όταν αρχίζει η κλήση σε 3g δε μεταβαίνει σε GSM,σε αντίθεση με τις τελευταίες εκδόσεις του OS4... Ποιο πρόβλημα προκύπτει από αυτό; Γενικά σε wind δεν είναι καλά τα πράγματα. Το κινητό κολλάει 2-3 φορές τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ποιο πρόβλημα προκύπτει από αυτό; Γενικά σε wind δεν είναι καλά τα πράγματα. Το κινητό κολλάει 2-3 φορές τη μέρα. Με τις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχα κανένα πρόβλημα,αυτό είναι το θέμα... Και δεν είναι θέμα δικτύου...:wacko: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 .411 επιτέλους από Ελληνικό Δίκτυο.. VODAFONE... Package Version: 5.0.0.661 Consisting of: * Applications: 5.0.0.411 * Software Platform: 5.2.0.33 * File name: 9000M_PBr5.0.0_rel661_PL5.2.0.33_A5.0.0.411_Vodafo ne_Greece.exe * File size: 116.03MB https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=9AA42B31882EC039965F3C4923CE901B Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Εχει καποια ουσιαστικη διαφορα απο τις υπολοιπες 411 εξαιρουμενων των vodafone specific λειτουργιων; Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMaslow Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Μπορεί αυτή η έκδοση της vodafone να περαστεί σε bold με sim cosmote? Κάνουμε κανονικά την διαδικασία σβήνοντας το vendor από τον φάκελο;;; Η μήπως εχει λογισμικό της vodafone μεσα οπότε καλύτερα να κατεβάσω μια Multilanguage από ξένο δίκτυο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου... Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Οι συσκευές είναι sim unlocked. Μπορείς να βάλεις όποια sim και rom θέλεις, απλά ο κατασκευαστής θα φαίνεται η vodafone πράγμα που σημαίνει ότι όταν σου ανοίγει η συσκευή θα σου βγάζει το λογότυπο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Μπορείς κανονικά. Ουπς, άργησα! Hellsangel νομίζω τίποτα δε θα φαίνεται, όπως και με τις ξένες Rom. Αν βάλω της Verizon πχ δε βλέπω σήματα verizon. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Θα τη δοκιμάσω μπας και μου λύσει τα προβλήματα της leaked που έχω με το δίκτυο της WIND...:( Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svizi Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Θα τη δοκιμάσω μπας και μου λύσει τα προβλήματα της leaked που έχω με το δίκτυο της WIND...:( Τη δοκίμασες; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Μπορείς κανονικά. Ουπς, άργησα! Hellsangel νομίζω τίποτα δε θα φαίνεται, όπως και με τις ξένες Rom. Αν βάλω της Verizon πχ δε βλέπω σήματα verizon. Παρόλο που βάζεις οποιαδήποτε ROM η συσκευή παραμένει branded. Δεν εννοώ οτι αν βάλεις os της Vodafone Australia πχ θα σου βγάζει και το σήμα της. Τώρα όποια rom και να βάλεις δεν σου εμφανίζει και το λογότυπο της vodafone; Δοκίμασε και στο κινητό σου να πας στο help me (πάτα το BB button και κάνε tap αριστερά, δεξιά, αριστερά δεξιά στο πάνω μέρος της οθόνης σου) εκεί υπάρχει το vendor id που δηλώνει από ποιόν πάροχο είναι η συσκευή και σου βγάζει τα logos στην εκκίνηση και τις default φωτογραφίες, θέματα, ήχους του εκάστοτε παρόχου. Ενδεικτικά vendor ids: http://forums.cr a c k berry.com/f16/list-vendor-id-s-18071/ edit: Για τα qwerty BlackBerry το help me εμφανίζεται πατώντας alt-shift-h Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Ναι, δεκτόν και γνωστό. Απλά ο Dr Maslow για να ρωτάει, προφανώς δεν έχει vodafone version του 9000. Γι'αυτό και λέω ότι δε θα φαίνεται τίποτα από vodafone, θα φαίνεται ό,τι φαινόταν και πριν στο τηλέφωνο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Leaked η .464 για το 9000 http://rapidshare.com/files/342835007/9000M_PBr5.0.0_rel771_PL5.2.0.41_A5.0.0.464.exe.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. January 29, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Leaked η .464 για το 9000 http://rapidshare.com/files/342835007/9000M_PBr5.0.0_rel771_PL5.2.0.41_A5.0.0.464.exe.html Επειδή η RIM κλασικά κλειδώνει τα links των leaked εκδόσεων θα βρείτε και άλλα links εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Callahan Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Έχει δοκιμάσει κανείς την επίσημη .411 από το site της vodafone.gr? Κάτι διάβασα με ένα πρόβλημα με τα threaded sms, όπως επίσης και για ένα browser fix. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει μια leaked .464, που κάποιοι λένε ότι διορθώνει τα παραπάνω προβλήματα. Παράθεση Let me be your fantasy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Είχα την .411 και έβαλα προχθές την .464 αλλά δεν είχα κανένα από τα 2 προβλήματα παρόλο που το είδα κι εγώ στα ξένα φόρουμς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongogospr Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 χαρη στην βοηθεια του hellsangel81 τον οποιο ευχαριστω πολυ εγκατεστησα την εκδοση 4.6.0.518 και ολα πηγαν καλα . . εχει αρκετες μικροβελτιωσεις και σιγουρα . . το τηλεφωνο μου δουλευει γρηγοροτερα . . απο βδομαδα. . θα δοκιμασω την 5 . . . καλη δουλεια παιδια. . . . :) ευχαριστω. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Leaked η .464 για το 9000 http://rapidshare.com/files/342835007/9000M_PBr5.0.0_rel771_PL5.2.0.41_A5.0.0.464.exe.html Ξέρουμε τι διαφορές έχει από την .411;; Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Λίγα πράγματα... Τόσο λίγα που δεν εντοπίζονται :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Για το ΒΒ 8220 που έχω αυτή τη στιγμή την 4.6.0.305 (την έκανα εχθές την αναβάθμιση αυτή) θα μπορούσα να βάλω την 5?:confused::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2010 Αν υπάρχει και την βρεις βάλε την... Γιατί όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts